Lite babbel

Sitter och funderar på vad som ska få mig och bli peppad! Just nu vet jag inte vad som är med mig. Idag har dock maten varit bra än så länge men vad har hänt med min ork till att träna? Vet inte om det har med att göra att jag faktiskt jobbar mycket och att jag rör så pass mycket på mig där? Är helt slut när jag kommer hem och skulle lätt kunna somna hur enkelt som helst (har annars världens sömnproblem)

Vad får er till att bli peppade/triggar igång er?


Kommentarer
Postat av: Jannica

Jag behöver stöd från vänner/familj. Eller om jag är redig en dag känner jag mig taggad för mera, och är det sol blior jag glad och är jag glad känner jag för att äta och röra på mig :). Testa med motivationstavla eller liknandde kanske?

2011-05-24 @ 21:29:08
URL: http://jannicaaenneby.blogg.se/
Postat av: Weightloss-Warrior

Det är verkligen jättesvårt att peppa sig själv. Jag tror det bara "kommer". En dag får man bara den där NU jävlar känslan. Så är det för mig, för mig är det allt eller inget. Maj har inte varit sådär superbra månad för mig men.. Jag vet inte, nu är jag superpeppad och motiverad och sköter mig till 100%. Ingen aning var det kommer ifrån men något som jag gör är att läsa många bloggar och jag läsr enbart sådana som inspirerar mig, jag skriver dagbok varje dag och reflekterar hur dagen gått (det är sant, varje kväll gör jag det) och jag är aktiv med min blogg som extra pepp. Det är många småsaker.



Jag tror absolut det har att göra med att du jobbar. Jag är också helt slut efter jobbet men jag kör celsius så blir jag taggad till tusen :D Kanske ska testa koffein/Något uppiggande så du orkar träna efter jobbet? Du kanske sover för lite och därför du inte orkar?



Låt dig själv ha en dålig period för det kommer att vända. Stor pepp till dig!

2011-05-24 @ 21:56:36
URL: http://weightloss-warrior.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0