Att en promenad kan göra en lycklig

Dött som vanligt.Har bara inte orkat o bry mig. Såklart haft Alvas alla dagisbasiller fram o tillbaka o ett bäcken o rygg som bara gör mer ont för var dag som går. Har varit på gymmet/promenad nångång här eller där i 20-30 min mellan alla hostningar o allt skit. Men nu är det eländet borta iaf. 
 
Smärtan har känts "okej" de senaste dagarna. Kan de vara för att jag har varit ledig sen i fredags och typ haft soffläge större delen av dagarna?  Förutom i tisdags då jag var inne i stan för o leta present till Alva men efter en timme så kunde jag knappt gå mer så fick åka hem. Idag har det typ känts bra. Har kunnat böja mig ner till golvet utan att känna att ryggen ska gå av så tog mig faktiskt ut på en rask(!!) promenad på 35 minuter. OM det var underbart? Så in i helvete kan jag säga. Kände dock av bäckent både i bak o ljumskarna men jag knata på ändå för jag kände mig så lycklig av att få röra mig. Jag tvivlar verkligen inte på att jag kommer komma tillbaka där jag var innan graviditeten för detta är något jag verkligen brinner för och känns så naturligt i min vardag. Bara så jäkla otur att man ska behöva haft ont sen start. Hade verkligen fått hoppts på en okej graviditet o få kunna träna ganska regelbundet men istället blev de värre. Jag ska till sjukgymnast på tisdag o se vad hon har o säga. Jag hoppas på o kunna bli sjukskriven för jag förstår inte hur jag ska kunna klara av o jobba mer med denna värk. 
 
Kommit på lite varför jag undvikit gymmet lite oxå. För jag känner mig så fruktansvärt fet. Ett par bröst som är som meloner igen. Det var nästan de bästa med viktnedgången o få så små bröst som jag fick men nu usch o fy o jag ser hur hela ansiktet är svullo igen. Gnällgnäll jag vet men detta tar väldigt psykiskt på mig oxå även om jag veeeeet att jag bär på mitt barn vilket jag är fruktansvärt glad över o otroligt tacksam över att kunna få.
 
Ja de va allt, se när nästa gång blir ;) 
 
 

Känner sig hemsk

Usch. Jag kan verkligen inte rå för det, känner mig så hemsk men vantrivs verkligen som gravid. Känner mig så jäkla vidrig. Vill verkligen kunna känna den där fina känslan av att få bära på sitt barn men gör tyvärr inte det, o värre blir det. Fasen att man ska behöva känna såhär( ja det kommer va fruktansvärt mkt gnäll här)
 
Men åkte iaf och fick igenom mitt efterlänktade rygg och axelpass. Jag kände att dessa muskler fick jobba. Hoppas på lite träningsvärk imorgon. Avslutade med 10 min på cykel, inte en sånädr vanlig cykel utan en som benen lutar mer framåt. Kändes bra i bäcken då jag redan hade fruktansvärt ont där och ländrygg när jag kom till gymmet  så den kommer jag nog använda fler gånger.
 
Nej nu måste jag o värktabletterna åka o jobba. 6/9 dagar i rad snart gjorda sen får jag leeeeedig helg!
 
 

Lördagspass

Fick till ett styrkepass på gymmet imorse. Så himla segt att jag inte fick till något på tors o fre men va tvungen o stanna hemma med A sen jobbade jag ju kväll. Så typiskt när vi hade överlappning med jobbena så hon skulle va på dagis några timmar så jag kunde få träna. Menmen. Testade att ta i lite mer idag o kroppen svarade bra förutom att jag mådde illa som bara den så fort jag tog i. Blev ett helkroppspass. Hade lite ont i svanken efter träning men gick över sen. Är så sugen på o få slakta mig igenom ett riktigt pass för rygg o axlar. Ska nog få till ett sådant i veckan. 

Åh jag bara rääääknar ner veckorna. Vecka 16 imorn. Vågen har avtagt iaf nu i några veckor. Man märker nu när man inte tränar på samma sätt att kroppen inte är sådär ständigt hungrig o kräver så mkt mat som förut. Vilket är ganska skönt o försöker äta så bra som möjligt. 

Nej nu ska jag sova, ligger i jourummet på jobbet. 

Promme

Blev en promme igår på kvällskvisten. A o jag va ute ca i timme. Det var riktigt skönt! 

Skulle ha åkt o tränat idag när jag lämnat skruttan på dagis men så blev de inte. Såklart hade hon fått en massa kliande o onda utslag inatt så hon/vi har inte sovit ett skit och tillslut stog jag inte ut mer så gick upp med henne strax efter kl 04. Va bättre på morgonen men kom tillbaka vid lunch så hon fick va hemma från dagis. Om hon inte blir hemma imorn med då ska jag träna innan kvällsjobb. 

Satt o kolla igenom min mobilalbum på datorn sen strax innan sommaren o fy fan vad jag redan har förfallit. Min kropp har verkligen exploderat o kan ju inte säga att de påverkar min redan deppiga skalle ännu mer. Urk!!! Menmen, kan ju trösta mig med att tiden går så fort så snart är man där igen. 

Nej nu ska jag jobba. 

Söndag och tisdag

Ja kom på att jag glömde skriva. Hade lagom ont i helgen men åkte ändå och tränade lite styrka på söndagsmorgonen. Helt stört, fick träningsvärk i framsida lår av att köra knäböj utan vikt. Snacka om att va tillbaka från början. Sen fick de bli lite vila igår och idag körde jag bara 30 min på crossen. Kände att jag hade mkt mer ork men ville inte få mer ont så körde inte längre. Kände mig dock så glad efteråt. Dessa hormoner gör mig så sjukt nere så jag blir galen. Men tar en dag i taget och får tänka att jag vet att om ett halvår kan jag börja om igen. Kommer ju finnas ett slut på detta elände. 

Lite av planen i veckan är nog att imorgon blir det nog en promenad om vädret tillåter, styrka torsdag, och simma fredag. Lördag har jag ej planerat hur än o sen vila på söndag. Tycker att det är sjukt skönt att jag har fått en balans i kosten igen. Lagom och bra mellanrum. 

Ja som sagt. Försöka blicka framåt o inte gräva ner mig allt för mkt är mitt stora fokus just nu. 

Vecka 15 och stor som ett hus. 

Torsdag

Var på gymmet igår med faktiskt efter jobbet o körde på crossen bara 30 min sen var jag lagom död. Har mest ork innan jobbet o nu känner man verkligen skillnad. 

Har haft ont i skinkorna hela dagen o va nära på att strunta i o åka o träna när jag lämnat A på dagis men fick nån energi ändå o åkte o körde styrka för hela kroppen. Tacksam som fan att jag tog tag i mig själv för fy tusan vad skönt de va även om de känns som om man är tillbaka på ruta ett. Tog inte alls tungt utan kände mest bara på kroppen. Benen körde jag med enbart kroppsvikten. 
får bara acceptera att jag kommer få köra såhär även om det kommer o va svårt o ta in.

Så strävan just nu är att förebygga för att orka mer o försöka o inte springa iväg allt för mkt men mest för att underhålla så man har lättare o komma tillbaka sen. 

Här har ni en bild på den reda stora magen. Nej nu måste jag jobba vidare.




En bra tisdag

Vettig mat, vettig mängd. Åkte till gymmet när T hade kommit hem och stog faktiskt 40 min på crossen. Lagom takt, svettig och bara så nöjd utan ont i kroppen lr snorigt osv. Då kan man inte bli annat än nöjd! Börjar ju redan bli begränsat med träningskläder haha. Så min plan dagarna framöver är att åka upp efter jobbet imorn då mamma så gärna ville hämta A från dagis o de tackar man ju ja till. Åker upp till gymmet och kär något liknande i lagom lugn takt. Sedan torsdag kommer jag ha några timmars glapp då A kommer lämnas på dagis tidigt då jag börjar på em o T kommer hem sin vanliga tid så då ska jag försöka mig på o träna lite styrka för hela kroppen. Lätt, mycket egen kroppsvikt. Allt för o känna mig fram igen hur kroppen, främst ryggen o skinkorna känns. 
 
Men har planerat klart maten för morgondagen och ska packa ordning de sista nu tänkte jag.
Nu ska all kraft och energi tillbaka :D 

Ja då kan jag berätta då

Ja nu kanske det kommer sluta eka här förhoppningsvis eftersom jag vill använda denna som en dagbok. Efter en jäkla höst med ENBART sjukdom så känner jag mig lite lagom knäpp. Naevars men fy vad jag saknar o träna. Har varit på gymmet nångång eller kommit ut på en promme annars så har jag varit sjuk. Rygg/skinkor har varit till o från. Men det jag även vill säga är att vi ska bli en till i familjen. I veckan som var var det lite jobbigt o var med om något tråkigt men tillslut vart allt bra o nu vågar man hoppas igen. O nej träningen ska inte läggas på hyllan. Det är en del av mitt liv och min vardag. Sen kanske det inte kan bli hård styrketräning o träna 6 dagar i veckan men jag känner mig idag bra och tänkte börja lugnt med lite promenader o lite lättare helkroppspass på gymmet. Ska se till o boka in vattengympa med. Tråkigt att ryggen/skinkorna krånglar redan nu. 
 
Vågen står väl på sisodär +8 kg o det känns jäkligt tråkigt men jag förstår det ju med med tanke på att jag har haft ett riktigt matbegär i början o knappt rört på mig men ska göra mitt bästa för att inte gå upp allt för mkt. Dels för jag vill kunna va så smidig som möjligt o även orka med A men även slippa ha allt för mkt o gå ner sen efteråt. 
 
O om jag längtar till april? Ja guuuuuuuud ja, jag längtar efter våran lilla knodd o att få komma i mitt livs form, för kommer jag banne mig göra så ska bli kul hur min jäkla viktresa kommer gå från den dagen jag vägde som mest, till en viktnedgång på -24 kg och en graviditet på plus +26 kg och en viktinedgång igen på ca 40 kg och sen nu? haha 

RSS 2.0