Helgen

Ja så var det söndag igen. Herregud vad fort tiden går då. I fredags blev det ju Ullared och när jag kom hem sov A och jag hade så mkt rastlöshet i kroppen efter 8 timmar i bil så slirade om hemma och åkte till gymmet. Riktigt härligt benpass blev det.
 
Lördag blev en vilodag, med fullt ös hela dagen dock men fick varva ner hemma på kvällen då jag sov själv här hemma med A och T sov hos sin bror. Det behövde jag verkligen och var och jobbade idag 7-13 och åkte sedan in och hämtade dom. Blev sedan bodycombat men var grymt seg o kände mi grymt svullen så kom inte igång förns efter halva tiden så fick bli 20 min intervall på löpbandet.
 
Snacka om att min lilla A har visat vad meningen med livet är! Tänker inte gå in på detaljer men just nu är allt väldigt tungt för min del så finns inte mycket saker som jag orkar bry mig om just nu, där av inte så aktiv här. Även fast detta är min träningsdagbok vill jag inte yttra mig om andra saker. 

Vad fan hände med bröna?

Shit, jag har seriöst inga bröst kvar. Kommer ihåg hur jobbigt det var, för de första att man knappt kunde andas och för de andra att man aldrig hittade bhar som passade. Kan ju inte påstå att dom är vackra nu men så himla mkt smidigare.
 
 
 

Härlig känsla

Gud vad kvällsträning det är nu förtiden. Knappt varit på morgonen på länge. Men har gått bra. Riktigt bra idag faktiskt, ökade fasen på alla övningar. Körde överkropp, så sitter här nu och kan knappt skriva för armarna skakar sådant. haha. Hur ska det gå när jag ska till Gekås imorgon ?  Kanske inte bästa dagen att köra överkropp på ;) Jaja, blir aktiv vila imorn iform av att gå där inne hela dagen. Gick även med mitt lilla hjärta 5,5 km förut på dagen.
 
Förövrigt har jag nått ett av mina mål. Jag kan se tydligt axelmuskeln från sidan. Åh vad jag älskar och se den när man tränar, och tydligare ska dom bli. Har även sett på vågen att det hänt lite, nya siffror som lägsta vikt, inte klokt! Men ska se om jag kan göra nya vägning snart och se om det har hänt något på fettet och musklerna. Även centimetrarna krymper. Jag kommer lägga upp måtten isamband med det andra. Har även nått lite mål där med.
 
Så skönt att det gick så bra idag till skillnad från igår.
 
Svullen buk och kass mobilkamera som vanligt men vad gör det om hundra är :) 
 

Torsdag morgon

Åh var riktigt taggad på bodycombat igår men vad hände när jag väl var där? Jag orkade knappt röra ett finger. Orken var som bortblåst. Kände mig allmänt konstigt i både kropp och knopp så efter 45 min så gick jag ut och satte mig. Hade ju ätit ordentligt på dan så var nog inte det. Tror det är min inre stress som sa ifrån. Känner att hela jag inte är som det ska. Så igår när jag kom hem åt jag lite och tog mig en tankeställare.
 
Så nu sitter jag här, och äter frulle. Ingenting är planerat för dagen, bara vara med Alva. Måste verkligen börja prioritera vad som är viktigt och vad som jag gör för min skull. Så känner mig full på energi just nu iaf, den där stressen kommer ta kål på mig annars. 
 
Men hoppas på att en promenad blir av i friska luften och att det blir ett pass på gymmet.
 
 

Skönt konditionspass

Har en dotter från helvetet just nu då hennes första tänder är på g och jag sliter snart av mig håret. Konstant huvudvärk har jag haft idag och även fotograferat på de. Så trodde inte någon träning skulle bli av. Men kroppen var pigg så tog mig upp till gymmet och körde 30 min pw och 20 min cykel. Körde även plankan. Tänkte köra en såndär utmaning, dock på mitt vis då starten är 20 sekunder, vilket känns lite lite. Helt okej pass iaf och ingen huvudvärk nu.
 
Maten denna vecka har gått galant än så länge. Äntligen.
 
 

Keso

Ja nu äre operation lära sig äta keso. Hade ju havregrynsgröt förut men får verkligen inte i mig det så har givit upp.
Har prövat keso förut men det är väl mer konsistensen som är problemet. Tkr det är ett smidigt mellanmål men skulle vilja höra vad ni har till? Kom inte o säg att ni äter med frukt/bär bara (blääää!!) Nu tog jag bara och testade på en knäcke med lite kvarg under och sedan peppar ovanpå. Kan ju inte säga att jag gluffsade i mig det men det gick ner sakta men säkert.
 
 

Måndag

Ja jag lever idag faktiskt, trodde jag skulle vara död faktiskt. Så gick på mammaträningen idag med Alivs, mycket mage idag och det gillas ju. Vi tog oss en liten pw på 3,5 km efter så A fick sova.
 
Sitter just nu och käkar lite lunch i form av tacofärs, kvarg och grönsaker. Litet hopplock av de som fanns hemma.
 

Helgen!

Ja helgen är snart slut, igen. Det går för fort. Blä!
Igår lördag blev det ett brakpass för benen. Det kändes kanon.
 
Idag blev det 3 timmar svampplockning med träningsvärken från helvetet i röven från gårdagens pass. Körde även combat  nu på kvällen och de körde första koregrafin så var kul o köra nått annat o äckligt jobbigt var det. Se hur kroppen mår imorgon. 
 
Ska försöka sätta ihop ett litet vettigt kostschema för tycker jag slarvar så inåt helvete just nu så jag följer det ordentligt med tanke på att maten inte har hunnits med eller blivit fel val av mat. 
 
 

torsdag och fredag

Blir o ta ifatt lite. Igår var jag på gymmet kl 6 på morgonen, ganska idiotiskt att jag ens åkte dit då sömnen har varit låg den senaste veckan då A har varit riktigt gnällig ( tror det är tänder på G) och sen kände jag av halsen. Körde ett lätt axel och tricepspass men var så jobbig o försökte gå 10 min på löpbandet men gick knappt framåt så istället drog jag hem mkt tidigare än vanligt. Onödigt o stå där när man känner sig hängig. Men kände inget med halsen på kvällen men tog de lugnt och idag känner jag inget.
 
Så var på gymmet nu på kvällen, blir lätt så folkskygg men försökte blåsa bort dumma tankar och körde på som om jag vore själv där. Dock ska ju gärna 3 killar stå och ta upp varje maskin i 100 timmar och vissa cableställen vare någe fel på, men jag försökte få det och gå så effektivt som möjligt och blev ganska tungt så är nöjd med passet med de förutsättningarna jag hade. Avslutade med 20 min redig pw. Härligt!
 
 

Drömmar och tankar

Idag när jag stog och slog som mest på bodycombaten så kom det verkligen upp för mig; den gamla Emma finns inte längre. Storleksmässigt så är jag inte där längre, jag kommer aldrig tillbaka där jag en gång var! Jag såg en stark Emma som slog och sparkade med kraft. En kropp som har blivit mkt mer aktiv och som väljer att ha en aktiv vardag. Jag ÄLSKAR verkligen detta. Jag vill fan träna dygnet runt! Ju mer jag tränar ju mer vet jag vad jag vill. Jag har en dröm som jag hoppas kunna bli sann, det är typ den ändra dröm jag har och verkligen vill kämpa för (ja bortsätt från Alva och familj), jag vill verkligen jobba med nån form av träning, hjälpa andra. Även om jag inte är i mål där jag vill vara så har det hänt så mycket med mig själv. Bara en sån sak att att cykla till jobbet, hade jag gjort det förr? Svar nej. Eller och pröva kläder, jag kan ta en storlek som inte är XXL och den passar perfekt, eller kanske tom är för stor. Sedan jag fick Alva har jag nog suttit hemma och "glott" typ, ja inte ens kan jag få ihop det på en hand tror jag. Jag älskar nu förtiden full rulle och röra på kroppen. Det jag tycker är jobbigt är huden, eller egentligen är det väl inte så farligt, men det är störande, och bristiningar som blivit. Önskar verkligen någon hade sagt till mig innan, men men.
 
Insidan är så himla mycket bättre den med, även om jag har mycket och jobba med så finns inte den gamla Emma heller kvar. Hon som verkligen var i botten och trodde livet skulle förbli så. Hon har tagit tag i saker, hon har satt upp mål, klarat dom! Blev gravid och gick upp mer än vad jag hade gått ner innan. Det sög verkligen men jag var så jävla bestämd att jag skulle ner! Hade jag fått Alva innan jag gick ner i vikt hade allt säkert varit ännu värre. Ja, jag ser verkligen ljusare på saker och ting.
 
Det är väldigt kul att ha denna blogg, eller använder den mer som en dagbok. Kul att kunna blocka tillbaka på både bilder och text.
 
 
 

Fryser

Gud vad jag fryser nu förtiden. Inte klokt. Man märker så stor skillnad när man inte har "lika mycket fett" som innan. Usch, fryser konstant. Förr hade jag typ aldrig vinterjacka på mig ens för jag svettades ihjäl typ. Se hur det blir denna vinter. Nackdelen med att ha tappas så pass mkt kilon är att man måste köpa nytt typ jämt då inget sitter bra längre (visst ska väl inte klaga då det alltid är kul med nytt, men dyrt för mammapenningsplånboken ;)) Tänkte ta fram lite gamla kläder och se om jag kan ta lite före/efterbilder.
 
Annars då. Igår var en riktig vilodag. Tog inte ens en promenad. Tror kroppen behövde de. I måndags kväll var jag och A ute och gick på kvällen. Snackade massa gojja. Spöregnade så var som en dränkt katt när vi kom hem. men blev iaf 50 minuter i skapligt tempo.
 
Snart ut och gå med mitt hjärta och sedan på bodycombat ikväll.
 
 

Hela familjen på gymmet

Ja idag var hela familjen på gymmet samtidigt. T hade tagit pappadag idag och jag och Alva var på mamma/bebispasset medan T var och körde styrka. På passet idag var det flowingredskap som användes. Såndär som man glider med pads på en matta. Första gången för mig så tkte det var lite svårt så blev inte riktigt lika svett denna gång men gjorde lite andra övningar på de som jag inte tkte gick så bra.
 
 

Som att vinna på lotto

Ojoj, efter träningen äre fan i mig samma lycka som att vinna på lotto. Jag älskar det! Var på bodycombaten idag. Som jag har längtat, har ju varit sjuk och även inte kunnat av olika anledningar men idag fick jag äntligen komma dit och de hade gjort om passet en del och det var så jäkla mkt jobbigare! Fullt ös med konditionen var det och jag hängde med utan problem.
 
Ja helgen har i stora drag varit bra och längtar tills det är ny vecka igen! Imorn är det mamma/bebispass igen.
 
 

Lördagsträning

Har kommit på att jag inte skrivit på ett par dar. Dagarna är äckligt fullspäckade. Men har prioriterat träning såklart. Det har varit mycket träning och det är jag glad över.
 
I onsdags efter gymmet så blev det ÖF med A och jag valde o gå fram och tillbaka vilket blev ca 40 minuter, på kvällen blev det promme med en vän på 50 minuter.
 
Torsdag var det ett konditionspass på gymmet på kvällen. Lugnt med folk var det konstigt nog. 
 
Igår fredag blev det rygg och biceps.Träningsvärk i skuldrorna idag. Åkte inte på morgonen som vanligt för T har fått någon idé o åka tidigt till jobbet så jag fick åka när han hade kommit hem.
 
Men idag blev det ben! Jag hade inte riktigt orken som vanligt. Kanske för att det varit en vecka med mycket träning. Men jag var riktigt dyngsvett så det rann om mig. Vi lämnade lilla hjärtat hos sin mormor så jag och T fick träna tillsammans. Man blir ju nästan nykär när man se honom lyfta ;) Nae men jag är stolt över min lilla slappis som har tränat hela 4 gånger denna vecka.
 
 

Axlar/triceps

Landade på gymmet kl 6 imorse. Rikgit pigg var jag med. Körde igenom axlar och triceps. Axlarna hoppade fram direkt. Älskar och se när det området arbetar., speciellt i axellyft framåt med viktskiva.
 
Se om man hinner med en promenad idag eller inte. 
 
 
 
 
 

Svettig halvtimme

 
Tog tummen ur röven förut och åkte upp till gymmet när A hade somnat. Blev 30 sjukt intensiva minuter på löpbandet och svetten rann. Det var skönt. Jag behövde det verkligen. Min mobil funkar igen och jag kunde lyssna på musik som vanligt. Nej nu blire sängen för påt imorgon bitti igen. 
 
 

Morgonkondition

50 min kondition blev det nu på morgonen. 15 min på crossen och 35 min på löpbandet. Svettig! Funderar på o åka o köra något pass ikväll med när Alva har somnat.
 
Frukost intagen, kvarg, äpple, kanel, nötter, havregryn och lite proteinpulver.
 
 

Mamma/bebispass

Ja igår var jag på mamma/bebispass på fm. Jag hade inga större förväntningar och trodde inte alls jag skulle bli svettig men så fel jag hade! Blev riktigt svettig och idag har jag träningsvärk i framsida lår. Det var cirkelträning med mest fokus på bålen. Man använde kroppen som motstånd eller gummiband och sin bebis om man ville. Klart jag använde Alva, hon tyckte det var skitkul när jag "slängde" med henne. Hon satt still nästan hela passet, ville krypa iväg några gånger men fick näst intill träna "för mig själv". 
 
 

Där gick helgen förbi

Ja i helgen blev det ju alkohol för min del. Andra gången sen februari förra året och denna gången blev det lite mer men mådde förvånansvärt bra. Men vad det inte är något för mig längre. Kan lika gärna vara på fest/krogen nykter. Kände mig spritfet direkt typ och maten hamnar ju inte i någon större fokus heller. Men blev ca 2 ½ timme dansande på krogen och det var ju inte helt fel.
 
Nej nu blir det in i vanliga rutiner igen! Snart iväg på ett nyss pass på gymmet som är mamma och bebis, ska bli kul och prova på.
 
 

Biceps/rygg

Morgonträning idag med. Himla skönt. Körde även idag ett ganska lugnt pass. Imorgon blir det antagligen vilodag, har fullspäckad dag så då passar det bra med vilodag e sådan dag. Ska även dricka alkohol imorgon och det känns ju inte som igår.
 
 

Morgonträning

Älskar verkligen morgonträning. Vaknar till ordentligt. Skrev ju att jag skulle till gymmet igår kväll men T kom hem senare än vad han sa och gymmet stänger 20.30 vilket suger så blev inget. Körde bara plankan här hemma. Så gårdagens träning fick bli imorse istället, men gick ju bra det med då det bara var jag och en till där. Sjukt skönt. Blev även detta styrkepass ganska så lugnt/lätt så jag inte blir sjuker igen, kör nog så veckan ut och kör på som vanligt nästa vecka. Så körde ett par övningar för axlar, triceps och bröst och avslutade med 15 min intensivt på löpbandet.
 
Några övningar som kördes;
Militärpress
Axellyft framåt med viktskiva
Hakdrag i cable
Sidolyft med hantlar
 
Pushdowns i cable
Triceps pullover i cable
 
Cable cross over
 
 
 
 
 

Det snurrar i min skalle

Ja det gör det verkligen, hatar denna känsla. 
 
Igår blev det ett morgonpass på gymmet. Benen fick sitt, dock i ganska lugn form för ville inte ta ut mig och bli sjuk igen, Blev även en promenad på ca 45 min.
 
Idag har jag hunnit med en raskpromenad på ca 1 timme. Har inte fått min mobil en så har inte kollat hur långt jag har gått. Hoppas på att kunna åka till gymmet ikväll då T skulle åka tidigt till jobbet och kommer hem sent ikväll. 
 
 

Kvällspromme

E kom hit på lite kvällspromenad. Gick i ganska skapligt tempo på 55 min. Så underbar luft! Käånde mig typ frisk när jag kom hem. Satte oss med en liten "drink" till de sista som var kvar på idol. Vi satt och pratade lite om livstilen som man har nu och hur den såg ut förr. Hade det varit vi för några år sedan hade vi inte ens tagit promenaden och istället bokat in hela idol med något härligt snacks till. Nu blev det en smoothie gjord på hallon, kvarg och proteinpulver. 
 
 

Måndag

Måndag och laddad! Det kliar seriöst i kroppen nu. Hela helgen har varit från att känna sig dyngsjuk till och känna sig bra till att känna sig dyngsjuk igen men idag har jag faktisk kännt mig bra, förutom att jag snorar lite men det är ju lite som det är nu när det har börjat och bli kallt. Tänker ge mig ut på en kvällspromenad iaf.
 
Det har varit lite av en svullohelg, eller iaf lördagen men annars hare flytit på bra. Idag går det som på räls och är inte sugen på något crap överhuvud taget, o sånt gillas ju. Ätit var 3e timme, lagom mängd, så de ska va. 
 
 

RSS 2.0