Dålig start på veckan

Ja usch vilken dålig start på veckan det har varit. Sov knappt något inatt och sedan upp och jobba och idag for jag som en jävla jojjo i trapporna till alla gamlingar. En tant tvinga i mig fika när jag var med henne på ärenden i centrum och då kände jag att då sket sig det direkt. Hade heller ingen matlåda så fick äta ljusa mackor till lunch för var det ända vi hade hemma. Sedan kom jag hem och stressade in till stan för att sambon skulle fixa sitt pass som han måste ha till jobbet. Där inne var det 100000 meters kö och jag kände verkligen hur mitt humör sjönk i botten o vart bara mer och mer hungrig. Sen var jag så jävla hungrig så det ända som for i mitt huvud var donken, åkte dit o hetsåt och sedan fick jag så dåligt samvete efter allt skit jag ätit idag. Sedan ska jag köra hem i rusningstrafiken och jag ballar ur totalt på all jävla trafik och vill bara hem för kände hur jävla trött jag blev.

Nu sitter jag här. Känner mig fetast i världen. Orkar knappt vara vaken och funderar hur fasen jag ska orka träna idag? Fan vad det suger just nu.

Kommer förbli fet, så är det med det.

Kommentarer
Postat av: isabella

jag känner precis igen mig i vad du skriver. jag skrev ett inlägg om det igår på min blogg :P si himla trött på att misslyckas och att stå still på vågen. BLÄ

2011-05-23 @ 18:53:02
URL: http://bellabred.blogg.se/
Postat av: madde

Nae, faktiskt inte ett dugg. De är faktiskt riktigt goda, det enda negativa är att det är svårt att umgås med kompisar då man oftast äter, fikar osv. så det sociala blir lite lidande. men jäkligt smidigt! :)

2011-05-23 @ 20:41:31
URL: http://hellomadeleine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0