Det går i ett

Denna dag har gått i ett. Jobbade 7-14, sedan direkt hem o duscha o sen kom mitt nyfödda kusinbarn som jag skulle fota och sedan vipps så vare tid för bodycombaten. LOVE IT! Inte riktigt samma energi idag dock, tror att jag åt för lite efter jobbet. Men det var ändå skönt o dyngsur var jag idag med. Men nu ska jag ta det oerhört lungt (lär väl gå i ett ändå) de närmsta dagarna, njuta med familjen.
 
Supergod mellis blev det på em. Smoothie gjord på hallon, jordgubbar, prottepulver och kvarg.
 
 
 

Jobbdag, matplanering och lite annat

Som jag skrev i mitt lilla utbrottsinlägg igår så ville det jag skrev inte publiceras via mobilen så skriver nu.
 
Det blev kondtion på förmiddagen i form av 30 minuter pw och 15 min på crossen. Hade ett riktigt bra tempo även att jag var dyngtrött på morgonen.
 
Var inne och jobbade igår kväll och ska göra det idag med fram till kl 14. Eller jag går bredvid dessa dagar då jag inte jobbat på snart 1 år. Har jag förresten sagt att jag är typ helt slut och orkeslös om dagarna? Kan bero på att jag fotade heldag bröllop i lördags, gravidfoto i söndags, nyföddsfoto i måndags, ska fota nyfödd idag efter jobbet, redigerar massa bilder när Alva sover, tränar hårt och är samtidigt mammaledig. Ta det lugnt var det ja...
 
Btw så tog T bilder på mig bakifrån och framifrån som jag ska ha som mina "förebilder". Herregud, trodde det var ett skämt när jag fick se dom. Fyllde jag 24 år iår? Njae, snarare 94 om man kollar på kroppen, fy fan, kunde inte somna för o låg o störde mig så dant på det, men då har jag ju något och jobbba med iaf.
 
Planerat mat har jag gjort tills idag iaf. Fördelen med o jobba, kan kontrollera maten och planera. Går väl bra annars med men här kan man verkligen styra upp en dag, så detta är för fmfika/mellis och lunch. 
 
 
 

cpmobil

Skrivit massa text men min cpmobil är dum i huvudet så allt försvann två gånger. Nu slocknar jag av utmattning så skriver imorgon

Lyckan som uppstår...

... när man provar sin jobbväst. J jag ska börja jobba lite smått igen imorgon. Har inte jobbat på snart 1 år. Känns läskigt. Men ska bara bli lite då och då fram till januari. Men inte det jag skulle berätta utan jag provade min jobbväst som jag haft sedan sommaren 2010. Asså herremingud!! Det är stört men så jävla glad! Detta ni ser på bilden är över hur stor den är över brösten, jag kunde inte ens knäppa den där över, tänk er då hur den sitter över midjan! Kan fan få plats en till person där. Lite svårt och få på bild,men glad blev jag!
 
Annars då? Jag är brutalt sugen på rostat börd med massor av smör och ost, men det får bli en annan dag. blö!
 
 
 
 
 

Måndag

Axlar,triceps och bröst blev gjorda imorse. Sämsta idéen för dagen var och ta cykeln till gymmet. AJAJ mina stackars lår. Framförallt framsida lår höll på o dö när jag skulle hem men jag trampade på och vägrade gå i uppförsbackarna som är typ det ända på vägen hem. Så är lagom mör i kroppen idag men så det ska vara. 
 
Ojoj Emma har jenas på sig, kan ju tro att jag har slagit i huvudet eller nått, händer inte allt för ofta. Inte ofta ni ser mig typ ordninggjord heller (censur på fejjat dock). 
 
 
 
 

Rövträning

Ändan min fick sig en redig träning nu på eftermiddagen. Sjukt bra kontakt i enbensmarklyften. Blev även lite magövningar med. Svetten rann. Stonk o stön o grimasher blev det från min sida. Var lugnt o skönt på gymmet idag med. 
 

Äppelpaj

Åh har gjort världens godaste äppelpaj. Går snabbt och göra och är ett bra alternativ. Det ända som behövs är ett äpple, kvarg, äggvita, vatten, proteinpulver havregryn och kanel. Gör äpplen i bitar, blanda sedan ihop allt till en röra och lägg sedan i en ungsform och sedan in i ugnen. Dock höftade jag med både ingridienserna och tiden i ugnen. Men använde mig av 2 små äpplen, ca nån halv dl havregryn, ca halv dl kvarg, knappt halv dl äggvita, ca halv dl vatten och sedan knappt en halv skopa proteinpulver. Detta blev till en överfull portionsform som jag och T delade på. Jag tog en matsked vaniljkvarg på min. Mums!
 
 

Dåligt pass

Blö, sämsta passet på länge idag när jag körde rygg och biceps. Vet inte om det var för jag egentligen är slutkörd eller om det var för att det är så brutalt kvavt. Tur att det är vila imorgon, eller vila och vila, ska fotografera bröllop imorgon så lär vara borta mellan 8.30-22 så är orolig för maten men får ta det som det kommer. 
 
Aja, blev inget vägande idag tyvärr. Hade sett fram imot det, men blir väl snart hoppas jag.
 
 

Never back down

Det är helt sjukt hur kroppen kan förändras, både positivt och negativt. Dessa bilder kan väl säga ganska mycket. 
Första bilden är när jag vägde som mest, slö, svett och olycklig.
Andra bilden hade jag hamnat på -24 kg.
Tredje bilden är jag höggravid och det sista jag vet att jag vägde så hade jag gått upp ca 26 kg från mina -24 kg. 
Fjärde bildenär ett par veckor efter förlossningen, kändes som om jag var tillbaka på ruta 1.
Femte bilden är som jag ser ut i dagsläget, ca 32 kg lättare än första bilden (vad jag vet sen jag vägde mig sist om var för typ 1 månad sen) och över 35 kg skillnad sen 8 månader tillbaka från graviditeten (räknar dock vanligtvis från min vanliga högsta vikt)
 
 
 
 
 
 
 
 

Morgonpromme + lite funderingar

Gick en riktigt underbar morgonpromme kl 7 imorse. 5,5 km på knappt 50 minuter. Det gick undan med långa starka steg. Var så jäkla svett så det bara rann om magen. Hade sådan energi. Fick sova 6 ostörda timmar inatt. Helt underbart.
 
Jag ska antagligen väga mig imorgon, inte pga av någon hets eller liknande utan för jag kan få mäta fettprocent och muskelmassa så då kommer ju vågen in automatiskt, vilket jag är väldigt intresserad av o veta för att kunna se om jag har fått några resultat längre fram. Men det känns kanon faktikt. Kommer verkligen inte väga mig förns någon månad eller så igen.
 
Funderar på o be sambon o ta helkroppbild på mig i trosor o sportbh eller något och sedan ta om någon månad eller så för o se resultat. Jag är så jäkla taggad på o få resultat. Att vara in progress känns skitbra faktiskt, att få kämpa till något! Vill verkligen inte ha det serverat på silverfat, jag VILL att det ska vara ett jäkla slit bakom det.

Huuuuuuuuuur svett?!

Jag bara ÄLSKAR detta!! INGEN ska få ta träningen ifrån mig. Detta lyckorus gör mig helt dampig! IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHH! (sjuk i huvudet- jag vet!) Nej men seriöst, denna känsla, denna KÄNSLA alltså!
 
Ja, jag var på bodycombat idag. Gud, onsdagar kommer jag ägna till bodycombat, utan o tveka. Se sen när höstschemat börjar vilka dagar det kommer vara på då, antagligen flera dagar i veckan men komemr välja en dag för o byta av med min andra träning. Men kändes knappt som jag behövde duscha efter detta pass för jag var blöt från topp till tå av all svett.
 
 
 
 
 
 

Bästa sportBH

Jag har hittat bästa sportBHn. Det roliga är att den är från Gekås. Den som jag typ bara använt nu har blivit så pass stor men min käre vän J var där i helgen och köpte 2 nya åt mig. Älskar att ryggen är tunn så den inte är i vägen och att den formar brösten så inte hängisarna blir som strutar. Kostar ynka 69.95 kr.
 
 

Damppass

Kände mig riktigt dampig idag på dagens pass. Full av energi och sprette i hela kroppen. Lyssnar på töntmusik som mcfly och one direction. Riktig gladmusik. 
 
Jag har så jäkla delade menar just nu om mig själv. Fått väldigt mycket konturer på kroppen men känner mig så jäkla tjock. Speciellt runt mage och höfter. Hatar o känna såhär. Vet inte om de har o göra med att man varit så pass stor innan och sen varit gravid på det och sedan gått ner i vikt så man är så pass "sladdrig" där. Jobbigt är det iaf och har riktigt komplex för det. Men ska försöka koppla bort detta för det tar så mycket energi.

Kvällspromme

Drog i mig en sjukt god middag idag med baconinlindad kycklingfile med sallad och tzatziki gjord på kvarg. Redigt god sommarmat som inte behöver bli onyttig. Avslutade dagen nu med en promenad på 8,5 km med A. Alltid lika härligt. 
 
 

Beeeeeeeeeen

Ja idag stog ben på schemat. Riktigt bra pass. Kändes som om hela röven brann upp, men så det ska vara. Ska man få en uppåtröv nångång måste man kämpa lite. Lite ökningar idag med. Älskar det!
 
Precis fått i mig svingod frukost. Att det kan vara så gott o äta men ändå få i sig bra och mättande innehåll. haha.
 
 

2,30 fucking minuter

Glömde skriva igår men herrejävlar. Gårdagens rygg/biceps/magepass gick så jävla bra! Trodde jag inte hade den energin men ökade i massa övningar och körde i slutet plankan och första setet klarade jag 2,30 minuter!! Det var ren jävla vilja kan jag lova, men jag klarade det. Hade riktigt glädjerus efteråt.
 
 

Mot gymmet

Snart iväg till gymmet i mina nya träningsbrallor. Var ute o gick i dom igår morse o dom satt riktigt skönt.Har varit brutalt seg idag och inte gjort många knop, vilket det annars gör så hoppas detta pass går bra. 
 
Är riktigt ugen på o väga mig, bara för o se om det går åt rätt håll men jag ska hålla mig. Tänkte vänta tills Ts semester är slut, vilket är om 2 veckor.

Fitnessguru

Har länge velat prova lite smaker från Fitnessguru guru och nu när dom har fått in portionspåsar kände jag att de var läge o beställa några olika smaker o se om de är nått o ha. Någon som tycker om någon av dom?




Träningsbyxor

Inte konstigt att man behöver nya träningbyxor (och andra kläder med för den delen). Det är samma modell på byxorna bara att de är olika färger. De rosa sitter knappt uppe och är sladdriga som bara den. Jag har riktigt svårt o fatta vad man har kommit ner i för storlekar. Att kunna ta vilket klädesplagg som helst och storleken är inte L/XL. Härlig känsla.
 
 

Bär

Åh man blir ju å bortskämd med alla bär om är nu. Har idag varit o plockat jordgubbar och så fick vi lite hallon av svärmor. Ska se om jag kommer ut o kan plocka blåbär imorgon. Så gott o ha allt till frukost, mellis osv.
 
Tog oss en promenad till BVC imorse och efter det åkte jag till gymmet och körde ett benpass. Sköntskönt. Har ganska mycket träningsvärk i mina lat idag. Känns ovanligt men det är väl bara bra. Så här sitter jag o längtar tills morgondagens axel/triceps/bröstpass
 
 

Bodycombat

Kom hem från Västervik idag. Haft det riktigt skönt. Har gått en del promenader, ätit stadiga frukostar, bra mellanmål o lite lyxmat till middag, men inga överdoseringar. SKÖNT! Älskar o se att det finns så många som är så pass aktiva fast dom är iväg på semester. Sånt peppar. 
 
Nog om det, kunde inte hålla mig för o åka o träna så bokade in ett bodycombatpass. Svettig var bara förnamnet. Seriöst, måste få in något grupppass i veckan för sådant är förjävla roligt och jobbigt och för konditionens kull. Kroppen behöver lite variation med så hoppas på mer av pass. 
 
 
 

Morgonpromme

Jag och J tog oss en morgonpromme 30 min vid halv 8 imorse. så himla skönt. Jag fick ju inte sova som vanligt så det behövdes verkligen för min del. Blir nog en sväng sen med.

Härlig utsikt på morgonen



Västervik

Sitter här i v-vik. Har gått en del här och jag och J tog en pw på kvällen pp 5, 7 km. Grymt skönt. Maten har varit rätt okej för o vara på semester.



Massa motion

Idag har det blivit mycket motion. Först gymmet på morgonen, sedan 2-3 timmar i skogen för svampplockning. Hade Alva i bärsele och den där lilla klumpen väger ju en del och avslutade nu kvällen med 50 minuter grisig pw. Vart i hela friden kom all energi ifrån? Har iaf fått sova skapligt. Blev ca 6 timmar inatt, dock inte sammanhängande men ändå.
 
 

Helkropp

Blev ett helkroppspass idag, inte riktigt lika kul som o splitta men kände att det behövdes nu innan vi drar till Västervik. Men vilket flow jag känner att jag är inne i, inget jäkla svull i helgen, taggad på träningen och maten. Jag önskade att någon nångång kunde fota när jag tränar. För när jag kör axellyft framåt med viktskiva så syns mina axelmuskler och triceps brutalt mkt, även när man kör pushdowns. Tror inte ens de sitter på min kropp lixom. Älskar framgång! Jaja, fettet som behöver försvinna.
 
Vi har bestämt o äta ute två av dagarna nu när vi åker o jag kommer äta, men verkligen med måtta och sedan äta bra på dagarna. Men packar träningskläderna för det blir promenader och så vet jag att dom har en del träningspass där med så lär köra något sånt.
 
 
 
 

Go hard or go home

Jag älskar när man haft en vilodag o sedan dagen efter vaknar upp o är så taggad på ett träningspass. O lyckan efter ska man inte tala om när det gick så jävla bra. Både håll o hulkningar blev det efter dagens kondition. 30 min på löpbandet och 30 min på crosstrainern. Varför kör jag inte på crossen oftare?
 
Sitter o svullar kvarg med hallon, banan, proteinpulver och ett halvt flatbröd med ett ägg på. Planerar även hur jag ska göra med maten när vi åker till västervik i 3 dagar. 
 
 
 

Träna, träääääääna!

Alltså jag älskar det. Så är det med det. Hela veckan har passen gått kalasbra. Körde biceps/rygg igår vilket jag glömde skriva. Dagen pass blev ett ashärligt konditionspass med 40 min pw blandat med löpning och slutade med o trampa järnet 10 min på cardiowaven. Energi så in i bomben! Det rann som bara fan i ansiktet med.
 
Lite uppdatering gällande vågen, jag är fan lycklig. Jag har släppt den! Jag är inte alls orolig. Kör på som vanligt, typ. Tänker inte alls på vad den står på just nu. Känner mig riktigt taggad.
 
 

Vågen

Jag har en hatkärlek till vågen. Den är på ett sätt en riktlinje men man kan lätt bli besatt av den. Vågen säger egentligen ingenting om hur du ser ut (typ iaf). Därför har jag ingen dirket målvikt. Jag har vägt mig ett par gånger mer i veckan, bla efter helgen och nångång mitt i veckan men nu har jag fått nog av den. Riktigt läskigt och släppa taget men jag måste för min egen skull. Så nu har jag inte en jäkla aning om vad den står på. Ganska skönt och känner mig inte stressad över den heller. Snarare mer pepp faktiskt! Jag tänker låta det vara så nu ett tag framöver tills jag typ har glömt bort den och sedan kan ta fram den med nöje (förhoppningsvis). 
 
Så kommer använda mig av måttband och kläder nu.
 
Appropå kläder. Denna BH använde jag typ alltid förr i tiden. Fyllde ut kuporna mkt VÄL! Nu rikigt jäkla glapp och den sitter knappt uppe längre. Helt stört.
 
 

Grymt benpass

Herregud vilket jävla benpass det blev idag. Ojoj. Pissade seriöst svett om mig. Kändes om om jag bara lastade på mer och mer och det var så jävla jobbigt men ändå flöt det på så himla bra. Så det ska vara. Brinnande skinkor och skakikgt värre när jag skulle gå. Kändes som om jag hade en pinne i röven. 
 
Älskar när man kör sitt race på gymmet utan att bry sig om vad andra tycker. Har ofta tyckt att det varit så jobbigt för att har så ofta känt som om alla undrar vad den där kossan gör här. Men jag älskar träningen, den får mig att må så jävla bra. Så fort jag inte får träna blir jag nedstämd och less. Så det är en riktig terapi för mig, men även grymt kul. 
 
 
 
 
 
 
 

Väntan

Värsta som finns just nu är att gymmet öppnar så sent på sommaren. Blir galen. Vill ha det gjort tidigt så man kan komma hem tidigt till min familj o kunna spendera en solig dag ute. Bara vänta 15 min till.




Segt

Ja här vare segt. Jag har knappt varit hemma. För lite sömn pga arg bebis, bara längtar tills den dagen man iaf får sova 4 timmar i sträck. Men passen har gått bra. Maten sisodär. Känns som jag har tagit lite "semester". Skiter just nu i mina veckovägningar. Men ni behöver inte oroa er att jag har gått o blivit slapp ;) Tränar på för fulla muggar ändå. Men detta är min första "lediga" sommar sen jag hade sommarlov. Känns konstigt men så jävla välbehövligt. 
 
Jag har btw fått tagit av mig min förlovningring. Slänger jag lite med handen så åker den av. Hoppas på att den går o fixa. Roligt de där, när jag var gravid var jag med tvungen o ta av den, fast då var det istället för den blev för trång.
 
 
 
 
 
 

Milen

Skönt! Petade in milen med J nu på kvällen. Dom där långpromenaderna är förjäkla fina när man går med någon. Bra sätt o umgås på om ni frågar mig. 

Bendag + mage

Drog med cykeln till gymmet imorse. Blev ben. Hade inte ens tänkt o ta cykeln när jag ska köra ben men ville ändå haha. Men fy satan vad jobbigt det var. Nästan folktomt var det med så jag tror jag gav ifrån mig lite ljud. Haha. Mest fokus på låren och jag höll seriöst på o dö och visste inte vart jag skulle ta vägen så mkt kändes det i framsida lår och drog till med jägarvila med vikt i knät i slutet. Ja ren plåga var det. Sen var det bara att trampa hem 4,7 km och lagom bra uppförsbackar i slutet. Utmaning is the shit ;)
 
Annars då? Jag är så i valet o kvalet på hur jag ska göra med mina vägdagar. Ska jag skippa o väga mig på ett tag? Kanske vänta o se hru det ser ut om en månad? Eller ska jag fortsätta o köra varje fredag? Åh blir inte klok på det där. Vill ju köra styrka för jag älskar det! Vill ju bli mer muskelös men då måste jag även ha mindre fett på kroppen också. Ja fundera,fundera!!
 
Nae iväg på en promme sen!
 
 
 
 

RSS 2.0