Det som inte dödar, det härdar

Ja det har jag fan bevis på idag! Följde med min bror till hans gym på 1½ timme. Körde igenom hela kroppen på styrka, sedan 20 minuters kondition på de. Efter det var det bra att åka till min sambos mamma och sambo för att hjälpa de att flytta. Sprang i trapporna fram och tillbaka till 3e våningen plus vinden i 4 timmar. Efter det så hade jag lovat Josse att gå på bodycombat så det blev även det på 55 minuter. Idag vet jag verkligen att jag lever ska jag säga er. Orkar knappt röra mig. Dock tog jag mig igenom bodycombaten ganska bra, hade ändå massa ork men hade ätit 1 timme innan så höll ju på o spy typ 100 gånger så det var lite synd att det vart så. Men som sagt, glad att orken fanns så jag tog i som en idiot mellan varven.


Bror pumpar

Har tränat 6/7 dagar denna vecka vilket är sjukt nice. På min vilodag så målade jag ju så kan ju inte säga att jag vilade då ;) Blev 630 minuter sammanlagt. Skrev även med dagens flytt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

GRYMT!

2011-09-18 @ 21:20:02
URL: http://mscharlie.blogg.se/
Postat av: sugarcoma

girl, du är så nära ditt mål! och jag är grymt avis på den underbara sömnen du kommer ha inatt! man sover såå bra när kroppen jobbat som en idiot. heja!

2011-09-18 @ 21:27:19
URL: http://sugarcoma.shapemeup.se
Postat av: Annie

Ingen dålig dag det där heller, blir en god natts sömn på det! :)

2011-09-18 @ 22:11:16
URL: http://liveitloveit.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0