Dagens matintag

Frukost: - (ups)
Lunch: Tacosalld
Mellanmål: Liten skål med lättfil, musli och banan
Middag: Hemmagjord potatismos, fiskpinnar och grönsaker

Övrigt: cooooola

Lite lugnare i själen

Har varit och kört zumba och även tränat lite ben. Kände att det fanns lite mer energi i kroppen idag vilket känns skönt.

Övningskörde även med mamma efteråt och allt gick så mycket bättre än körlektionen som jag hade idag för den var verkligen en katastrof. Antagligen för jag fick reda på allt så mina nerver var väl inte i styr.

Det är även tur att man har en lite datanörd till pojkvän som skaffat zumba åt mig. Kollade igenom den lite och verkade jättebra så nu när jag känner att jag inte har tid att dra till medley så kan jag träna hemma i stället :D


No life

Nu har jag fått min planering för körkortet och det kommer att bli tufft kan jag lova. Dom har verkligen tryckt ihop det så kommer ha ca 3-4 saker i veckan att göra med körlektioner, så som halkan, körlektioner osv. PLUS att jag måste plugga massa teori. Men som grädde på moset så pluggar jag ju utöver det 100 % och samtidigt ska hålla igång med träningen.

Vet inte riktigt hur jag ska få allt och gå ihop men det måste väl göra det helt enkelt.

Kan inte hålla nerverna i styr

Jag har fått tid till min uppkörning och teoriprov! Hel sjukt! Den är nu redan i februari!

Min kommande träningsvecka

Måndag:  Zumba + gym
Tisdag:  Gympa alt. promenad
Onsdag:  Aerobics (wohoo)
Torsdag: Zumba (kanske gym med)
Fredag:  Ej planerat
Lördag:  Vila
Söndag:  Bodycombat,vattengympa el. mojo yoga (ej bestämt mig vilket av passen än)


Har en liten fråga till er.

Vad heter erat ställe ni tränar på? Hur går det till när ni ska gå på passen? Är det dropin eller får ni boka er? Hur många olika pass finns det per dag? Vad betalar ni i månaden och hur mycket har ni tillgång till då?


*nyfiken*

Pepp idag

Eller jag var inte pepp först. Vaknade vid 10 och tänkte; fan jag har stängt av mitt larm. Gick upp o kände mig skittrött och kollade ut på vädret. molning och grått. Fick känslan att jag kan lika gärna sitta hemma och moffa, men sen vände det. Började tänka på att jag faktiskt får reda på min uppkörning idag när jag kommer till körskolan och sånt blir man ju glad av och då fan ska jag träna med :D


Zumba

Jag vill så gärna ha zumba så man kan stå framför TVn och träna. För ibland tappar jag lusten och gå o träna bara för jag måste GÅ dit och det är en bit(buss ibland men dom matchar knappt). Allt tar så mkt längre tid och då tappar jag lätt suget. Tränar ju en del med min mamma och en kompis men dom gillar inte att träna lika mkt som jag och då skulle jag vilja ha något man kan göra hemma, typ som zumba eller liknande.

Ändrade planer

Ja min helg har ju inte sett så lovande ut kan jag inte påstå. Ätit onyttit dock i små mängder. Skulle ha tränat idag men lusten finns inte idag och jag får helt enkelt ladda upp batterierna för nu har jag verkligen 2 månader framför mig med hets och stress! Ska läsa en svår kurs och imorgon måndag får jag reda på all planering för mitt körkort så då är det rivstart som gäller. Känner mig stressad bara att jag tänker på det. Men det ska jag väl ordna. Hoppas jag.

Man måste ju må bra i själen med.

Dagens + och -

Dagens:

+ Att det har hänt en del på måtten. Extremt glad för det.

- Min energi finns verkligen inte just nu och känner mig allmänt nere.

Veckans mått och minus



Även fast vågen inte visade så himla stort minus direkt så är jag nöjd med måtten!
Jag har liksom tappat hela 4 cm runt mitt fatass på mindre än 2 veckor, likaså i midjan. Har även försökt och hållt mig borta från allt det dåliga. Dock blev det både wienerbröd och donken igår, men ska då ist hålla igen mer i helgen.

God morgon

Så skönt, idag sov jag till kl 10. Ska verkligen inte göra något jobbig och ansträngande idag förutom att åka till ikea.

Det är ju min vägings- och måttdag idag. Har börjat o mäta mig o det var bra resultat! Har inte vågat ställa mig på vågen dock. Känns inte som om den kommer visa på så pass mycket minus, men vad gör det när man får minus på måtten =)

Känner mig mer peppad idag än vad jag gjorde igår. Fan, dett klarar jag! Det har ju redan hänt massa på två veckor så varför skulle det inte kunna gå åt det bättre hållet?

Nej nu ska jag ställa mig på vågen och så ska jag slänga upp mina reslutat här.


Om mig

Liten presentation om mig så ni får ett hum om vem jag är och vad jag pysslar med =)

Jag heter Emma och är född 89. Bor i en liten håla med min kille utanför Norrköping vid namn Finspång. Det jag pysslar med på dagarna just nu är att jag pluggar till ekonomiassistent som ä en vuxenutbildning på distans och är klar till sommaren -11. Strävar efter så pass bra betyg som möjligt. Håller även på att ta körkort och lägger även stor energi på det då det är ett stort mål jag har och det går väldigt bra så hoppas på att vara klar inom 1-2 månader.

På min övriga lediga tid så älskar jag som sagt och träna. Att få kämpa och ta ut sig till max är det bästa jag vet. Den träningsform jag tycker mest om är dans i olika slag.

Har även en stor passion för fotografering som jag dock inte har visat upp här i bloggen men det kanske kommer.

Är annars en glad och pedant tjej som kan ha riktiga humörsvägningar ibland (;)). Är en tjejig tjej som även håller på med inredning, smink och hår.

Ja det är nog så man kan förklara mig bäst =)


Frisk luft

Min käre vän kom som räddaren i nöden och frågade om jag ville följa med ut till hennes stall och få andas lite hästluft. Det var så himla mysigt och komma dit och gosa med hästarna, har själv ridit i 12 år och saknar det då och då. Så det satt perfekt. Känner mig frächare och piggare nu.

Men ska ta ledigt från träningen fredag och lördag för att få hämta ytterligare krafter och även slippa plugga.

Dock känner jag att det inte kommer stå så mycket minus på vågen tyvärr. Åkte och klämde i mig donken efter stallet. STORT minus på det.

Vart är min energi?

Idag känns det som om jag lika gärna kan skita i detta! Min energi är som bortblåst. Orkar knappt röra mig på träningspassen längre och trodde fan inte att jag skulle komma hem från träningen idag.Orkade knappt gå framåt. Vad är det med mig? Vill verkligen inte att det ska vara såhär. Jag ÄLSKAR att träna och har alltid gjort, Älskar att få ta i så svetten sprutar. Men det går bara inte nu, kroppen skriker stopp eller något. fan.

Har ju inte berättat så mycket om mig själv och just nu har jag väldigt mycket bollar i luften och jag vet inte om det kan ha med det att göra att jag känner mig stressad och på så sätt inte har någon energi kvar.Ska nog skriva en liten presentation om mig själv.

Läkerol

Har en liten fråga till er som har mycket koll på saker man proppar i sig.

Hur "dåligt" är det att äta läkerol?

Ny kategori : dagens + och -

Nu kanske ni inte fatta vad jag menade med denna kategori. Men jag ska försöka att varje dag skriva något positivt och negativt med dagen inom ämnet träning och kost och hälsa som jag har åstadkommit under dagen.


Dagens:

+ Att jag kämpade på aerobicsen även fast jag inte hade ätit något innan så hade inte så mycket ork.

-
Att jag har känt mig som världens tjockaste och fulaste människa i världen.


Köksvåg

Jag är lite intresserad av att köpa en köksvåg som man kan ha o väga maten så man vet lite mer hur mycket man stoppar i sig.

Någon som vet någon bra för ett rimligt pris? =)

Fan vad jag är bra!

Förlåt att jag svär, men jag känner mig så duktig just nu. Jag klarade att stå imot cheesballsen som killen åt på igår! Han satt ca ½ meter ifrån mig och åt på dom små flottiga bollarna, han till och med tröck fram en i nyllet på mig men jag vägrade att äta! Jag älskar cheeseballs, men jag tänker inte vara lika fet som dom längre!

YEYYY.

Nu blir det körlektion

Dagens matintag

Frukost: Liten skål med lättfil och musli + en knäcke med ost
Lunch: - (ups)
Mellanmål: Två grova brödskivor med gurka och ost
Middag: Hemmagjord potatismos med fiskpinnar + grönsaker

Övrigt: Cola zero

Måste bara säga att det hemmagjorda potatismoset och fiskpinnarna till det var fasiken det godaste jag ätit på länge. Bara smälte i munnen. Vet inte när jag åt det sist. Dock ingen jätteportion som vanligt.

Tycker inte om min kropp idag + ett dilemma

Kände att jag var seg redan igår men idag orkade jag knappt gå till affären. Mycket träning och väldigt lite mat är väl inte världens bästa kombo.

Så nu sitter jag här och äter två grova bröd i hopp om att få lite mer krafter OCH jag har avbokat kvällens träningspass för att samla lite mer energi.

Nu till mitt dilemma som jag tror många andra känner igen sig i.

Jag bor tillsamma med min sambo. Han har en vältränad snygg kropp och kan trycka i sig vad som helst utan att de syns på honom och det utnyttjar han till max. Nu när vi var och handlade bestämde han sig att han skulle ha våfflor till mat och cheese balls till handbollsmatchen ikväll. Jag själv älskar båda dom två grejerna, men hur nyttigt är det på en skala? Så jag äter nu som sagt två grova mackor medans han gör våfflor med grädde och sylt.

Kommer tycka extremt synd om mig själv när han kommer sitta där och trycka i sig sina cheese balls. Vi får se om jag kommer att motstå eller inte.

Livet är orättvist men det är bara att bita i det sura äpplet och se glad ut!


Söta kommentarer

Åh ni är så gulliga som kommenterar. Usch, jag hatar verkligen att vara med på bild så undviker det alltid. Det som är lite roligt är att jag håller på med fotografering och har faktiskt en fotoblogg som går bra. I den bloggen har jag typ 2 bilder på mig eller något. Dock så använder jag inte systemkameran till denna blogg utan fotar med mobilen.

Idag känner jag mig riktigt slö. Har även träningsvärk lite här och var i kroppen. Men jag känner verkligen att den håller på o förendras :D


Här har ni mig!



Jag där har ni tjocksmockan =) Både med mycket och lite smink.

Måste säga att kyckling- och nudelröran blev asgod :D

Dagens kost

Frukost: - (ups)
Lunch: Makaroner och köttfärsås + sallad
Mellanmål: En liten skål med lättfil och musli + en knäcke
Middag: Kyckling- och nudelröra + grönsaker

Övrigt: En klementin, vatten, energidryck, lite pepsimax

Oj så många besökare

Hela 22 stycken har varit här inne idag. Hur har ni hittat hit? =)

Blev ett gympapass idag och sedan 30 min på crosstrainern. Känns bra.

Ska snart käka lite och sedan så ska jag lägga upp bilder på mig!

Veckans träning (än så länge)

Måndag: Gympa + gym
Tisdag: Gympa
Onsdag: Aerobics
Torsdag: Zumba + gym
Fredag: ?
Lördag: ?
Söndag: ?

Min träning är i alla fall planerad tills på torsdag denna vecka. Har lite svårt att planera helgen.



Är sjukt LOW efter efter dagens körlektion. Fasen varför ska man vara så självkritisk för? Fattar det inte. Det är så att jag har problem med bromsningen för att jag är van vid att övningsköra på en gammal bil och bilen på körskolan är helt ny. Så handla bara om vanan men vad ska vara så svååååårt?

Nej vet ni vad, när jag blir såhär självkritisk så blir det att jag straffar mig själv med HÅRD träning.


Mitt tjocka jag!

Ja, jag har funderat på och faktiskt visa hur jag ser ut. Fan har ju redan visat upp mitt dökött så varför inte visa hela? Ni anar inte hur mycket denna blogg peppar mig och alla ni sötnosar som skriver! Var skulle inte jag kunna klara av att tappa kilon om alla andra kan?

Men bilden kommer ikväll =)

Lunchtime

Här sitter jag och äter lunch. Som ni ser på bilden blev det makaroner och köttfärssås från igår + grönsaker. Inte så stor portion det där. Men jag blir mätt ändå!

Blev så glad igår för tränade ju dubbla pass, åt sedan mat efter träningen och sedan när jag satte mig i soffan så kom ett stort sug efter allt som går och äta på. Visste att vi hade popcorn, men vet ni vad? Jag tog två läkerol i stället och fortsatte kolla på film. Kände mig så duktig.




Snart blir det av till körskolan för lite körlektion och sedan efter det blir det träning!

Fy bubblan säger jag bara!

En sak som är säker, jag ska aldrig mer gå på dubbla träningspass när jag har druckit kvällen innan. Kordinationsförmågan och balansen var helt rubbad. Men får väl skylla mig själv som hällde i mig alla dom kalorierna igår. Nu ska det hållas nyktert och satsa meeeeer på träning ist :D

Problem med big boobs?

Jag kom och tänka på en sak! Det är så att jag har E/F i BH-kupa. När man är och tränar tycker jag det är sjukt jobbigt och göra vissa grejer för dom är ivägen. Dansar man, ja då är dom överallt, gör man situps så är dom i hakan så man knappt kan andas, ja och så vidare. Bara önskar att dom var mindre så man kunde träna mer "normalt"

Någon som känner igen sig? Är det någon som vet någon superduper bra sportBH som gör så att bröna sitte på plats?

Dålig helg!

Denna helg har verkligen inte känns som en bra helg alls angående mat och träning.

Igår hoppade jag afron för skulle inte hinnam ed att åka hem till min pappa + sambo för jag och min plutt var bjudna på käk där. Jag åt massor där! är alltid så när man är där. Det som är det värsta. Sen på kvällen åkte vi till pojkvännens bror där det var lite fest och så drack man massa onyttigt! Usch mådde verkligen inte alls bra av det. Magen kändes uppblåst som om jag var gravid eller något. Dock dansade vi ett par timmar på krogen så dansade väl bort några kalorier(ääälskar att dansa).

Men idag är jag seg! Men vet ni va? Jag ska fan i mig gå på dubbla pass vilket fall som helst idag =) Det är bara att ge sig fan på att man ska klara det oavsätt om man har lust eller inte.

Idag: Gympa + mojo yoga


Jag i träningskläder!

Veckans mått och minus

Jag kommer ha mina mät- och vägdagar på fredag hade jag tänkt mig. Började ju i måndags men det har ändå hänt grejer!


Ser ni? Det fanns flera MINUS! Sedan i måndags?! Åh så glad jag blir. Det händer grejer med min kropp. Det finns verkligen hopp för mig. Längtar tills nästa fredag för att få se vad som har hänt då.


Besöksrekord och veckans träning

Hade besöksrekord igår på HEEEEELA 11 pers. Alltid något ;)

Har lite svårt att lägga upp en planering för en hel veckas träning, men som det ser ut nu för vecka 3 är:

Måndag: Poweryoga + 30 min trampmaskin (vet inte vad den heter)
Tisdag: Gympa
Onsdag: Ofrivillig vila
Torsdag: Zumba + gymmet (blir ikväll)
Fredag: Vila
Lördag: Afropowerdance
Söndag: Gympa + mojo yoga

Det där med självförtroende och kunna uppskatta sig själv

Jag är en sådan person som lätt klagar på allt hos mig själv. Kroppen, ansiktet, hur jag är, vad jag presterar, tar lätt åt mig om negativa saker om mitt utseende. Även fast 100 pers sa att jag var söt och sedan kom det en person o sa att jag var ful skulle jag mer ta åt mig av den enda personen som sa att jag var ful. Tycker det är jobbigt som tusan att tycka så om mig själv.

Jag har även en fotoblogg som jag dagligen får massa beröm på om hur bra mina bilder är men ändå så tycker jag inte det.

Men det jag skulle komma till var att jag måste inse att jag faktiskt duger! Två exempel redan idag - det var min andra körlektion idag och jag får massa beröm och har redan hunnit med massa moment som man ska klara av. Eller som för bara 30 min sedan öppnade jag mailen och kollade in min senaste tenta och fick toppbetyg på den även fast det kändes som om jag inte kunde något. Så dålig är man väl kanske inte allt för dålig?

Så jag ska, jag vill och jag kan få mig själv till att uppskatta mig själv mer - oavsett hur jag ser ut eller vad jag presterar!


Fullt upp

Jag är i ett stadie i livet där jag har lite för mycket att göra känner jag.

Jag pluggar på distans till ekonomiassistent, jag jobbar även extra via hemtjänsten och håller på att ta körkort för fulla muggar samtidigt som jag vill hinna träna så mycket som möjligt och även hinna ha en "fritid". Visst min träning är min fritid för det är något jag tycker om att göra.

Men som det har sett ut idag så har jag inte hunnit träna helt enkelt. Hade körlektion kl 9.00-10.00 efter det kom jag hem kollade lite uppgifter som körskoleläraren gav mig, vid lunch kom min sambo + arbetskamrat hem för en fika(tog faktiskt bara EN ballerina, dock en för mycket), sedan när dom gick satte jag mig och pluggade konstant till kl 16 då det var dax för tvättstugan och mitt huvud var helt slut efter alla komplicerade uträkningar jag har gjort. Sedan blev det att till affären o handla sen hem.

Frukost: liten skål med lättfil och frysta jordgubbar
Lunch: en liten skål med grönsaker och två grillkorv
Mellanmål: -
Middag: tacos

Övrigt: två glas cola(fyyyyyyyy)

Dagens matintag

Frukost: Två knäckebröd med en ostskiva och två ägg(bara gulan)
Lunch: En liten skål med lättfil och musli
Mellanmål: En banan
Middag: Kycklig i ugn med paptrika och creame fraiche lite ris och grönsaker

Övrigt: Vatten, lite pepsi max

Fucking stolt att jag inte druckit vanlig cola på två dagar! Försökte även förra veckan och dra ner på det meeen huvudvärken kommer direkt. Vet att inte pepsi max/cola zero är så mycket bättre men då får man i alla fall inte i sig massa mer kalorier.


Någon mer som är colaberoende?


Snart träningsdax

Ja då var det snart träningsdax igen! Idag blir det ett gympapass på 55 min. Taggad som tusan.


Dagens träning

Blev 55 min poweryogapass och 30 min på trampmaskinen(vet inte vad den heter men man trampar utåt mot sidorna, nästan som att åka skidor i uppförsbacke)

Har varit på mojo yoga innan och kan nog tycka att mojo yoga är mycket roligare. och varför det är roligare är just för att det är mer övningar som man får pressa kroppen på. Poweryogan kändes mer som ett vilopass (även fast det inte är det) med tanke på att jag gillar mer fartfylld träning. Så som zumba, afropowerdance och aerobics. Gillar även bodypump och box där man får ta i för fulla muggar.


Den nakna sanningen



Naken var ju att ta i men ja, här har ni mig. Den övergödda kvinnan. Usch, är det verkligen såhär jag ser, kameran brukar ju lägga på några kilon extra ;)

Men som sagt. Det kan ju inte bli sämre eller hur? Är taggad som fan.

Mått:
Arm som störst: 39 cm
Under byst:99 cm
Vid naveln: 97 cm
Buk/kärlekshandtag som störst : 124 cm
Röv som störst: 125 cm
Lår som störst : 77 cm

Vikt:
- kg

Kommer inte lägga upp hur många kilo jag väger utan kommer bara lägga upp hur många minus det blir. Ni kan ju gissa om ni vill ;)


Dagens matintag

Frukost: En liten skål med lättfil och en banan och musli
Lunch: 4 hemmagjorda köttbullar med en tomas lite fetaost och 1 matsked gräddfil
Mellanmål: En banan innan träning
Middag: Lax med sallad och lite dillsås

Övrigt: Vatten, funlight och en litet glas pepsimax (mitt huvud dödar mig utan koffein)

Imorgon smäller det!

Imorgon ska jag börja byta ut mina dåliga vanor till det bättre. Är så taggad. Efter mycket om och men så har jag faktiskt tänkt att lägga upp en före-bild så man kan få se om det blir några resultat längre fram. Kommer även lägga upp mina mått. Vet dock inte om jag lägger upp min vikt men kommer iaf skriva om det blir någon skillnad på den =)

Förövrigt blev det ingen box idag. Både jag och min kille var trötta efter att ha varit uppe sent men imorgon blir det dubbel träning i stället.


Det här med kläder

Jag typ älskar allt som har kommit i nya HM-katalogen men jag sitter och drar mig för att beställa och varför jag gör det är för att jag vill ju att de ska ske en förändring på min kropp men inte så roligt om jag beställt kläder och sedan kommer allt vara för stort. Dilemma det där.

Ni som har gått ner en hel del, hur har ni gjort angående kläder?

Träning dagarna framöver

Har bokat in lite träningspass några dagar framöver och det ser ut såhär än så länge:

Söndag: Box (tvingade med killen, han med den perfekta kroppen (!))
Måndag: Poweryoga
Tisdag: Gympa


Hur ser eran träning ut dagarna framöver?

Ångest

Jag försökte ta en bild på mig själv i en klänning(figursydd) som jag skulle lägga upp här på måndag för att visa och se om det blir några resultat sedan. Tog även en bild i bara BH och trosor med.
Men jag fick sådan ångest. Är det såhär jag ser ut? Hur kan jag välja att se ut såhär?

Nej nu verkligen längtar jag till måndag. Jag vill verkligen känna mig nöjd med min kropp. Jag ska, jag kan och jag vill få en förändring!



Längtar

Gud vad jag längtar tills måndag. Då ska jag verkligen börja träna ordentligt! Även äta så hälsosamt som möjligt. (klart man får unna sig ibland) Kommer även lägga upp mina mått bara för att se vad som händer på vägen och om det står minus på vågen eller inte.

Nu är det så att jag inte har några direkta mål med min kropp, eller jo på ett sätt, det är att jag vill bli mindre, fastare, hårdare men jag har inga speciella kilon jag vill gå ner eller ett visst mått jag vill ha. Utan jag kommer träna och äta tills jag känner mig nöjd med min kropp.

Jag har timglas figur på högsta nivå kan man säga. Stor bak och breda höfter som går in till en smalare midja och sedan mycket stor byst. Jag vill ha kvar min timglaskropp men som sagt; mindre variant!

Tycker ni jag har ett konstigt mål?

13/1 Dagens träning

Dagens träning bestog av 60 minuter på crosstrainern. Körde Ett ganska snabbt tempo dom sista 30 minutrarna. Det var riktigt skönt.


Bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2253824/mittfatass?claim=rt5rj63dbr3">Följ min blogg med bloglovin</a>

Smygstart av min blogg som kommer handla om min träning och min kropp

Hejsan!

Eller är ju inte direkt någon som har läst min blogg ännu med tanke på att den skapades för några minuter sedan.

Denna blogg kommer jag ha för att skriva ner min träning, kost och vad jag tycker och tänker inom det området.
Jag är verkligen inte smal men har väl tur att jag har en ganska markerad midja. Jag hoppas på att kunna få läsare som känner igen sig i min vardag ang träning och hälsa. Jag har alltid älskat att träna och haft en skaplig bra kost. Har dock ett beroende av cola som hindrar fån att nå den kropp jag vill ha.

Till en början kommer jag hålla bloggen anonym(möjligtvis bilder på mig men inte på ansiktet) och sedan om jag vågar börja berätta mer om vem JAG är.

Men just detta inlägg är smygstart. Jag ska börja skriva ordentligt på måndag. Har även smygstartat med min träning och kost med.


RSS 2.0