Fredag

Var och tränade med min bror imorse på hans gym. Så mycket roligare och träna med killar som gillar att ta i och köra gärnet! Blir ju att man tävlar lite mot dom och försöker öka vikterna så svetten verkligen sprutade. Vi körde överkropp, armar, axlar, bröst, skuldror. Sedan körde vi 30 min box där jag slog olika slag mot mitsar han höll i. Körde olika "intervaller" där och fy fan vilket flås jag kom upp i och vilka hårda slag jag fick till! Riktigt kul. Önskade att man hande någon som ville köra sån träning för det är grymt kul och tungt och jobbigt. Avslutade sedan med 20 min kondition på trappmaskinen.

Åh jag älskar hård och jobbig träning. Svetten ska spruta! <3


Pucko 1 och 2 (denna jacka är som ett tält på mig)

Veckans mått och vikt


Vikt
Veckans vikt:
-1,0kg
Total viktnedgång: -17,8 kg

Mått
Arm som störst:
39 -> 32 (-1)
Under byst: 99 -> 87 (-1)
Vid naveln: 97 -> 81 (-1)
Buk som störst: 124 -> 96 (-2)
Röv som störst: 125 -> 109 (-2)
Lår som störst: 77 -> 63 (0)

Kommentar: herre min skapare vilken bra vecka! Är riktigt nöjd. Vägde mig ju inte förra veckan och jag kan nog säga att jag har gått ner mer från förra veckan för då lär den inte ha stått på -16,8 kg som den gjorde veckan innan den. Hade varit kul och veta såhär nu i efterhand vad den stog på. Detta firar vi med lite träning med min bror!
Men ser ni inte hur nära mitt mål jag är? Har 2,2 kg kvar(!)

Jag är taggad, så sjukt jävla taggad!

Jag smygvägde mig imorse. Jag är så nöjd äver mig själv! Mer säger jag inte förns på fredag.

Men nu över till dagens träning. Var och tränade imorse igen (!). Inte klokt vad duktig jag är. haha. Nej men riktigt skönt faktiskt och vara tidigt på gymmet. Ska nog det imorgon med. Blev styrka för ben/röv/mage och sedan körde jag 40 minuter powerwalk och sedan avslutade jag med 10 minuter på cardiowaven.

Kändes riktigt bra och hoppas på lite träningsvärk imorgon.

Har fixat lite i lägenheten idag och har precis bakat bröd. Så hoppas det smakar bra, hällde i lite ingridienser på måfå. Vägrar köpa bröd nuförtiden när man kan baka eget som man vet innehåller bra saker och som även smakar riktigt bra.


Dagens

Dagens motion blev 20 minuter powerwalk och 45 minuter vattengympa. Grymt skönt. Ska köra mer kondition nu ett tag framöver, men ska köra lite styrka ändå för att hålla igång, men just nu mer fokus på kondition.

Kosten blev:

Frukost: Onakafil m. musli och hallon.
Mellanmål: Äpple
Lunch: Bar
Mellanmål: Clementin och BSN No-Xplode (innan träning)
Middag: Hemmagjord biff m. grönsaker, pepsimax

Kunde ha lagt in något i proteinväg på ena mellanmålet iaf men annars nöjd med dagens matintag. Lagom stora portioner ca var 3e timme.


Om ni fick välja

Jag bara äääälskar benpressen. Den är tung och skön och man känner hela benen och röven. Man känner verkligen hur den tar och att den gör sitt. Den finns ju både i sittande och liggande.

Så om ni fick välja en övning som ni gillar bäst, vilken skulle de vara och varför?


Taggad som aldrig förr!

Hej min kära vänner! Nu har vi landat i den nya lägenheten och det känns så otroligt skönt! Vi har bara städningen kvar i andra lägenheten och sedan att packa upp alla prylar som vi är på god väg med. Jag bara äääälskar våran nya lägenhet, blir kanske några bilder på den.

Men nu till det som bloggen handlar om; vägen till att jag ska bli nöjd med mig själv och min kropp. Idag är jag på ny kula efter flytten. Jag är taggad som aldrig förr. Maten och träningen har varit kalas idag. Äntligen!

Jag var och powerpalkade på gymmet kl 07.00 (!!) imorse. Aldrig tränat så tidigt men blev visst så idag. Så blev powerwalk i 30 minuter och sedan gick jag ner och simmad 30 minuter. Kändes otroligt skönt efteråt.

Maten har bestått av frukost; 2 knäcke med ägg på den ena och ost på den andra. Lunchen; tacosallad. Middagen; Kycklingsallad. Blev visst inga mellanmål tyvärr men det hoppas jag på imorgon.


En dimmig morgon - En jobbande Emma

Längtar tills måndag

Jag längtar tills måndag otroligt mycket! För det innebär att vi har hunnit flytta, jag har en mindre sak att tänka på, jag kan dra igång med mina dagliga rutiner igen! Jag vill ha måndag nu!

Men först får jag väl njuta här hemma i det fina vädret och plocka med det sista som man kan packa ner sedan är det jobb ikväll. 6 dagar i rad börjar och kännas kan jag säga.

TUMMEN UPP!

Torsdag

Redan torsdag! Veckorna går sjukt fort. Han med en promenad förut på 30 minuter. Inte så mycket att hänga i granen men alltid något. Har fixat med kartonger nu och sedan blir det kvällsjobb.

Har bestämt mig för att inte väga mig imorgon. Jag väntar tills nästa vecka. Vill inte bli besviken för jag vet att senaste tiden har varken mat eller motion varit bra.

Bra där

Jag tog mig faktiskt ut på en promenad på 45 minuter! Jag var grymt trött när jag kom hem efter jobbet. Somnade nästan i soffan men nu efter pormenixen känner jag mig piggare. Försökte gå raskt men jag har fått problem med ena skinkan. Känns som det är något fäste av något slag som gnider lr något i skinkan för när jag tar vissa steg eller böjer mig så hugger det tag ordentligt. Så vill inte anstränga det för mycket. Men har ju vilat (bortsätt rån allt annat jag har gjort iställt) i två dagar så kunde inte vara ifrån träningen mer. Är bara ledig 1 dag på 10 dagar så det kommer kännas. Ska försöka hinna med flytt och jobb och träning. puh


Blev 4,4 km på 45 min

Stress!

Fy bubblan vad jag är stressad! Allt med flytten och jag ska både hinna jobba och träna. Ska jobba 6 dagar denna vecka. Vi ska ha hunnit flytta innan den 29e och då har dom inte ens kommit o tapetsera än. Urk på detta.
Har inte hunnit träna idag heller, dock så sitter jag ju inte bara på arslet o rullar tummarna ist utan håller ju faktiskt på o rör på mig en hel del ändå.

Ska försöka hinna med en promenad imorgon. Vill ju så gärna men just nu är det för några timmar på dygnet.
Nej nu hoppas jag bara att dessa veckor går så man kan börja tärna normalt igen. Vill ju klara min utmaning ju!


En bild från en mysig promenad förra veckan

Måndag

Idag när jag vaknade så hade jag ont överallt i stort sätt. Men nu känns det bättre. Har varit i den nya lägenheten och flyttat kartonger så har varit genomsvett. Det fick bli min träning för idag. Ska snart iväg och jobba. Ha en bra dag!

Det som inte dödar, det härdar

Ja det har jag fan bevis på idag! Följde med min bror till hans gym på 1½ timme. Körde igenom hela kroppen på styrka, sedan 20 minuters kondition på de. Efter det var det bra att åka till min sambos mamma och sambo för att hjälpa de att flytta. Sprang i trapporna fram och tillbaka till 3e våningen plus vinden i 4 timmar. Efter det så hade jag lovat Josse att gå på bodycombat så det blev även det på 55 minuter. Idag vet jag verkligen att jag lever ska jag säga er. Orkar knappt röra mig. Dock tog jag mig igenom bodycombaten ganska bra, hade ändå massa ork men hade ätit 1 timme innan så höll ju på o spy typ 100 gånger så det var lite synd att det vart så. Men som sagt, glad att orken fanns så jag tog i som en idiot mellan varven.


Bror pumpar

Har tränat 6/7 dagar denna vecka vilket är sjukt nice. På min vilodag så målade jag ju så kan ju inte säga att jag vilade då ;) Blev 630 minuter sammanlagt. Skrev även med dagens flytt.

Oh här kommer bilden ni väntat på...

Ja ni är ju sjukt många som vill att jag ska lägga upp min nya före/efterbild så jag kommer faktiskt efter mycket om och men lägga upp den. Jag är sjukt stolt över det jag har åstakommit. Det är så stor skillnad runt buken så det är inte klokt. Det är ju ändå 26 cm där buken är som störst.  Hoppas det gav er något. (Hoppas ni inte dör allt för mycket nu när ni ser dessa bilder)


Före-efter

Skönt!

Har både hunnit med och tvätta och tränat och klockan är inte nes 12. Så de ska va. Sjukt skönt o va ledig idag.
Tack för era kommentarer om förra inlägget.

Något som mer är skönt att Josse har bytt tillbaka till medley med. Vi tränade förr tillsammans. Körde vattengympa nästan varje dag. Men nu är hon tillbaka och jag är sjukt glad att ha någon som man kan peppa med. Så idag var hon med mig och vi körde styrka för armar/axlar/bröst/skuldror och sedan 30 min kondition.


Så jäkla snygga xD

Veckans mått och vikt



Vikt

Veckans vikt:
-0,3 kg
Total viktnedgång: -16,8 kg

Mått
Arm som störst:
39 -> 33 (0)
Under byst: 99 -> 88 (0)
Vid naveln: 97 -> 82 (-1)
Buk som störst: 124 -> 98 (0)
Röv som störst: 125 -> 111 (0)
Lår som störst: 77 -> 63 (-1)

Kommentar: Sjukt besviken på minuset! Jag har skött mig skitbra denna vecka. Jag har gått ner mer vissa veckor o då har jag även slarvat. Åh så surt det känns. Men det är bara att fokusera ännu mer.

Jag vill, jag kan och jag ska klara detta!

Trettio minutare

Ja det blev en 30 minutare idag. Så skönt med powerwalk nu när luften är så frisk. Har gått som en idiot på jobbet med plus att jag var ute o gick med en tant så jag har fått motion idag.

Jag sitter fortfarande och funderar på om jag ska lägga upp min lättklädda för o efterbild. h m m....

Promenix

Det blev en promenix idag på 55 minuter. Riktigt skönt var det även fast det blåste som bara den. Passar på att ta många promenad nu när luften är så frisk och det är lagom varmt ute. Sprang i trappor med för vi är typ klara med vinden nu.

Maten förövrigt går kanon! Inte ätit något onyttigt och det har varit lagom stora portioner. Inte ätit någon pasta/ris/potatis dock ätit lite hemmagjort börd men det låter jag mig själv äta.


Dagens träning

Dagens träning bestog av:
- Styrka för mage/rygg
- 20 minuter powerpalk på löpbandet
- Springa med massa flyttkartonger i trapporna

Nu blir det ingen mer uppdagtering för mig idag. Ska snart iväg på jobb och ska edan sova jour för första gången så slutar runt kl 7 imorgon bitti.

Frukost

Sitter här och mumsar på en god frukost. Äggmacka. Ska senare iväg och träna. Idag känner jag att motivationen för mat och träning är stor så det tackar jag för. Är lite orolig för vad det blir för mat på jobbet ikväll ( vi äter samma som brukarna).

Har en före/efterbild som man ser så sjukt stor skillnad på runt magen, står i bara trosor och top men vet inte om jag vågar lägga upp den. Ska fundera på saken.


Träning och kost

Blev träning idag. Så skönt. Blev 15 min styrka för röv/ben och 30 minuter på crossen. Jag är sjukt glad att jag har ätit klockrent idag. Blev en smoothie till frukost, en bar till lunch, en protteshake och banan efter träningen och nu till middag blev det lax och grönsaker. ätit lagom portioner och lagom mellanrum mellan målen. Är inte ett dugg sugen på flott eller socker. NICE!

Ny vecka, nu peppar vi!

Så skönt att det är ny vecka! Denna helg som var har enbart bestått av allt som har med onyttigt och göra. Idag är jag dundersvullen i magen och kan inte gå på toa som vanligt. Så idag är det tillbaka till verkligheten och mina vanliga bra matrutiner. Vill inte äta skit! Vill äta bra och sunt så min kropp mår bra. Så nu är det nya tag och jag ska äta så bra som jag har gjort tidigare. Planera matlistor. Ja nu ska jag bli fit på riktigt!


Veckans träning


Måndag:
30 min cxworx + 20 min pwalk +
20 min crossen

Tisdag:
20 min crossen + 30 min simmning
Onsdag:
50 min pwalk
Torsdag:
Armar/axlar/skuldror + 20 min pwalk
Fredag:
Vila
Lördag:
Vila
Söndag:
Vila

Kommentar: Usch, Vila hela helgen men då har jag skrubbat o slipat o sprungit i trappor istället. Hårda bud i veckan som kommer!

Söndag

Oj vad veckorna rullar iväg. Jag har verkligen fullt upp just nu ska jag säga er. Jobbar som en tok, håller på o fixar o förbereder i nya lägenheten. Har faktiskt inte tränat sen i torsdags, shame on me. Men jag ska försöka hinna med träningen så gott som det går nu innan vi flyttar allt helt för det är ganska stressigt och hinna klart allt tills månadsskiftet men de löser sig!

Hur går det för er alla där ute? =)

Lördag

Redan lördag. Tiden går fan fort. Men igår hade jag vila för tiden bara rann iväg. Var i nya lägenheten och skrubbade som en idiot för det var så otroligt skitigt för dom hade inte flyttstädat. Så det är ett under att jag inte har träningsvärk i armarna idag.

Denna dag består av jobb 9-21 så ingen träning idag heller om inte brukarna vill ut o gå en sväng då. Men jag är så sjukt nöjd med livet just nu så ni kan inte ana. Jag faktiskt längtar till att få åka o jobba! Har nog aldrig känt så förut.

Veckans mått och vikt


Vikt
Veckans vikt:
-0,4 kg
Total viktnedgång: -16,5 kg

Mått
Arm som störst:
39 -> 33 (-1)
Under byst: 99 -> 88 (-1)
Vid naveln: 97 -> 83 (0)
Buk som störst: 124 -> 98 (-1)
Röv som störst: 125 -> 111 (0)
Lår som störst: 77 -> 64 (-1)

Kommentar: Helt otroligt, minus denna vecka med. Inget stort minus på vågen men jag har inte ätit perfekt denna vecka så hade förväntat mig ett plus på vågen. Jag prövade att dra ut måttbandet på de siffrorna som det var från start och herre min gud vad läskigt det är och se vilket tomrum det blir mellan bandet och kroppen.

Mitt stora mål börjar lida mot sitt slut så det är snart dax att börja spåna på nya planer.

Torsdag

Har precis varit och tränat. Riktigt skönt var det. Körde armar/axlar/skuldror och sedan 20 minuter powerwalk. Det är så skönt att jag kan gå bort till det "läskiga" hörnet och känna att det känns helt naturligt. Jag bryr mig inte längre utan kör mitt race. Jag tycker det är förbannat kul att vara där och det är kul att se att jag faktiskt har en del muskler. Jag blir impad av mig själv!

Har en del att fixa med och sedan jobbar jag 14.30-22 idag så fullt upp men jag trivs som fan på det nya jobbet och jag bara längtar att få åka dit.


PEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEPP!!!!

Fan vad jag är bra ibland! Jag har varit idiottrött o seg hela dagen, somna nästan i soffan förut men skam den som ger sig! Tog på mig träningskläderna och gick ut på 50 minuters redig jävla powerwalk! Kände mig lätt som en fjäder och bara flög fram och det var så underbart och nu är jag typ gladast i världen o har lust o stå o hoppa som en idiot på golvet för energin bara flödar!
Avslutade powerpalken med att springa upp för trapporna till lägenheten. Bör gå oftare för det är ju så skönt.

Nej nu är jag PEPP som fan så nu äre stopp på allt som inte är bra för mig och min kropp. För kan säga att ända sen i helgen har jag ätit något onyttigt varje dag (dock det mesta i små mängder) och det blir man ju fan inte smalare av.

Fan nuuuuuuu kööööööööööööör vi!



Dagens kost och lite babbel

Kost:
Frukost: 2 hemmagjorda bröd m. ost och gurka
Lunch: Köttbitar m. sallad
Middag: Potatisgratäng m. grillad kyckling och sallad
Övrigt: Vatten, pepsimax

Kommentar: Kan ju inte säga att jag ätit allt för mycket idag. Men gick upp lite efter 10 med. Middagen kan jag tyvärr inte styra så mycket över då man äter samma mat som brukarna påkvällen, men tog mycket sallad.

Förövrigt är jag sjukt glad. Gått klart introdagar på första brukaren på jobbet och ska få jobba själv med den brukaren på lördag. Jag trivs verkligen och det är ett så skönt gäng som jobbar där.
Vi har även bestämt oss för o flytta till större. Ska hämta kontraktet imorgon. Vi har en månad på oss o flytta för lägenheten står tom så vi kommer ha en del att göra men hoppas jag hinner träna som vanligt.

Fan det rullar på för mig!

Träingen avgjord för idag

Hunnit med och träna idag. Blev 20 minuter på crossen och sen simmade jag 30 minuter. Vet itne när jag simmade sist men skönt var det.

Nej nu ska jag iväg och jobba 14.30-22

Moffat!

Vet inte om jag ska skratta eller gråta meeeeeeen råkade öppna en chipspåse här hemma och det var så jävla gott så kunde inte sluta äta. Bara tröck i mig. Så nu skulle jag bara VÅGA äta något flott i helgen. Se om ångesten kommer sen, den är inte här än så länge.

Ja usch ja, tur att det är en ny dag imorgon ;)

Cxworx

Idag har jag varit på cxworx som är en ny träning för bålen (core). Ett pass på 30 minuter. Visst blev jag svettig men blev inte alls trött. Men ska gå någon mer gång och se. Får väl hoppas på träningsvärk imorgon. Så powerwalkade även 20 minuter och körde på crossen 20 minuter idag.


Tagit tag i fotningen igen

Som jag har skrivit tidigare så gillar jag ju att fota. Har ju även en fotoblogg. Så efter en extrem lång fotopaus så tog jag tag i fotningen igår. Jag är glad att jag gjorde det för jag älskar det verkligen, menhar nog lagt de på hyllan en stund pga all träning. Här är några smakprov.


Veckans träning


Måndag:
Ben/röv/mage/ländrygg + 30 min crossen
Tisdag:
Armar/axlar/bröst/skuldror + 20 min crossen + 5 min löpning + 5 min pwalk
Onsdag:
20 min crossen
Torsdag:
40 min pwalk + 10 min crossen
Fredag:
Vila
Lördag:
Vila
Söndag:
Armar/axlar/bröst/skuldror + 5 min crossen

Blev gymmet

Efter 2 dagars vila och ingen stress gav vi oss till gymmet en snabbis. Var skönt o få lyfta lite. Dock blev det inte så seriöst. Men det tar vi igen imorgon.


Helt amazing

Dessa shorts provade jag i slutet av juni och då kunde jag inte ha dom som ni ser på bilden till vänster(pappas skitgamla shorts). Idag var vi uppe på vinden och kollad lite och så provade jag dessa för skoj skull, och ser ni vad som hänt? Detta ä verkligen motivation för mig. Vet dock inte hur många kilos skillnad det är.

Stay strong!


Före -  Efter

Hannibal king



Jag tappade hakan när jag såg detta klipp. Grabben är ju helt otrolig! Vilka muskler, vilken styrka!
Finns bättre video på YT om ni söker på hannibal for king.

Veckans mått och vikt


Vikt
Veckans vikt:
-0,7 kg
Total viktnedgång: -16,1 kg

Mått
Arm som störst:
39 -> 34 (0)
Under byst: 99 -> 89 (0)
Vid naveln: 97 -> 83 (0)
Buk som störst: 124 -> 99 (-2)
Röv som störst: 125 -> 111 (0)
Lår som störst: 77 -> 65 (0)

Kommentar: Det står minus denna vecka med. Helt otroligt. Hade inte förväntat mig det då jag både åt skräpmat och drack alkohol i helgen. Men men. Är glad ändå. Dock bara minus runt buken. Men är tacksam att det är det stället eftersom det är där jag vill tappa mest. Så inte långt kvar nu!

Det var dom byxorna

Jag köpte ett par jeansleggings som jag visste var försmå när jag köpte dom. Sedan skrev jag i detta inlägg att jag var så glad över att jag kunde ha dom. Men vet ni vad, igår när jag skulle på nya jobbet tänkte jag ha dom och dom har blivit stora i midjan! Gick o drog i dom.

Kompis det går bra nu

Just nu känner jag mig glad. Det känns som om mitt liv rullar på ganska bra just nu. Är knappt deppig längre! (wohoo). Även fast jag inte har ett fast jobb så har jag två ställen som jag jobbar som vikarie, var av det ena började jag ju på igår och det kändes toppen! Jag har den bästa sambon man kan ha, jag är så glad över det jag gör för mig själv.

Det har hänt så mycket under det senaste året, känns som om det är nu jag kan börja leva mitt liv "normalt"


(skriver av mig lite)

RSS 2.0