Bra där

Det gick kalas på jobbet idag. Tror jag kommer trivas där. Dock sovit extremt lite inatt o va tung i huvudet så hade först bara tänkt o gå en promenad med en kompis men sen blev det spöregn så blev inget. Så hade tänkt ta vilodag men sen kände jag mig bara jävligt fet så stog 20 min på crossen.

Ännu mer jobb

Ja som vissa vet jobbar jag inom hemtjänsten, men det gör jag bara som vikarie. Dock blir det väldigt mycket jobb ändå.

Men nu så äre så att jag har fått ett till jobb som vikarie och det är på ett autismboende. Ska bli riktigt roligt att få prova på något nytt och hoppas att ag kommer trivas. Så idag är min första introdag. Är lagom nervös!

Min nya utmaning - 4,6 kg på 6 veckor

Ja då ska jag berätta om min nya utmaning. Har inte orkat de innan. Men nu så. Min utmaning börjar denna vecka, har ju min vägning på fredagar så då blir första vägningen. Utgår ifrån min förra vägning. Jag har 4,6 kg kvar tills jag har nått mitt stora mål, så jag har bestämt att jag ska klara 4,6 kg på 6 veckor. Jag ska ge järnet! Ska försöka göra upp veckomål som jag ska försöka följa.

Så fredagen vecka 40 ska jag ha nått mitt stora mål!

Dampinlägg (som vanligt efter träning)

Åh. Idag K-Ö-T-T-A-D-E jag verkligen på gymmet. Det var helt jävla underbart! Mina armar är som spagetti. Svetten bara flöda och jag var så jävla lycklig! Åh, jag bara älskade det! Körde inga "fasta" maskiner idag utan körde bara på fria vikter och de maskiner som är mitt emellan fria vikter och fasta maskiner, om ni fattar. haha.  Börjar bli som en karl. Står och glor i spegeln o ser när mina muskler arbetar. Det är så kul för jag ser så stor skillnad på armarna - Överlycklig! Körde även kondition i form av crosstrainer och löpning varvat med powerwalk. När jag löpte slog jag mitt egna rekord på hastigheten!

Förlåt, men får som sagt damp, för jag är så jävla glad att jag har tagit tag i mig själv! Mitt självförtroende har gått från botten till att nästan börja acceptera mig själv. Det är ett stort jävla steg! Vissa dagar kan jag faktiskt gilla det jag ser i spegeln o det har aldrig hänt i mitt liv tidigare ( inte ens då när jag var smal). Jag vill bli nöjd över mig själv och jag ska fan kämpa tills jag en dag står där!


Svettigt värre!

Träning in my <3

Fick med mig en kollega till träningen idag. Hon körde samma övningar som mig och hon lär inte kunna gå imorgon ;)

Dock så ökade jag flera vikter på vissa övningar men jag var inte ens trött när jag kom hem?! Blir att köra sjukt jävla hårt imorgon. Ja, denna träning är verkligen ett gift för mig. Skulle inte leva en sekund utan den, men jag bara ääääälskar det. Beach -15 här kommer jag ;)

Fick paket idag från mmsports. Har köpt lite prestationshöjare o ska pröva den imorgon innan träning för o se hur jag reagerar, hoppas den får mig o bli värsta duracellkaninen. Kan ta en bild imorgon på den. Har varit nere ikväll så inte varit så engagerad i saker och ting. Ska även berätta min nya utmaning med, men skriver som sagt om den imorgon med.

Veckans träning


Måndag:
45 min crossen
Tisdag:
Axlar/armar/skuldror/bröst + 5 min crossen
Onsdag:
Ben/röv/mage/ländrygg + 50 min crossen + 10 min löpning + 10 min pwalk
Torsdag:
40 min crossen
Fredag:
Axlar/armar/skuldror/bröst + 30 min crossen
Lördag:
Krogendans
Söndag:
Vila

Kommentar: Känns bra med träningen. Det rullar på ordentligt tycker jag. Skulle dock kunna köra mer kondition.

Örebro

Har varit hos en kompis i örebro. Åkte igår på dagen och kom hem för ca 1 timme sen. Min kompis är gay så jag följde med henne och några fler på en gayklubb. Hahah det var en rolig upplevelse och jag hade skitkul faktiskt. Det var alkohol inblandad som jag inte druckit på evigheter så jag har ju inte mått så bra idag. Men det var det värt.

Träningen fick bli på dansgolvet! Imorn är jag påt som vanligt igen!

Tackar åter igen för era fina kommentarer <3

Ny före- och efterbild

Jag lovade ju en ny före/efterbild så här kommer en med 15 kgs skillnad. Känner mig stolt som tappat dessa onödiga kilon och mer ska det bli! Det har ju hänt en del kan man väl säga?


Före - efter



Veckans mått och vikt - Jag är så jävla glad!


Vikt
Veckans vikt:
-0,9 kg
Total viktnedgång: -15,4 kg

Mått
Arm som störst:
39 -> 34 (-1)
Under byst: 99 -> 89 (0)
Vid naveln: 97 -> 83 (0)
Buk som störst: 124 -> 101 (-1)
Röv som störst: 125 -> 111 (-1)
Lår som störst: 77 -> 65 (-1)

Kommentar: Jag fucking gjorde det! Jag har gått ner mina 15 kg, till och med lite mer! Jag har klarat mitt 3e delmål och har bara ett delmål kvar som är mitt stora mål! Herregud, h-e-r-r-e-g-u-d säger jag bara, kan fan inte fatta att det är sant!

På min utmaning som tog slut idag så hamnade jag på minus 6,3. Så jag klarade inte mina minus 8 kg men det gör inget. Det var en bra bit på vägen i alla fall och jag ska sitta och klura på en ny utmaning nu.

Lovade er en före/efterbild så den kommer sen

En bra dag

Har varit en bra dag idag. Jobbet gick kalas idag. Åkte in till stan och shoppade med mammsen. Handlade bla en ny BH då mina börjar bli stora runt om så får inget stöd.

Blev även en plocksallad på restaurangen paus. Sjukt gott.

Förutom all motion på jobbet och av shoppingen så stog jag även 40 minuter på crossen här hemma. Guld värt att ha en hemma så man kan köra när man vill utan att stressa iväg till gymmet innan de stänger.

Om det står -15 kg på vågen imorgon så kommer jag bjuda på före/efterbilder. Så taggar som fan till vägningen imorn!


God morgon!

Sitter här och är dyngtrött! Borde vara olagligt o gå upp såhär tidigt. Har även sovit själv inatt viket jag inte har gjort mitt i veckan på 4 år så det var lite tufft.

Bakade som sagt bröd igår o gud så gott det blev, åt det till frukost. Hade massa mojs i så som morötter, linförn osv och NADA socker!

Måste bara säga att jag längtar tills vägningen imorgon. Tänk om jag når mina -15 kg då? Då skulle jag vara överlycklig! Jag är så jävla glad att jag gör detta för mig själv. Jag vill vara nöjd! Jag känner verkligen att mitt självförtroende har stigit något enormt på dessa -14 kg så tänk då sen när jag nått mitt mål, åh bara längtar!


Fuck yeah vilken skön träning

Idag har jag legat i som ett jävla djur ska jag säga er. Detta blev dagens träning:
- 20 minuter på crossen(hemma)
- Styrka för ben/röv/mage/ländrygg
- 10 minuter powerwalk
- 10 minuter löpning
- 30 minuter på crossen


Fan är så jävla glad just nu o skulle lätt kunna köra en timme till för är inte ens trött även fast jag ökade massa vikter och körde kondition som en jävla idiot så min tröja var inte torr på ett ända ställe. Var på gymmet i 2 timmar och drack lite mer än 2 liter vatten. gött. (igår uppdaterade jag inget för mådde piss rent ut sagt, huvudvärk även fast jag hade tagit 2 tabletter under dagen o när jag var på gymmet så pulserade de som fan, körde styrkan, men orkade knappt 5 minuter på crossen, tur att man tog igen de idag)


WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! Ja, jag får alltid dampryck när jag tränar meeeeen jag älskar det :D


Nu: duscha
Sen: baka bröd

Hur glad blir man inte?

"måste säga att du är min största inspirationskälla, du har sån sjuk kämpaglöd och självdisciplin så man blir helt stum. Keep going girl, avundas dig :)"

Ja, hur glad blir man inte när man läser en sådan kommentar som fettokrig hade kommenterat? Jag blev riktigt glad ska jag säga er. Ni har hjälpt mig massor med både självförtroende och mitt "nya liv". Jag är så otroligt tacksam och ni är guld värda <3

Medleys gruppträning under hösten



Det kommer vara väldigt mycket att välja mellan nu under hösten. Ska bli kul. Några pass är nya med. Så hoppas det blir en bra blandad träning för min del med både styrketräning och pass.

Sista veckan

Yepp, idag är det sista veckan på min utmaning. Dock vet jag ju redan nu att jag inte kommer klara den med tanke på att det är 2,6 kg kvar. Ska ändå kämpa på som bara den sista veckan ut. Men jag är ändå nöjd att jag har kommit en bit på vägen. Jag har ju lixom tappat hela 22 centimeter runt där buken är som störst. Jag kanske får räkna med att vikten inte "rasar" med tanke på att jag styrketränar så pass mycket, men måtten är ju ändå det som visar dom "riktiga" resultaten. Men efter denna vecka ska jag sätta upp en ny utmaning för mig själv. Kul och ha små utmaningar till mitt stora mål.

Jobbar delat idag så började 7-13 och sedan tillbaka 16.30-21.30 och när jag jobbar delat brukar jag aldrig träna så  idag har jag varit duktig. Jag stog på min nya crosstrainer i hela 45 minuter. Svetten bara rann på mig. Stog framför TVn och såg på ett Glee-avsnitt och trampade och tiden bara flög iväg. Gud så underbart. Nu kan jag träna precis när jag vill utan att stressa iväg till gymmet vissa dagar.

The black pearl

Åh, jag är gladast i världen just nu! Jag har fyndat en egen crosstrainer! En lagom stor med. Åh nu ska det tränas jämt. Finns inga undanflykter (bortsätt från sjukdom). Åh detta är glädjerus mina damer och herrar. (den ska dock inte stå där den står nu)

Skön träning

Precis hemkommen från mitt älskade gym. Dagens träning blev:

- Styrka för ben/röv/mage/ländrygg
- Kondition 30 minuter powerwalk och 15 minuter på crossen


Tänkte berätta vilka övningar jag har gjort. Kan ju vara lite kul kanske:

Ländrygg
- Liggande ländryggslyft
- Sittande ländrygg i maskin (vet ej exakt vad den heter)

Mage
- Liggande benlyft på bänk
- Sneda crunches på boll
- Raka crunches på boll (små rörelser)
- Plankan
- Crunches i maskin

ben/röv
- Knäböj i smith
- Utfall i smith
- Benpress
- Insida lårpress i maskin
- Utsida lårpress i maskin


Lycklig

Fy fan vad lycklig jag blir utav träning! Inte klokt, trivs som fan när jag är på gymmet. älskar när svetten bara rinner och man mattar ut kroppen totalt.

Köttade som bara den på armar/axlar/bröst/skuldror (några blev superset) och sedan körde jag som en dåre 30 minuter på crossen. Dom  har speglar i profil när man står på crossen o när jag körde så kunde jag ana lite muskler på armar/axlar. Kunde fan inte sluta glo så tog i som fan, MUMS! :D


You don´t get it by...


Så jäkla rätt! Snodde den inne hos Heidi. Var tvungen och ha den som bakgrundsbild på mobilen.
Peppning p-e-p-p-n-i-n-g!

Crosstrainer

Det blev 30 minuter på crossen förut. Körde på riktigt högt tempo så det var riktigt skönt. Hade massa ork kvar men kände att jag var lite stressad för o komma hem så för "ta igen" resten imorgon. Förr körde jag jämt på crossen på gymmet men tröttnade som fan så ville itne köra på den för 5 öre, men nu har jag kört en 15 min lite då o då och nu inser jag att jag saknar det som fan, det är jobbigt och mer skonsamt för kroppen.

Så därför har jag funderat och köpa en egen. Ingen värstingstor som dom på gymmet som tar upp 1 rum typ. Utan en liten smidig som man kan ha hemma och köra på de dagar man vill träna lite mer, är rastlös, eller helt enkelt inte kan ta sig till gymmet. Det är ju bara slå på en film lr liknande och börja trampa. Så har kollat runt på blocket och hittat några små enkla kring 500-lappen.


Helg <3

Gud så underbart med helg! Riktigt jobbig dag på jobbet så är helt slut i huvudet just nu, men har fixat mig lite och ska snart äta hemmagjorda hamburgare utan bröd m. grönsaker och sedan iväg på en grej jag kan berätta mer om när jag är hemma igen. Efter det blir det träääning (<3) och sedan ska jag klippa mammas karl.

Första dagen denna vecka som jag sminkar mig , helt otroligt, gör aldrig iordning mig till jobbet för blir svett på 2 sekunder.


Veckans mått och vikt - woho!


Vikt
Veckans vikt:
-1,0 kg!
Total viktnedgång: -14,5 kg

Mått
Arm som störst:
39 -> 35 (0)
Under byst: 99 -> 89 (-1)
Vid naveln: 97 -> 83 (-2)
Buk som störst: 124 -> 102 (-1)
Röv som störst: 125 -> 112 (-1)
Lår som störst: 77 -> 66 (-0)

Kommentar: Men åh så glad jag blir! Det blev hela min 1 kg på vågen! o då har jag även mens nu. Jag är 0,5 kg från mitt 3:e delmål! Att gå ner 15 kg. Det trodde jag väl aldrig om mig själv. Att jag skulle klara av o tappa så många kilo? Så nu ska jag ge gärnet tills nästa vecka! Även bra minus på måtten!

Men kände på mig att jag skulle få bra resultat med tanke på att jag har ätit bra nu och när jag åt såhär bra när jag gick ner ca 1 kg i veckan så gav det ju resultat och då åt jag ungefär samma.

Nötter och dyl

Jag är sugen på att börja äta mer nötter av alla slag. Även solrosfrön, linfrön, sesamfrön , ja allt sånt i fröväg.

Men jag tycker inte jag hittar några bra. För kollar man tex nötter så är det bara sånna som är rostade o massa skit på. Även fröna.

Ni som handlar nötter lr frön, vad för märke och vad för butiker handlar ni ifrån?


Torsdag

Hoppas allt är bra med er! Själv känner jag mig tung i huvudet, skulle verkligen vilja att de va helg nu. Jobbar delat idag så har bara varit hemma några timmar från jobbet så ska jag tillbaka dit. Sedan jobbar jag 7-13 imorgon med. Sen får jag ta helg!

Så idag har det blivit min vilodag. Även fast jag inte gillar vilodagar så måste jag låta kroppen vila. Tur att jag ränner omkring på jobbet som en idiot ist ;)

Imorgon är det min vägdag, den har jag sett fram imot kan jag säga. Jag hoppas verkligen på bra resultat för har varit duktig denna vecka.


En arbetskamrat gjorde min dag

Idag gjorde en arbetskamrat min dag. Hon är en härlig och go "dam". Jag gick som vanligt i mina jobbarkläder och så gick jag förbi henne (vi brukar inte ses så mycket på dagarna för hon är i ett annat block och jobbar) utanför fikarummet och hon typ;

- Du har väl gått ner en del i vikt va?
- Jo lite gran, svarade jag
- Jag skulle tippa runt en 15 kg, svarade hon


Hur kul är inte det att hon tycker att det ser ut som om jag har gått ner så mycket? :D Det kanske är så mycket fett jag har tappat. Inte vet jag men det var oerhört kul att hon sa en sån stor siffra. Det är typ över 10 pers som har påpekat min viktnedgång och jag älskar det!


Idag känner jag mig faktiskt ganska så "normal" i kroppen. Inte fet, som jag alltid annars känner. Här är även en sådan bild som togs för ca 1 vecka sen inne på HM. Känner mig även där skapligt "normal" i kroppen. MEN jag är långt ifrån nöjd ska jag säga er! Jag vill bli slank med kurvor och muskler på de rätta ställena och det ska jag banne mig få!



Dagens träning 17/8

Dagens träning:
- Styrka för ben/röv
- 15 minuter crosstrainer
- 15 minuter powerwalk


Kommentar: Riktigt skön träning. Köttade som bara den på styrkan. Känner att mat och träning går som på räls nu!

Godaste frukosten

Åt godaste frukosten idag. Körde på fil (onaka för magen), banan, linfrön o musli men idag hade jag även i hallon. ÅÅÅÅH det var så himla gott. Verkligen ett tips o både ha banan och hallon tillsammans. Älskar när frukosten är god + nyttig! (Dock ser man knappt bananen på bilden)


Dagens kost 16/8

Kost:
Frukost: Knäcke m. ägg
Mellanmål: 1 bar
Lunch: Kyckling o nudlar m. tomat (rester)
Före träning: Celsius
Efter träning: Proteinshake
Middag: Lax m. grönsaker
Övrigt: Vatten, pepsimax, några vindruvor

Kommentar: Lagom stora portioner idag med. Nöjd som satan. Hoppas att jag är igång igen med mina rutiner som jag var innan. Håller mig lagom mätt hela tiden.

Spagettiarmar

Känner att jag börjar o få spagettiarmar efter dagens träningspass. Blev överkroppen, så som biceps/triceps/axlar/bröst/skuldror och så körde jag 15 min på crossen o 15 min powerwalk. Riktigt skönt vare.

Så här bjuder jag på lite bilder från idag. Snygga som satan är vi! haha.



Söta kommentarer jag får av er <3

Före- och efterbild *trumvirvel*

Det är med stor ångest jag lägger upp dessa bilder. Fy fan. En sak är säker, aldrig mera denna vidriga kropp, aldrig! Hur kan man förstöra sig själv så pass mycket? Men jag lägger upp denna bild för ni är så grymt söta och peppar mig och tror på mig! Ni har hjälpt mig genom mycket ska ni veta.


* Ser nu att jag skrev fel månad på "nya" bilden, den är från juli.

Gårdagens kost 16/8

Gick o la mig i sängen runt halv 9 igår och började se på film, somnade sen strax efter 10 så det var skönt. Nu sitter jag här o är skapligt pigg. Blir jobb 7-13 idag.

Kost:
Frukost: Fil m. musli, linfrön och banan
Mellanmål: 2 nektariner
Lunch: Kött m. grönsaker
Före träning: Celsius och några vindruvor
Efter träning: Proteinshake
Middag: Kycklinggryta m. nudlar och grönsaker
Övrigt: Vatten, pepsimax

Kommentar: Tyckte det blev en asbra dag med maten. Lagom stora portioner, lagom mellanrum mellan intagen. Inte allt för mycket kolhydrater (tog väldigt lite nudlar).

Tror jag ska gå och kräkas lite

Haha! Ni anar inte vad jag hittade för bild på mig själv när jag satt och kolla igenom lite bilder på min killes dator! Det är från nyår 09/10. FY FAN vilken äckligt fet bild på mig. Hoppas verkligen inte jag ser ut så nu. Dock en asbra före/efterbild men vet inte ens om jag vågar o lägga upp den.

Vad tycker ni?

Fett nöjd!

Fett nöjd med dagens träning. Pallrade mig till gymmet även fast jag var seg och huvudvärk men jag körde på som en idiot så det blev 30 min powerwalk och 30 min på crossen. Svetten bara öste ner så där stog jag och körde som en idiot bland typ 20 killar. Jag trodde jag skulle va typ själv på gymmet när jag kom vid 14.40 men icke. Men körde på ändå. Något som är grymt skönt är att jag hade både hunnit jobba och träna innan kl var 4.

Om ni undrar varför jag kör kondition på olika "maskiner" så är det för jag blir så förbannat uttråkad av o stå o trampa på samma hur länge som helst. Därför byter jag. Ibland blir jag så uttråkad att jag byter efter 15 minuter. Men va fan lite variation har ingen dött av =)

Kollade mig i spegeln idag på gymmet och jag såg ut som en katastrof rent ut sagt. Snacka om menssvullen.


Svettig, finnig och håret åt alla håll, men man måste ju bjuda lite på sig själv iaf ;)


Ny vecka, nya utmaningar!

Ja, det känns riktigt skönt med ny vecka kan jag säga er! Jag är supertaggat till o äta bra mat nu. Supertaggad på att få träna med även fast jag idag inte har någon ork och huvudvärk men ska upp till gymmet snart ändå och köra kondition. Skrivit matschema nu för varje dag så hoppas på att jag klarar av att följa det, visst kan byta på dagarna o så men på ett ungefär iaf.

Så dricker en celsius nu för att få komma igång lite!




Nu kör vi! (lite personligt inlägg)

Jag har varit extremt seg/trött idag. Den senaste veckan har jag haft ont i kroppen, lättirriterad och känslig och svullen. Inatt fick jag mens som jag inte har haft på 1 ½ år. Så vet inte om det är därför jag knappt har haft någon ork. Förr har jag alltid varit ett riktigt mensmonster med extrem mensvärk i mage och rygg och bröst, riktigt ilsket humör, yr. SÅ hoppas detta bara är en engångsförtelse.

Så nu har jag lagt upp min träning för veckan, sitter här och gör upp matschema för mån-fre för alla måltider så jag inte kan fuska. Jag måste lägga i en högre växel för att tappa kilona nu. Jag ska bli snyyyyyyyyyygg!!


Veckans träning


Måndag:
ben/röv + 20 min pwalk + 10 min cardiowave
Tisdag:
Mage/rygg + 45 min pwalk
Onsdag:
30 min pwalk
Torsdag:
Axlar/biceps/triceps/bröst + 50 min pwalk + 10 min cross + ridning
Fredag:
55 min zumba
Lördag:
Ben/röv/mage + 15 min pwalk + 15 min cross + 15 min cardiowave
Söndag:
Vila


Kommentar: Blev massa träning denna vecka! Sjukt nöjd. 6/7 dagars träning. Blev 390 minuter. Blev en vilodag idag som jag ska skriva om sen.


Myskväll



Nu blir det myskväll med god mat bestående av potatis o kött med färsk timjan och grönsallad. Sedan blir det slapp med någon film. Så mysigt att man kan börja tända ljus igen.


Ha en bra lördagskväll <3

Skön träning

Idag var jag på gymmet nästan 2 timmar. Jag bara fokuserade på mitt. Jag körde ben/röv/mage och så körde jag kondtion först 15 minuter powerwalk, 15 minuter cardiowave och 15 minuter på crossen. Det var riktigt underbart. Jag var arg/ledsen när jag åkte dit och kände inget hopp för mitt liv överhuvudtaget så tog i för fulla muggar samtidigt som jag lyssnade på aggresiv musik.

Jag bara orkar inte bry mig om annat/andra just nu. Jag vill köra mitt race och inget ska få hindra mig. Jag vill vara glad, jag vill vara nöjd med mig själv! Jag tänker inte lägga ner någon negativ energi på annat/andra som jag så lätt gör därför har jag valt att enbart bry mig om mig själv och mina mål just nu. Jag vill vara en GLAD Emma!




Don't cry like a bitch when you feel the pain

Gillar den meningen ganska hårt. Menas ju såklart i träningssyfte.

Btw, något som jag börjar störa mig på är att folk börjar lägga sig i hur mycket jag tränar. Nu menar inte jag ni i bloggen för ni är guld värda. Men de människor jag känner och som jag bland annat är vän med på facebook. De tycker jag tränar för mycket. Vet ni vad jag tycker? Att det är för lite. Skulle kunna träna hela dagarna om tiden fanns. Det finns faktiskt dagar jag vilar på, eller bara tar en promenad för att få röra lite på mig. Jag vill inte sitta inne o ruttna som en gammal ko och tycka allt är jobbigt o inte ha någon energi. För det är ju så de som klagar måste ha det. De orkar väl helt enkelt inte ta tag i sig själva. Jag tränar för att jag tycker det är förbannat kul och för att jag vill forma mina kropp och få den att må bra och öka mitt självförtroende.

Många är så jävla ytliga när det gäller kläder/smink yadayada. Men det är fan inte många som tänker på träning, för det handlar ju även det om utseende. Kan ju tycka att det är viktigare att ha en sund kropp som mår bra än 20 kg smink i fejjan. (nu menar jag inte att man måste vara ybertränad eller pinnsmal)

Så låt mig träna för fan! Jag gör det för min skull, inte för någon annans!


Taggar zumba

Sitter här och taggar zumba som jag ska på kl 5. Idag blir det ingen styrketräning även fast jag vill! Men har jobbat idag och sedan blev det en sväng på stan med. Har träningsvärk som sitter fint på insidan av låren efter ridningen.


Veckans mått och vikt



Vikt

Veckans vikt:
-0,2 kg!
Total viktnedgång: -13,5 kg

Mått
Arm som störst:
39 -> 35 (0)
Under byst: 99 -> 90 (-1)
Vid naveln: 97 -> 85 (-1)
Buk som störst: 124 -> 103 (-3!)
Röv som störst: 125 -> 113 (-2)
Lår som störst: 77 -> 66 (-1)

Kommentar: Men då! Vägde mig ju inte förra veckan för kände inte för det men det har ju knappt hänt något på vågen =(. Men massa på måtten! Får nog sluta tänka och fokusera på vad jag väger och gå på måtten istället för här ser man ju klart och tydligt att det händer saker ändå. Men det är väl för jag styrketränar så pass mycket nu som gör att det kanske står still på vågen.

Dubbel träning

Dagens träning:
- Morgonpromenad på löpbandet på 30 minuter
- Ridning
- Styrka för biceps/triceps/axlar/bröst
- 20 minuter pwalk och 10 minuter på crossen

Kommentar:
Underbart med massa träning. Det har varit så skönt.



Börjar och sjunka in en hel del vid magen. Var helt klotrund innan utan en ända skuggning på kroppen.

Mysig dag i stallet

Det blev en otroligt mysig dag i stallet med min käre Linda. Den hästen jag red på har jag aldrig ridit på förut men han var supersnäll och duktig för sina 4 år. Vi red ut i skogen och Linda körde hårt med mig med en gång. Jag trodde vi bara skulle skritta ut meeen det blev mycket trav (skitjobbigt o rida lätt med hans stora kliv) och en del galopp men även en sväng på en stig med hinder. Haha, så det fick jag känna på så lär väl vara mör i benen imorgon med tanke på att jag inte ridit på typ 1½ år men det kändes som igår som tur var. Gud vad jag trivs o gosa med hästarna.




Linda tog en bild på mig när vi red i skogen. Fråga inte vad jag styr med o bilden är suddig som fan. Men jag tycker jag inte ser dunderfet ut på bilden! Eller gör jag det?

Morgonträning

Blev lite morgonträning för min del idag. Åkte till gymmet och gick på löpbandet i 30 minuter. Gud så seg jag är på morgonen. Inte klokt. Men ska upp dit igen sen o träna med min finaste.

Angående mina tankar igår så känns det bättre idag. Fan, vill kunna tänka bra om mig själv men det är så himla svååååååååårt.

Idag ska jag iväg och rida! Ska bli så kul. Längtat som bara den.


Dåliga tankar

Haft riktigt dåliga tankar om mig själv idag. Ordet groteskt FET är det ända som rullar i huvudet på mig. Känner att fettet bara står ut 10000 mil åt alla håll o hänger till knäna o bara dallrar o skakar som värsta jordbävningen. Känns som om jag gått upp 500 kg. Nej fy fan. Fick nästan panik så var tvungen o gå ut o gå en 30 minuter så har precis kommit in kan man säga.

Dock har jag rört mycket på mig på jobbet och ätit bra på jobbet, åkte även till linköping en sväng o köpte ridbyxor och gick på IKEA och andra butiker i 3 timmar. Åt dock inte så nyttigt på stan för blev tacobuffé. Tror det är det som triggade mina tankar lite för mycket för hade tänkt o ha en vilodag idag. Men så blev det icke.

FAN o fettet hänger fortfarande till knäna..... andas...


Nej imorgon skulle jag bara våga sitta still.

Klapp på axeln

Känner mig stolt som fortfarande hållt i med träning och mat. Bra mat hela dagen och tränade lite extra på gymmet idag. Stog även och pratade med favvoinstruktören en bra stund. Så min följande dag har sett ut såhär:

Kost:
Frukost: Fil m. musli, linfrön och banan
Mellanmål: En knäcke m. ägg
Lunch: Lax m. grönsaker
Mellanmål: Nektarin och celsius
Middag: Fiskpinnar, potatis m. grönsaker
Övrigt: Vatten, pepsimax

Motion: Styrka för rygg/mage och 45 minuter pwalk

Känns som en riktigt bra dag. Lagom stora portioner med jämna mellanrum. I like it. Skön träning idag med! Känner att jag är på g nu även fast jag känt mig riktigt tjock dom senaste dagarna. Men jag får läsa mina kommentarer från er kära läsare för ni smickrar mig gång på gång!


Mitt andra hem <3

Bra start på veckan

Känner att det är en riktigt bra start på veckan. Är riktigt nöjd. Åt fil m. nektarin, musli och linfrön till frukost. Det blev 2 nektariner till mellanmål. Lunchen på jobbet blev köttfärs m. grönsaker. Innan träningen blev de en celsius och efter träningen blev det en protteshake. Till middag blev det lax m. grönsaker och franska örtersås. Undvikt att äta för mycket kolhydrater och det känns bra. Blev även träning av ben/röv och kondition på cardiowave och löpbandet.

Något som känns kalas är att när jag tagit en protteshake efter träningen så känner jag att jag återhämtar mig ganska bra och är inte alls lika trött och hungrig så man kan fixa middag i lugn och ro utan att magen skriker.



All in

Ja nu jäklar är det all in som gäller! Nu ska jag fokusera allt på mat och träning. Är supertaggad! Dock idiottrött men det är jag ju jämt. hehe.

Sitter här och glor på min frukost som jag gör varje morgon i ca 30 minuter. Jag är rent ut sagt dunderseg på morgonen. Men det blir fil, musli, linfrön och nektarin till frukost. mums.

Före- och efterbild



OMG tänkte jag när jag såg skillnaden på dessa bilder. Bilden till vänster är tagen för mer än 1 år sedan och en till höger togs igår. Den till höger är även tagen underifrån då man brukar se större ut men ändå är de så stor skillnad på bilderna. Var blond förra sommaren med, samma örhängen. Men jag kräks nästan när jag ser bilden till vänster. Fy bubblan. Men är jävligt glad att jag är på rätt väg. Alla som påpekat om min viktnedgång säger att de har sätt stor skillnad i ansiktet så det ligger väl något i det.

Dålig uppdatering med lite planering

Hej mina sötnosar!

Riktigt dålig uppdatering från min sida. Men har jobbat och haft fullt upp hela helgen.

Måste säga att det är kul o se vad ni har för "vikt"syn på mig och alla låg på ungefär samma. Blev smickrad men kommer inte säga vad jag väger förns jag har gått ner mina 20 kg.

Har ju tyvärr inte blivit så mycket träning eftersom jag kännt mig dålig nu fram och tillbaka. Så haft vila sen i tisdags (förutom gårdagens krogendans) för att få kroppen o återhämta sig ordentligt nu. Men imorgon går jag all in fram till min utmaning slutar. Jag har 3,8 kg kvar på 3 veckor och det känns väldigt knapert kan jag säga er men får väl hoppas på de bästa. Men sitter och planerat upp min träning och kost nu. Den måste vara perfekt och inget slarv som de varit den senaste veckan. Jag vill verkligen komma i bra form. Kurvorna på de rätta ställena med fin muskelatur. Gud vad jag längtar.

Bild från igår när vi var på födelsedagsparty - love u <3

Min längd och en sak som gjorde mig glad

Längden på mig är hela 168 cm! Så nu kan ni gissa på vikten ;)

Inte känt mig så engagerad i bloggen den senaste veckan. Känner att jag har varit dålig på att kommentera andras bloggar med. Men Hoppas att efter helgen så är det andra bullar.

Något som har gjort mig riktigt glad är att jag ska börja rida igen! Ni anar inte hur mycket jag har saknat det. Ridit från och till sen jag var 6-20 år. Så på söndag ska jag följa med en kompis och rida. Så kommer ha ridningen som en slags träning med för fy bövelen vad det är jobbigt och rida.

Kläder och mått

Snart blir jag galen. När ska jag få må bra. Nu mår jag inte alls bra igen. Jag vill va frisk. Vet inte om det är något i kroppen som säger ifrån eller något. Men nu ska jag försöka ta det lugnt och inte träna förns på söndag. Har även varit hemma från jobbet idag, igen.

Men för att inte deppa ihop totalt har jag tagit lite bilder på mig i ett par shorts som är jäkligt förstora nu och även måtten runt buken. Detta peppar mig väldigt mycket. Jag vet att det händer saker med min kropp. Något jag skulle vilja veta är hur mycket fett i kg jag har tappat och hur många kg muskler jag har byggt. För jag vill verkligen inte stirra mig blind på vågen eftersom jag styrketränar så pass mycket.



Lite peppar det allt! Ser ni shortsen? Dom satt tight i midjan förut. Nu kan jag dra av dom när dom är knäppta :D
Skulle va kul o veta vad ni tror att jag väger för o se hur ni uppfattar mig.

Stekar- och tänkardag

Har varit ute och stekt idag. Är lagom mör på ryggen nu. Men kul med lite färg.


Har varken ätit bra eller tränat idag. Känt mig allmänt tjock och ful. Svullen. Stog o kolla mig i spegeln o magen bara hängde till golvet så gick där ifrån. Har lite för mycket tankar i huvudet som jag inte kan släppa och som tar lite för mycket energi. Känner mig för ofokuserad och gjort det ett par dagar. Men men, jag har inte bråttom någonstans med min kropp så jag måste få känna såhär oavsätt om det suger ganska mycket just nu. Så kommer nog inte ha min vägardag på fredag utan väntar tills nästa vecka för att inte bli för besviken och tappa fokus. Nu tar jag nya tag!

Paket



Hämtade ut paket förut som innehöll:
- 12 celsius
- 4 bars
- 1 shaker (min börjar bli äcklig)
- 1 par träningshandskar (som var förstora så killen får dom)

Alltid lika kul o hämta ut paket tycker jag, tycker inte ni det?
Skulle förövrigt ha jobbat ett kortare pass ikväll men var o träna tidigt imorse. Hade ont i huvudet igår och innan idag och det ville inte sluta och kände mig sedan yr på förmiddagen så sa ifrån. Känt mig yr från och till hela dagen men nu känns det bättre som tur är. Är ledig imorgon då får passa på o vila mer då.

Dagens träning

Dagens träning:
- Styrka biceps/triceps/axlar
- 20 Minuter pwalk på löpbandet

Kommentar:

Gick jättebra på styrkan. Körde alla övningar med fria vikter. Superskönt. Man känner att man använder musklerna på ett annat sätt. Drack nästan 2 liter vatten med undertiden jag tränade. Blev dock bara 20 minuters pwalk på löpbandet för hade inte så mycket mer tid att lägga på träningen idag eftersom jag börjar jobba kl 13.

Måndag och fint väder

Måste bara säga att ni är så jävla rara som är inne o läser och kommenterar hos mig. Det är sjukt peppande! <3

Idag när jag vaknade gick jag och ställde mig framför spegeln, jag vet att jag har gjort och håller på med något bra för mig och min kropp. Jag måste börja få in det i hjärnan. Jag stog där ett tag och titta från alla möjliga håll och visst fan är det en ny kropp jag ser! Inte bara en stor degklump utan en degklump med muskler, ben och former som syns. Det går in på dom rätta ställena och ser mer "normal" ut, det finns ett par nyckelben, det finns höftben, det finns benmuskler osv. Nu kan jag ju inte komma undan med att man har breeeda höfter, men man kan alltid försöka göra något åt kärlekshandtagen.

Så nu är det ny vecka och jag är sjukt peppad. Ska snart till gymmet. Jag bara älskar det. Sen är det jobb som gäller till 21.30.


RSS 2.0