IIIIIIIIIIHHHHHHHH

Jag har vääääääärldens jävla energiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! IIIIHHHH! Jag tänkte bara gå på löpbandet typ 30 minuter men började sen såg jag min favvoinstruktör o hon skulle ha aerobics o det fanns lediga platser. Så gick först 15 minuter och sedan så var jag hur pepp som helst så ökade på ashög hastighet och kutade allt vad jag hade i 5 minuter! Helt jäääääääääävla otroligt!!!!!! Benhinnorna var helt bedövad av någon gel jag köpt. Happyface!!!! Så sen gick jag på aerobicsen och det bara spruta svett!!! Det bara rann om mina ben o allt var precis sjöblött. Jag hoppade och tog ut övningarna som en jävla idiot! (Har även haft mkt och göra på jobbet)

Inte nog med de så sprang jag för alla trappsteg upp till lägenheten ;)



Det bästa utav allt, jag är inte ens trött :D Skulle lätt kunna köra en timme till!!! IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH!


(Nu ska jag andas lite, kanske äta med, förlåt för mina cpryck ;)

Blir överlycklig av träning <3

Lite om min nya utmaning

Min förra utmaning var en ganska "liten" utmaning på -4 kg på 4 veckor. Den klarade jag fint med -4,1 kg. Nu har jag tänkt ha en till för det peppade mig att ha en personlig utmaning. Jag har schema på jobbet i 9 veckor till, dv fram till fredagen vecka 34.

Jag har bestämt att jag ska ha klarat av att gå ner -8 kg på 9 veckor. Jag hoppas verkligen jag klarar det! Klarar jag av det har jag tappat -17,1 kg (då jag räknar från förra vägning på -9,1 kg) och har då bara -2,9 kg kvar till mitt första stora mål jag har som är på -20 kg. Tappar jag dessa -8 kg så har jag även klarat två delmål till som ligger på -10 kg (som jag är 0,9 kg ifrån) och -15 kg. Jag känner att jag inte vill stressa med min viktnedgång utan vill ta det i ett bra tempo.

Första vägningen är nu på fredag då första veckan startade denna vecka. Önska mig lycka till!

Trotsade mig själv och...

...gick till gymmet i cykelbyxor! Åh vet ni vad? Inte en käft kollade snett! :D Det kändes så bra att våga ta tag i saker och ting som inte är så jävla faligt med tanke på att man ser ut som en valross. Det var otroligt skönt med att ha på sig korta tunna byxor på gymmet nu när det är så varmt ute. Lätt att jag kommer ha dom jämt nu!


Svar på frågor

Från Charlie:
- Har du funderat på och ändra din kost för och kunna nå snabbare resultat?

Svar:
- Jag har ändrat min kost en hel del nu den senaste tiden. Jag har börja äta mycket mindre portioner och försöker äta var 3e timme. Känner att jag har fått en jämn balans och håller mig mätt hela tiden. Dock vill jag inte gå ner snabbt utan nöjer mig med ca 1 kg i veckan. Jag har ingen brådska med min viktnedgång.

Från Charlie:
-Vilka är dina delmål, hur lång emellan e de och vad är ditt slutmål med din vikt :)?

Svar:
- Mina delmål är var 5 kg jag går ner. Jag har bestämt mig för att gå ner minst 20 kg till att börja med. Jag ska skriva lite mer i ett separat inlägg om hur jag ska lägga upp mina nya mål.

Från JD:
- vad är din målvikt?
hur långt har du kvar?
ska du göra någon rolig resa i sommar?

Svar:
- Jag har ingen målvikt. Som jag svara i en tidigare fråga ska jag till att börja med gå ner 20 kg.

Man vet aldrig hur långt man har kvar ;)

Jag ska jobba det mesta i sommar. Ska va ledig 4 dagar tillsammans med min sambo så då ska vi se till att hitta på något. Men bättra på brännan behövs!


Tack för ni 2 som ställde upp på min lilla frågestund ;)

Solat och hämtat ut paket

Har varit ledig idag så har slöat på stranden. Kände mig inte alls så illa till mods att gå ner till vattnet och visa upp mig bland folk. Kors i taket, kan mitt självförtroende har blivit lite bättre? Stort jävla plus i kanten till mig!


Har även hämtat ut mitt paket från mmsport. Beställde ju 12 celsius till mig och en burk body science casein. Dock fick jag ingen colasmak förra gången jag beställde celsius så denna gång fick jag två extra. Snällt av dom. Så nu jävlar har jag bra mellanmål och även bra prestationshöjare.


Börjar känna mig mycket bättre nu. Bara näsan som inte vill ge med sig men ska faktiskt upp och gå en lugn promenad på löpandet. Kan ju inte skada allt för mycket.

Riktigt seg

Hemkommen från dagens köttarpass på jobbet. Har ätit ganska lite idag med tyvärr. Men vet ni vad, fick mitt paket från mmsports idag så ska hämta ut det imorgon då affären stängde innan jag slutade. Ska prova på proteinet och se hur det smakar. Hoppas på gott! Kommer nog bli ett kalasbra mellanmål.

Kommer svara på era frågor från frågestunden imorn. (blev dock bara 3 st =() Ska även berätta om mina "mål" med. Men det tar jag imorgon då jag är leeeeeeeedig.




Ni som undrar om glassen så är det enbart frukt/bär som är i glassen som jag har mixat ihop i en mixer. Kalasenkelt!

Hemmagjord glass

Här kommer receptet på hemmagjord glass. Riktigt smidigt.

Du behöver:

- Någon form att hälla glassen i. Jag köpte ett sex-pack på IKEA för 19 kr.
- Frukt eller bär att göra glassen av. Jag tog banan och jordgubbar
- En mixer eller liknande så du kan blanda ihop det.

Gör såhär:

Blanda ihop alla ingridienser och sedan häller du i det i formarna. Sedan vips in i frysen och sedan är det klart. Svårare en så blir det inte. Så kan man njuta med gott samvete.



Visst ser det gott ut? Jag ska ta mig en imorgon när jag är leeeeedig. Nej nu måste jag iväg till jobbet! Sola åt mig med!

Dagens kost och motion 27/6

Kost:
Frukost: Lättfil m. musli och jordgubbar
Lunch: Hemmagjordpizza m. tomat
Middag: Lättfil m. musli och jordgubbar
Övrigt: Vatten, pepsimax, kolsyrat vatten

Motion: - (sjuk)

Kommentar: Kan ju inte påstå att jag har ätit allt för mycket idag. Blev mycket och göra på jobbet så hann inte äta så mycket. Nu sitter jag här och känner mig sämre än vad jag gjorde imorse. Jobb + sjuk = ingen bra kombination och det värsta är att jag jobbar samma tider imorgon. Nu ska jag dö i sängen!


Föresten! Nu vill jag ha lite frågor till min frågestund så ni har tills imorgon kväll på er!
( Bara fått en =()

Frågestund



Eftersom jag jobbar hela dagen tänkte passa på att ha en frågestund där ni kan fråga vad ni vill. Ni har tills imorgon på er att fråga. Så hoppas på massa roliga frågor! =)

Måndag

Sitter här och äter frukost. Har städat lite nu på morgonen. Jobbar 12-21.30 idag så ni som är ute och solar kan ju tänka lite på mig!

Kommer ju inte bli någon träning varken idag eller imorgon. Se hur jag känner mig på onsdag. Är bara förkyld nu så kanske ska upp till gymmet och gå lite lungt på löpbandet. Är pigg i kroppen som tur är.


Denna vecka ska jag vara stenhård med maten så detta blev min frukost. Lättfil m. jordgubbar och en grövre musli. Så har förberett det jag ska ha med mig till jobbet för att äta. Dock blir min middag rester från hemmagjorda pizzan men den är gjord på bra ingridienser som tur är.

Jag har förövrigt gjort hemmagjord glass! Den är i frysen nu så ska visa er imorn tänkte jag.

Tankar kring min kropp

Det jag vill börja och säga är att jag är så otroligt taggad över det jag gör just nu. Jag vill så gärna bli nöjd med min kropp! Jag vill få en snygg timglasfigur med lite konturer från muskler. Jag skulle vara såååå himla stolt över min kropp då! Ni anar inte. Jag börjar faktiskt redan nu ibland känna att jag kanske inte har så dum kropp endå. Det börjar att synas nyckelben, det börjar gå in mellan skuldrorna, röven börjar inte lika högt upp på ryggen, man ser muskler på benen, det har sjunkigt in under revbenen. Jag ska bli tajt!

Fan jag är så glad att jag gör detta! För mig! Dett är bara för min egen skull jag gör det, ingen annan! Jag vill kunna visa mig i snygga kläder som sitter bra på mig. Jag vill känna mig "vältränad".

Jag bryr mig inte vad jag väger. Visst, inte fetmavikt, för annars skulle jag inte ens göra det jag gör, men allt handlar inte om vikten. Det handlar om hur du trivs med dig själv. Jag vill få min drömkropp, jag vill kunna se den i spegeln, inte på vågen. Dock så har vågen hjälp mig en bit på vägen därför väljer jag att väga mig, men jag bryr mig inte i slutändan om vad den stannar på.

När jag förhoppningsvis har nått min drömkropp förr eller senare så kommer jag inte sluta att kämpa. Jag älskar att träna! Det är en del av mig, har alltid varit. Jag väljer att det ska vara en del av min vardag. Jag tar mig den tiden att träna. Jag vill unna mig själv tid till att må bra. Skulle aldrig kunna välja bort det. Jag vill verkligen lära mig mer om träning och kost och hur kroppen fungerar. Jag vill verkligen det!

Oavsätt vad ni har för mål så hoppas jag att ni alla är stolta och nöjda över det ni gör för er själva!

Veckans träning


Kommentar: Blev enbart 3/7 dagars träning denna vecka. Usch så dålig jag känner mig men finns ju en anledning med. Hoppas jag blir frisk nu så jag kan få komma igång ordentligt! Så blev ynka 130 minuters träning.
Även blivit slarv med maten denna helg men nu i veckan har jag lovat mig själv att äta otorligt bra! Imorgon kommer min nya utmaning som jag hoppas blir bra.

Stort taaaack för era fina kommentarer, ni peppar mig till tusen <3

Lite piggare

Känner mig lite piggare när jag fick i mig lite hemmagjord pizza. Skjutsade även mamma + karl till något dansställe så fick lite luft med.

Men ska verkligen lyssna på kroppen nu. Ska inte börja träna tidigare som jag brukar göra. Möjligtvis någon lugn promenad men annars ska jag bli frisk ordentligt. Måste bli firsk så jag kan jobba på måndag. Jobbar kväll både måndag och tisdag så det är långa dagar o känner jag mig själv bäst så sover jag länge så skulle iaf inte åkt o tränat innan. Så här ska vilas ordentligt!

Sitter här och klickar hem lite från mmsports. Blir celsius och lite proteinpulver som jag ska ha som mellanmål .Här går vi in fört. höhö!


Midsommardagen

Hade en trevlig midsommar. Dock drack jag inget eftersom jag inte kände mig bra men kan ha det kul utan alkohol som tur är. Körde lite lekar, åt och pratade. Åt ganska bra ändå igår, tröck inte i mig massa onyttigt utan tog lite gram och åt mer sallad och så ist.

Dock mår jag riktigt skit idag. Orkar knappt röra mig. Fan inte tränat på 3 dagar och har världens abstinens men ska lyssna på kroppen och ta det lugnt tills jag är bra igen.



Glad midsommar



Hoppas ni får en bra dag! Jag själv är helt bombad i huvudet och genomförkyld.

Veckans mått och vikt - klarade min utmaning!



Vikt

Veckans vikt:
-0,7 kg!
Total viktnedgång: -9,1 kg!

Mått
Arm som störst:
39 -> 37 (0)
Under byst: 99 -> 94 (0)
Vid naveln: 97 -> 88 (-1)
Buk som störst: 124 -> 110 (-1)
Röv som störst: 125 -> 117 (-1)
Lår som störst: 77 -> 70 (-1)

Kommentar: Jag klarade min utmaning, gick ner 4,1 kg till midsommar på 4 veckor! Inte nog med det så väger jag under en gräns som jag aldrig trodde var möjlig att komma tillbaka till. Dock ligger jag 0,1kg under den gränsen men ändå. Påväg åt rätt håll iaf! Vet inte vad nästa veckas vägning säger för vet inte hur mycket svull det blir i helgen tyvärr, men ska göra mitt bästa. Har nog inte fattat att jag blivit smalare än. Hoppas det kommer. Har 0,9 kg kvar till mitt andra delmål!

På måndag kommer en ny utmaning för mig. Ska se hur jag ska lägga upp den!


Känner mig som ett vrak

Usch mår inte alls bra. Hade på känn igår att jag kände mig skum i halsen. Sedan idag har det idiotregnat och jag var tvungen och byta planering på jobbet så jag sprang ute i regnet i enbart foppatofflor och lite kläder och gått omkring o blöta kläder. Så på eftermiddagen kände jag mig riktigt hängig och näsan börja och rinna och känt mig varm. Så har tagit en powernap nu när jag kom hem.

Så typiskt. Får se om det brakar loss ordentligt eller om jag kommer va halvrisig. Avstår från träning. Vill bli frisk, vågar inte träna när jag känner av halsen.

Trötter

Nu är jag riktigt trött ska jag säga er. Jobbat idag och var sedan i stan och veckohandlade och sedan belv det gymmet. Gick 45 minuter. Snacka om att dagarna går i ett. Längtar tills midsommar då min vägning är. Hoppas på bra resultat.

Förövrigt, så ser jag att mina inlägg har hamnat lite i fel ordning! Tror det är för jag har sprat vissa inlägg som utkast och sedan publicerat dom. Men så dåligt kan jag tycka. Så de inlägget om tex före/efterbilderna är publicerat igår, inte den 16e.

Nej nu ska jag slänga mig i soffan.

En glad och svettig Emma


Ser inte klok ut utan smink men vad gör det om 100 år =)

Var precis på ett svettigt zumbapass. Älskar när en instruktör som heter Anna har det. Hon är så jävla bäst. Hon bara lägger in mer shake-övningar för varje gång och det är så jävla jobbigt men så jäääävla kuuuuuuuul!

Ätit riktigt dåligt idag. Alltså ätit väldigt lite. Kände det nu när jag tränade. Hade inte alls så mycket ork men jag pressade mig själv som en idiot för att orka med hela passet och det gick ju tillslut =)

Tack för alla era gulliga kommentarer! <3

Det där med kosttillskott

Jag är helt lost i allt som har med kosttillskott o göra. Jag skulle vilja ha något som man kan ta som mellanmål och som är prestationshöjare/ger mer energi.

Så kom med era erfarenheter vad det gäller pris/energi/hungerkänsla/märke/osv. Jag vill veta allt!

En fråga


Jobbig jobbdag

Kom precis hem från jobbet. Är helt slut i huvudet och kroppen efter en lång o stressig dag. Har haft ont i magen hela dagen och åkte färdtjänst förut med en tant och blev åksjuk. Men ska inte ge mig utan det blir en tripp till gymmet idag ändå. Här ska det pumpas! Ska skriva lite roligare saker sen!

Veckans träning


Blev 5/7 dagars träning denna vecka. Blev 370 minuter träning. Har bara tagit det ganska lungt nu i helgen. Dock var jag ute och dansade lite igår och idag tog jag och min sambo en dag på stan så har ju inte varit allt för stillasittande. Imorgon går jag på mitt schema för sommaren så hoppas det blir mycket träning ändå.

Hoppas verkligen jag kan gå ner dessa 0,6 kg till midsommar. Då har jag klarat min lilla utmaning jag hade. Men det återstår och se på midsommar. Ska strikt med maten denna vecka iaf och hoppas jag kan träna mycket utöver de långa dagarna jag jobbar.

Skön dag

Idag har jag bara tagit det allmänt lugnt. Gick upp vid halv 12. Har mest suttit framför tvn och inte gjort några måsten. Varit otroligt skönt. Ska antagligen iväg oc bowla sen. Det återstår och se.

Veckans mått och vikt



Vikt

Veckans vikt:
-0,9 kg!
Total viktnedgång: -8,4 kg!

Mått
Arm som störst:
39 -> 37 (0)
Under byst: 99 -> 94 (0)
Vid naveln: 97 -> 89 (-1)
Buk som störst: 124 -> 111 (-1)
Röv som störst: 125 -> 118 (0)
Lår som störst: 77 -> 71 (-2)

Kommentar: Det har verkligen tagit fart nu! Minus varje vecka har jag haft i flera veckor nu. Inte så jättestora minus på måtten denna gång men det har börjat och röra på sig på låren. Men tycker det är bra resultat ändå med tanke på att jag har ätit både kebabrulle, smörgåstårta, vanliga cola och godis, dock har inget av det varit i stora mängder.

Så tills midsommar har jag nu 0,6 kg kvar att gå ner för att nå min lilla utmaning jag gjorde för mig själv. Har bara 1,6 kg kvar så har jag även nått mitt andra delmål och har då gått ner halva av mitt stora mål jag har.

TAGGAR!!

God morgon

Är inte alls trött eller så! Ska precis åka till jobbet. Jobbar 7-11 idag. Har vägt och mätt mig så det kommer upp här sen! Har även tagit lite för och efter bilder med. Känner att jag varit lite of här på bloggen några dagar men har haft så mycket att göra. Ska sätta mig ner sen och kolla mina favvisbloggar och så sen!

Ser ni vad jag ser?



Japp, här kommer lite bilder som visar vad som hänt på - 8 kg. Mitt ryggfett är mindre! Asset är mindre! Midjan är mindre! Jag är fan glad. Men när jag ser mig själv i spegeln tycker jag inte det är någon skillnad men när man jämför bilder så ser man ju faktiskt. Detta peppar mig otroligt mycket.

Något annat som är kul att 2 personer som inte vet om att jag håller på och gå ner i vikt har kommit med kommentarer som "Du har gått ner en hel del i vikt va?" och som "Gud vad du har tappat i vikt, syns runt midjan". Mitt leende blev stort båda gångerna!

Tack för erat svar på min frågan angående vad ni ville se mer av. Här är en av dom svaren - "för-och efterbild"

Studenten för min bror

Hemkommen efter firande av student för min bror. Så stor han har blivit. Vart lite mycket känslor här på kvällskvisten. Blev smörgåstårta där jag tog åt mig så mycket grönsaker som möjligt och så blev det tårta men då ät jag bara jordgubbarna och lite gärdde. Här är iaf en bild hur vi såg ut på mig och min underbara älskade pojke.


<3

Snart lider även denna dag mot sitt slut

Vad gör ni mina trogna bloggläsare?
Själv sitter jag här och äter lite jordgubbar och redigerar lite bilder. Känns som om jag har hunnit med ganska mycket idag. Blev en smoothie till frulle idag och 2 riskakor till mellanmål. Jobbade 7-11 och sedan så lunchade jag med min käre sambo. Dock så åt jag ½ kebabrulle då och åt sedan den andra delen till middag. Tur att dom inte är så stora från det stället vi köpte på. Blev även sen o tvätta och städa en massa här hemma och sedan blev det att åka iväg och träna. Gick 40 minuter på löpbandet. Gick sådär jävla fort idag med och blev knappt svettig? Konditionen har helt klart blivit bättre. Kunde hållt på mycket längremen fick ont i magen och sen så ville min käre sambo hem.

Hoppas på att kunna nå mitt lilla mål som jag satte upp att gå ner 4 kg till midsommar. Har ju gått ner 2,5 utav dom. Går jag ner dom kilona så har jag 1 kg kvar till mitt andra delmål och då har jag även gått ner halva mitt stora mål som jag har till att börja med. Har bestämt mig att jag ska gå ner minst 20 kg till att börja med. Sedan får jag se hur jag mår över mitt utseende! Håller tummarna för mig själv. Varför jag gör denna resa är för att jag till stor del vill må bra i psyket. Jag vill för en gångs skull under mina (snart) 22 år vara nöjd med mig själv och våga visa upp mig själv för den jag är! Jag gör detta för mig och ingen annan!


Dagens kost och motion 14/6

Kost:
Frukost: Smoothie
Mellanmål: Två riskakor
Lunch: Ris, köttgryta m. gurka
Mellanmål: Två riskakor
Middag: Tacos
Övrigt: Vatten, pepsimax

Motion: 55 minuter aerobics + 55 minuter zumba

Kommentar: Massa bra idag! Massa träning som jag köttade på som en idiot. Skakade röv som aldrig förr på zumban. Så jobbigt men så jävla kul! Drack 2 liter vatten under träningen!

Motivation är..

..när du från början inte kan knäppa din jobbväst och sedan märker att du helt plötsligt kan stänga två knappar på magen och en annan dag kan du knäppa alla knappar på västen!

IHH. Upptäckte det idag på jobbet när jag stog nere och hängde med de som röker och fick för mig och knäppa västen ända upp och det gick! De "sprängdes" inte upp igen. Fatta att jag blev glad när jag märkte det.  Det firar vi med dubbla träningspass idag!

Fan

Tyckte jag hade varit skitduktig idag med maten och träningen. Sätter mig i soffan med med jordgubbar och en liten klick glass till. Sambon äter godis och utan att tänka mig för börjar jag och äta från godiset? Vad fan höll jag på med? Unnade mig redan en liten klick glass och så tog jag dom där jävla godisarna! Fan. Fick världens jävla ångest så det var bara att ta på sig träningskläderna och ut o gå en jävla rask promenad. Nu känns det lite bättre. Men fy fan vad nojjig jag har blivit.

Jag vill detta så jävla fucking mycket så nu jävlar är det fan slut på detta! TAGGATAGGATAGGA!!!!!

(tvungen och få skriva av mig)

Bra där!

En sak som jag är extremt dålig på är att dricka vatten. Tycker det smakar piss. Dock är det gott när man tränar, då typ häller jag i mig. Brukar bli ca 1 liter när jag tränar. Men idag när jag jobbade 7-15 så dracka jag faktiskt ½ liter vatten. Slank ner faktiskt. Så ska försöka dricka mer vatten nu. Dämpar hungern en del med.


Blev förövrigt 45 minuter promenad på löpbandet idag. Idag körde jag turbofart! Har gått på den nivån förut men bara korta stunder men idag gick jag ca 40 minuter i den takten! Flåsade knappt heller.

Veckans träning


Tränat 6/7 dagar även denna vecka. Blev 350 minuter. Inte lika mycket som förra veckan men man kan inte va på topp jämt ;)

Köttigt gympapass

ÅÅÅH! Var precis på ett gympapass. Har lite emot det annars för jag har alltid förknippat gympa med typ kärringgympa där allt går i slowmotion men jävlar här hade jag helt fel. Instruktören var ju värsta krutpaketet med hur mycket jobbig kondition som helst. Me like! .

Hoppa och skutta som en dåre. Fick inte alls ont i benhinnorna heller vilket jag trodde jag skulle få. Man joggade omkring i salen med, var inga problem för mig. Känner verkligen att konditionen är så himla mycket bättre! Har faktiskt saknat o gå på pass så har bokat in både aerobics och zumba på tisdag, det är mer min grej.

Hörre ni! Hur söta är ni inte med era söta kommentarer på min lilla blogg? Hur kan jag förtjäna alla dom?

PEPP,PEPP!


Utgång

Idag blir det nykter utgång. Trivs som fan att inte dricka! Så jag blir ju den som kör. Men de kan jag leva med. Börjar och komma ur min seghet med så det är ju bra.


Seg som en zombie

Ni anar inte hur seg jag är! Kan knappt gå framåt, orkar knappt röra på mig. Började igår på jobbet, skulle åka o träna och körde styrka för överkroppen och skulle gå på löpbandet efter men orkade knappt 15 minuter(!!!). Ner jag kom hem så satt jag bara o glodde typ o sen somna jag i soffan halv 10.

Är lika seg idag. Så avstår från träning idag för o se om det är så att kroppen säger ifrån.

Dagens kost och motion 9/6

Kost:
Frukost: Smoothie gjord på lite naturell youghurt m. banan, melon och jordgubbar
Mellanmål: Två tuggor naturdietbar
Lunch: Tacosallad (massa rester från tacos)
Middag: Köttfärslimpa m. potatis och grönsaker
Övrigt: Vatten, pepsimax, riskaka

Motion: 30 minuter promenad på löpbandet + 15 min cardiowave

Kommentar: Det går ju ganska bra för mig tycker jag! Svettades mer än någonsin då jag tränade. Svetten bara droppade och jag höjer hastigheten på löpbandet mer och mer. Jag går riktig jävla powerwalk, men skriver promenader. Känner att konditionen bara blir bättre och bättre.

Konsten att avstå från härligheterna

Som ni kanske har märkt på mig så har jag typ inte ätit något flottigt/socker/kaloribomber på ett jävla bra tag nu! Fucking stolt över mig själv. Min svaghet är chips och det var över en månad sen jag smaka på chips! Under denna vecka har jag avstått från glass två gånger, då min pojkvän sitter och käkar det på kvällen framför tvn, och så var jag i stan en dag och då skulle en vän givetvis ha donken men jag körde snällt mcdriven och beställde maten åt henne och räkte sedan över det till henne och hon satt och tröck i sig flottet och jag satt snällt bredvid och tog inte en tugga! Jag är inte ens sugen!

Så fort jag börja känna suget efter något så är det mat som kommer upp i mitt huvud. Jag tänker inte ens på snask längre! När jag tänker i huvudet hur godis smakar så blir jag typ äcklad av smaken.

Jag äter inte alls så mycket nu på dagarna men jag har mer energi än nånsin! Klart man kan få unna sig ibland, för är inte alltid så lätt om man blir bjuden eller om en vän vill ta en fika, men kan man låta bli så är det lika bra!  För man kommer må så mycket bättre den dagen man står på sitt mål och insåg att man var så stark och kunde klara av detta! Jag vill äta nyttigt, jag vill att min kropp ska må bra. Jag vill orka med att röra på mig!

Jag vill fan detta så jävla mycket just nu så ni anar inte! Jag är stolt över mig själv som faktiskt har kommit en bra bit på vägen och har sån självdisciplin och kan kontrollera mig själv.


(Har lite ADHD här hemma för har fortfarande massa energi så därför massa svammel i texten)


Veckans mått och vikt



Vikt

Veckans vikt:
-1 kg!
Total viktnedgång: -7,5 kg!

Mått
Arm som störst:
39 -> 37 (-1)
Under byst: 99 -> 94 (0)
Vid naveln: 97 -> 90 (-1)
Buk som störst: 124 -> 112 (-2)
Röv som störst: 125 -> 118 (-2)
Lår som störst: 77 -> 73 (-1)

Kommentar: Fick ta min väg-och måttdag en dag innan för jobbar imorgon och då är jag alltid så svullen så tidigt på morgonen. Men helt otorligt! Händer detta verkligen mig? Nu dom senaste veckorna har det tagit fart ordentligt. Dock känns det inte som jag blivit så himla mkt mindre, tycker det inte är -18 cm runt buken när jag kollar mig själv i spegeln. Ska nog belöna mig själv med ett jävligt jobbigt träningspass sen =)

Klibbigt värre!

Är det bara jag som är klibbig i denna värme? Fan känner mig dyngsvettig o dyngseg har knappt rört på mig. Men nu har en celsius slinkit ner så hoppas på lite energi. Hade i den i frysen en bra stund så den var iskall när jag tog ur den, riktigt god då faktiskt. Kan ju inte påstå att smakerna är dundergoda.

Men ska pallra mig iväg till gymmet snart så jag får röra på dököttet. Skulle vilja ha ett par typ cykelbyxor o träna i men då skulle väl hela gymmet dö om dom såg mina tjocka lår så det får vänta.


Drömkroppen

Enligt mig har Kim Kardashian drömkroppen, utan tvekan. Hon har verkligen kruvorna på dom rätta ställena och en smalare midja. Riktigt kvinnlig. Skulle bli överlycklig om jag kunde få en liknande kropp som hennes, då jag redan har timglasfiguren fast större. Drömma kan man iaf


Dagens kost och motion 7/6

Kost:
Frukost: Två små grova bröd m. ost och gurka
Mellanmål: Smoothie
Mellanmål: Jordgubbar
Mellanmål: Naturdietbar
Middag: Tacos
Övrigt: Vatten, pepsimax

Motion: Styrka för överdelen av kroppen + 30 minuter promenad

Kommentar: Ja det blev ju inte allt för mycket mat idag. Fick ingen direkt lunch utan kändes mer som 3 mellanmål jag åt. Men det har varit så jäkla varmt idag.-

for you

Jag måste bara säga att jag är väldigt glad över att jag startade denna blogg. Den har hjälp mig otroligt mycket. NI har hjälpt mig otroligt mycket. Ni får mig att vilja fortsätta. Ni peppar verkligen mig med era kommentarer.

Jag har hela 22 som följer min blogg (kanske inte är så mycket för er men för mig är det det) som väljer att följa min blogg. Tycker det är jättekul. Hoppas jag gör någon nytta för er!


Zumba

Det blev lite zumba idag, vi var endast 3 pers plus instruktören. Men fy så svettigt det var.  Hade bar tänkt att gå på löpbandet men såg att ett pass skulle börja så gick in. Min tröja var dubbelt så blöt idag. haha

Dock har jag inte ätit så jävla bra idag. Både vitlöksbröd och fika. Men dock har jag inte ätt så stora mängder.

Imorn blir det massa träning för sedan jobbar jag kväll två dagar i rad och då vet jag inte om jag orkar träna innan, men hoppas iaf.



Psykbryt

(varning för gnällit och långt inlägg med dåligt självförtroende)

Jag fick världens psykbryt här hemma förut. Över mig själv, mitt utseende. Att det ens kan vara lagligt o se ut som jag gör! Min extremt feta kropp, min hängbuk, hängtuttar ner till knäna. Allt bara dallrar och bristningar så man ser ut som en sprucken gris. Mitt ansikte, mitt fula korta hår. Vill fan inte ens visa mig ute för jag är så jävla grotesk och äcklig! Älskar kläder men passar inte i skiten. Jag vet ju att när folk tittar på mig så är det för dom undrar hur fan jag kan se ut som jag gör. Fan hatar detta! Blev helt hystersik! Har typ alltid varit såhär lite från o till men idag tog fan priset.

Varför kan jag inte lära mig och tycka om mig själv? Vad fan äre som är så jävla svårt? Jag hittar bara alla fel! Allt är fan fel! För när jag har har gått ner tills jag är nöjd med min kroppsform, kommer jag bli nöjd då? Fan, eller kommer jag gnälla på att jag har dom där fula bristningarna som kommer va där hela livet? Eller mitt fula korta lockiga hår? Vet inte vad jag ska göra för att kunna gilla mig själv bättre. Förstår itne ens att min sambo vill ha mig. Kanske är onödigt o skriva allt här men jag måste få ur mig det och bloggen hjälper mig med både med och motgångar.

Vill kunna va stolt över mig själv och kunna visa upp mig själv för den jag är!

Svett

Blev styrka för underdelen av kroppen idag och 60 minuters promenad. Utamnade mig en hel del och ökade hastigheten väldigt mycket på löpbandet. Körde även i lutning. Svetten bara rann på mig. Kände mig ganska mör i benen efter styrkan men knallade på ändå. Straffade mig lite efter gårdagens onyttigheter. Här är beviset på svettig rygg!




Veckans träning


Kommentar: Tycker jag har kämpat på jäkligt bra. Tränat 6/7 dagar. Blev totalt 540 minuters träning! Alltid något. Nu ska jag fortsätta såhär. Jag vill!

Söndag

Sitter här och funderar lite. Jag känner att allt med flott och socker är inte min grej längre. Idag mår jag bara skit utav att jag åt/drack det igår och jag känner att jag inte får ut något av att få i mig det. Jag är för motiverad just nu för att kunna njuta av det. Så imorse åt jag lättfil med jordgubbar till och en halv grov macka med ost och gurka. Smakade himla bra och kändes mycket bättre i psyket. Så snart ska jag iväg och köra lite på gymmet och sedan blir det allsång här i finspång.

Föresten så köpte jag lite nya träningskläder till mig i fredags. Köpte två linnen och en sportbh. Tränar ju så pass mycket så hinner ju inte tvätta upp det mellan varven. Jag köpte faktiskt linnena på gina. Dom har fått in linnen med riktigt tunn brottarrygg, vilket jag velat ha väldigt länge. Ett tips iaf.



Nya tag imorn

Ja fy bubblan, idag har jag ätit både pizza och dricker nu alkohol. Inte nog med det har jag inte tränat idag heller. blöööööö. Men är brun iaf :D

Veckans mått och vikt - woho!



Vikt

Veckans vikt:
-1,5 kg!
Total viktnedgång: -6,5 kg

Mått
Arm som störst:
39 -> 38 (-1)
Under byst: 99 -> 94 (0)
Vid naveln: 97 -> 91 (+1)
Buk som störst: 124 -> 114 (0)
Röv som störst: 125 -> 120 (0)
Lår som störst: 77 -> 74 (0)

Kommentar: Helt otroligt! -1,5 kg! Trodde aldrig jag skulle klara gå ner så mkt på en vecka! Fan vad jag är bra! Dock kan jag ju inte säga att det har hänt så mkt på måtten förutom att armen har rört på sig för första gången! Men är nöjd ändå! Detta betyder massor för mig! Ska se till o hålla regelbunden vägning nu.

Synd om mig

Nejvars men fan, killen har två kompisar här, dom vräker i sig pizza, det luktar gudomligt men jag fet-vägra att köpa till mig med. Men fy fan så gott det luktar, jag tror jag dör snart. Jag får nöja mig med en sallad ist.

Jag är verkligen inte sugen på sk snask längre. Blir äklad av o tänka på godis och chips nu förtiden. Jag som annars ääääääälskar chips. Har köpt jordgubbar ist och tagit några på kvällen när jag fått sug efter något o äta på.

Men som sagt, mat i olika slag känner jag fortfarande sug av så det är ganska jobbigt o sitta här just nu o känna denna pizzadoft.

Har även lite abstenens här hemma efter lite täning med. Såg att gymmet stängde kl 18 idag.

Skumt

Sovit få timmar inatt, varit vaken sen kl halv 6, cyklade typ konstant när jag jobbade mellan 7-11, har tränat hårt på gymmet 2 timmar, fixat här hemma, varit ute o gått 30 minuter nu MEN skulle kunna gå en runda till för jag är inte trött, vad äre för fel på mig?

Oj, hade jag nyckelben?

Körde igenom hela kroppen idag på gymmet. Fy bubblan vad jobbigt det var, Känner att jag har mycket bättre teknik nu när jag fått gå igenom och fått lite tips och så. Blev även 40 minuter med riktig jävla tempo på promenaden, varav 30 minuter var i uppförsbacke med. Utmanade mig lite och blev dyngsvett, men helt klart värt det.


Haha, inte visste jag att jag hade nyckelben. Även skymtat lite axlar och skuldror i speglarna på gymmet. PEPPNING! haha. Syns kanske inte så jävla bra på bilden eftersom det är tagen med en skitkass mobilkamera. Men va fan, dom syntes inte alls förut!


RSS 2.0