Fredagskväll på gymmet

Laddade upp med en celsius innan passet för hade varit ruggit trött idag. Blev 60 min på löpbandet. Efter ca 15 min fick jag värsta illamåendet och ont i magen så i ca 30 min gick jag ganska lugnt men gav mig inte. De sista 15 min fick jag upp tempot igen så de kändes som om man gjorde någon nytta. 








Komsikomsi

Ja komsikomsi musklerna. Vet att ni vill ;) och bortelibort fettet ;) 
 
Jaaaaa de går sakta men säääääkert. Blir ett konditionspass ikväll på gymmet hade jag tänkt. Lagom mys på en fredag.  
 
Har idag varit och pratat med syo och jag bara längtar tills jag ska söka utbildning till hösten. Vet verkligen vad jag vill och tänker verkligen satsa på det jag vill göra.
 
 (ser ut som en knubbsäl på dessa bilder men det bjur jag på när man har krångelmage)
 

Helt okej pass

(glömde posta inlägget igår) Dagens pass var helt okej. Inte det bästa men rullade på. Nötte lite dips idag och det går ju bättre och bättre. Även axelpressen slänge jag på ytterligare 1 kilo per hantel. Sådant är så kul när man bara känner att man kan öka lite för varje gång och pressa sig själv. Avslutade med 30 min på löpbandet.
 
Jag är så otroligt tacksam över att jag kan träna som jag gör. Även om det är ett pusslande i vardagen så går det ihop på något sett och jag offrar mig för o går upp tidigt/tränar sent. Det som är fördelen med att jobba oregelbunda tider och att alva är på dagis 8-11 de dagar jag är ledig/jobbar kväll och kan då tillbringa tid på gymmet i lugn och ro. För att få träna för mig betyder så himla mycket, inte bara det att jag behövde få bort en övervikt utan att hjärtat pumpar, kroppen förändras, får en massa energi, självförtroende, starkare kropp, mer uthållighet, orka med Alva, det är roligt, terapi, avkopplande, kunna nå mål och egentid. 
 
 

Alla träningsbyxor kan slänga sig i väggen

Ja bokstavligt talat! Jag har länge varit nyfiken på bia braziltightsen och beställde ett par i början av veckan och herre min gud! Snacka om att komma i träningstightshimmelen! De håller in och upp så himla bra och sitter på plats. Precis lagom långa på mig och inget fett hänger över och kosskanten på höften/röven är som bortblåst och de känns knappt att man har på sig dom. Har så himla svårt o känna mig bekväm i ett par träningsbyxor då jag hatar när de sväller över och skär in och åker ner. Inte nog med det så var jag på bodycombaten nyss (och passet var grymt o jag kände mig stark med massa ork) och prövade dom o de satt kvar utan problem! Så dessa är verkligen drömtightsen om ni frågar mig och min kropp. Alla andra träningsbyxor kan slänga sig i väggen - seriöst! Värt var enda krona. 
 
Btw, vart kommer plötsligt ganska många läsare ifrån? 
 
(bild framifrån för folk som tjatar)

Gårdagens härliga pass

Kände att jag hade fullt upp igår för att hinna skriva. Blev ett pass för rygg och biceps. Började med chinsen igår och det gick bra men fy satan vad det kommer ta tid! Men skam den som ger sig. Hade annars bra energi resten av passet och har kommit i en fast för biceps där jag står mellan olika vikter så ska köra färre reps ett tag på det tyngre alternativet. Speciellt i bicepscurl med skivstång men pressade på dom 5 reps och de gick ju bra och det känns idag kan jag säga. Avslutade med 20 svettiga min på löpbandet.
 
Bakade lite bröd på em med bla kvarg, solrosfrön och morötter i. Riktigt gott o saftigt o ha när man är sugen på bröd. 
 
 

Legday it is

Jahapp. Benen och röven fick sitt idag. Blev att jag hängde på låset kl 6 för hade utb med jobbet 9-15 så passade riktigt bra. Fick med lite av de övningarna jag gjorde idag på bild. Så himla dålig på o få med något men lite blev de. Skulle verkligen vilja ha en butt blastermaskin på gymmet, för de känns som man skulle få bättre grepp med foten men får funka i smithen. Svider ju lagom skönt i skinkorna ändå. Blev annars sumosquats, benpress, knäböj i smith, höftlyft med skivstång (sveeeeeed) benspark och legcurl. Han sen komma hem o slänga i mig ägg och skinka - aaaaaaaasgott!
 
 
 
 
Annars då? Funderar på vf man ska kommentera på varför jag tar bilder si eller så? Jag har den här bloggen som dagbok för att kunna kolla tillbaka på vad jag gjort, speciellt när hjärnspökena är som de är. Tycker annars det är jävligt jobbigt att visa bilder på mig så för mig är det ett stort steg att lägga ut så många bilder som jag gör på mig själv. Kan säga att det varken är smalposer eller snyggastevinkelposer jag tar iaf. Tvärt om nästan. De som jag tar på mig själv är för att jag själv ska se vad som händer. Inget annat. Sen bär jag min kropp med ganska stolt hållning men har en jäkla svank. Punkt!
 
 

Helgen

Ja då hade jag glömt skriva här.
Hade vilodag i torsdags som var välbehövligt. Efter jobbet var jag bara hemma o inte gjorde mkt alls efter A hade somnat. Händer ju inte så ofta. 

Fredags blev det ett axel och tricepspass som gick riktigt bra. Lättade på i dipsen. Fasen vad jag har fastnat för den. Fick bra tryck i armarna o fick några superkrafter o gjorde en jäkla höjning med 4 kg per hantel i axelpressen (!). Valde även att käka lite chips på kvällen då vi var bortbjudna. Inte alls mkt o det var kontrollerat. Kändes riktigt bra o hade ändå hållt uppe 24 dagar, dock kände jag att det inte var något jag hade missat direkt. Skönt! 

Lördag blev ett grymt konditionspass på 60 min och idag står combat på schemat. 




Lagom mosad

Gud, just nu känner jag mig lagom mosad kan jag säga er. Jobbat 16-16 och knappt fått sovit och skulle egentligen ha slutat 07 imorse men behöves personal så fick handla äckelpäckel matlåda på netto. Hatar verkligen sån mat. Närnigsfattit och bombad med onödiga kalorier o såklart är man kräsen med smaken så tog de som lät godast men åt inte ens hälften. Så blev skönt när vi hämtat A på dagis och fick komma hem o äta ordentlig mat för var verkligen sååååå himla trött. Hade egentligen planerat o ta en långpromenad idag när A var på dagis på fm men så blev det icke o körde combaten nu på kvällen ist när hon somnat och jäklar vad jag körde. Inte en tvekan på att avboka passet trotts tröttheten. Men nu sitter jag här o är jäkligt nöjd! Men imorgon är det en riktig vilodag. Bara jobba 8-16 och sen ska jag faktiskt inte göra något på kvällen. När hände det sist? 
 
Måste nog ha slaktat min rygg och biceps igår för satan vilken träningsvärk jag har idag, inte känt på de ställen på länge. GÖTT!





Tisdag

Sitter här o slänger i mig lite potatis, lax m grönsaker. Himla gott. Hade ett riktigt härligt rygg, biceps och magpass idag. Kändes himla bra. Började med chins direkt och idag gick det mkt bättre. Kanske ska fortsätta göra dom först eftersom jag tkr det är så tungt/svårt. Fick bra kontakt i bicepsen idag, speciellt i bicepscurlen med skivstång. Avslutade med 20 min på löpbandet. 
 
 
 
 
 
 

Måndag

Blev ett ben och axelpass idag. Körde inte så jättehårt konstigt nog. Bara ett enkelt pass. Blev mest maskiner för benen och många set. Så sitter nu här medans A sover o har käkat egen kycklingwrap o det är så förbannat gott! Älskar mat. Haha. 
 
Nej nu måste jag fortsätta med bildjobb och sedan blir det vanliga jobbet ikväll.
 
 
 

Söndag

Redan söndag och ytterligare en snaskfri helg. Jag är fan impad av mig själv. Nu bryr jag mig inte ens om de. Se hur länge jag håller i. Älskar känslan av att man faktiskt gör detta för sig själv. Jag gillar det verkligen. Tror även det där minuset på vågen gav mig ännu mer sporre, även om vågen i sig inte har någon betydelse.
 
Igår var det vilodag. Jag blir ju så grymt peppad så fort jag haft vilodag. Haha, att man knappt kan vila en dag från träning och redan rastlös. Så ikväll blir det combat. 
 
Haha kom på att jag glömde skriva klart. Bodycombaten är klar, ätit lite och nu sitter jag här med lite fotojobb. Shit. När ska man ha tid o verkligen vila o inte göra något? Aja. Grymt pass vare iaf. Äntligen kom inte hjärnspökena farandes utan kände bara hur lycklig jag kände mig efteråt. GÖTT! Ny dag imorgon och jag jobbar kväll så hinner träna i lugn och ro medans A är på dagis. LYX! 
 
Ser jag att det aldrig blev publicerat igår. aja, nu blir det det ;) 
 
 
 
 
 
 
 

Jag ska hålla tyst!

Ja hädan efter ska jag hålla tyst om att jag står still osv. Jag vägde mig imorse och det är fan inte sant! Jag har ytterligare nått min lägsta vikt! Har tappat 36,3 kg nu! Yey! O om man ska ska räkna från när Alva föddes för ca 14 månader sen så har jag i stort sätt tappat 40 kg! Jag bara fattar det inte. Men det är kul. Sånt behös när hjärnspökena tittar fram. Jag har även 2,8 kg kvar till en "drömvikt". STÖRT!!!!!
 
Här är även lite mått med:
 
Mått
Arm som störst: 
39 -> 32 -> 34 -> 28 (-1)
Under byst: 99 -> 83 -> 91 ->76 (-2)
Vid naveln: 97 -> 75 -> 91 -> 66 (-2)
Buk som störst: 124 -> 89 ->114 -> 78 (-3)
Röv som störst: 125 -> 106 -> 119 -> 98 (0)
Lår som störst: 77 -> 59 -> 64 -> 56 (-1)
 
 


 

Torsdag - be strong!

En bra idag idag. Skönt! Känns helt okej. Jobbade från 16-08 imorse så åkte hem och bytte om och åkte direkt till gymmet. Var ganska seg så köpte mig en celcius och jäklar vilket härligt konditionspass jag brakade av på 60 minuter. Hög level och trampade på ordentligt på löpbandet. Mådde riktigt bra efteråt.
 
Bra käk idag med. Älskar hur man kan tycka om mat så mycket och kunna hitta det som är gott men ändå bra för kroppen. Har även gått 16 dagar sen jag åt snacks. Min bror gav mig största påsen med godis i helgen men den ligger snällt i skåpet och väntar. Var dock vääääldigt nära på att ta där ifrån nu i veckan när jag bara kände sån stor ångest men gav mig fan på att bara för man känner en massa känslor bubbla fram ska man inte kunna få tjocka för att tycka synd om sig själv. Starkare än så är jag. Har inget direkt snaskförbud egentligen men tänkte pröva o se hur länge jag kan hålla mig.

 
 
 
 

Segt med uppdatering

Har inte orkat ärligt talat. Jag har hjärnspöken från helvetet just nu och det gör mig lite smått tokig! Ser bara mitt gamla jag när jag tränar, speciellt på gruppträning. Dock kändes det ganska bra idag när jag körde styrka för mage, rygg och biceps. Blev ett bra pass. Dock så går inte chinsen alls bra! Vet ej varför, inte alls lika rolig som jag har föreställt mig. Där imot har jag blivit helt såld på dips! Haha älskar det så köttar verkligen det i veckan när jag körde bla triceps. 
 
Men iaf, hjärnspöken och för mycket tankar och grubblande kring vad jag ska göra här i livet gör att fokusen på träningen känns konstig. Ska verkligen inte gå på gruppträning än mer 1 gång i veckan o då äre combat som gäller. Nu är fokus på att köra mitt egna race. Inte massa som distraerar, så som tid, andra som tränar och göra det osm är roligt i träningen. För träning är något som jag först o främst tycker är KUL och AVKOPPLANDE och som jag vill lägga tid på i den mån det går. 
 
 

Konditionsträning

Hopp, har insett att jag måste lägga om träningen lite ett tag framöver och satsa på lite mer konditionsträning så man blir av med de fett jag vill. Känner inte att jag kan minsa mer i matväg. Blir väl att köra helkroppsstyrketräning 2 gånger i veckan och resten kondition. Tråk! Men vill man något här i livet får man satsa lite också. Vi märker väl om jag blir uttråkad eller ej ;) 
 
Stått och gjort matlådor för veckan. Så himla skönt! Jag känner mig fortfarande så brutalt taggad! Jag vill så gärna utvecklas! Jag vill jag vill!!!!!! Haha, annars då? Blev combat idag. Riktigt nice! Tycker det är så himla kul. Ser det mer som en rolig syssla än träning. Och det är den 12e idag och jag har fortf inte ätit något snacks det här året. Stolt över mig själv. Se hur länge det håller i sig. Aja nu måste jag sluta skriva, flummigt inlägg som vanligt ;) 




Legday

Lite ben avklarat för idag. Smög in med lite bröst i cable och armhävningar. Vem klarade 10x3 på TÅ? Helt sjukt. Trodde seriöst aldrig i hela mitt liv att jag skulle klara det. Förr kom jag knappt ner 1 cm på knäna. Benen blev lite sådär idag. Känns som om jag fumla lite. Hade väl tankar på annat - inte okej. Men bara lägga sig bakom, det kommer fler dagar. Benpressen blev äckligt tungt och den övning jag fick bäst kontakt.




Träning i lugn och ro

Åh idag lämnade vi A på dagis och jag åkte o tränade direkt och kunde för en gångs skull träna med samvete i lugn och ro. Så var där i två timmar och körde axlar, triceps och mage. Va så himla nice. Tungt! Körde dips och det gick jäkligt bra idag och testade i sista setet att byta band o det var grymt jobbigt men känns som om det går bättre o bättre för varje gång. Yey!
 
Jag har sådan jäkla motivation just nu så det är inte sant. Min jobbigaste dag på veckan är här -fredag!  Har ju så jäkla svårt o begränsa mig när jag har ätardag. Förra helgen var snaskfri och hoppas även denna ska bli så. Hoppas att mina nya träningskläder kan hålla mig borta. Bla ett par svarta tights från Better bodies. Skulle vilja ha alla deras byxor. Hade ju camotightsen i somras men dom är på tok för stora så går inte ens o använda nu. Man skulle kunna tro att de är små i stl men är dom icke. Ganska lågt skurna men sitter ganska bra i midjan på min dallermage.
 
 

Torsdag

Haha när jag skulle skriva rubriken kom jag knappt ihåg vare var för dag idag. Känner mig helt veckoförvirrad. I tisdags hade vi inskolning på dagis för vårat hjärta och valde även att ha vilodag så blev inte så mycker mer av den dagen. Igår hann jag med 7,5 km redig pw och på kvällen blev det combat. Båda "passen" gick riktigt bra  och svetten rann som bara den. Glömde skriva de tror jag men strax innan jul så tkte jag känna att muskeldelningen hade gått ihop o  i söndags när jag var på combaten med nya releasen så tänkte jag testa o köra den maglåten som var med typ bara olika crunches och magen fick sig en riktig jäkla chock så kunde inte ens göra armhävningarna efteråt och samma sak igår när jag testade o köra genom maglåten på combaten. Satan alltså. Måste nog börja lite försöktigt med just det då jag typ bara kört statiskt innan i över 1 år. 
 
Aja, idag skulle vi vara med nån timme på dagis och sedan skulle vi lämna henne där i 1 timme så jag och T passade på att åka och träna en snabbis. Blev ca 35 min styrketräning så blev inte så jättemkt o göra men fick ett halvskapligt rygg och bicepspass. Se om jag smiter iväg på lite spinning ikväll. 
 
Annars kommer fröken att gå på dagis 8-11 varje dag förutom de dagar jag jobbar dag då och det blir perfekt för mig och åka o träna i lugn och ro ;) 

 
 

Utveckling

Älskar att känna utveckling inom träning. Orka tyngre vikter, bättre kondition, ja allt. Som idag. Körde ett ben och axelpass. Körde dock bara 3 övningar för ben/rumpa men blev många set och riktigt tungt. Stört att de tog mig över 1 år att komma tillbaka till de vikter jag körde i benpressen innan jag vart gravid. 200 kg är nu taget igen.
 
När jag körde axelpress med hantlar så gick det som en dans och kändes knappt. Ökade flera kilo och tog PB i det med, vilket jag har haft svårt med innan. Man blir ju så glad!
 
Sen på em blev det lite mer än 40 min riktigt grisig pw/löpning. Riktigt bra tempo i båda och kroppen bara flög fram.
 
Annars är jag jäkligt mör i hela överkroppen och märks att jag har rört på mig väldigt mkt de senaste dagarna. Så imorgon blire en vilodag så kroppen får återhämtas lite. 
 
Även fixat simpla matlådor för veckan så det är klart så det inte ska bli något sjunkande blodsocker - värsta jag vet!
 


 

Bodycombat

Bodycombat är lätt roligaste gruppträningen utan att tveka. Idag kunde jag äntligen gå på det igen efter alla röda dagar och jag själv har jobbat de få gånger det har varit under denna "ledighet". Men idag var jag suuuuperladdad med massa energi och ny release. Som vanligt så fattar ju inte vissa människor vad AVSTÅND betyder så hade en flåsandes i nacken ett jäkla bra tag så kunde inte riktigt koncentrera mig och kom av mig fler gånger när jag försökte hänga med vad allt var. Blev så jäkla irriterad så blev ena jäkla hårda slag och sparkar. Men iaf, tycker det bara blir svårare och svårare för varje ny release som kommer vilket är himla kul för det känns mer och mer som man verkligen har en fight mot någon. Men fösökte hänga med så gått som de gick så hoppas den sitter snart så man kan slå utav bara fan :D 
 
Nej en kvällis på det i form av hallon, kvarg, äggvita och havregryn - mums! 
 
 

Lördag

 O så vare lördag. Blev ett nice rygg och bicepspass imorse och nu på kvällen blev det en pw på 7 km. Lyx med en sambo som är ledig. Är så tacksam över att jag har en sambo som förstår att träningen är så viktig för mig och han vet hur bra jag mår av det. Sen är det ju ett litet pusslande då jag vill vara med A så mkt av hennes vakna tid, men det är därför man får träna de tillfällen man får. Hur är det för er med barn? Tycker ni det är svårt att få det att gå ihop?
 
Btw, var på ikea i linköping idag med Alex och så svängde vi såklart förbi på hälsofreak. Godaste maten! Hur mycket bra mat som helst och alla måltider står hur mkt kcal det innehåller. Hur nice är inte det? Borde finnas fler sådana ställen. Tog tacokyckling, vilket är bland mina favoriträtter just nu.
 
Har nu på kvällen lyxat lite med hallonpaj, gjord på hallon, havregryn, stevia, pyttelite margarin och en klick vaniljkvarg till det. Sjukt gott!




 
 
 

PW

Blidde visst en liten pw på strax över 1 timme med A nu när mitt lilla hjärta hade somnat. Skönt? Svar ja!
Kvällens matintag har varit kanon för att vara fredag. Blir så stolt över mig själv. Inget moffande och det är fredag. När hände det sist? 
 
Btw, vägde mig imorse och trodde vågen skulle stå på typ 5+ efter dessa storhelger och slarvigt med maten sedan innan men jag var sjukt nära lägsta vikten som jag hade nu innan så det gav mig en jäkla peppning det med. Det går bra nu!
 
 

Axlar

Det där är inte jag! Lr jo det är ju jag men känns inte som de. Axlarna hoppar fram mer o mer efter varje pass tkr jag o jag gillar det skarpt! Har ju varit ett av mina mål att ha ett par synliga axelmuskler o dom är ju på g. Jag som alltid har gått med långärmat, även på sommaren för det bara har varit översvämmat med massa fett som jag har skämts över. Dock har jag fått lite lös hud på undersidan men hoppas på o kunna kompensera det med muskler. Annars fick magen och triceps sig en omgång med. Flera ökningar o dipsen gick som en dans. Blir nog o byta band nästa gång då det jag har nu börjar bli för lätt . 
 





Spinning

Hell yeah vad de köttades på. Dock fel trosval för de skavde en hel del (onödig info jag vet). 
 
Sitter just nu o suktas efter massa träningskläder. Snygga träningskläder ger en massa motivation tycker jag. Men det kostar ju där efter med. De värsta är att vissa börjar sitta slappt- igen! Det suger att man måste behöva byta ut.
 
Btw, någon som har något bra tips på nice fredagsmat som gärna smakar lite "lyxigt" men nädå är ett bra alternativ. Så dålig fantasi just nu.



Taggelitaggad

Fan vad jag är taggad, det är inte klokt! Vill bara ut o kötta, men det får bli spinning ikväll. Maten går bra och jag vill verkligen inte ha en massa socker, känns skönt. Blev kyckling i fullkornswrap med tomat, avokado och kvarg förut. Smakade himla fint.


 
Känner mig faktiskt inte jul/nyårsvullen heller och det är himla skönt. Hur känns det för er, är ni laddade ? 
 
 
 
 
 
 

1/1

Yey, gymmet vid kl 11 i fm. Skapligt lugnt med folk ändå och jag fick köra ben och mage i lugn och ro. Gick bara bra och jag är superduperladdad! Jag har en liten utmaning till mig själv men den ska jag hålla för mig själv tills den är över för att slippa känna press. 
 
Jag hoppas att jag under våren ha kommit så långt så jag kan göra en dips och en chins utan något hjälpmedel. 




 

RSS 2.0