Kvällspromenad

Blev en kvällspromenad på ca 40 minuter. Skönt. Nu är jag trött och ska faktiskt sova nu för blir jobb 7-16 imorn.

Fruktsallad

Det blev visst fruktsallad till lunch idag. Var så extremt usgen på det. Blev en blandning av jordgubbar, vindruvor, clementin och kiwi.



Mys på ballen

Sitter och solar på ballen och tar det allmänt lungt just nu. Underbart är det. Känns som om jag varit så stressad den senaste tiden så behöver koppla av lite.

Smygmätte mig lite förut o var några cm minus. Vill inte hoppas på för mycket att det är minus på vågen för det vet man aldrig men känner mig motiverad. Har ju iaf gått ner 4 kg men det är dock lite på så lång tid jag har hållt på. Har 1 kg kvar till mitt första delmål och det känns riktigt bra. Jag är på rätt väg men det går sakta men säkert ;) höhö




Puhhh..

..Äntligen kunde jag sätta mig ner i soffan och andas ut lite. Fullt ös hela dagen idag. Jag gick upp kl halv 7 o tvättade till 11 och sedan städade jag mellan varven och sedan i till stan för o handla födelsedagsfika för min sambo fyllde år igår och köpte även present till honom. Sedan fixade här hemma igen och sedan kom folket och det var typ 85034234 ungar här som skrek och hoppa o for överallt. Så nu kan jag varva ner. Men är riktigt trött nu så blev ingen träning för mig idag. Usch, men hoppas på ett låååååångt gympass imorn. Dock stolt över mig själv att jag knappt åt någon fika. Tummen upp till mig, men ...

Just nu känns det som om jag kommer ligga i vassen i sommaren =(

Dagens kost och motion 25/4

Kost:
Frukost: ½ banan
Lunch: Köttfärs + grönsaker
Mellanmål: 1 äpple och 1 kiwi
Middag: Hemmagjorda köttbullar + grönsaker
Övrigt: vatten, energidryck

Motion: 40 minuters promenad och jogging

Kommentar: Inte så illa pinkat för idag tycker jag. Har även jobbat 13-21.30 så är ganska slut nu.

Joggingtur

Idag så var jag och killen ute och joggade tillsammans. Helt otroligt. Men det var skönt. Kände inte av benhinnorna till en början men sen kom det tyvärr. Vi var ute i 40 minuter. Dock joggade vi mindre en halva biten men känner mig duktig ändå. Fortfarande lite rasslig i halsen.

Men jag satte upp som små mål hela tiden att jag var tvungen att jogga till ett visst ställe, sedan fick jag gå en bit om jag inte orkade längre.

Veckans träning


Enbart promenader denna vecka. Men eftersom jag har varit sjuk så kändes det bäst att bara köra på de så jag inte blir sjuk igen. Plus att det är så himla skönt ute i detta väder.

Jobbar 13-21.30 imorgon men om jag kommer upp skapligt imorgon så ska jag och kille ut och löpa lite (!) Se hur det går med mina benhinnor men önska mig lycka till!

Promenader

Gud så skönt det har varit med promenader denna vecka. Gått 5 dagar i rad nu, fyra av dom har varit med Josse och en gång med min älskade. Idag gick jag och Josse 75 minuter och vi gick på en stig längst med en sjö med massa upp- och nedförsbackar så blev bra träning och solen lyste på oss hela tiden. UNDERBART!

Jag pratade lite med min älskade om han ville följa med mig och prova och jogga lite ute och det ville han så ska vi se hur det går. Han kan ju jogga hur länge som helst typ.

Har kommit på att jag ska väga mig varannan vecka istället för varje vecka. Bara så ni vet!

Dagens kost och motion 21/4

Kost:
Frukost: Jordgubbar
Lunch: Kycklingsallad
Middag: Kyckling i jordnötssås, ris och grönsaker
Övrigt: vatten, pepsi max

Motion: 30 minuters promenad + gått på stan hela dagen

Kommentar: Inte så mycket mat för min del men klarar mig nog ändå ;) Inte suttit så mycket vid daton den senaste tiden, Jobbar massor och gör sedan annat.

Dagens kost och motion 20/4

Kost:
Frukost: Banan
Lunch: Lax + grönsaker
Mellanmål: Jordgubbar
Middag: Panpizza
Övrigt: Glass, vatten, pepsimax

Motion: 50 minuters promenad + flytt

Kommentar: Bra mat till en början men spårade ur lite på eftermiddagen med panpizza för jag var tvungen o slänga i mig något fort för skulle iväg och hjälpa en bekant och flytta. Så har sprungit i massa trappor och sedan bjöd hon mig på glass men tog en med så lite kalorier i som möjligt. Blev även en proemnad innan jobbet som var riktigt skönt.

Dagens kost och motion 19/4

Kost:
Frukost: Fruktsallad
Lunch: Naturdiet shake
Mellanmål: Två korv m bröd
Middag: Lax, potatis och grönsaker
Övrigt: Några godisbitar, pepsi max, vatten

Motion: 50 minuters promenad

Kommentar: Tyckte det blev bra kost idag, dock kunde jag skippat godiset men man får väl säga "tur" att det bara var ett par bitar.

Promenix

Jag och Josse var ute och gick i 50 minuter nu på kvällen i det fina vädret. Otroligt skönt var det. Vi ska gå innan vi jobbar imorgon med. Är hellre ute och går nu än att drar till gymmet när det är så underbart väder ute.


(snygg bild på oss i farten)

Mums

Sitter och avnjuter denna skål med fruktsallad gjord på banan, jordgubbar och kiwi. Så underbart gott. Skulle jag lätt kunna äta varje dag.

Har haft sovmorgon idag och börjar jobba 11-16. Inte nog med det är det kalasväder ute och jag är full av energi! Så hoppas på en mysig promenad med Josse ikväll.


Måndag

Blev jobb idag med. Känner mig inte riktigt bra än. Hade tänkt att gå promenad med Josse men hon fick jobba kvällen. Tror det var lika bra. Känner att jag blir anfådd direkt så fort jag rör på mig och hostar fortfarande.

Köpte jordgubbar idag. Blev överlycklig! Var jättegott verkligen så nu är våren hääääääääär!

Veckans mått och vikt



Vikt

Veckans vikt:
-0,7 kg
Total viktnedgång: -3,7 kg

Mått
Arm som störst:
39 -> 39 (0)
Under byst: 99 -> 94 (-1)
Vid naveln: 97 -> 92 (+1)
Buk som störst: 124 -> 115 (-2)
Röv som störst: 125 -> 120 (0)
Lår som störst: 77 -> 74 (-1)

Kommentar: Tycker det ser ut o vara ganska bra resultat med tanke på ingen träning och onyttigheter i slutet av förra veckan/början av denna. Nu hoppas jag att jag kommer börja gå ner lite mer igen för ska ner i vikt så är det bara!

Vet ni vad vågen visade idag?

-0,7 kg!

Vad glad jag blev när jag såg det! Med tanke på att jag inte tränat något och sedan åt lite för mycket av det goda i helgen. Men fått mycket motion på jobbet så får tacka det.

Har gjort mina 6 dagar i rad nu på jobbet o är gööööööörtrött. Vill bli frisk nu så jag kan få börja träna ordentligt.

Åkte man påt igen

Jahopp. Blivit sjuk igen. Fan då. Har tappat rösten, helt svullen i halsen o känns som om jag ska spy varje gång jag hostar som en idiot och feber. kul! Har inte tid o va sjuk. Inte nog med det så jobbar jag imorn igen men seeeeen lovar jag mig jälv att vara ledig tills jag blir frisk.

Så nu ska jag trycka i mig allt mot det dåliga i kroppen och sedan lägga mig för o jobba 7-13 imorgon. Önska mig lycka till.

Så jag kan ju fetglömma träning dom kommande dagarna. Suck

Dagens kost och motion 13/4

Kost:
Frukost: -
Lunch: ½ paket nudlar m. grönsaker
Mellanmål: Ett äpple
Middag: Köttfärs m. grönsaker
Övrigt: Cola

Motion: - (jobbat 13-21.30)

Kommentar: Inte ätit allt för mycket idag men gick upp lite efter kl 10. Är inte så hungrig nu heller. Dock känner jag mig mycket piggare när jag fick sova ut en sväng. Jobbar 12-21.30 imorgon så då blir det inte heller någon träingen men på fredag, då ska jag gymma som aldrig förr. Blir även dubbelpass på lördag.

Som sju svåra år

Ja det är verkligen så jag känner mig. Orkar knappt hålla ögonen öppna. Kroppen går i slowmotion och jag kan knappt röra mig. Det var dubbelt så mycket springande fram och tillbaka idag på jobbet. Min stegräknare cpade så har ingen aning om hur många steg det blev men gudars, det lär ha blivit många.

Så får nog fetglömma träningen (förutom det jag får på jobbet) dessa dagar. Pallar verkligen inte men vad ska man göra. Dock känner jag mig ruskigt fet och som om allt bara står stilla.

Jag känner mig sjukt svullen i magen med, gjort det flera dagar. Känns som om den står ut hur mycket som helst. Usch o fy.

Ätit bra ändå som tur är!

Riktigt död just nu

Fy farao vilken dag det har varit. Var på jobbet och allt var typ kaos o jag sprang fram och tillbaka till massa ställen och jag  fick hoppa över o jobba på en annan hemtjänst också som jag aldrig varit på innan och dom cyklar runt till sina brukare. Så snacka om att jag är riktigt död just nu. Att träna idag finns det verkligen ingen ork till. Dock så fick jag mycket motion på jobbet.

Veckans träning



Detta blev av denna vecka. Blev 4 träningspass och jag är ganska nöjd ändå. Gick på zumban igår även fast jag var trött men ångrar det inte alls nu i efterhand att jag gick för hade jättekul.

Jobbar sön-tors nu och blev 8-9timmarspass jag åkte på så lär väl inte orka med så mycket träning dessa dagar. Men ska iaf packa väskan varje dag och ha med mig den för ska försöka iaf palla mig väg till gymmet dirket efter (eller före ,de dagar jag jobbar kväll). Två av dagarna har jag bilturen men vägrar att köra den så ska ta cykeln då.

5085 steg

Idag på jobbet tog jag 5085 steg. Trodde det skulle bli mer men hade det ovanligt lugnt idag så blev mycket sittande. Se om jag får mer imorgon!

Stegräknare



Nu har jag äntligen en stegräknare! Så nu när jag jobbar 7-16 på söndag ska jag se hur många steg det blir under den tiden.

Veckans mått och vikt


Vikt
Veckans vikt:
-0,3 kg
Total viktnedgång: -3,0 kg

Mått
Arm som störst:
39 -> 39
Under byst: 99 -> 95
Vid naveln: 97 -> 91
Buk som störst: 124 -> 117
Röv som störst: 125 -> 120
Lår som störst: 77 -> 75

Kommentar: Inget stort minus men jag är på rätt spår igen. Tog paus två veckor från vägningen och dom 2 innan dess hade plus på båda gångerna så är bara glad att jag är åt rätt håll. Har en redig tur att måtten inte förändrats så mycket utan har stått still.

348 kcal



Slängde precis i mig detta till lunch (sen lunch kan tyckas). Riktigt gott var det. Den innehåller bulgur, tomat, gurka, avokado, bladspenat, fetaost och en klick creme fraiche. Toppade med lite oregano.

Detta blev tillsammans 348 kcal!

(glömt och sagt att jag har inhandlat mig en matvåg)

Dagens kost och motion 7/4

Kost:
Frukost: Smoothie - jordgubb och banan
Lunch: ½ fetaostsallad
Mellanmål: Nutrilett bar
Middag: pasta m. köttfärssås + grönsaker (typ två tuggor)
Övrigt: Cola, fika

Motion: 45 minuter crosstrainer + styrka - armar

Kommentar: Riktigt nöjd med träningen idag. Skapligt bra med kosten, dock onödigt med fikan.

Konstigt att man inte har aptit idag

Varning för äckelinlägg

Inte konstigt att man itne har ätit så mycket idag heller. Började med när jag var på jobbet. Fick ta hand om två bajskalas och den ena tanten bara kom det mer och mer på och jag hade huvudet skitnära och kände som om jag hade bajs överallt typ, och givetvis hade jag min lunchrast direkt efter. åt en halv sallad typ (som inte var så stor innan) sen fick det vara.

Sedan nu när jag och killen skulle äta kvällsmat så (han är typ sjuk, hostar o halsont)hade precis tagit en tugga, så satte han i fel strupe och maten bara spruta ut, han höll handen för men jag bara kände hur massa matbitar kom på mig. Nae, då var jag verkligen inte lika sugen längre.

Brukar inte vara så känslig men fy fan. För mycket på en gång idag känner jag.

Jävlar vad jag älskar träning!

Ja fy fan, träning är underbart! Köttade på gymmet idag med och avslutade med crossen och körde massa minuter på speed 15! Aldrig varit uppe så högt tror jag och svetten bara forsa och jag tog i som en jävla idiot :D

Ska lägga upp ett träningsprogram på måndag (om jag kan flörta till mig lite pengar av min käre sambo) för här ska jag bli stark och snygg :D Förstår inte dom som inte kan tycka om o träna :D



YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

Dagens kost och motion 6/4

Kost:
Frukost: En nutrilett bar
Lunch: En korv m. bröd
Middag: Hemmgjort potatismos m. fiskpinnar och grönsaker
Övrigt: cola

Motion: 30 min crosstrainer + styrka - mage, rygg, bröst

Kommentar: Blev inte alls så mycket mat idag. Men jag överlever. Är inte alls så sugen på mat så har ersatt något mål om dagen med någon bar eller shake. Men är jättenöjd med dagens träning. Tog i som satan och det var riktigt skönt. Känner mig mer "tränad" när jag varit på gymmet.

Hälften så tjock

Tänk den dagen man när man är hälften så tjock. Vilken lycka. Kunna gå i vilka kläder man vill. Längtar en hel del tills dess. Okej, kanske inte hälften så tjock för då skulle det inte vara så mycket kvar. Vill inte vara tanig utan en kvinna med former! Bröst, röv och höfter! Men gärna en platt mage, inte hängbuk som jag har nu, och slanka armar. Oj nu känns det som om jag verkligen drömmer mig bort men man kan inte göra mer än att kämpa!


För detta är verkligheten just nu..suck!

Gymmet vs pass

Kommit på en sak. Jag är inte alls sugen på att gå på pass. Jag som annars älskar att gå på pass? Men just nu känner jag mig mer sugen att gå på gymmet. Få stärka upp mina muskler lite och att köra kondition.

Vet inte om det har att göra med att jag känner mig låst när jag ska gå på pass. Ska man till gymmet kan man gå när som men på medley har dom att om du bokar ett pass och det är två timmar kvar innan det börjar så måste du gå på det annars får man en prick.

Dock skulle jag vilja lära mig mer! Funderar på att boka in en PT en dag så jag tränar rätt just för min kropp. Ge mig tips?

Vad gillar ni bäst?


Har förövrigt en redig träningsvärk i min biceps idag.

Dagens kost och motion 5/4

Kost:
Frukost: En nutrilett-bar
Mellanmål: Ett äpple och ½ banan
Lunch: 3 fiskpinnar, tomat, fetaost och kall sås
Middag: Tacos
Övrigt: Cola

Motion: 20 minuter crosstrainer och styrka - ben, röv, armar.

Kommentar: Känns bra med maten idag med. Så skönt att det blev träning idag.

Mums med träning

Var och gymmade förut och det var såååååå skönt. Riktigt nöjd med det, Dock blev det inte så mycket kondition som jag hade hoppats för var lite svag i benen efter styrkan. Men är på rätt väg iaf. Känner mig mycket bättre med maten och nu är träningen i rullnigen igen.

Bra där Emma!

Dagens kost och motion 4/4

Kost:
Frukost: En knäcke m. ost, kalkon och salladsblad + juice
Mellanmål: 1 banan och ett äpple
Lunch: Köttfärs med massa grönsaker
Middag: Två små grova bröd m. ost, sallad och gurka + energidryck + en liten yoggi
Övrigt: -

Motion: - (jobbat dubbla pass)

Kommentar:
Denna dag har känns helt okej med kosten, inte alls några stora protioner. Har gått massor iag på jobbet och tagit trapporna i stället för hissen och så.

Måndag och ny vecka

Jobbade fram till kl 13 förut idag och gick hem och duschade och sov till klockan 14.30. Behövdes verkligen för ska om någon timme dra mig tillbaka till jobbet och jobba till 21.30. Såg på min planering att det såg ganska lungt ut ikväll så hoppas det. Har verkligen försökt och tagit trappor och lite omvägar när jag jobbar för att få så mycket vardagsmotion som möjligt.

Känner att jag har ätit bra idag än så länge! Så imorgon blir det träning vilket ska bli riktigt kul!


Riktigt dålig uppdatering! - skärpning

Jo jag har verkligen inte varit bra på att uppdaterat den senaste tiden. Fy på mig. Men jag har verkligen varit pissnere och inte orkat och suttit här. Var på inflyttningsfest (nykter) igår och firat min bror idag och ville verkligen bara vara hemma och dra täcket över mig.

Har inte ätit så mycket heller men när jag väl har ätit har det verkligen varit onyttigt och icke näringsrikt för fem öre. Suck på mig.

Tur att det är en ny vecka imorgon! Har inget onyttigt hemma nu så ska försöka vara duktig och hålla mig ifrån den dåliga skiten. Bokat in aerobics både tisdag och onsdag än så länge så hoppas det inte blir jobb då på kvällen. Jobbar delat imorgon (ovanligt, eller inte) så då hinner jag inte med träningen. Men något som jag är glad över är att när jag jobbar äter jag riktigt bra faktiskt, ofta men små nyttiga mål.

Depphelg

Usch, har varit riktigt depp sen igår. Känner mig jag-orkar-inte-göra-något-eller-bryr-mig-inte-om-något-depp. Legat i sängen fram tills nu typ och är inte alls sugen på att träffa något folk. Inte nog med det så är min pojkvän iväg och lanar i helgen vilket jag är mindre glad över. Usch. Vill att detta går över nu!

Funderar på om jag ens ska väga mig idag eller inte?

Basiller med humörsvängningar

Ja eller något i den stilen. Hade velat träna idag men sen under dagen kände jag mig risig som fan igen och ont i halsen igen och rethostan var värre. Kul! Igår kände jag ju mig bra på kvällskvisten. Ja usch mina basiller har verkligen humörsväningningar! Vill ju bra ju. Min vägdag idag men jobbade idag så han inte väga mig imorse så gör det imorgon ist för nu ska jag va ledig hela helgen o bli frisk!


Sitter just nu och gör gelénaglar på mig själv. Blir riktigt fint faktiskt. Här kommer en bild på några jag gjorde på mig själv förra veckan.


(Tycker dom blev rätt okej för o vara första gången och gjorda på mig själv)

Nej nu jävlar ska jag bli frisk så jag kan få träääääääääna igen <3

RSS 2.0