En sväng på stan och frisk luft

Var ju som sagt och träffade en gammal vän förut så vi åt plocksallad (mums) och kollade även lite butiker, de största stället i Nkpg och hittade ett par byxor! Kors i taket säger jag bara. Var även på twilfit (stavning?) och pröva 1 miljon BHar. Fick hjälp där och hon gav mig tips och kom fram till att jag behöver 80G!!! Say what? Fanns iaf ingen där som jag kunde ha men kul att man kommit fram till vad jag har. 
 
När jag kom hem tog jag mig en rask promenad i 45 minuter. Var så härlig luft ute samtidigt som solen höll på o gå ner. Underbart som bara den.
 
Vägdag imorgon och har inte så mycket förhoppningar eftersom jag varit sjuk mitt i allt igen. Bara glad om det står +-0. De där sjukdommarna backar upp en så himla mycket. Inte kul det där men bara o kämpa på. Blir även vilodag imorg för imorgon brummar vi till Ullared och handlar lite.
 

Kommentarer
Postat av: Nina - mamma till Ebba

Åh vad roligt med GeKås! Vi bor ju bara ca 45 min resväg från Ullared så innan Ebba kom så åkte vi dit väääldigt ofta :P vi ska troligen dit nästa vecka :) som jag längtar!!! :D

2013-03-07 @ 19:46:43
URL: http://halmstadsmorsan.blogg.se
Postat av: Anonym

Oh ni är så söööööta!

2013-03-07 @ 20:32:25
URL: http://mscharlie.blogg.se
Postat av: Emma

Fin bild på er :)

2013-03-11 @ 16:12:55
URL: http://www.nattstad.se/emmacaroliina

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0