Onsdag

Jobbat 13-21.30. Innan det vart jag intervjuad av Norrköpingstidningen så har inte hunnit träna idag tyvärr. Var riktigt sugen så det kändes segt. Men har knallat som en idiot på jobbet istället.

Imorgon ska jag följa med bror min till gymmet. Ska bli grymt kul. Skoj o träna med killar.

Dagens kost:

1 Äpple
1 Bar
½ färdigrätt pasta bolognese med tomater till (äter aldrig färdigrätter men glömde matlåda)
1 Clementin
½ Mockaruta


Såhär lite har typ de senaste dagarna sett ut oavsätt om jag tränat eller inte. Ja, jag vet att det är på tok för lite men är inte sugen på mat helt enkelt. Ska försöka bättra mig för får blodtrycksfall så fort jag gör minsta rörlse.

Bra jobbat tjockis

Dagen började sämst men slutade ganska bra. Dåligt med sömn nu på sista tiden och har suttit och funderat över mitt självförtroende och hur jag ska ta itu med det. Måste börja fokusera på vad jag är bra på och vad som jag faktiskt kan ha gjort något bra utav.

Saker och ting som är värt att jag börjar tänka på;

- Måste säga att jag är envis, inte för att jag vet om det alltid är bra men jag har lyckats tagit tag i min vikt och tappat en hel del. Det måste ju vara bra på något sätt?

- Jag är ganska omtänksam med tanke på att jag säger ja till allting som folk frågar om.

- Även om mina lår är ganska stora, så är dom faktiskt ganska muskelösa. Vilket jag faktiskt gillar. Svårt och få på bild. Gillar formen på kvinnokroppen och vill gärna ha en sund och kurvig kropp.

- Tydligen så är jag så pass bra på att fotografera att jag ska få ha ett repotage i NT (norrköpings tidningar) med mina bilder och även blivit erbjuden extrajobb där.

- Jag får flera gånger i veckan kommentarer om att jag är inspirerande. Vilket smickrar mig.

Ja det var lite vad det jag kan tycka är bra med mig själv och som jag ska försöka tänka på.
Så bra jobbat, tjockis!

Måndag

Idag är jag ledig och det har varit riktigt skönt. Var på gymmet förut och körde armar/axlar/skuldror/mage med mest fokus på magen. Lär ha träningsvärk där imorgon för pressade den ganska så hårt. men det är skönt, vet man att man har gjort någon nytta. Körde även 20 minuter powerwalk, löpning 5 minuter och hade kört någon minut på trappmaskinen så ringde det på mobilen och det var om att jag fick förlängt på jobbet så kom av mig från träningen så jag åkte hem.



Veckans träning


Kommentar: 3 dagars träning denna vecka. Skapligt ändå med tanke på att jag var hemma från jobbet 2 dagar o sen jobbat hela helgen och ska snart iväg för och jobba dom sista timmarna. Hoppas på mer nästa vecka.

Veckans mått och vikt - I fucking did it!!

Vikt
Veckans vikt:
-1,0 kg (-2,4 kg)
Total viktnedgång: -20,2 kg

Mått
Arm som störst:
39 -> 32 (0) Totalt = -7 cm
Under byst: 99 -> 84 (-1) Totalt = -15 cm
Vid naveln: 97 -> 78 (-2) Totalt = -19  cm
Buk som störst: 124 -> 93 (-2) Totalt = -31 cm
Röv som störst: 125 -> 109 (0) Totalt = -16 cm
Lår som störst: 77 -> 61 (0) Totalt = -16 cm

Kommentar: OMG! Jag säger bara O-M-G! Jag har faktiskt klarat min stora utmaning. Jag har tappat över 20 kg. Helt otroligt. Ni ser att det står 2,4 kg inom parantes är för att jag smygvägde mig i helgen och då visade vågen de kilon så bara från i helgen har jag tappat 2,4 kg, men om man ska räkna med vad jag skrev som resultat förra gången så är det minus 1 kg.

Nedan får ni även en före/efterbild för o se vad som har hänt under tiden. Bilden till vänster är katastrofal. Var jag sådär stor, jag tyckte den var rätt okej när jag lade upp den från början. Samma tröja på bilderna.




Snälla, fatta!

Okej, jag måste skriva av mig. Just nu vet jag inte om jag tränar för att jag tycker det är kul eller för att jag helt enkelt är nere i botten. Asså jag älskar ju och träna men när jag ser min kropp....jag står inte ut med att se den. Jag kan inte inse att jag är minus 29 cm där magen är som störst. Jag kan inte inse att dubbelhakan är borta. Jag blir så trött på mig själv.

Idag när jag var på gymmet slog jag mitt rekord på löpning. Jag varierade med att kuta och att löpa i 20 minuter i sträck! Jag var så jäkla nära på o spy. En ända gång tidigare har jag orkat 15 minuter i sträck och då gick det inte ens fort. Varför jag klarade det idag var för att det ända jag hade på hjärnan var synen av min kropp. Med tanke på att maten denna vecka har varit på tok för lite så vet jag inte vad som håller på o hända med mig. Jag MÅSTE lära mig att acceptera mig själv för den jag är.

Imorgon är det vägning och det måste vara minus där annars går jag under.

Nej nu ska jag andas ett par gånger och hoppas på att morgondagen blir bättre.

Paket




Lite påfyllning. Blev celsius med apelsinsmak och sedan lite coffeintabletter. Se om de får mig o bli lite piggare och slippa huvudvärken. Någon som har prövat dom?

Lite roligt men störande

Var hos min mamma igår. Hon skulle göra sig av med lite kläder. Bland annat ett par jean som hon fått av mig för 100 år sedan just för att jag inte kunde ha dom längre. Jag tänkte att jag kunde pröva dom och vem kunde ha dom då? Blev riktigt glad. För när jag använde dom förr innan jag gick upp en massa så hade jag en toffs o knäppa dom med, nu är dom stända som vanligt och glappar t.om lite.

Dock är det något jag stör mig på. Jag har så fruktasvärt bred röv o stora lår(ärft från mor). Blir galen, försökte ta några bilder för o se hur jeansen satt bakifrån men ser inte klok ut. Ser ut som en bred ladugårdsdörr.


Träning och mat

Även dagens träning var grym. Blev först 20 minuter intervallträning och sedan 55 minuter aerobis. Som jag har saaaaknat aerobicsen. Sjukt kul är det och svetten den bara rann. Kanske att man kommer se något vettig ut till sommaren. Kan ju hoppas i alla fall.

Dagens kost har bestått av:
- 2 grova mackor (sådana dära extremt tunna hyrkantiga) m. ost och skinka
- 1 banan
- Kvarg blandat med 1/3 naturdietpulverpåse (höll mig mätt på det i 3 timmar)
- 1 äpple
- 1 protteshake
- lax m. grönsaker



Måndag

Sitter och väntar på att dra på träning. Blir aerobics idag, inte kört det på 100 år och det är ju så grymt kul, ska nog även klämma in lite kondition innan. Ätit kalasbra idag. Ska berätta vad jag åt till lunch förut och som jag även höll mig mätt på. Det har med naturdiet-pulver att göra och jag ska nog börja äta det till lunch på jobbet  ett tag framöver just för att slippa ha med matlåda som smakar bajs dagen efter.

Nej nu måste jag klä mig och dra.


Mums!

Veckans träning


Kommentar: Blev en del träning denna vecka trots allt. 5/7 dagar blev det. Hoppas på att hinna med så pass mycket träning nästa vecka med för jobbar 6 dagar den veckan och så har jag ett fotojobb. Ja, något ska jag hinna trycka in.

Underbart!

Hade en helt underbart träningspass precis. Körde mage/armar/axlar och jag tog i utav bara fan. Köttade som en idiot. Jag hade verkligen en röst i huvudet som skrek; kääääääääääämpa, kääääääääämpaaaaaaa!

Blev även 20 minuter löpning och 25 minuter powerwalk. Även där gick det hur bra som helst. Helt otroligt. Ville inte sluta. Svetten bara rann och jag bara tänkte hela tiden ; mot målet, mot mååååååålet!

Ja gud jag så roligt och underbart det är när träningen går så bra. Fattar inte hur man inte kan tycka om och köra slut på sig själv :D Något som också är otroligt är hur bra min kondition har blivit. Hög level på powerwalken, känns knappt något. Förut orkade jag knappt löpa 1 minut per gymbesök men nu orkade jag hela 20 minuter, varav jag körde 2 gånger 10 minuter i sträck och har bara lite känningar av benhinnorna, förut kunde jag knappt gå powerwalk utan att få ont på direkten, nu kan jag löpa! Jag känner mig fan fri som en fågel!



Svettig men lycklig Emma!

Söndag



Sitter och äter lite frulle. Eller det är kvarg med lite prestationshöjare i. Ska en sväng till gymmet.

Har kommit fram till att jag ska nu några dagar i veckan som kommer byta ut en del mål mot pulver för att jag har varit så svullen i magen en längre tid o ska se om det kanske hjälper. Är egentligen imot pulver men ska testa bara några mål nu.

Ingenting är omöjligt

Jag satt och såg på extreme makeover weightloss häromdagen och det är något jag verkligen kan tipsa om. För ingenting är omöjligt när man ser dessa extremt stora människor bli normala och fina i kroppen. Gud så dom prestrerar och det gör så att en annan får en sådan motivation. Kan dom så kan verkligen jag nå mitt mål. Visst dom får operera bort överflödig hud och så men ändå, dom klara av att tappa dessa kilon! Det måste vara så himla jobbigt och ansträngande och väga så extremt mycket.

Så ni som inte har sett något avsnitt, gå in här och kolla vettja. Det är extremt peppande och motivernade.


Inspirernade

Träning på fredagskvällen

Idag följde en vän med till gymmet. Vi körde lite styrka för rygg/armar/bröst och sedan 10 minuter på crossen och 10 minuter powerwalk. Kanske inte var det jobbigaste träningspasset men skönt o komma iväg ändå. Vi tog även lite vardagslyx och bubblade och badade bastu efteråt sen gick vi hem till oss och lagade tacos och hade lite idolmys.

Ja e bra kväll efter denna jobbvecka.


Se vilket århundrade man når en snygg kropp =)

Kämpargöd

Ja fy helvete vad jag kämpade på idag på gymmet. Först körde jag 45 minuter riktig jävla hård powerwalk. Gick på samma sjukt höga level hela vägen och min telefon ringde 2 gånger och kunde faktiskt prata samtidigt. Körde sedan ben/mage, kanske inte lika hård som powerwalken var men avslutade sedan med jogging i 5 minuter. Shit, har inte joggat på ett tag men gick bra. Inte varit på gymmet på några veckor heller och var grymt att vara tillbaka. Har ju bara varit hemmaträning/pormenader senaste tiden.

Har tagit en bild på mig själv i bara trosor och bh. Det jag ser på den bilden ser ganska okej ut. Jag gillar den formen jag har där men vill ha den mindre/tightare. Hoppas jag kommer bli nöjd en dag.

Mot gymmet

Värsta lyckoruset av bara tanken av att åka till gymmet!


Kolla även mitt ringfinger ;)

16/11

Skulle ha gått på gympan som var klockan 10 hade jag tänkt men råkade sova fram till kl 9.50 så det sket sig. Är dundertrött o seg fortfarande så idag går allt i slowmotion. Har bara personalmöte idag på jobbet annars så är jag ledig vilket passar bra idag för idag är det min och min finaste dag. Vi firar 4 år tillsammans. Tyckte inte det var länge sen vi träffades. Så idag ska jag bara tillbringa all min tid med honom.

Vi skulle göra fläskfilé med pomme sen men ska nog försöka att ta ytterst lite av pommen och mer grönsaker.

Känner att det rullar på ganska bra nu, Bra mat 2 dagar i rad. Lite träning på det med. Men det är fortfarande min mage som är så irriterande som alltid är så himla svullen. Blir galen på den. Vill kunna känna mig normal i magen.

Nya tag

Skönt att det är nya tag som gäller nu. Har precis trampat 30 minuter på crosstrainern framför ensam mamma söker här hemma. Skönt att kunna träna hemmifrån då jag inte har så mycket sug att åka till gymmet när jag jobbar kväll och känner mig bara stressad. Så det är himla skönt såhär innan frukost.

Funderar på att köpa mig en pilatesboll så man kan komplitera lite styrkeövningar med så jag kan köra mage så mycket som möjligt för den känns en aning sladdrig. Men ska försöka ta mig till gymmet imorgon för har bara personalmöte på jobbet imorgon annars är jag ledig. Dock är det en speciell dag imorgon så jag kommer inte äta allt för nyttigt imorgon men ska göra mitt bästa.

Min älskling <3


Måndag kväll

Blev en bra dag idag. Ätit bra , frukost blev det 2 grova små bröd med, ost, skinka, gurka och sallad. Till Lunch (som jag iof åt kl 3 på jobbet) så blev det dom hemmagjorda köttbullarna (supergoda), kvarg blandat med avokado och tomat. Till kvällsmål blev det kvarg blandat med funlight och en banan. Nu är jag hungrig igen så sitter och knaprar i mig några vindruvor. Stoppar sötsuget tycker jag.

Bta så var det första gången jag åt kvarg blandat med funlight. Bara hört talas om alla som blandar keso och funlight och fattade inte hur man kunde göra det men prövade idag med icas egna kvar med 0,1 % fett och jordgubbs funlight och fy bubblan så gott det var! Smakade verkligen som youghrt som så många sagt. Detta kommer bli en ny vana hos mig.




= mums!

Måndag

Riktigt skönt med måndag. Har börjat denna vecka med lite lätt träning i form av 20 minuter på crosstrainern. Känner att jag måste "värma upp" lite med träningen denna vecka och bara köra några kortisar för att känna att jag inte ska stressa för nu måste min stress bort.

Har precis stått och stekt hemmagjorda köttbullar som jag ska ta med till  jobbet sen.

Nej nu ska jag avnjuta två grova smörgåsar med ost, skinka, sallad och gurka. Vet inte när jag får äta nästa gång idag så passar på med en stadig frukost.


mums!

Tack!

Ja, jag säger tack för er som stöttar mig i mina svackor. Jag vet inte varför jag klankar på mig själv när det bara är för min skull jag gör det och ingen annan ska egentligen ha några åsikter. Så tack, stort tack verkligen!

Idag känner jag mig ganska motiverad. Imorgon är det måndag, en ny vecka och jag ska försöka att komma tillbaka till mina vanliga rutiner. Inga krav, inga måsten, bara något där i bakhuvudet som säger att jag ska tänka mig för och säga är det värt det i slutändan? Det är hur jag funkar och bevis på att det även fungerar så nu ska jag tagga. Jobbar kväll 2 dagar i rad och jag tycker det är lättast att äta bra då så blir nog en bra start på veckan.

Kommer förmodligen inte väga mig nu på fredag utan tar nog det veckan efter för att komma igång och hoppas det inte är för mycket plus på vågen.

Nu ska jag komma tillbaka i mina vanliga rutiner, stressa ner några varv och bara tänka att jag gör detta för mig själv, enbart för mig själv och jag vill bli nöjd!


Erkännande

Jag är död i bloggen, död hemma. nejvars men fy helvete vad jag har tappat ginistan just nu. Har nog inte känt såhär på hur länge som helst. Men kanske har sin förklaring när jag jobbar 110% och sedan "extraknäcker"/hobby fotograferar jag på sidan om mitt vanliga jobb. Jag vill verkligen hinna med min träning som betyder hur mycket som helst för mig men jag vet i fan hur jag ska hinna med det varje dag när jag har så fullt upp just nu. När jag inte hinner med den varje dag så känner jag att jag känner mig totalt värdelös på det jag försöke uppnå, mitt mål.

Inte nog med det så har jag blivit så hemmablind nu med så ser inte ett dugg skillnad på dessa -19 kg. Känner mig lika övergödd och fet fortfarande.

Något jag med har funderat på är att så fort jag ställer krav på mig själv, alltså tex att jag inte får äta vad jag vill, då blir jag som en trottsig 3åring och gör precis tvärt om. Det där med regler och skit funkar inte på mig. Hade inga regler under hela sommaren och titt så bra det gick. Men nu, usch. Ska inte ha några regler utan kör mitt eget race.

Nej nu är jag ledig fre-sön och jag ska bar ta det lugnt, göra vad jag vill, äta vad jag vill och slippa all stress och elände. Jag hoppas att måndag blir en nystartsdag för mig och jag hoppas att jag kan få beta av mitt mål på -20 kg. Jag vet ju att jag kan och jag ska fan klara detta för att sedan kunna fortsätta med nya mål.


Motivation, motivation, MOTIVATION!

Tisdag

Idag har det rullat på otroligt bra. Ätit bra på jobbet och här hemma. Tog med mig en protteshake till jobbet och hade som mellanmål och det var precis lagom. Ska börja med det. Smidigt är det med.
Blev 45 minuter powerwalk idag
. Passar på att vara ute i friska luften och gå nu så mycket som möjligt nu innan snön kommer.

Min uppdatering har ju inte varit så bra känner jag. Just nu har jag jobbat de senaste dagarna och jag fick äran att fota Finspångs luciakandidater. Så det pysslade jag med igår kväll och sitter nu och redigerar dom i högsta hugg för dom ska vara inlämnade imorgon. Dom kommer synas i både Norrköpingstidningen och folkbladet så det ska bli kul men samtidigt lite pirrigt. Men har varit duktig som hunnit med lite motion i alla fall.

5 av 50 (igår)

Kost:
Frukost: 2 knäcke m. ost
Mellanmål: Äpple, liten chokladboll (en som bjöd på jobbet)
Lunch: Tacosallad (räster)
Mellanmål: Banan
Middag: Fiskpinnar m, tomat och potatismos
Kvällis: Några vindruvor

Träning: 45 minuter powerwalk (med josse, dock joggade en ganska bra bit bredvid henne medans hon gick)

Kommentar: Middagen var redan en liten portion o då vippade jag givetvis ut hälften på mattan så den blev minimal men blev faktiskt mätt ändå. Kunde ju ha skippat den lilla chokladbollen men hade en som fyllde år på jobbet och jag var fortfarande hungrig efter äpplet så råka bli så.


4 av 50

Kost:
Frukost: 2 knäcke m. ost
Mellanmål: 2 frallor m. ost och cola
Lunch: Tacosallad
Middag: Smoothie

Träning: 60 minuter powerwalk (med josse) och 15 minuter på crossen här hemma

Kommentar: Halvbra dag med maten. Mellanmålet var inte den bästa men glömde ha med till jobbet så fick bli vad som fanns i affären. Tacosalladen var mest grönsaker så den var bra.

Skönt med både promenaden och sen lite intensivt på crossen här hemma. Satte på du är vad du äter för att bli lite mer peppad.


Snyggve

Veckans träning



Måndag:
Mage/rygg/skuldror + 20 min pwalk + 10 min crossen
Tisdag:
Blandad styrka + 90 min pwalk + 10 trappträning
Onsdag:
Mage/rygg/skuldror + 20 min pwalk
Torsdag:
Blandad träning + 30 min pwalk
Fredag:
Vila
Lördag:
Vila
Söndag:
60 min pwalk + 15 min crossen

1 av 50

Kost:
Frukost: Smoothie gjord på banan, frysta jordgubbar och ananas.
Mellanmål: Äpple
Middag: Fläskfilégryta m. potatis och grönsaker

Träning: Styrka för armar, axlar, ben med mycket fokus på sätesmuskeln + 30 minuter powerwalk

Kommentar: Lite mat, men gör inte så mycket just nu känner jag för blev lite som en "ränsning". Trodde inte jag skulle ta mig till gymmet för sprang som en idiot på jobbet och blev kall och frusen men fick lite nergi ändå och gick till gymmet.

Dock så gick det jättebra på konditionen. Körde på en riktigt hög level och sprang en del med. Men på styrkan var det så mycket folk överallt så var okoncentrerad och vågade inte riktigt göra allt för var så mycket "hårda" grabbar vid fria vikterna och kände mig så övergödd och osäker.


Gör som många andra - julutmaningen

Jag går med i Jannicas utmaning. Eller min verision av utmaningen. Nu när jag känner mig riktigt peppad från allt skit igår blir det en bra nytändning. Denna utmaning håller på fram tills den 22/12. Det är exakt 50 dagar kvar tills dess.

Min består utav detta:
- Inget godis, chips och så vidare som tillhör den kategorin (endast något litet 1 gång på helgen)
- Blir det utemat - hitta det nyttigaste alternativet (så som plocksallader osv)
- Träna MINST 3 dagar i veckan
- Endast vanlig cola på helgerna (med tanke på mitt beroende)






Grymt skönt med ny dag

Idag känner jag helt annorlunda mot gårdagens inlägg. Ja, jag svullade igår, men idag vill jag verkligen inte ha en ända flottig bit till. Tror man måste få göra på detta sätt bara för att inse att det är så ovärt. För det är så jag känner idag.

Så idag kör vi på nya tag och jag är mycket redo. Hoppar vägningen på fredag och kör den på måndag istället för att slippa bli yberbesviken.


Tummen upp!

Inte stark alla gånger

Just nu sitter jag här och har ångest upp över öronen. Jag tar på mig för mycket att göra. Blir galen på mig själv.
Jag vill så himla mycket på en gång. Idag fick jag reda på att jag fått ett nytt vik igen. Denna gång på 100%. Jag fotografer vid sidan av. Jag vill träna jämt. Bara för att jag har några jobbdagar inbokade sedan tidigare utöver schemat jag får så ska jag jobba 8 dagar i rad. Veckan innan det var det 10 dagar i rad. Innan det 6 dagar i rad. Mina lediga dagar går åt till allt annat än vila. Idag ringde några och frågade om jag ville fota luciakandidaterna i finspång och även det tog jag på mig. Det är på måndag och nu i efterhand undrar jag varför jag ens tog på mig det. Det kommer och vara med i 3 olika tidingar. Mitt självförtroende säger att bilderna inte alls kommer bli bra.

*Andas*

Inte nog med det så är jag grymt sugen på allt flott och socker som finns i hela världen. Idag tänker jag släppa på alla måsten och äta vad fan jag vill. Imorgon är en ny dag med nya möjligheter och jag har inte bråttom med att bli nöjd med min kropp.




Good work

Idag har jag legat i kan jag säga. Började dagen med 90 minuters pormenad. Åkte in till stan för att lägga en blomma på farfars grav eftersom han fyller år idag. Sedan så passade jag på att dra med bror min till hans gym och där blev et lite blandad styrketräning och 10 minuter på trappmaskinen. Benövningarna körde jag 8x3 och la på väldigt tungt. Riktigt jobbigt och kul var det. Lär ha redig träningsvärk imorgon. För det har jag idag från gårdagens träning.

Ätit väldigt dåligt idag och man märker det direkt på mitt humör. Usch på det men nu är jag mätt och glad igen =)

Dock insåg jag hur fet jag är när jag var med min bror på gymmet. Kollade i alla speglar o damn vilken valross jag är! Tur att jag jobbar på det i alla fall.


<3

RSS 2.0