Tisdag

Kom på att jag glömde skriva igår, har så jäkla mkt och göra. Blev ett benpass på morgonen och jag var så seg men gick ändå. Hade dock inte 100 % fokus. Gick sedan en promenad på 65 min med J och den behövdes verkligen för att orka några timmar till. Hade fått allt som allt ca 3 timmars sömn. 
 
Kör på en vilodag idag för att ladda batterierna, känner att det varit lite mycket vilodagar men bara tillfälligt.
 
 
 
 

Söndag

Redan söndag. Haft två vilodagar i rad. Gillar det inte egentligen men idag hade jag inget val mer eller mindre eftersom jag drack lite igår. Men blev ca 4 cider mellan 4-00 så gick ju ganska bra. Men gud vad jag inte är något för alkohol längre. Kalla mig tråkig men känner att min hälsa och att kämpa vidare mot målet är mer prio än att hälla i sig massa skit.
 
Något som jag tycket var lite roligt igår men som jag har så sjukt svårt och ta in är att jag mötte ganska många igår som jag inte träffat på länge och alla tappade typ hakan när dom såg mig. Hm fattar inte riktigt menmen. Visst det är ju skillnad men inte sån stooooooooor skillnad som det lät på dom. 
 
Nej nu laddar vi inför morgondagen morgonbenpass!
 
 

Bilder säger mer än tusen ord

Haha man kan ju inte krypa under stolen med att graviditeten la på sig lite här och var. Bilden till vänster är typ i början av december och bilden till höger är tagen idag när jag provar kläder. Tänk om det hänt såhär mkt på 5 månader, undrar hur jag kommer se ut om ytterligare 5 månader? :)
 
Förlåt att det blir mycket för/efterbilder nu men behöver det mentalt.
 
 
 
 
 

27 april

Ja då är den 27 april här. Jag får börja äta godis och chips och sånt igen, är jag sugen? Nae. Var och köpte lite mat åt Alva förut och tänkte köpa choklad bara för att men sket i det och glad blev jag att jag gjorde det valet.
 
Ska aldrig mer ha förbud igen. Blir bara värre och suget blir så nått enormt stort. Valmöjligheter är det bästa enligt mig. Man väljer vad man vill äta och jag äter nu något snask om jag VILL. 
 
Man märker nu att kläderna här hemma som jag hade innan graviditeten tom börjar bli förstora. Tog på mig en tshirt idag som slutat mitt på kärlekshandtagen och som jag idag kunde dra ner över halva röven. Man blir lika chockad varje gång. Skulle på ett sätt vilja stanna upp och inse, hur stor är jag nu egentligen? Är mycket tankar kring min kropp just nu. Men jag har ett mål jag ska slutföra och jag hoppas att huvudet kommer fatta när det den ser är spegeln ser bra ut. 
 
Btw så blir det ingen träning idag, har mycket och göra och precis lämnat Alva som för första gången ska sova borta för vi ska på stor jobbfest med T jobb. Första alkoholintaget kommer även ske idag på över 1 år så är lite orolig men ska ta det väldigt lugnt. Vill gärna träna imorgon men dricka och träning är ju ingen bra kombo. Möjligen en promenad.

Veckans mått och vikt

Vikt
Veckans vikt:
 -1,5 kg
Total viktnedgång: -26,4 kg
Kvar till delmål: 3,6 kg

Mått
Arm som störst: 
39 -> 32 -> 34 -> 30 (0)
Under byst: 99 -> 83 -> 91 ->80 (0)
Vid naveln: 97 -> 75 -> 91 -> 76 (0)
Buk som störst: 124 -> 89 ->114 -> 89 (-3)
Röv som störst: 125 -> 106 -> 119 -> 106 (-1)
Lår som störst: 77 -> 59 -> 64 -> 59 (-1)

Kommentar: Det jag kommer räkna på nu är inte längre hur många gravkilon jag har gått ner utan nu kommer jag räkna från där jag hade gått ner innan jag blev gravid eftersom jag är där nu där jag var innan jag blev gravid. Jag tog ju även 5 kg i taget och det visar ju nu att jag har nått -25 kg delmålet. Har nu kvar 3,6 kg till nästa delmål vilket skulle betyda väldigt mkt för mig om jag hamnade där.
 
Gud det är inte klokt att jag tappat 26,4 kg!

Brännande axlar

Gud vad det brann i axlarna idag på dagens träningspass. Men de va skönt. Körde även rygg och avslutade med lite pw. Var riktigt peppad när jag kom dit med tanke på att sömnen inte blev långvarig inatt och att jag hade en liten dam som ville äta hela tiden så när klockan ringde var jag verkligen inte vaken.
 
Använde mina nya löparskor idag och gud jag är verkligen kär i dom! Så underbart sköna är dom och lätta och sitter inte åt o klämmer o jag som har ganska breda fötter så är dom luftiga och sköna. Plösen är inte lös utan allt sitter i ett ända svep. Så tipsar verkligen om dessa.
 
 
 

Val

 
När jag ser dessa bilder så känner jag verkligen hur glad jag är över att jag har gjort mina val här i livet. Bilden till vänster kommer jag ihåg precis när den togs och vart jag var i livet, hur olycklig jag var och hur dåligt självförtroende jag hade. Bilden till höger togs i veckan och jag har verkligen börjat och hitta mig själv, kunna tro på mig själv. Jag insåg tillslut hur stor jag var och känner att det är skönt att man är på rätt väg. Nästan 25 kg gör en del med kroppen.
 
Bilden till vänster hade tagit bilen eller bussen för att ta sig till affären som knappt låg 1 km bort, för att jag blev svettig för att gå en lugn promenad, men bilden till vänster väljer nu att gå en rask promenad till stället jag ska, blir inte svett och fysiskt mår jag mycket bättre. 

New stuff

Åh fick paket idag och sådant gillas ju. Dessa löparskor som var sjuktsköna och byxorna. Har knappt några träningskläder känner ja. 
 
 
Blev även 80 min rask promenad nu på kvällen och det var riktigt skönt. Gick med J och babbla på lite.

Benpass + plankan

Herregud vilket monsterpass det blev idag. Blir mest fokus på röven atm. Tur att jag har hörlurar på mig för jag flåsade på som bara den i övningarna. Men jag gillart så ska inte klaga. Blev 10 minuters pw som avslut. 
 
Benövningarna:
Knäböj i smith
Enbensmarklyft i smith (superset med varje ben)
Benspark i cable (superset med varje ben)
Benpressen
Avslutade med knäböj i TRX så många jag orkade
 
Åkte hem och slängde i mig frulle och sedan blev det en rask promenad till bvc med Alva så fick ytterligare 30 minuters motion. Älskar det.
 
 
 
 

Söndag och taggad

Riktigt taggad idag! Dock har jag blivit snorig så både igår och idag har det bara blivit 30minuters promenader på gymmet för att iaf få hålla igång lite. 
 
Har släppt på tyglarna lite för mycket känner jag men nu jäklar så blir det att sätta igång igen. Men jag tror att man ibland måste få stanna upp och "andas" lite.
 
Sjukt god frukost intagen och jag är så laddad på maten. Sitter och planerar mat så ska pröva en ny grej sen och se om det är gott. Återkommer om det.
 
 

Energigivare

Det är verkligen tur att man har en del energigivare som ger energi i överflöd, och fick träffa två av dom idag och fick röra på dököttet båda gångerna. 
 
Fick lite egen tid så åkte in till stan och umgicks med E och hon är verkligen inte svår och jag var konstigt nog överladdad så vi körde intervallträning (orkade mer än jag trodde) och var ute i lite mer än 1 timme och blev 7 ½ km gjorda. Trötta som fan gick vi och köpte plocksallad efteråt och bara pratade och skrattade.
 
Löv it när det är såhär, en glad mamma är en glad bebis!
 

Ingen vägning

Ingen vägning/mätning för min del idag. Är svullen som fan och allmänt ångestladdad och vill verkligen inte bli besviken om det är ett plus på vågen, vilket jag antar att det är. Laddar hellre om och kör vidare tills nästa vecka.
 
Träningspasset imorse gick okej. Blev armar och bröst och lite mage och avslutade med 15 min pw. 
 
Nae nu blir det att ta tag i sig själv och rycka upp sig ordentligt och sluta grubbla, livet går inte i repris.

Vilodag

Den där orkeslösheten har verkligen kommit ifatt mig känner jag. Även fast jag är mammaledig har jag fullt upp hela tiden. Renovering av huset osv. Känns knappt som om jag hinner sitta ner. Så känner att det kommit ifatt mig. Även fast jag fick bra med timmars sömn inatt så var jag helt utslagen när jag vaknade idag. Blev vilodag, måste verkligen ta mig tid till det.
 
Väg och mätdag imorgon och är verkligen inte laddad för det. Känner på mig att det inte är några bra siffror där. Men man måste ha dåliga veckor, så är det med det :) (även fast jag är sjukt otålig och vill att allt ska hända på 2 sekunder;))

Inte alltid på topp

Usch. Från början var denna dagen asbra. Men ballade ur. Eller aa. Har ju problemmage så känt mig som en uppstoppad korv och åt förbannat mkt till lunch så gjorde ju inte saken bättre. Var sedan iväg till sjukhuset på en sak som tyngt mig massor och när jag var klar där så gick jag förbi förlossningen där och det blev så himla mycket blandade känslor på en gång så när jag kom hem var jag så jävla trött och nere. Ville bara ge upp och bara moffa wienerbröd, var så jäkla nära på och köpa det men avstog tillslut. Men var fast besluten om att jag skulle ha falukorv och potatismos så det åt jag fast i mindre mängd. Hellre husmanskost än massa fika och dyl.
 
Det som var bra med dagen var att en kompis peppade mig att pröva ett par jeans på gina som jag länge suktat efter men eftersom man är så fet så har jag inte kunnat ha dom men övervägde det hela och jag kunde ha dom! Överlycklig. Men ska vänta och köpa tills jag iaf gått ner till den storleken jag vill vara, för vem har sett mig i jeans typ?

Onsdag

Axel och ryggpass stog på schemat. Mumsigt jobbigt men så grymt skönt. När jag körde militärpressen så såg jag verkligen konturerna av axelmuskeln framifrån. Blir så himla glad! Önskar man bara hade mkt mindre fett på armarna så kanske man kunde ha sett lite mer. Men sakta men säkert. Avslutade med 25 minuter pw.
 
JAG VILL, JAG KAN, JAG SKA!!!!
 

Du skojar med mig?

Men va, kan jag knäppa dessa som jag knappt kunde få igen för 1 månader sen?Sitter högre upp gör dom med. Mina smaljeans ju!! Åh PEEEEEPPPPPPP! Nu måste jag hitta andra byxor och kunna komma i ju.
 
Före, ca 1 månad sen
 
Nu
 
 

Rövvärk

Om man säger såhär så insåg jag HUR jobbigt gårdagens benpass var när jag vaknade imorse och knappt kunde komma upp ur sängen pga sån brutal träningsvärk i röven. Jag skojar inte när jag säger att jag knappt kunde ta på mig strumporna. Men då vet man att den träningen gör någon nytta ;) Så gick aldrig upp vid 5 som jag tänkt utan fick ligga kvar ett tag. Hade nästan ställt in mig på vilodag men T blev hemma från jobbet så tog arslet ur vagnen och masade mig iväg till gymmet ändå. Grymt skönt och blev pw/intervaller. Kändes som jag hade 2 ton i vardera skinka i varje steg men de vare värt. Så hög nivå som jag gick på har jag aldrig gått på så pass länge förut och andning var som om jag typ vilade? Så blev hela 50 minuter och svettig som en gris blev jag också.
 
Nu sitter jag här och trycker i mig prottepannkakor och hallonfluff. Mums! 
 

Grym måndag

Åh så härligt benpass det blev imorse. Älskar när det är så jobbigt att svetten forsar (typ iaf). Riktigt jobbigt och gå blev det allt men det är så de ska va. Ökade i typ alla övningar. Gillar verkligen enbentsmarklyft. Kör den i smithen än så länge. När jag kom hem började jag fortsätta måla här hemma. 
 
Veckans planer är följande:
- Morgonträning varje dag denna vecka
- Dra ner på så mycket på kolhydraterna som det går
- Testa göra en chins
 
 
 

Söndagsträning

Så grym träning efter 2 dagars vila. Blev lite lätt styrketräning för överkroppen och 60 minuter intervallträning/pw. Vilken jäkla energi jag hade och hela tröjan var dyngsur när jag var klar. HÄRLIGT!
 
Något jag har märkt är att magen har mer konturer nu än innan(?) Ganska så konstigt men så härligt och se. Bortsätt från en liten kant som blivit längst ner men förhoppningsvis försvinner den vart efter. Sitter i valet och kvalet för att lägga upp bilder men den är ju inte vacker. Men skulle även va bra och ha som pepp och kunna blicka tillbaka till.
 

Mina nya mål

Ojoj. Ja nu kan jag äntligen lägga upp mina nya mål, jag kan börja fokusera mera. Jag har fortfarande samma upplägg med träning och kost som innan. Samma stora mål som helhet - bli nöjd med mig själv. Fortfarande samma mål med vikten - 5 kg i taget men delmålen jag har ny är följande: 
 
- Gå under 100 cm runt röven (står på 107 cm nu)
- Komma ner på ett nytt 10tal som är om 4,2 kg
- Kunna göra EN chins
- Fortsätta med mitt godis och chipsförbud fram tills 27 april
- Komma i mina "smaljeans"
 

 
 

Veckans mått och vikt - Jag är i mååååååål!

Vikt
Veckans vikt:
 - 4 kg! (med räknat från 3 veckor tillbaka)
Total viktnedgång sedan 3/12 : - 16,4 kg
Kvar till startvikt: MÅÅÅÅÅL!

Mått
Arm som störst: 
39 -> 32 -> 34 -> 30 (-1)
Under byst: 99 -> 83 -> 91 ->80 (-3)
Vid naveln: 97 -> 75 -> 91 -> 76 (-2)
Buk som störst: 124 -> 89 ->114 -> 92 (-3)
Röv som störst: 125 -> 106 -> 119 -> 107 (-2)
Lår som störst: 77 -> 59 -> 64 -> 60 (-1)

Kommentar: Det är inte sant! Jag är i mål!! Eller aa, mitt första mål. Kan ni fatta det? Kan jag fatta det? Jag är däääär! Jag kan äntligen fortsätta!!!!
 
Att gå ner alla graviditetskilon som var ca 26 kg och det gjorde jag på mindre än 5 månader. Från dagen jag började den 3/12 är det -16,4 kg. Jag väger tom 0,9 kg mindre nu än vad jag gjorde innn jag blev gravid. Jag är åt rätt håll! Äntligen kan jag fortsätta där jag var innan och då stog vågen på -24 kg, idag står den på -24,9 kg och är väldigt nära 25 sträcket.
 
Jag har nya mål som kommer upp i ett nytt inlägg. Ska även ta bilder på mig i typ shorts o sportbh för och ha o jämnföra med.
 
Centimetrarna då om man jämnför med innan jag blev gravid;
 
Arm -> 2 cm mindre nu
Underbyst -> 3 cm mindre nu
Vid naveln -> 1 cm större nu
Buk som störst -> 3 cm större nu
Röv som störst -> 1 cm större nu
Lår som störst -> 1 cm större nu

Jag gjorde det!

Mer kommer sen ;)

Får internet idag så ska bara se till att T fixar med det sen.

Kämpa imot!

Tomas sitter här brevid och verkligen SMASKAR i sig en glassbåt. Åh jag blir bitter för har varit sugen på saker i flera dagar men jag kämpar som fan nu för att inte äta något man lätt kan äta för mkt av.

Brukar ju inte ha förbud mot saker utan äta med måtta är det jag alltid följt men nu ville jag ha det eftersom jag inte har ätit med måtta utan lätt blivit för mkt men känner mig duktig som hållt kvar och stått imot.

söndag

Åh är måttligt trött o vara utan internet. Sega som bara den o jag trodde vi skulle fått de i fredags men icke. Så de verkar som om de kommer ta tid men hoppas i början av veckan.

Skulle ju ha skrivit mina förra veckans resultat i fredags efter jag trodde jag kunde ha suttit vid datan men vet ni vad? Jag har BARA 0, 9 kg kvar till startvikt!!!!!! Trodde inte de va sant. Jag skulle bli överlycklig om vågen visade dom rätta siffrorna på fredag men det återstå och se då, har börjat komma på lite nya mål som jag ska berätta mer om.

Stolt

Hela påskhelgen gick och jag åt inte en godisbit! Fick tom ett påskägg av mamma men det håller T på och äter upp. Men ska jag vara ärlig har jag varit riktigt sugen och i söndags grillade vi med några vänner och spelade spel och hade framme världens skål med godis. Känner mig lite smått grym ;)

RSS 2.0