Dagens kost och motion 31/3

Kost:
Frukost: Två små grova bröd m. ost, sallad och gurka
Mellanmål: Naturdiet smoothie
Lunch: Lax, potatis och grönsaker
Middag: Två små grova bröd m. ost, sallad och gurka
Övrigt: Cola, energidryck

Motion: - (jobbat delat pass)

Kommentar: Tycker att jag har ätit bra idag. Inte för stora portioner och i lagom mellanrum mellan måltiderna. Dock kunde det jag ha druckit något mycket bättre men har jobbat sedan klockan 7 imorse så behövde lite koffein. Så blev ingen träning idag med tanke på att jag jobbat hela dagen men blev mycket vardagsmotion ist!

Känner mig mycket bättre idag med så kanske kan ta en lätt runda på gymmet imorgon efter jag har jobbat och veckohandlat.

Gått upp lite den senaste tiden

Som ni ser har jag ökat liiiite i vikt den senaste veckan. Njutit lite för mycket av det goda. mums ;)

(Fatbooth via android)

Onsdag

Var riktigt skönt att få sova ut dessa timmar idag och ska bara ta det lugnt idag och umgås med Josse. Får skippa träningen denna vecka för är fortfarande inte bra. Känner mig helt tung i kroppen och så fort jag rör på mig så är flåset uppe direkt som om jag vägde 500 kg. Men ska iaf jobba delat pass imorgon (7-11.30 + 16.30-21-30) så får knarka ipren och halstabletter. Blir även jobb på fredag med så är glad att jag får jobba så mycket som möjligt!

Så är nog bra att jag får vila från träningen lite och bli frisk =)

Känner mig mer död än levande just nu

Känner mig precis så som rubriken lyder! Blev inte några 7 timmars jobb idag inte, utan blev totalt 12 timmar. Så har varit på jobbet sen 07.00 och kom hem 21.30 så har varit där hela tiden förutom långa rasten jag hade där mellan.

Kanske lika bra att det inte blev någon träning idag då jag har fått en riktig rethosta med. Men massa vardagsmotion blev det ändå så det är tummen upp!

Lunchrast

Är hemma på lite lunchrast kan man säga. Jobbade 7-11 idag men dom frågade om jag även kunde jobba mellan 13-16 och det gör jag gärna. Kunde även jobbat till 21.30 men eftersom jag inte känner mig hundra procent kry så avvaktade jag med det.

Så har precis smällt i mig en sallad med lite köttfärs.

Ikväll blir det aerobics även fast jag fortfarande känner av halsen, dock är den mycket bättre idag.

Fina kommentarer och piggare i kroppen

Måste bara säga att jag blir så himla glad över era fina kommentarer om min kropp. Det peppar mitt självförtroende hur mycket som helst! Jag gillar formen på min kropp men vill ha den formen fast mindre och fastare!


Tänk när min kropp såg ut såhär. Då man var mer "normal" i kroppen och hade kurvorna på dom rätta ställena.

Just de, skulle även säga att jag känner mig sjukt mycket bättre redan nu än vad jag gjorde på förmiddagen. Har vilat gärnet och även varit på apoteket och storhandlat. Så blir ingen vattengympa idag men ska nog ta mig en promenad sen för att känna att jag har gjort något. Här har vi inte tid och vara sjuk!

Förra veckans träning


Blev inte alls mycket träning förra veckan. Det var för mycket och göra helt enkelt och jag var ju i Ullared med. Se hur mycket det blir denna vecka. Se om halsen blir bättre. Tog även tempern och den visade lite feber också. Fan jag vill verkligen träna o så blir det som det blir. Usch!

Tog helg!

Hejsn alla gulliga läsare! Saknat mig? ;) Tog helg från bloggen och även min vägdag så har bara vilat och njutit av vädret men vad är tacken för det då? Jo jag har blivit sjuk! Så himla typiskt. Varför nu när jag inte varit det på typ 1 år eller något. Har ont i halsen och känner mig konstig i kroppen. Hoppas verkligen det går över lika fort som den kom.

För vill verkligen på vattengympan ikväll men frågan är om det är värt det?

Trött.se

Mums, precis hemkommen och har hunnit duscha efter min vända på Gekås. Skriver mer imorgon och besvarar era gulliga kommentaren även då.

<3

Gekås i Ullared

Ja då bär det av till Gekås i Ullared kl 04.00. Är ganska trött för har bara sovit lite mer än 2 timmar. Men vad gör det när man ska till sin favoritaffär? Så ni kan väl gissa hur min motion ser ut idag? :D

Har ni varit där någongång?


Bild: Google

Dagens kost och motion 23/3

Kost:
Frukost: Två knäcke m. ost
Lunch: Samma som igår, "nudelröra"
Mellanmål: Banan
Middag: Ris, kycklinggryta och grönsaker
Övrigt: Vatten, pepsi max, kakor

Motion:
60 minuters promenad och 55 minuter aerobics

Kommentar:
Riktigt nöjd med träningen idag. Sådan energi och den är jag tacksam över. Kunde ju ha skippat kakorna men blev lite fika idag med (inte bra)

WOOHOOOOOOOOOOOOO

Jag ääääääääälskar träning mest i hela väääääärlden (nästan iaf:D)

Fuck vad roligt det är! Var precis på aerobics och svetten bara spruta och jag hoppa och tog i som en jävla idiot och flåsade som aldrig förr! Skulle fan dö om jag aldrig fick träna. Blev även 60 minuters promenad förut med Josse.  IIIIIIIIIH

Glädje!


Omejkad kossa innan träningen

Dagens kost och motion 22/3

Kost:
Frukost: Två knäckebröd m. ost
Lunch: Lite nudlar med grönsaker och en klick turkisk yoghurt
Mellanmål: Två små muffins (ups)
Middag: Hemmagjord kebabrulle
Övrigt: pepsi max

Motion:
90 minuters promenad

Kommentar: Riktig skön långpromenad blev det nu på kvällen och solen höll på att gå ner. Riktigt uppfriskande. Kunde även skippat muffinsarna men bjuds de på fika så.


Liten skål med dagens lunch

Ät fett och socker tills du spyr

Ja usch, varför ska man ha en pojkvän som älskar allt som har med fett och socker att göra?Är det inte godis han vill ha så är det pizza eller något annat flottigt med massa kolhydrater. Fan fuskigt att han har en atletisk kropp men ändå kan trycka i sig så mycket skit.


På tal om fett, visst är jag fin i min nya gröna bikini? ;)

Dagens kost och motion 21/3

Kost
Frukost: -
Lunch: Köttfärs och grönsaker
Mellanmål: Banan
Middag: Lax, potatis och grönsaker
Övrigt: 2 hemmabakta mackor m. ost och gurka, cola.

Motion: Vila (jobb)

Kommentar: Känns bra med små portioner till både lunch och middag och tog ytterst lite potatis till laxen. Blev dock två mackor nu när jag kom hem för blev riktigt hungrig. Tyvärr ingen träning men blev jobb istället.

Färdigjobbat för idag

Puh, nu har man jobbat klart för idag och jag är riktigt trött nu. Funderar på om man skulle skaffa sig en stegräknare och ha på jobbet för att se hur många steg man går där per gång. För det är ett springande fram och tillbaka till alla brukare.

Ingen vattengympa

Hade ju sett fram imot dubbla vattengympapass denna dag men fick jobbförfrågan så tog det. Måste verkligen ha alla pengar jag kan få in. Meddelade CSN idag att jag hoppat av mina studier så jag kommer inte få några pengar denna månad (!) Det suger verkligen när man har räkningar att betala.

Idag suger vissa saker lite väl mycket men bara bita tag i det sura äpplet.

Dagens kost och motion 20/3


Kost
Frukost: Banan
Lunch: Rester - potatisgratäng och tomat
Mellanmål: -
Middag: Våfflor
Övrigt: Två kiwi

Motion: 40 minuters promenad

Kommentar: Det har väl inte varit någon höjdarmat idag kan jag inte påstå men dom ringde från jobbet så tog det som stog i kylen och sen hade jag lovat min käre sambo våfflor. Men åt inte så mycket av något av det som tur var. Sedan kom jag ut på 40 minuterspromenad med Josse och Elin så det var mycket skönt.

(Snor detta upplägg som vissa andra bloggare har men tycker det ser smidigt ut)

Veckans träning



Jobbelijobb och lite sömn

Igår blev det partaj och jag var nykter (tummen upp till mig). Jag hade hur kul som helst och hade almänt trevligt med ett skönt gäng. Efter det blev det donken (tummen ner till mig) och jag la mig runt kl halv 4. Sedan ringde jobbet vid kl 7 och undrade om jag kunde komma och jobba och snäll som man är så klädde jag på mig och åkte. Är ganska trött nu kan jag säga er, men fan vad glad jag är ändå :D Jag är så jävla glad med mitt liv just nu så det är sjukt. Har nog aldrig känt så här tidigare!

Fick ju dock avboka min träning jag hade planerat men så kan det bli. Tur att man går en hel del på jobbet. Imorgon kväll blir det dubbla vattengympapass så det ska bli skoj. Något jag  är glad över när jag jobbar är att jag äter så himla bra och nyttigt där.

Fan, happy!

Dagens träning

Dagens träning:
55 minuter afropowerdance

Gick och tränade kl 11 idag även fast jag gärna hade velat ligga kvar i sängen. Riktigt nöjd med att jag drog iväg på afron ändå.

Ogilla vädret + mät -och vägdag

Usch och fy på detta väder men man får väl se det från det ljusa sidan att det kommer smälta lika fort för det ska bli plusgrader och sol.

Dock vet jag inte hur jag ska göra med träningen idag. Vet inte om jag vågar köra på detta väglag då jag har dubbfria däck. hm. Får väl storstäda här hemma ist.

Jag har även mätt mig och vägt mig idag. Konstigt nog så hade jag inga förändringar på måtten och bara ett litet plus på 0,5 kg på vågen vilket inte heller var allt för mycket. Trodde det skulla vara minst 2 kg jag hade gått upp.

Så det känns helt okej med tanke på slarv delux i två veckor. Känner mig inte alls sådär svullen i magen heller idag och är inte sugen på något onyttigt så hoppas nu jag är på rätt spår. Tror jag ska fortsätta med knäcke hädan efter och skippa brödet för tror det är det som gör mig så svullen.

Dock känns det väl sådär att bara gått ner 2,7 kg på 9 veckor men som sagt nu känner jag att jag är på rätt spår.

Så kämpa nu Emma, vet att du kan!

Torsdag

Hello!

Precis kommit hem från ett jobbpass. Riktigt skönt. Vill verkligen jobba imorn med så får väl hoppas att dom hör av sig imorgon bitti. Idag har jag ätit bra och känner mig stolt över mig själv. Blev två knäcke imorse, köttfärs + grönsaker till lunch, en nutrilett bar till mellanmål och liten portion spagetti och köttfärssås + grönsaker till middag.
Blir nog en frukt nu så man får i sig något.

Om det inte blir jobb imorgon bitti blir det förhoppningsvis vattengympa annars blir det gymmet.

Puss på er

Tack sötnosar!

Måste bara säga tack för ert stöttande! Ni får mig att vilja fortsätta! Jag vill verkligen! Idag känns allt mycket bättre och motivationen finns verkligen idag! Jag tänker fan i mig inte ge upp! Så är det bara! Ska fan kämpa tills jag dör!

Som jag skrev i inlägget innan blev det gymmet idag och det var riktigt skönt. Nu när jag kom hem från träningen så bokade jag in pass på alla dagar som är kvar av denna vecka! Woho!

Ikväll blir det jobb för min del så då blir det massor av vardagsmotion.

(svarar på era kommentarer sen)

Dagens träning

Dagens träning:
15 minuter crosstrainer (uppvärming)
Styrka - röv/mage
30 minuter löpband varav 5 minuter löpning!

Då är vi igång! Riktigt skönt var det idag och jag klarade 5 minuter löpning och det var ett av mina mål för denna vecka vilket känns skönt att ha klarat av. Kändes inte alls lika mycket i benhinnorna idag.

Ditt tjocka fetto!

(Nu är det varning för gnälligt inlägg)

Just nu är jag lycklig med allt runt omkring mig men inte med mig själv. Blir så trött på mig själv så ni kan inte ana. Känns som om jag alltid kommer vara ett jävla fetto. Det händer fan inget på vågen känns det som. Min mage är sjukt svullen och det känns som om jag bara moffar, speciellt när det närmar sig helgen. fan!

Vet i fan vad jag ska göra, eller jo, äta bättre och träna som en dåre, men just vägen dit. Jag vill ju verkligen och kan ju, det vet jag ju men vet inte om det är för jag nu har jobbat o gått upp skittidigt och stupat ner i soffan och inte orkat tränat efter det och att när jag är glad och lycklig äter jag! SUCK!

Känner även att jag typ kör med "det blir en ny vecka nästa vecka".

Fanfanfan.

Ge mig tips, råd, peppning eller en stor spark i röven?

Dödstrött och besöksrekord

Helt otroligt hur trött jag är. Efter att jag hade skrivit förra inlägget så somnade jag i soffan. Brukar aldrig hända annars. Blev ingen promenad för frös och huvudet pulserade så gud in i helvete

MEN det roliga är att jag hade värsta besöksrekordet igår på hela 46 besökare, det ni ;) Haha det är ju vardagsmat för andra men ändå. Även fått några nya bevakare med. Så hoppas ni gillar det ni läser.


Jobbelijobb

Jobbat idag! Skulle bara jobbat till 13 men fick förfrågan och jobba till 16 så det tackade jag inte nej till. Ska även jobba imorgon med. Men snacka om att jag inte är van vid att gå upp så tidigt och sedan jobba så många timmar. Dundertrött nu så avbokade aerobicsen och ska istället gå en promenad i det fina vädret. Men det blir pengar som jag behöver. Älskar att jobba. Hatar att plugga så det är typ over nu. Känner mig lycklig i min tillvaro.

Dock så fick jag huvudvärk så gud in i helvete nu på slutet. Koffeinberoendet tog över mig. Jäkla skit det där är. Försöker att dra ut på det men när jag väl får sådan huvudvärk så står jag inte ut längre. Det suger.


Bild google

Dagens matintag

Frukost:
Liten yoggi

Lunch:
Lite makaroner och korv

Mellanmål:
En banan och en liten yoggi

Middag:
Lax, hemmagjord potatismos och grönsaker

Övrigt:
Cola zero

Dagens träning

Dagens träning:
55 minuter bodycombat

Så jävla kul det är. Boxade och kickade på som en idiot. Dock blev jag distraherad att jag fick ont både i benhinnorna och under fötterna men kämpade på ändå. Det kan i alla fall denna bild intyga, snacka om svettig på ryggen.


Mina bilringar och jag, usch vilken val jag är men bjuder på´t ;)

Storstädning

Har massa energi idag och blev inget jobb idag så
håller på och storstädar här hemma.
Tvättar upp kläder, filtar och massa kuddfodral.
Ska även tvätta min vinterjacka och lite halsdukar.

Håller just nu på att tvätta fönstrena för dom är/var riktigt skitiga.
Blir även en sväng med dammtrasan och dammsugaren. Skulle vilja rensa blanda alla lådor och garderober vi har men börjar jag med det så kommer jag säkert inte bli klar idag och då har jag massa saker framme istället så det avaktar jag med.

Ikväll blir det bodycombat för min del och det har jag längtat som tusan till. Tycker det är riktigt roligt och jobbigt är det också. önskade bara man hade någon och gå med så skulle det vara ännu roligare.








Detta kanske man ska ha på sig nästa gång man städar? ;)

Veckans utmaning

Veckans utmaning:

Köra minst 3 träningspass
- så som aerobics, gympa osv

Minst 2 gympass - varav löpa 3 minuter per gång

2 stycken 30 minuters promenader alt. 1 60 minuters promenad


Max 5 dagar med pasta/ris/potatis




Veckans träning

Måndag: 55 minuter bodycombat

Tisdag: 55 minuter Aerobics

Onsdag: Vila (jobba)

Torsdag: Vila (jobba)

Fredag: Vila

Lördag: Vila

Söndag:15 minuter crosstrainer (uppvärmning)
Styrka - ben och rygg
15 minuter powerwalk på löpbandet varav 3 minuter var löpning



Dagens träning

Dagens träning:
15 minuter crosstrainer (uppvärmning)
Styrka - ben och rygg
15 minuter powerwalk på löpbandet varav 3 minuter var löpning


Kände mig riktigt seg idag när jag drog till gymmet så tänkte pressa mig själv lite och löpte lite idag. Ojoj, kondisen är det väl inget större fel på (visst det var sjuuuukt jobbigt) men mina benhinnor skrek ajaj!

Dag 16: Min metod

Min metod är att äta enligt tallriksmodellen fast mindre portioner och regelbundet för att även hålla mitt hemska humör uppe. Dock inte häva i mig kolhydrater.

Har även inga måsten eller krav för då blir jag bara anti allt men att jag i stället tänker efter vad det är jag stoppar i mig och om det finns nyttigare alternativ.

Veckans mått och minus

Har vägt mig och mätt mig idag. Vågen visade +0,7 kg. Inte så superfarligt. Trodde verkligen det skulle vara mer med tanke på denna vecka. Men har gått mycket på jobbet så får väl tacka för det. Måttet stog iaf stilla så lägger inte upp min tabell denna vecka. Bättre lycka tills nästa gång.

Nästa vecka blir det hårdträning och strikt med maten. Dock har jag klarat nästan alla mina mål för denna vecka och bara ätit nudlar en dag. Dock ton med bröd känns det som vilket inte är lika bra.

Står just nu och bakar bröd med olika sorters mjöl i och morötter. Se om det smakar bra sen.

(ska ta tag i mina 30 bekännelser med)

Torsdag

Gud, sov till klockan halv 11 idag. Men skönt var det. Så har precis duschat vilket var välbehövligt för mitt hår var så himla flottigt.

Skulle gått på zumban idag kl 10 men tog bort mig där ifrån för kände att jag inte skulle orka jobba så länge idag om jag skulle tagit det. Jobbar mellan 13-21.30. Tur i alla fall att man har ett jobb som man går väldigt mycket i.

Lär ju inte vara något minus på vågen imorgon. Denna veckan har verkligen inte varit som jag hade tänkt mig så förra veckans minus är väl ett plus nu. Aja, återstår o se imorgon.

Seg på att kommentera och kolla andras bloggar är jag också. Så tro inte att jag glömt er!


Såhär tjock känner jag mig just nu! (Lekte med mobilen när jag hade ett litet glapp på jobbet)

Dagens matintag

Frukost:
Två knäckebröd med ost och äpplejuice

Lunch:
Hemmagjorda biffar med grönsaker

Mellanmål:
Lättfil med mysli, linfrön, banan

Middag (seeeeeent):
Liten bit hemmagjord pizza

Övrigt:
Cola

Stress!

Gud så stressad jag är idag. Trodde det skulle bli en lugn dag idag. Men icke. Först Tänkte jag städa men kom på att jag skulle in till stan o träffa make up artisten som jag ska samarbeta med. Fick även förfrågan om o jobba ikväll o behöver pengarna så då tacka jag ja och då kom jag på att jag hade träningspass inbokat som jag fick avboka. Sen fick MUA:n förhinder så vi kunde inte ses ändå. Så slänger i mig maten, hinner inte träna innan jobbet. Blä.

Jobbar kväll imorgon med men då ska jag på zumban innan.

En annan sak är typ att jag gett upp skolan. suck.


Känner mig lite som honom på bilden

Bild:google

Dagens träning

Dagens träning:
55 minuter aerobics

Superskönt pass. Behövdes verkligen efter allt skit jag ätit idag. Usch får ångest över det men imorgon blir det hårda tag i stället! Varför kan jag inte vara lika duktig på kosten som träningen? SKÄRPNING!

Dagens träning

Dagens träning:
55 minuter bodycombat


Riktigt skönt som vanligt, fick dock lite ont i fotsulorna vid vissa tillfällen men boxade på som en galning.

Veckans mål

Nu när mitt liv blivit lite lugnare och tagit tag i träningen så ska jag börja göra veckans mål där jag kommer att skriva i början av veckan vad jag ska göra/inte göra under veckan som kommer gällande kost och träning för att peppa mig själv och ha lite mer koll.

Veckans mål:
- Minst 3 träningspass
- Minst 2 30 minuters promenader
- En ätardag i helgen (om jag blir sugen
- Bara 3 dagar med pasta/potatis/ris

Veckans träning

Träningen i veckan som har gått:

Måndag: Step + 15 minuter crosstrainer

Tisdag: Aerobics

Onsdag: 60 minuter promenad + aerobics

Torsdag: Zumba + 60 minuter promenad

Fredag: Vila

Lördag: 30 minuter crosstrainer

Söndag: Vila


Motivationsbild



Shit! Kan det ha försvunnit så mycket fett? :D

Veckans mått och minus - yey!



Shit, är nere på -10 cm där buken är som störst. Känns bra. För det är den jag mest vill ska försvinna. Doch har det inte tagit något på armarna än. Önskade dock att vågen hade visat mer minus med tanke på all träning denna vecka men har inte ätit 100 % nyttigt heller så får vara glad för det.

Har en bild som jag ska visa för er att det faktiskt syns ännu mer att det är -10 cm runt buken.
Har bara 1kg kvar till mitt första delmål då jag kör 5 kg i taget.

Har även köpt nya träningsbyxor och vattenflaska idag. yey!

Dagens träning

Dagens träning:
55 minuter zumba
60 minuter promenad


Älskar verkligen zumban, sjukt skönt! Skulle blivit vattengympa idag med, hade sett fram imot det men en kompis kom inte med på passet då hon var reserv så vi gick en promenad istället. Tänker inte valrossa själv framför andra halvnakna människor.

I want..


Är så sugen på nya träningskläder. Vill ha snygga som matchar med varandra. Ungefär som dessa i detta kollage. Dock är vissa av kläderna lite för dyra för min plånbok men man kan ju alltid önska sig.

Föresten, gjorde om min design lite, tycker det blev ett lyft, vad tycker ni? (tryck på knappen F5 om ni inte ser)

Som gladast..

..när jag får trääääääna :D Fuck yeah. Trivs verkligen som bäst när jag får ta ut mig och känna hur mör man är i kroppen efteråt. hihi.


Dagens matintag

Frukost:
Liten grov macka m. ost och gurka, banan och äpplejuice

Lunch:
½ paket nudlar och grönsaker

Mellanmål:
Turkisk yoghurt (3,5%) m. jordgubbar och kokos (sjukt gott)

Middag:
Hemmagjorda biffar med potatis och grönsaker

Övrigt:
Massa vatten och cola zero

Emma <3 träning

Känner att riktiga Emma är tillbaka på banan igen. Fuck yeah vad skönt det är med träningen. Bara älskar att ta i med dom sista krafterna man har kvar. Vill bara träna meeeeeeeeeer! Min kropp ska få kämpa! Längtar tills vägningen på fredag och hoppas på ett bra minus. MUMS <3

Dagens träning:
60 minuter promenad (med Josefine)
55 minuter aerobics


Dag 15: Mina mål

- Gå ner minst 20 kg till midsommar
- Sedan ta 5 kg i taget
- Bli nöjd med min kropp för en gångs skull
- Leva ett mer hälsosamt liv för att få kunna leva längre


Dagens matintag

Frukost:
Liten skål med lättfil, musli och linfrön. En liten grov macka med ost och gurka.

Lunch:
Rester från tacosallad

Mellanmål:
Liten grov macka med ost och gurka

Middag:
Kycklingryta med ris och grönsaker

Övrigt:
Cola zero

Aerobics

Dagens träning:
55 minuter aerobics

Vilket var skitkul! Inte varit på det på evigheter känns det som men hade massa energi idag och körde gärnet, inte nog med det var det världens tempokoregrafi vilket var asnice. Ville verkligen inte att de skulle sluta, kunde kört ännu längre. PEPPPEPP som fan!

Dag 14: 10 saker du inte visste om mig

1. Jag är extremt mörkrädd
2. Jag har fobi för hajar så kan knappt bada i svenska sjöar, ibland knappt i en pool som är djup.
3. Jag älskar att ligga och mysa i sängen
4. Jag har två fula ärr mellan skuldrorna pga att jag tog bort två födelsemärken.
5. Jag har aldrig varit magsjuk
6. Jag har massa bristningar på magen som jag skäms mycket för
7. Jag är pedant och gillar att ha ordning och reda
8. Jag har ganska mycket muskler i lår och röv
9. Jag är fortfarande i kiss- och bajsåldern
10. Jag har bara varit kär på riktigt en gång och det är nu.

RSS 2.0