Jag vill!

Åh vad jag vill klara mitt stora mål denna vecka. Jag vill verkligen! Men efter allt skit från helgen så känns det som om jag inte längre har 0,8 kg kvar som jag hade i fredags.

Men är ledig mycket denna vecka och träningen kommer stå på schemat varje dag. Jag vill ju börja på mitt nya mål och göra upp en liten utmaning till mig själv för vill gäääääärna klara den den här gången. Så nu kan det få bli fredag tycker jag.

Måndag

Nu är jag igång! Varit och tränat nu på fm. Blev rygg/skuldror/mage och 20 min powerwalk och 10 på crossen. Tog i som en idiot och tog så tungt jag bara orkade. Vill verkligen ha träningsvärk imorgon!

Nästan så jag är lite sugen på att åka tillbaka till gymmet ikväll och köra ett till pass.

Just nu sitter jag och käkar 2 stekta ägg med lite kesella, hallon och lite nötter till. Hallon och nötter är en riktigt god kombination tycker jag.

En svettig Josse och en svettig Emma med en extremt ful min.

Gott!


Då är man 1 år äldre

Idag fyller jag 22 år. Fan vad tiden går fort. Kan ju inte påstå att jag känner mig äldre. Men är uppe med tuppen för ska iväg och träna en sväng.


Veckans mått och vikt

Vikt
Veckans vikt:
-0,7 kg
Total viktnedgång: -19,2 kg

Mått
Arm som störst:
39 -> 32 (0)
Under byst: 99 -> 85 (0)
Vid naveln: 97 -> 80 (-1)
Buk som störst: 124 -> 95 (0)
Röv som störst: 125 -> 109 (0)
Lår som störst: 77 -> 61 (0)

Kommentar: Inte så mycket skillnad. Men jag är nu inne på ett nytt 10-tal. En siffra jag aldrig trodde jag skulle väga igen, en siffra som jag inte ens vägde när jag träffa min sambo, en siffra jag inte vägt på säkert 5-6 år.  Jag har enbart 0,8 kg kvar till mitt mål!

Så jag deppar verkligen inte ihop för det lilla, utan ser möjligheten att jag är så pass nära mitt mål! Snart kan jag även berätta mitt nya mål med som kommer efter denna.

Mitt mål till nästa fredag är att ha loosat dessa 0,8 kg. Jag vet att jag kan! Detta inlägg peppar migtill max just nu så nu blir det och åka och pumpa på gymmet!

Snart ledig!

Imorgon har jag jobbat 10 dagar i rad. Har typ gjort något varje dag innan/efter jobbet så känner verkligen att jag måste få va ledig nu. Så kommer vara ledig fre-ons och ska bli riktigt skönt. Fyller år i helgen så vet redan nu att den inte kommer vara nyttig. Men annars ska jag försöka komma igång med träningen ordentligt för jag känner mig frisk nu och har ju inte dragit igång med träning direkt efter så hoppas jag kan hålla mig frisk.

Smygvägde mig ju och har jag jävligt tur så har jag klarat mitt mål tills denna veckas vägning, annars kan jag nästan garantera till veckan efter.

Så mer och även bättre uppdatering kommer här på bloggen på fredag. Så får ladda utav bara den tills dess för kommer nog bli ett riktigt härligt gympass då.


Herre jävlar!

Fy fan, smygvägde mig precis för o se hur allvarligt det varit efter helgen. Men jag kan inte bli annat än jävligt lycklig! Fan jag är snart i mål!!!!!!!!!!!

Fick btw bli 60 min promenad med Josse.

Nu är det ägghamburgare!

Sen jobb!


Hamburgare gjort på hemmagjort bröd och 2 ägg, mums

Söndag och peppar för ny vecka

Ja, som rubriken lyder, peppar för ny vecka nu. Känner mig 99% frisk och imorgon ska jag träna! Så är det med det, men ska faktiskt mjukstarta denna vecka, blir nog bara 3 träningspass denna vecka, vill INTE bli sjuk igen. Maten MÅSTE vara felfri (eller typ iaf).

Något som jag fortfarande hör är hur folk påpekar om min viktnedgång. Börjar kanske bli lite tjatigt. I början var det kul, men nu så säger verkligen alla att de ser en ny människa. Tycker nog inte det är så stor skillnad.


Skillnad?
(bild till höger tagen igår innan bröllopet)

Lördag

Idag är det både bröllop och jobb som står på schemat. Känns verkligen som jag trycker in allt på alla dagar. Menmen. Känner mig faktiskt ganska bra just nu, lite harklig i halsen bara. Igår var jag faktiskt riktigt sugen på träning men sa åt mig själv att vila för ska bli frisk ordentligt. Så jag hoppas jag kan få åka o träna innan jobbet på måndag. Vägde mig lite i fredags för o se vad det låg på och jag låg faktiskt till på vågen så det var en lättnad. Dock inte haft något sug efter att blogga när jag varit sjuk.

Hur går det för er andra?

Jag vill komma igång igen, ordentligt! Nej nu blir det att fixa sig lite så man ser någorlunda vettig ut till bröllopet.


Torsdag

Ni är så söta som lämnar små gulliga kommentarer. Fortfarande ingen träning, snorig o jävlig i halsen fortfarande.
Men igår var jag nere i källaren och kollade igenom en massa gamla kläder. Snacka om egoboost på hög nivå. Hittade en gammal vinterjacka från när jag gick i 1an på gymnasiet och den kunde jag ha nu!! Helt otroligt.

Något som gjorde mig lite ledsen var när jag var på jobbet en dag och så gick jag till en tant jag aldrig träffat förut och så gav hon en kommentar  "ja du har ju en egen madrass, ni som jobbar så mycket men ändå lägger ni på er"
Visst, man ska inte ta åt sig när man jobbar med gamla men kunde faktiskt inte låta bli nu när jag har kämpat så mycket.

Tisdag

Senaste tiden har typ bara bestått av jobb, jobb och så lite jobb. Inte nog med det har jag mått piss typ hela tiden och gör de fortfarande. Blä på den skiten. Så har inte tränat sen i torsdags och ska nog se till att inte träna något denna vecka heller. Möjligen om jag tar en lugn promenad. Men annars får det vara . Vill bli frisk nu och tatta de sista kilona.

Maten har varit lite sisodär. Har försökt med små portioner men det har slinkit ner lite onyttigt lite här och var.

Samma person?

Satt och kollade igenom lite bilder på datorn och herregud säger jag bara! Lite egobilder på mig själv men ser ni samma som mig? Ser inte ens ut som om det är jag på de två bilderna till vänster. Snacka om köttiga kinder.


Hängig och jobb

Hängig och snorig och jobb på de. Ja, vila har det varit dessa två dagar. Jobbar delat imorgon så får se om jag orkar blogga något. Ha en fortsatt trevlig helg! <3

Veckans mått och vikt - så ska det se ut!



Vikt

Veckans vikt:
-0,7 (-2,1)kg
Total viktnedgång: -18,5 kg

Mått
Arm som störst:
39 -> 32 (0)
Under byst: 99 -> 85 (-2)
Vid naveln: 97 -> 81 (0)
Buk som störst: 124 -> 95 (-1)
Röv som störst: 125 -> 109 (0)
Lår som störst: 77 -> 61 (-2)

Kommentar: Kalasnöjd! Om ni kikar på viktresultatet så har jag gjort så eftersom jag smygvägde mig i måndags så har jag skrivit den viktnedgången inom () eftersom jag annars väger mig på fredagar, men eftersom jag inte vägde mig i fredags så visste jag ju då inte vad jag låg på så därför har jag utgått ifrån vad jag vägde veckan innan det, så därför blev det -0,7 kg me ska man kika på vad jag har gått ner sedan månadags så är det 2,1 kg!! Riktigt nöjd måste jag säga er.

Vila, vad är det?

Jag kan erkänna att jag är lite lätt slutkörd. Eller ganska så slutkörd ärligt talat. Min kropp skänns lite smått förstörd men ändå pushar jag den som fan. Jobbat sedan halv 3 igår, huvudvärk och dödstrött med världens smärta på ena sidan av ryggen ger jag mig ändå ut på 30 minuters powerwalk. Undrar när min kropp kommer sparka bakut. Den som lever får se.

Ska försöka göra hamburgare utan bröd. Usch, jag är hemskt. Bakade på jobbet förut för hade inget o göra och jag var inte alls sugen eller så men sedan blev jag hungrig och hade inte med mig något mellanmål och magen skrek så var näst intill tvungen och ta den där sockerkakebiten. Det var hemskt faktiskt.

Men men, detta lät som ett lite deppigt inlägg, det ska det icke vara. Vafan nu kör vi va? ;) PEPPPP!
Peppar även infrö vägningen imorgon. Jag skulle vara grymt tacksam om vågen stog på -1,4 kg eftersom det var det jag hade gått upp när jag smygvägde i måndags. Men den som lever får se!



Peppelipepp!

Underbart fint väder idag. Ruskigt sugen på en promenad men det blir det inget idag. Har ju faktiskt redan varit och gymmat armar/axlar/bröst och sedan blev det 55 minuter gympa. Dock hade jag önskat att det var mer kondition i passet för var mycket styrka för ben och mage med. Men hoppade o skuttade som en idiot då konditionen var så svettig vart jag allt. Riktigt nice att på 3 dagar redan vara uppe 245 minuter träning.

Dock så tror jag inte min kropp gillar mig just nu, iaf inte mina skuldror, är helt mörbultad, men då känner man ju att man har gjort något vettigt =)

Nu: Fixa lite här hemma
Sen: Jobba 14.30-16 dagen därpå.


Onsdag

Har precis ätit en god smoothie gjord på:

Banan
Hallon
Jordgubbar
Blåbär

En skvätt onakafil



Nu: Byta om
Sen: Träning <3

Still going strong

Dag två denna vecka har varit ännu mer kalasbra! Känner mig inte ett dugg svullen, lagom mätt och peppad till max!
Blev Protteshake och celsius innan träningen imorse, Sedan åt jag 2 stekta ägg på två små hemmagjorda bröd, åt lax med grönsaker till lunch, en bar och en kiwi till middag och nu har jag ätit några vindruvor.

Håller mina mål väldigt små just nu och äter verkligen itne mer än vad jag behöver.

Nuuuuuu kööööööööööör vi!

Nöjd

Är riktigt jävla nöjd med min insats än så länge. Igår var maten felfri (lr typ iaf för matlådan var hemmagjord pizza med skapligt bra innehåll men åt bara en pytteliten bit o resten sallad). Mycket träning blev det ju med.

Idag så har jag hunnit med en 65 minuters promenad idag också. Gick med en vän så tiden bara rann iväg för vi har ju glappkäftar båda två.

Snart: Steka ägg
Sen: Jobba 13-21.30

Nej nu peppar vi va? Ni skulle bara våga fuska, släpp tv/datorn och gå ut o gå en promenad istället i det fina vädret!


Dagens

Det blev styrka för mage/rygg/skuldror och 15 minuter på crossen och 65 minuters promenad ute i friska luften. Kändes som en riktigt bra träning idag. Hoppas på lika bra imorgon. Dock ätit väldigt små portioner men just nu gör det inget för min del. Jag SKA ner. Inte mer med det.

Jag vet precis vad jag behöver minska på. Det som varit de senaste 1½ vecka har innehållit mycket socker, så som smågodis osv. äter nästan aldrig godis annars. Så vet inte vad det har varit med mig men idag känner jag mig taggad som fan. Sambon sitter här bredvid mig och äter godis men jag känner mig bara äcklad. Inte en ända äcklig liten kaloribomb till.

Nej nu måste jag iväg till jobbet!

Katastrof

Ja usch. Vägde mig idag för en lite tjuvkik, orkade inte göra det i fredags. Det stog +1,4 kg och det känns som en katastrof just nu. Känns inte som jag kommer någon vart. Står och trampar på samma siffra.

Dock har det känns som om det inte varit någon botten på mig de senaste veckorna, bara ätit och ätit och inte brytt mig så det är väl en ganska lindrig siffra egentligen.

Men denna 1,4 kg fick mig att tänka till så nu är det allvar som gäller! Kilona ska bort NU annars jävlar säger jag bara. Hur jag ska hinna med träning denna vecka är en gåta med tanke på hur mycket jag jobbar men det får helt enkelt bli en riktigt tuff vecka för mig!


Taggar träning!

Veckans träning


Kommentar: Ja inte så himla mycket att hänga i julgranen men men. Bättre lycka nästa vecka =)

En kommentar

Jag fick en kommentar idag av snälla P. Det är sådana kommentarer som peppar mig och gör mig så himla glad! Ni är guld värda ska ni veta. Vore det inte för er så skulle jag inte kommit så pass långt.

"Du är en sån otrolig inspirationskälla! Har läst din blogg i en månad och har nu bestämt mig för att göra samma resa som du! Vill skänka massor av motivation och positivenergi till dig!

Ha det så bra! Hoppas jag kan göra stordåd som dig"



Bra sportbh

Åh, jag var på Gekås i ullared igår. Hittade en massa bra saker. Köpte bla två par träningsbyxor som var ganska lika dom jag har för 99 kr styck. Dom var otroligt sköna och lite högre i midjan så det håller in fettet lite, "lufttyg" på sina ställen med.

Men nu var det så att jag även hittade bra sportbhar! Dom var verkligen perfekta. Satt verkligen bröna på plats och kostade bara 79 kr. Snacka om fynd. Här är en rosa som jag köpte.


Åh, ser att mina bilringar på ryggen nästan är borta, wehu

Nej , vet ni va, nu ska jag faktiskt dra och träna i min nya fina rosa sportbh. Usch har itne tränat sen i tisdags men fan nu ska jag fan i mig komma igång och droppa dessa sista kilon. Punkt slut!

Guld värda

Åh, jag fattar inte hur ni kan vara så snälla/söta/rara/peppande mot mig. Ni är guld värda! <3

Trött

Så jävla trött punkt

(Hoppas skiten som sitter i kroppen kan bryta ut eller försvinna för vill träna, även om jag vill så klarar man inte hur mycket som helst)

Dilemma

Åh. Här sitter jag och har kommit hem efter jobbet och är verkligen dödstrött och helt slut. Trött hela dagen, trodde det skulle bli bättre framåt em men icke. Skulle jag luta mig tillbaka nu skulle jag somna på 2 sekunder.

Så sitter här och funderar på om jag ska ha en vilodag idag. Jag hade inte tvekat om jag inte visste att på fredag åker vi neråt ullared och kommer hem sent på lördag och sedan på söndag jobbar jag 12 timmarspass så då blir det inte träning på 3 dagar i rad

Inte vet jag hur mycket träning det blir nästa vecka heller då jag ska jobba 67 timmar. Puh, hur ska jag orka och hinna? Aja, det löser sig. Kanske ska ta hand om mig själv här hemma ist med minispa?

Tankar kring kilona

Jag har ju inte så långt kvar tills jag har nått mina -20 kg. Jag har ju skrivit tidigare att jag inte är så intresserad av vad jag väger utan jag är mer intresserad av hur det ser ut i spegeln när jag tittar på mig själv.

Jag känner att jag är en bra bit på vägen. Jag känner stor skillnad på -17 kg och börjar känna mig mer säker med mig själv men jag är inte 100 % nöjd. Visst, jag kanske inte blir 100% nöjd med mig själv, men kanske 90%. För innan jag började var jag väl 1 % nöjd.

Så jag har bestämt mig för att fortsätta att minska i vikt. Jag vet redan nu hur det ska se ut men tänker berätta det när jag har gått ner dessa 20 kg. Jag vill verkligen detta och när jag känner att jag gör något bra för min kropp känner jag mig som lyckligast och jag hoppas att jag kan kunna peppa er och hitta motivationen som jag själv gjorde.

Jag ser ju nästan lite normal ut i kroppen förutom att man har en röv som är bred som en ladgårdsdörr


Armar/axlar

Det blev styrka för armar och axlar idag. Öste på med vikterna och körde dessa övningar:

- Axelpress med hantlar
- Axellyft framifrån med hantlar
- Axellyft sidan med hanltar

- Hantelcurl
- Skivstångscurl

- Tricepspress med hantel
- Kabelpress


Blev även 15 minuter powerwalk och 10 minuter på crosstrainern



Lyckorus som vanligt när jag tränar! Wohoo!

Dagens

Kost:
Frukost: 2 bitar hemmagjort bröd m. ost och gurka, juice
Mellanmål: Nektarin
Lunch: Kyckling, ris m. grönsaker
Mellanmål/innan träning: Kesella blandat med hallon och några nötter, celsius
Middag: Fiskpinnar, hemmagjort potatismos m. grönsaker

Träning: Blev 20 intensiva minuter på crosstrainer och 55 minuter zumba.

Kommentar: Bra med maten, ytterst lite ris och potatismos. Små portioner med lagom mellanrum.
Körde på som en idiot på träningen så fanns inte en torr fläck på tröjan. Så det ska vara och kul var det!


Gott mellanmål




Veckans träning



Kommentar: Detta blev min träning för denan vecka. Blev bara 4 dagar med träning men sånt som händer. Hoppas på mer nästa vecka.

PMS!

Både igår och idag har varit ett rent helvete! Jag hatar mig själv när jag beter mig som jag gör när jag har PMS. Jag blir galen, vill verkligen inte ha mens nu som jag haft den senaste tiden för jag blir verkligen ett jävla monster. Jag är så jävla ledsen och arg så ni kan inte ana. Kunde knappt gå på IKEA idag vilket jag annars älskar. Fan jag bara hatar hur jag ser ut, jag har en full jävla garderob med kläder men inget passar eller ser bra ut. Fick tom ta på mig gårdagens kläder för o känna mig lite nöjd. Jag är inte ens glad över ett vik som jag har fått.

Ja jag känner mig så jävla misslyckad och vill gå o gömma mig nånstans tills detta är över.

RSS 2.0