Veckans träning


Måndag: pwalk
Tisdag: ben/röv/mage/rygg + pwalk
Onsdag: VILA
Torsdag: bröst/axlar/biceps/triceps/skuldror + pwalk
Fredag: mage/rygg + zumba
Lördag: Skaka loss på dansgolvet
Söndag: mage/ben/röv + cardiowave och pwalk

Kommentar: Blev 6/7 dagars träning denna vecka. Tyckte de var lätt vart att skriva upp 3 timmars dans på krogen. För det var svettigt kan jag säga, och kul! Tycker jag har legat i ganska bra så hoppas jag är på gång ordentligt nu. Det blev 440 minuters träning denna vecka!


En del av mig dog...

... när jag nyss fick reda på att min sambo hade berättat för en vad jag väger/vägde. Så jävla ledsen just nu. Jag HATAR min vikt och jag SKÄMS så jävla mycket för den. Fan. Jag vill inte att någon ska veta vad jag väger. Det tog mig 2 år att ens berätta för min sambo vad jag vägde. 2 år!! Fattar ni då hur mycket jag skäms? Det är bara han och en till som vet om vad jag väger och det känns som om jag aldrig kommer berätta för någon annan om den heller.

Nej nu ska jag dö i soffan en stund och hoppas på nya krafter.

Mat vare ja

Insåg förut att jag inte ätit sen kl 2 igår! Usch känns verkligen inte bra. Men har inte tänkt på o äta. Blev ju utgång (fick även sjukt mycket uppmerksamhet med) och jag drack bara vatten hela tiden sen kom jag hem runt kl 4 o sov till kl 12 o sen har jag varit och solat. Men åt precis lite frukt och taggar till träningen.

Nej nu måste jag dra mig!

Partylördag

Ja då blire party idag, utan alkohol som vanligt ;) Men fan ska ut och ta dansgolvet med fett mycket självförtroende. Dom får tycka jag är fulast o fetast för det skiter jag blanka fan i idag :D



Trevlig lördag!

IIIIIIIIH! (lyckorus)

IIIIIIIIH säger jag bara! Jag blir helt totalt jävla lycklig av att träna! Skulle kunna dö för träningen! Ingen ska få stoppa mig från att träna, jag vill bara ha meeeeeeeeeer, Helt sjukt!

Var precis och tränade mage/rygg och sedan blev de zumba på de. Min favvoinstruktör hade det och hon har sjukt mycket magträning med i den. O det ska skakas som bara fan! LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖV IT!

Fan är så lycklig så jag har lust o åka o träna igen! :D

(ja, jag har damp ibland ;))


En jävligt glad och jävligt svett Emma! (Glömde säga att jag blev typ blond när jag färga håret)


Träningshandskar

Någon som vet vart man kan köpa ett par bekväma och billiga handskar? Är sugen på att ha ett par för känner att man inte alltid får så bra grepp när man styrketränar.


Veckans mått och vikt



Vikt

Veckans vikt:
-0,8 kg!
Total viktnedgång: -13,3 kg

Mått
Arm som störst:
39 -> 35 (-1)
Under byst: 99 -> 91 (+1)
Vid naveln: 97 -> 86 (0)
Buk som störst: 124 -> 106 (-1)
Röv som störst: 125 -> 115 (0)
Lår som störst: 77 -> 67 (-1)

Kommentar: Önskade att det var mer minus här och var. Menmen. Har slarvat lite. Ätit lite mer bröd än vanligt. Men Det är ju 0,5 kg minus iaf. Det går åt rätt håll. Inte klokt att jag har tappat 13,3 kg.

Har gått ner 4,2 kg av min utmaning. Har 3,8 kg kvar på 4 veckor. Tror ni jag klarar det?


Det är inte minus 13,0 kg som jag skrev imorse, det är minus 13,3 kg! Jag prövade att väga mig nu när jag kom hem från jobbet för tyckte inte vågen stämde och det gjorde den inte heller! Var svullen i magen med imorse så kan varit pga av de. Men det är hela 13,3 kg minus på vågen och -0,8 sen förra veckan :D

Dagens träning

Dagens träning:
- 15 minuter styrka, bröst/axlar/biceps/triceps/skuldror
- 30 minuter kondition (var av 5 minuter löpning)

Kommentar:
Kunde inte hålla mig så åkte till gymmet ändå. Hade ju avbokat aerobicen för trodde inte jag skulle komma iväg men vart jättepigg sen. Idag stog det massa killar redan borta bland fria vikterna men jag sträckte på mig och gick dit ändå! (ältar om det jag vet men är fan stolt över mig själv). Gick sen som en jävla idiot på löpbandet och löpte även. Känner att min kondition har blivit så himla bra! Inte ens jobbigt och får in en bra andning.

Längtar tills imorgon då blir det o köra röven bland annat!


Smithmaskin


Nu när jag har vågat mig bort till den läskiga hörnan så har denna "maskin" verkligen blivit min nya bästa vän. Det är även den som gjort att jag har sån sjuk träningsvärk i lår och röv så jag knappt kan sitta på toa. Jag gjorde både utfall och knäböj med hjälp av denna i tisdags och snacka om att man kände sig stabil och var så mycket lättare att fokusera och ta ut fullt ut på övningarna med hjälp av denna.

Älskade huvudvärk och svullen mage

Usch, har haft huvudvärk mycket den senaste tiden. Idag var jag helt slut på jobbet och gick bara 7-13. När jag kom hem la jag mig i soffan och har fortfarande huvudvärk. Jag får se hur det blir med träning idag. Vill ju men kroppen säger ju ifrån. Fan.

Inte nog med det är min mage supersvullen. Gud vad jag hatar den.

Dagens kost och motion

Kost:
Lunch: Nudelsallad
Middag: Ost- och skinkbaguett
Kvällsmål: Två nektariner
Övrigt: Vatten, pepsimax

Motion: Vila (jobb 13-21.30)

Kommentar: Känner att de inte blev så värst mycket mat idag. Hade inte hunnit göra matlåda till jobbet heller så blev en baguette. Kände mig svullen direkt efter det vita brödet. Blev ju även vila idag pga att jag inte orkade stressa med färgningen av håret och att jag har världens träningsvärk. Kunde knappt gå i trapporna på jobbet idag. Kan knappt sätta mig ner.

Men imorgon blir det trääääning igen!

Träningsvärk

Idag känner jag att jag lever kan jag säga. Ojoj vilken träningsvärk jag har i röven och låren. men då vet jag att jag har gjort något bra. Ska ha vilodag idag. Jobbar kväll och håller på o färgar håret nu på fm.


Dagens kost

Kost:
Frukost: Knäcke med ägg
Mellanmål: Två nektariner
Lunch: Kött och grönsaker (rester)
Mellanmål: Clementin
Efter träning: En proteinshake
Middag: Kycklinggryta o ris m. grönsaker
Övrigt: Vatten, pepsimax

Kommentar: Känner att jag har ätit riktigt bra idag, Små portioner men ofta. Hållt mig lagom mätt hela tiden och inte varit svullen i magen som jag annars alltid är.  Har även börjat dricka proteinshaken mer seriöst. Är inte lika äckligt längre o blandar man med lite mjölk smakar de nästan som oboy. Håller mig även piggare efter träning och behöver inte ha mat lika fort.

Benen är som spagetti

Jag var och gymmade idag. Det var sååååååå himla skönt. Pratade lite med min favvoinstruktör/gymansvarig och hon tyckte jag skulle utmana mig lite så nu har jag ändrat på antal rep och set. Säger bara en sak; jag har rent ut sagt dödat mina ben idag. Kunde knappt gå nerför trappan från gymmet. Dom bara skaka. Kunde knappt koppla när jag körde hem. Men skönt äre så hoppas på massa träningsvärk imorgon. Gärna så jag knappt kan gå.

Körde ben/röv/mage/rygg och sedan 20 minuters kondition som var dyngjobbigt pga benen.

Mina favoritmuskelgrupper är röv/ben/mage, vilka är era?


Svettig Emma som precis kört lite ryggövningar

Dagens kost

Kost:
Frukost: En grov macka m. ost och gurka
Lunch: nutrilettebar
Middag: Kött och potatis(pytteliten) m. fetaostsallad
Övrigt: Vatten, pepsimax

Kommentar: Ätit på tok för lite idag. Kan va så att det rä därför jag har huvudvärk och varit yr. Men dagens middag var riktigt god med färsk basilika på.


Mums!

Promenad

Det blev inte gymmet idag utan det blev en rask promenad på 45 minuter. Grymt skönt. Var länge sen jag var ute och gick. Har ju mest bara gått på löpbandet. Har varit yr o haft ont i huvudet sen jag skrev förra inlägget så därför jag inte åkte till gymmet idag vilket jag var riktigt sugen på att göra. Men men vill ju inte tuppa av där lixom.

Men när jag gick kändes det som om jag var lätt som bomull. Riktigt skön känsla. Bara flög fram. Det skulle vara kul o packa en ryggsäck med 12 kg och sedan ut o träna för att se hur jobbigt det är.



Vad har ni tränat idag?

Måndag

Hoppas eran helg varit bra! Min har ju bestått av massvis med jobb och ett födelsedagsfirande. Sov bara till kl 9 idag och är fortfarande dyngtrött. Har varit och storhandlat för det nästan ekade i kyl och frys.

Så nu sitter jag här och dricker en celsius och taggar tills jag ska på lite träning sen. Har riktigt ont i huvudet med så hoppas det går över. Men ska fixa här hemma och göra några mer ärenden sen så är jag på älskade gymmet <3

Denna vecka blir det mycket träning och bra mat. Dagen började bra och jag avstog från donken som min vän köpte. Även handlat hem bra mat och ska planera mina måltider ordentligt nu för nu kör vi!!


(Ska även uppdatera massa denna vecka)

Veckans träning



Kommentar:
Det är väl skapligt ändå. Blev dock bara 2/7 dagar. Skogsarbete är skogspromenad som jag registrerade. Blev ändå 260 minuter. Nästa vecka ska det bli massor av träning för det börja krypa i kroppen på mig nu.

Nej nu ska jag iväg till jobbet igen.

Tröttare än tröttast

Dödstrött är rena förnamnet. Jobbat klar för idag o ska på födelsedagsfest nu. Hörs imorn sötnosar <3

Fredag

Som ni ser i inlägget innan så gick vägningen bra. Något mindre kul är att idag har jag både tvättstugan och sedan blir det att jobba 13-21.30 så jag hinner inte träna (=(). Jobbar imorgon med o då är det samma sak att jag inte hinner träna för direkt när jag kommer hem så blir det att göra sig lite snygg och dra och fira en bekant. Även söndagen blir det ingen träning för jag jobbar delat då och då orkar jag verkligen inte åka till gymmet så får väl springa som fan i trapporna på jobbet istället.

Så jag kommer väl vara hyper på söndag när jag inte fått träna på så många dagar. Men men, bara bita i det sura äpplet och tänka att detta är sista helgen jag jobbar i sommar! Gillar verkligen inte att jobba helg. Men det positiva med att jag inte får någon träning i helgen är att då äter jag ist superbra. Äter alltid bra på jobbet!

Förövrigt har jag dödat min triceps. Fy fan vad ont jag har i dom!

Veckans mått och vikt



Vikt

Veckans vikt:
-0,9 kg!
Total viktnedgång: -12,5 kg

Mått
Arm som störst:
39 -> 36 (0)
Under byst: 99 -> 90 (-1)
Vid naveln: 97 -> 86 (-3)
Buk som störst: 124 -> 107 (-2)
Röv som störst: 125 -> 115 (-1)
Lår som störst: 77 -> 68 (-1)

Kommentar: Kan inte säga annat att jag är nöjd med tanke på att jag svullade gärnet (dock små portioner) två dagar. Vilka otroliga resultat jag fick på måtten. Tänka på till nästa vecka; svulla mindre, träna mer! Måtten där buken är som störst är helt otroligt tycker jag, jag har tappat hela 17 cm där! otroligt.

Dagens träning

Dagens träning:

Styrka för ben/röv/mage/rygg
10 minuter intervall på cardiowave

Kommentar: Har varit helt slut i kroppen idag men tog tag i saken och åkte o tränade iaf. Köttade på styrkan men var helt slut sen så blev bara 10 minuter intervall på cardiowaven.

Formcheck



Bortsett från gäddhänget så börjar det fan hända grejer med armarna. Dom går inått! Fan vad nice! Detta gör mig mer pepp kan jag säga er! Wiiihiii.

Ska förövrigt godkänna era kommentarer som jag är grymt seg på att göra.

Love this place

Hemkommen efter ett varv på gymmet. Körde biceps/triceps/bröst/skuldror. Haha, träningsvärken i magen kan ju slänga sig i väggen, just nu skakar hela mina armar så lär ju känna av dom imorgon. Körde även kondition både på löpbandet och sedan på den där cardiowave-maskinen (bild, som jag även kallar trappmaskin) som jag även körde intervaller på. Svetten spruta rent ut sagt.

Som ni ser på bilden så var jag bland dom fria vikterna. Var inte en käft där först men sen kom ju typ 100 killar på en gång o där stog jag som världens fetto och fick fantisera att jag var själv där.

Ser att min hållning är ganska mycket bättre.


Skogsmulle



Har legt skogsmulle idag. Så gick typ konstant i 3 timmar i den snåriga skogen med sambon och mamma med hennes karl. Jobbigt som bara den men bra träning! Så ska faktiskt registrera det som träning. Denna svamp plockade vi tillsammans men själv äter jag inte svamp så mamma får allt.

Nu ska jag åka till gymmet!

Magmuskler

Via mina magmuskler så känner jag iaf att jag gjorde något vettigt på gymmet i söndags. Fy bubblan vad jag har haft träningsvärk i dom i två dagar nu. Har inte ens kunnat skratta. Men jag skrev ju att jag gjorde ett köttarpass för magen så anade att jag skulle känna såhär. Men det är bra och rätt åt mig efter detta svullande! Behöver känna det så jag kommer tillbaka till mina "rutiner".

Älskar träningsvärk, då vet man att man har gjort något vettigt för kroppen!


Två feta dagar

Jag kräks på mig själv just nu. Igår hämtade jag min bror och hans tjej. Vi moffade allt möjligt. Träning då? Nej det blev ingen heller. Vad åt jag nere i Ullared då? Ja det vill ni inte ens veta. Blir det någon träning idag då? Nej inte det heller.

Gud vill bara spy på allt äckligt onyttigt och flottigt som finns här hemma. Funderar på o kasta av med skiten. Min kropp säger verkligen ifrån nu förtiden när den får massa skit i sig. Vill inte äta det men skitsvårt o inte göra det när min bror o hans tjej trycker i sig allt som har med flott o socker att göra. Imorgon blir det stenhård dag med både träning och kosten. Ska svettas som en jävla idiot på gymmet o skulle bara våga äta något onyttigt.

Men hade iaf en trevlig dag nere i Ullared. Är riktigt mör i skallen efter 8 timmars körning. Men fick med mig en hel del hem. Hittade ett par asfina jeansshorts där nere som jag prova för skojs skull o de satt perfekt! Helt otroligt. Det är underbart och prova kläder nu o man blir chockad varje gång man kan ha dom. Men jag köpte dock inte shortsen. Dom var väldigt korta och mina lår är ju inte dom smalaste direkt.

Hej ångest!

Ullared

Nu drar vi mot Ullared :D

Veckans träning



Kommentar: 3/7 dagars träning. Ingen höjdare denna vecka heller men nu är jag ju frisk så har ju tränat bra sen jag blev det i mitten av veckan. Totalt 140 minuter. Så nästa blir det köttarträning!

Slibbig puss på gymmet

Precis hemkommen från jobb och gym. Nu är jag ledig i 4 dagar. Wihi.

Jag körde ben/röv/rygg/mage. Totaldödade min mage på gymmet så hoppas på massa träningsvärk imorgon! Det var så skönt. Älskar och köra benen/röv och mage. Vilka muskler gillar ni mest att träna?

Tycker även om när min älskade pojk följer med och tränar. Tycker jag börjar märka skillnad på hans armar så har tagit en formcheckbild på honom som jag faktiskt ska lägga upp här.


<3


Jobbarhelg

Nu är jag ganska så trött efter mitt delade pass idag. Ska upp och jobba imorgon med seeeeeeen är jag ledig i 4 dagar <3. Ätit bra idag, ingen träning dock men har sprungit som en idiot på jobbet som tur är. Skriver mer imorgon efter jobb och träning.


Puss på er!

Trötter

Gud vad jag är trött. Jobbade 7-14, åkte hem och bytte kläder och drog sedan till gymmet. Tyckte dagens pass var segt, kände inte att jag fick ut så mycket av det. Gick väl skapligt på styrkedelen men sen när jag körde kondition var det segt. Träningsvärk i baksida lår och magen svullen delux så man känner sig typ 10 kg större. Hatar min mage.

Kl halv 6 somnade jag i soffan(!) är otroligt trött även nu och är fortfarande i matkoma efter tacosvull som jag tröck i mig efter träningen. Så ska slå på en film i sägen o hoppas jag somnar för natten. Jobbar delat(7-13 + 16-21.30) imorgon så ingen träning för mig =(

Veckans mått och vikt


Vikt
Veckans vikt:
-0,6 kg!
Total viktnedgång: -11,6 kg

Mått
Arm som störst:
39 -> 36 (0)
Under byst: 99 -> 91 (-1)
Vid naveln: 97 -> 89 (+2)
Buk som störst: 124 -> 109 (0)
Röv som störst: 125 -> 116 (0)
Lår som störst: 77 -> 69 (0)

Kommentar: Litet minus på vågen. Dåligt måttresultat men tror det har att göra med att jag är sjukt svullen runt magen just nu. Har mycket problem med den så ibland väljer jag att inte mäta mig den dagen om den är svullen. Men denna dag gjorde jag det ändå. Har ju även varit dålig denna vecka. Men nu känner jag mig på topp så fullt ös medvetslös med både träning o mat! :D

Fredag med några frågor

Sitter här och är dötrött. Somnade sent och o blir bara tröttare av att veta att jag jobbar hela helgen.

Men ni är allt för goa! Ni dränker mig i kommentarer! Blir ju generad men samtdigt peppad! Ska godkänna alla kommentarer ikväll. Inte hunit med det än.

Mina besökare har ökat en del och även via bloglovin. Så jag är lite nyfiken;

-Namn?
-Vart bor ni?
-Ålder?
-Varför läser ni min blogg?

Som jag har längtat!

Nu blev det äntligen av att få åka och träna! Som jag har längtat. Helt otroligt vad skönt det var. Körde ben/mage/rygg och ökade vikten på nästa alla övningar. Körde sedan kondition i bara 10 minuter efteråt men jag rent ut sagt kutade 5 minuter av dom. Det var så underbart!

Pratade även med min favoinstruktör som är på gymmet och hon tyckte jag var skitduktig. Hon är verkligen en stor insperationskälla. Vilken energi hon har! Hon har gått ner 40 kg och jag frågade henne idag om man fick se en bild och det fick jag =)

Från en början..

.....Till en dagsfärsk bild...

....är ca -11 kg.

Ja. det är en skillnad. Kanske ska ta och börja inse det. Blev påhoppad av min mammas karl när vi var och firade honom igår. Han trodde inte det var sant när han såg mig. Så typ hel kvällen gick åt att snacka om mat och träning och massa motivation.

Jag ska försöka få min sambo att ta en bild när jag håller måttbandet runt buken där jag är som störst och visa er hur mycket det är egentligen som jag har tappat just på det stället, för det är helt otroligt att se. Det är via måttbandet jag ser störst skillnad. Tycker det är svårt att fånga skillnaden på bild.


Abstinensbesvär

Jag vill träna! Jag får dampet här hemma. Idag har jag faktiskt känt mig "bra" så har trotsat min vilja och valt att vila idag med. Inte tränat sen i torsdags och det suger rent ut sagt. Vill träna nuuuuuuuuuu! Så imorgon ska jag påt! Det ska vara så jävla jobbigt och tungt har jag bestämt mig för! Är ledig imorgon med, vilket är min ända lediga dag denna vecka så då ska jag köra hårt!

När man inte kan träna så hinner man fixa sina naglar ist. Det tar sin stund att göra gelénaglar, speciellt på sig själv. Men det är bra tidsfördriv.


Dagens kost och motion 12/7

Kost:
Frukost: Två knäcke med ägg
Mellanmål: Melon
Lunch: -
Middag: Potatis och lax m. grönsaker
Övrigt: Vatten, cola (möjligen några jordgubbar sen)

Motion: vila (krasslig)

Kommentar: Ätit på tok för lite. Drukit cola idag. Aja.

Ändrade planer

Ville ju så gärna åka och gymma idag men när jag kom till jobbet kände jag mig helt förstörd. Somnade med huvudvärk, vaknade med den, ont i magen, dunderseg i kroppen. Så efter halva dagen gick jag hem från jobbet. Har sovit ca 1 timme nu vid lunch. Fan har jag för skit i kroppen som vägrar att ge sig. Den sabbar min viktnedgång. Vill ju klara min utmaning. Menmen, bara att bita ihop och låta kroppen vila även fast jag har världens abstinens för att träna.


Dagens kost och motion 11/7

Kost:
Frukost: Lättfil m. jordgubbar och musli
Mellanmål: Melon
Lunch: Tacosallad
Mellanmål: En nektarin
Middag: Spagetti och köttfärssås m. grönsaker
Övrigt: Vatten, pepsimax, jordgubbar

Motion: vila (krasslig)

Kommentar: Bra dag med kosten. Imorgon ska jag pumpa på gymmet!

Måndag

Ny vecka och jag hade ju tänkt vara stenhård med maten! Har hållt den bra än så länge. Tycker det är så lätt o äta bra när man jobbar. Varit på jobbet mellan 7-16. Nu är jag dock dödstrött. Halsen rosslar fortfarande. Blir nog en till vilodag för mig. Möööööööjligtvis en liten promenad sen men inget som är för ansträngande iaf. Vill bli frisk ordentligt.

Nej nu ska jag åka och köpa ny TV.

Veckans träning


Kommentar: Blev bara 3/7 dagars träning denna vecka. Eller egentligen 4 för tog mig till gymmet men orkade knappt röra mig så var där i typ 15 min så har inte registrerat den träningen då jag inte gjorde något seriöst. Så blev 160 minuter. Vilat både lördag och söndag. Känner mig skaplig men inte 100 % än. Funderar på om jag ska gå en promenad imorgon eller om jag ska vila helt imorgon med. Jobbar 7-16 så får ju redig vardagsmortion ändå. återstår och se hur jag mår imorgon. Ska köra hardcore denna vecka med maten iaf!

Goa kommentarer

Ni är för jäkla söta med era kommentarer. Blir ju generad =) Känt mig lyckligt lottad idag.

Jag kunde inte hålla mig förut utan åkte in en sväng till stan förut med min sambo. Kikade lite på rean och hittade ett par beiga chinos för endast 100 kr i stl 44. Tänkte att man kan ju alltid pröva o se om de går på och de gjorde de!! Helt otroligt. Asså men jag trodde verkligen inte de. Jag var bara tvungen att köpa dom helt enkelt. Jag fattar det fan inte än. haha. Inte nog med det så åkte vi hem till min pappa och sambo som jag inte träffat på över 1 månad och jag han knappt gå ur bilen så fick jag en kommentar i stil med; "Gud vad smal du blivit, du håller ju på och försvinner". Han tjata om de flera gånger. Men kul att e syns.

Haha, förlåt om jag typ gång på gång skriver hur glad jag är över detta men måste få ur mig det. Jag peppar mig själv så himla mycket just nu!

Motivationsbild


Dessa jeans/jeggings beställde jag hem från HM när dom hade rea. Jag anade att jag inte kunde ha dom och mycket riktigt, dom var för små när jag provade dom. Men jag behöll dom för jag visste att någongång skulle jag kunna ha dom.

Idag när jag kollade igenom min garderob så tänkte jag att jag skulle prova dom och se om det hänt något och jag kunde ha dom! Fan vad glad jag blev! Ni anar inte. Jag kan ha ett par jeans/jeggings från HM. Helt otroligt. Blev så otrologt sugen på att åka och köpa massa nya byxor, jag som alltid går i leggings, men ska inte göra det för man vet inte om dom är förstora sen längre fram. Min sambo blev lite chockad när han såg mig i dom då jag är en person som går omkring i svart.

Snacka om PEPP!

Riktigt träningsugen

Mitt huvud vill iväg till gymmet för ett svettigt och tungt träningspass. Min kropps säger att den knappt orkar lyfta på sig. Så medans alla är ute och roar sig så sitter jag här hemma en lördagskväll och läser på olika träningsforum. Skev i huvudet? Ja lite kanske men fan vad jag är sugen!

OFF och lite tankar

De senaste dagarna känner jag att jag varit riktigt off. Jag är seg. Orkar knappt röra mig. Var på gymmet igår men vände nästan direkt för orkade knappt röra mig. Min hals är tjock från och till. Valde att faktiskt bara ta det lugnt idag. Inte haft några måsten eller tider att passa. Även ingen träning. Har även ätit det som bara har fallit mig i smaken, vilket inte har varit dom nyttigaste alternativen men jag är inte mer än människa. Tur att det är en ny dag imorgon.

Jag verkligen längtar tills jag nått mitt första stora mål. Jag är så nyfiken över vad jag kommer att få se i spegeln. Kommer jag vara nöjd? Ja det återstår att se, jag har 9 kg kvar dit. Har passerat hälften. Jag är stolt över vad jag gör och att jag tänker på mig själv och min hälsa. Jag unnar min kropp att må bra. Jag unnar mig själv att må bra. Jag vill lägga ner den tiden. Vill att det ska vara en del i min vardag. Jag vill kunna älska min kropp!



Insperation <3

Dra något gammalt över sig

Fan, denna dag kan va över nu tycker jag. Helt jävla seg. Känner mig bara skitfet och skitful så kan lika gärna dra något gammalt över mig. Träningen gick åt helvete förut, orkade knappt röra ett handtag. Värst är att jag ska ut o vara social med folk idag vilket gör mig ännu mera motsträvig och på dåligt humör.

Suck

Veckans mått och vikt


Vikt
Veckans vikt:
-0,5 kg!
Total viktnedgång: -11,0 kg

Mått
Arm som störst:
39 -> 36 (0)
Under byst: 99 -> 92 (-2)
Vid naveln: 97 -> 87 (-1)
Buk som störst: 124 -> 109 (0)
Röv som störst: 125 -> 116 (-1)
Lår som störst: 77 -> 69 (-1)

Kommentar: Minus denna vecka med. Inte så stort minus på vågen men det går ändå åt rätt håll. Har inte varit 100 % stenhård heller denna vecka men gav ju en del minus på måtten.

-11 kg. Det är otroligt att jag lyckats med det. Fattar det fortfarande inte.

Ni som har gått ner mer än dubbelt så mycket som mig, har ni fattat att ni är smalare?

Gårdagens kost och motion

Kost:
Innan träning: Vattenmelon och en celsius
Frukost: Två knäcke med ägg
Middag: Tacosallad
Kvällsmål: En nutrilettbar
Övrigt: Vatten, pepsimax

Motion: 60 minuters kondition

Kommentar: Åt väl inte överdrivet mycket kan jag ju säga. Men träningen gick jättebra och var helt genomsvett när jag var klar. Jobbade ju även ett långt pass med på kvällen.

Nej nu ska jag väga och mäta mig.

Från tight till slapp är motivation

Denna röda tröja har jag tränat i i över 1 år. Då satt den tight och slutade ganska långt upp. Nu sitter slappt och sladdrigt och slutar under röven och det är jag jävligt glad över! Det går åt rätt håll och det håller verkligen min motivation uppe när man ser sånt här. Prövade även min vårjacka och den satt slappt i armarna och jag kunde knäppa den över bysten vilket jag inte har kunnat innan.




Det som mer håller min motivation uppe är att allt fler undrar om jag har gått ner i vikt och även dom vet inget om att jag håller på med viktnedgång.

Nej nu ska jag iväg och jobba 13-21.30 efter 60 minuters kondition. <3

Känner mig duktig

Som går och tränar innan jobbet idag. Jobbar 13-21.30 och brukar alltid sova länge så jag inte hinner träna men idag tog jag tag i saken och gick till gymmet. Blev styrka för skuldror/bröst/biceps/triceps och 30 minuter kondition.

Så sitter och äter en god nudelröra som även får bli min middag senare på jobbet. Jag har hittat nudlar på willys som inte innehåller så mycket kalorier.



Ormsalva



Detta smörj är guld värt för mina benhinnor! Sedan jag började använda det så har jag inte fått ont en ända gång när jag har gått powerwalk eller joggat/löpt. Riktigt mirakelmedel kan jag säga er så det är verkligen ett tips till er som har problem med benhinnorna. Det roliga är att där du smörjt på är det ända stället på benen där svetten bara rinner.

Tisdag

Kom på att jag inte har bloggat sen i söndags. Jobbade 7-16 igår och åkte sedan till gymmet och gymmade ben/rygg/mage och körde kondition 40 minuter. När jag kom hem kände jag mig inte alls bra och idag när jag vaknade hade jag riktigt jävla ont i halsen, igen. Så jag blev hemma från jobbet idag för det pulserade ända ner i bröstet och var kallsvettig. Så tröck i mig lite tabletter och tog någon äcklig halstablett och sov sedan till kl halv 1. Dock har jag inte något ont nu så hoppas det inte blir något mer. Ska jobba imorgon. Så har inte tränat något idag för att vara på den säkra sidan.

Suttit och kollat på massa insperationskroppar idag. Damn vad jag blir inspererad. Dock vet man ju aldrig om man kommer kunna få sådan kropp men man kan ju försöka kämpa!

Veckans träning


Kommentar: Blev ändå 4/7 dagars träning denna vecka. Får vara nöjd med det eftersom jag var sjuk. Men jag har sagt till mig själv att jag ska ha minst 4 dagar i veckan så det är helt klart godkänt. Blev 180 minuter. Ska kötta nästa vecka!

Riktigt kul lördagskväll!

Måste bara säga att jag hade en riktigt kul kväll igår. Vi satt först på en utepub och pratade och kompisarna drack lite men jag höll mig till vatten. Jättemysigt var det. Sedan blev det utgång. Jag dansade som en tok, gick verkligen lös! Tog för mig på dansgolvet och kände mig typ smal? Nej men jag kände mig mer självsäker och svetten bara rann på mig. Hur kul som helst var det. Älskar att dansa. älskar att dansa nykter! Jag trivdes verkligen som fisken i vattnet. Gårdagens dans blev den dagens träning.

Idag var jag på gymmet en sväng och invigde min nya träningsskor. Kände som man studsade fram. Dock fick jag ont i fötterna av dom eftersom jag inte är van. Brukar få de utav alla skor. Men man kände verkligen att musklerna användes på ett helt annat sätt. Så än så länge gillar jag dom skarpt! Vet ni va, jag joggade i 10 minuter i sträck och hade jag inte fått så himla ont i fötterna hade jag lätt fortsatt. Det gick verkligen kalas. Var inte trött eller något och hade en bra andning. Har även hittat en mirakelkräm för mina benhinnor men det skriver jag om lite senare för nu blir det tacopaj! <3

Reebok traintone



Velat ha ett par nya träningsskor länge och idag hittade jag dessa sötnosar för endast 599 kr. Det tyckte jag blev ett riktigt bra pris för dessa Reebok traintone. Dom är ju utåtbuktade undersidan av sulan och gav riktigt bra stötdämpning.  Hjälper även till att aktivera musklerna på ett annat sätt. Ett plus är att dom även är svarta.


ny design

Som ser förjävlig ut. Se om jag kan fixa mer sen, eller imorn.

Veckans mått och vikt - Jag är så jävla glad!



Vikt

Veckans vikt:
-1,4 kg!
Total viktnedgång: -10,5 kg!

Mått
Arm som störst:
39 -> 36 (-1)
Under byst: 99 -> 94 (0)
Vid naveln: 97 -> 88 (0)
Buk som störst: 124 -> 109 (-1)
Röv som störst: 125 -> 117 (0)
Lår som störst: 77 -> 70 (0)

Kommentar: Jag kan bara säga en sak! Helt jävla otroligt. Jag kan inte fatta det själv men ser ni hur många kilon jag har tappat? Herregud, jag har klarat ett till delmål! Jag är mer än halvvägs till mitt första mål! Jag har gått ner 1,5 kg på min utmaning. Jag är så glad. Jag är så nöjd med tillvaron. Jag är glad att jag kan äta allt men ändå gå ner i vikt. Helt otroligt. Jag är så glad för erat stöd och peppning!

RSS 2.0