Reebok realflex optimal

Har varit på jakt efter ett par nya träningsskor ett bra tag och har suktat efter dessa varje gång de kom på reklamen och idag slog jag till och köpte dom. Skönare än vad jag trodde. Riktigt mjuka o gå i och tunna i tyget så foten kan andas och väldigt lätta. Jag som annars kör allt på svart slog till med ett par rosa. Köpte dom på stadium och priset var 999 kr men dom hade 25 % rabatt för alla medlemmar så kom billigt undan. Så dessa kan jag rekomendera.



Träningsvärken från helvetet

O herregud. Min röv mår som den förtjänar just nu. Träningsvärken från helvetet är här. Men det betyder ju även att jag körde ett bra pass igår. Gjorde väldigt djupa och långsamma övningar med fria vikter. Gillart!

Så gårdagens pass peppade mig en hel del även fast kroppen egentligen inte är med mig till 100 % så känns det bra. Så idag drog jag till gymmet igen och fick med mig min fina man denna gång. Han har inte varit där på väääldigt länge. Men han kunde hjälpa mig med vissa övningar som jag velat öka på men som jag behövt hjälp med, bla axlarna så det var nice som fan och få pusha mer. Så vi körde igenom överkropp, så som rygg, armar, axlar och bröst och avslutade med korta 15 min pw.

Så nu jävlar ska jag peppa mig igenom denna period även fast det blir lite konsekvenser.


<3

Pumpa röv


Underbart! Idag trotsade jag tröttheten och slet jag upp min feta kropp och drog till gymmet redan kl 8 på morgonen. Pumpade röven och körde även övningar för bålen. Blev även 10 min pw, 15 min cykel och 10 min trappmaskin. NICE!

Styrketräning

Köpte mig denna bok idag. Fanns mycket bilder om hur man tränar alla muskler i kroppen och bra tips. Kunde mycket men ändå kul och ha om man vill ha hjälp så man gör övningarna korekta. Man kan aldrig lära sig förmycket.

För övrigt är jag riktigt låg just nu. Som ni kanske märker med tanke på riktigt gles uppdatering. Min energi är borta. Jag somnar runt halv 9 på kvällen av ren utmattning och är trött dagarna i ända. Försökt med lite promenader och utnyttjat vardagsmotionen. Inte så sugen på mat men försökt äta bra ändå. Känner mig tjockare än tjockast just nu. Men jag vet ju anledning så hoppas på att det vänder snart, så tar en sak i taget.


Överraskning



Rolig överraskning jag möttes av när jag loggade in på blogg.se förut idag. Inhatewetrust.blogg.se är min fotoblogg! Hade fått sjukt mycket kommentarer.

Perfection


Ge mig den kroppen med en gång!

Vår!

Helt u n d e r b a r t väder! Inte nog med att solen har lyst över oss idag, det har även varit varmt med. Inte klokt.

Men nu till något som jag blir lite smått galen på. Jag får så sjukt mycket blodtrycksfall så det är inte klokt. Höll på o svimma när jag skulle till jobbet imorse och kroppen gick i slowmotion. Undrar vad det beror på för känns som om jag knappt kan göra något.

Men hur som haver, denna veckas jobbpass har varit helt insane. Fy bövelen vad jag har sprungit som en idiot rent ut sagt. Skulle va kul o veta hur långt man går egentligen. Men har varit duktig och utövat någon form av träning efter jobbet ändå. N i c e, n i c e!



"Rolig" bror

Haha, jag och min bror har ganska så grov och egentligen väldigt dålig humor när vi umgås. Han har börjat skämta om min viktnedgång och sagt på skoj;  "Kan du inte gå upp igen, jag som saknar den tjocka kramgoa Emma" och häromdagen kom han med en ny som jag faktiskt garva så jag tjöt till; " Jaha, så du har gått ur greenpeace nu då? (jag tittade lite skumt på honom) Ja, du är ju inte längre en stor valross"

(Haha, ja vi har dålig humor som sagt)

Måndag

Gått som en idiot på jobbet - check (fy bövelen vad jag har gått överallt)
Ätit bra mat - check (förutom kvällsmålet som blev en katastrof i mängden)
Humör som en fucking berg- och dalbana - check
Avsluta dagen med 60 min pw med min underbara vän - check

Ja liten sammanfattning av dagen så att säga


Ett litet tips för att hålla motivation

Tappat lite motivation? Ett tips för er som har facebook är att "gilla" denna sida som heter Female Fitness Models.
Där läggs det upp flera gånger om dagen bilder på fitnesstjejer. Det är alltså vem som helst som kan maila in bilder till dom. Riktigt inspirerande enligt mig att hela tiden när man loggar in på facebook få se bilder på vältränade tjejer.

Bara ett litet tips såhär på början av veckan.

Inte helt okej

Usch har inte kännt mig helt okej dom senaste dagarna. Svullen och lite ont i halsen. Väldigt trött i hela kroppen med. Så har haft några vilodagarna nu för o se om jag blir bättre eller om det är något som bryter ut.

Kära Hedda hade kommenterat detta inlägg igår och fick en liten chock när jag såg dessa bilder. Men var även en lättnad för det har hänt så mycket sedan jag tog dessa bilder och jag drömde där att jag en gång skulle vara "hälften så tjock". Kan ju inte säga att jag är hälften så tjock nu men det är en himla god bit på vägen och jag har mer konturer osv på min kropp än vad jag har på de bilderna där jag bara ser riktigt fet ut.

Ajaj i triceps

Har  en  sån  grym  träningsvärk  i  tricepsen! Gud kan knappt röra mig. Men då vet man att man har gjort något vettigt. Så det är fettnice!

Har ju vägdag imorgon och kommer inte väga mig, och inte på ett tag framöver heller. Dock kommer jag äta som vanligt och träna som vanligt. Kommer berätta framöver varför.



Onsdag

Redan onsdag. Tiden går fort. Varit på gymmet på morgonen och körde mage/armar och sedan 25 minuter kondition. Blev ett kortare pass för har lite saker och styra med innan jobbet.

Jag har fått lite kommentarer med frågor från er om hur ni ska göra för att gå ner i vikt. Maila mig på [email protected] så kan jag berätta lite hur jag har gjort.


Simpel sallad



Riktigt  god  sallad  åt  jag  till  lunch  idag. Innehöll lite av varje som jag hade hemma så som
tomat, gurka, skinka, avokado, ruccolasallad och fetaost och så gjorde jag lite dressing på kvarg som jag hade på sidan om.

Dubbelt upp

Dubbelt  upp  av  träning. Det gillas mycket! Älskar när man kan få röra så mycket på sig på sin lediga dag. Sjukt skönt att bara gå i hoodtröja och solen värmde så himla mycket.

- Styrka för mage/rygg
- 25 minuter powerwalk
- 5 minuter löpning
- 70 minuter rask promenad


God morgon



Morgondrink gjord på:
- ½ banan
- Hallon
- Ananas
- Kvarg
- Äggvita
- Lite vaniljpulver

Veckans träning

Måndag:
65 min rask promenad
Tisdag:
65 min rask promenad
Onsdag:
60 min rask promenad
Torsdag:
Vila
Fredag:
70 min rask promenad
Lördag:
Vila (busfabriken)
Söndag:
105 min powerwalk

Kommentar: Underbar konditionsträning denna vecka. Mycket tid varje gång med och hållt mig till backar. Det gillas väldigt mycket. Synd bara att jag fick ont i jumsken så det blev en vilodag. Tyvärr blev även lördagen en vilodag för blev lite mycket och göra dock var jag på busfabriken och sprang/hoppa/kröp som en idiot överallt så svetten rann.

Avslutade veckan med 105 minuter ren powerwalk med min käre vän och körde lite löpning på sina ställen med. Underbart!

Så blev totalt 365 minuter träning denna vecka och det är jag mer än nöjd med!


Same same but different


Sommaren -2010 / Gårdagen

Same same but different? 1 bild säger mer en tusen ord?

Tummen upp

Blev att röra på dököttet ändå idag. Jumsken kändes bättre och jag och en vän tog oss ut på 70 minuters promenad så det var grymt skönt även fast jag inte tog i som jag brukar.

Sedan nu på kvällen bjöd jag en annan god vän på mat och efterrätt. Blev hemmagjorda minipizzor och gjorde en tunn botten på dinkel och kvarg. Blev riktigt goda faktiskt och hade en god sallad till det. Sedan blev det jordgubbar och glass till och jag själv snålade lite på glassen. Men blev en lyckad kväll.

-35 cm



Jag kan inte fatta att jag för ca 1 år sedan fyllde ut detta måttband.
Det är ca -35 cm där buken/kärlekshandtagen är som störst och mer centimetrar ska det bli. Jag tycker det peppar mer att se på måtten än på vågen, eller vad tycker ni?


Veckans mått och vikt


Vikt
Veckans vikt:
- 0,9 kg
Total viktnedgång: -24 kg

Mått
Arm som störst:
39 -> 32 (0)
Under byst: 99 -> 83 (-1)
Vid naveln: 97 -> 75 (-1)
Buk som störst: 124 -> 89 (-2)
Röv som störst: 125 -> 106 (0)
Lår som störst: 77 -> 59 (-1)

Kommentar: Sjukt! Jag är så glad! Jag har snart nått mitt delmål (kör ju 5 kg i taget). Vet inte när jag vägde så pass "lite" förra gången.

Torsdag

Vilodag. Usch ville verkligen inte ha vilodag idag nu när jag var ledig men som jag skrev igår så fick jag ont i benet och när jag vaknade idag så hade jag mycket ondare. Det sitter i höften/jumsken så går och haltar lite smått. Hoppas verkligen det är över tills imorgon eller åtminstonde mindre smärta så man iaf kan få gå en liten promenad.


Lite kvällis


Onsdag

Har hunnit med en rask promenad på 60 minuter. Älskar vägen längst med sjön. Dom extrema backarna tar kål på en men det är så skönt efteråt och man får upp flåset så brutalt mycket. Inte nog med det så gjorde jag det lite extra jobbigt och tog mina benvikter på 1 kg styck och satte dom runt mina handleder och jävlar vad jobbigt det blev. Fick kämpa som ett djur men skönt var det.

Dock fick jag efter halva vägen så ont i ena lårmuskeln så fick gå lite smått haltande hem men försökte hålla igång tempot ändå.

Så nu sitter jag här och äter en god sallad med lax till och inväntar jobb 13-21.30


trötthet

Sprungit i trappor som en idiot idag så idag när jag slutade var jag lika trött som igår men tog tag i saken idag med och gick med mamma även idag och blev 65 minuter. Samma varv som igår och jag fick några ryck och kuta upp för några backar och gjorde några idiothopp medans jag väntade in mamma. Inte varit på gymmet på ett tag för har njutit av att ta raska promenader/powerwalks i den underbara luften och solskenet.

Usch, denna vecka jobbar jag 6 dagar på schemat och går bara långa dagar varav söndag är ett delat pass. Men ska försöka ta mig i kragen och motionera mån-fre ändå för blir som sagt mycket piggare.



Motion ger dig energi

Ja som rubriken lyder så ger motion dig mycket energi. Mer än vad man tror faktiskt. När jag kom hem från en jobbig dag från jobb, både psykiskt och fysiskt så var jag verkligen helt slut och höll på och somna när jag satte mig i soffan. Hade sprungit fram och tillbaka och hade ätit lite under dagen och åt 4(!) mackor när jag kom hem och var fortfarande lika hungirg när jag ätit dom.

Men mamma och jag hade bestämt igår att vi skulle ut och gå idag efter jobbet så tvingade mig verkligen ut och dom första 5 minuterna kändes det som om jag gick mot en stor vägg och ögonen orkade jag knappt hålla öppna men sen så kom energin och i slutet gick det som bara farten. Vi var ute i 65 minuter och nu sitter jag här pigg och nöjd (bortsätt från mackorna men får var glad att det var grova börd) över att min trötthet inte vann över mig.

Så när ni känner att tröttheten kommer och ni inte har någon energi kvar, fösök och leta längst bak i huvudet att ni kommer känna er så mycket piggare efteråt. För vem har sagt att man alltid har medvind?

Nej nu ska jag ta hand om diskberget (som jag inte hade orkat tagit hand om om jag inte gick ut) och fixa en god sallad.


Rask promenad

Precis hemkommen från en helt underbar rask promenad. Fick gå med min käre vän ute på landet i solen.

Vi var ute och gick i 115 minuter!
Ritade upp rundan på funbeat.se för o se hur långt det var och tror det blev ca 10,1 km. Dock var det lite svårt o se exakt vart man hade gått för man går genom skogen på ett ställe.


Egoboost




Dessa bilder är tagna med självutlösare i min hemmastudio (fotar ju en hel del). Långt ifrån fotomodell men dessa blev jag FAKTISKT nöjd med. Hör o häpna. Emma kan bli nöjd på bild! Plötsligt händer det ;)

Skämt och sido, blev det bara 30 minuter rask promenad efter jobbet. Hade ätit på tok för lite för o orka med högre tempo och längre sträcka men bättre än inget.

True


Gäller att bara ge sig fan på't!!

Säger bara; IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH!!

Idag när jag var påväg hem så hade jag noll motivation, tankarna i mitt huvud var; " blir vilodag med någon hämtmat". Riktigt dåliga tankar men bara hade ingen lust. Satte mig vid datan. Sedan från ingenstans kom VÄRSTA motivationen! Blev så himla pepp så bara kände nej nu jävlar så kör vi! Så gav mig ut på rundan och tänkte köra mina intervaller.

Blev löpning på cykelvägen på ca 1½ km. Kom fram till min "intervallsträcka" på ca 2 ½ km. I alla uppförspackar (grymt branta)och vissa raksträckor kutade jag varvat med nedförspackarna blev det powerwalk. Fullt ös och avslutade med en grym powerwalk till solnedgången.
Var ute i 70 minuter och bara köttade som aldrig förr.
Sista uppförsbacken kom kräksreflexerna men det var så underbart!!!!

Jag känner sån frihet så det är inte sant. Kunna löpa hur man vill utan smärta i benhinnorna.

Väl hemma blev det en smarrig middag med lite tacofärs med massa grönsaker.

Fan vad stolt jag är och det gäller att bara ge sig fan på't så klarar man fan vad som helst!!!!



RSS 2.0