Tisdag

Hej mina fina! Igår var jag ute och gick i 50 minuter med min mamma. Visst, det var ingen powerwalk utan en lugn promenad men det var så skönt. Idag har jag känt mig helt okej i kropp och knopp och är sugen på att komma ut idag med men har lite för mycket o göra för att kunna ta det i min takt. Dock ska jag försöka mig på en sväng imorgon istället.

Sämst är mitt förnamn

Ja sämst är mitt förnamn och värdelös är mitt efternamn. Fått förfrågan om vart jag tagit vägen och det förstår jag varför ni undrar.

Jag ska berätta tids nog vad min anledning är att jag inte har uppdaterat så som vanligt och inte kunnat träna som vanligt. Men jag hoppas på att kunna börja träna lite mer snart igen för jag saknar det!

Jag saknar min blogg och era fina och peppande kommentarer! Men håll ut, snart är jag tillbaka igen! =)

Vilket pass!

Som jag skrev igår så hade jag tänkt att åka till gymmet idag med mitt hjärta.
Verkligen köttade armar/axlar/rygg/bröst. Så kände mig helt mos i armarna när vi skulle ta trapporna ner för lite simmning. Men det var skönt och försökte köra på ett lagom tempo i bassängen. Så mer än nöjd med dagens styrka!


Fräsht snacks



Gjorde mig en smoothie till let´s dance. Den var så himla god! Fick bli mitt "snacks" för kvällen.
Gjord på frysta jordgubbar, hallon och ananas och youghurt.

New in



Frånvaro, frånvaro, frååååånvaro. Jaja, jag vet. Men senaste tiden har jag mått piss o försökt o bli skapligt bra iaf. Nu såhär ikväll känner jag mig bra så sitter o laddar för morgondagens träningspass. Ska få med min underbara sambo dit med, först gymmet och avsluta med simmning som jag lovat honom. Inte för jag har lust o visa upp min feta kropp men han är ju snäll och följer med så är väl bara och va snäll tillbaka.

Annars då? Jo dessa raringar som jag har på mig på bilden fick jag hem i brevlådan från HM idag. Riktigt sköna, skulle nog kunna ha på mig dom jämt, inget fett som sväller över 100 mil heller! Roligt med lite färg eftersom jag annars har på mig svart, svart och åter svart. Dock ser jag ju inte alls svullen ut eller så, nejnej.

Let´s zumba

Ja då var 55 minuters zumba avklarad för idag. Var länge sen jag skakade min feta röv så pass mycket. Men det är riktigt kul och svettet rann kan jag säga er. Flåset var ju igång ordentligt med.

Ny koregrafi med svårare rörelser med snabbare byten men får man ge den några gånger så sitter den. Gillar dock inte att det passet med just den instruktören ligger 19.15. Lite sent enligt mig.

Pigg

Idag när jag vaknade så kände jag mig riktigt pigg i kroppen. Äntligen! Så har fixat här hemma som en idiot. Ikväll blir det zumba. Ska bli grymt kul då jag älskar det passet med just den instruktören. Dock blir det passet fullt direkt men denna gång var jag ute i god tid.

Så har precis avnjutit en god tacosallad här hemma och snart ska jag dra igång med fixandet här hemma igen.

Helgen + veckans träning

Sen i torsdags em har jag mått skit mer eller mindre. Men pushade mig iväg till min bror och hans tjejs gemensamma 20årsfest. Nykter som jag var hade jag ändå väldigt kul och kände mig skaplig ändå på kvällen.

Jag och en kompis till min bror satt och prata om träning och vi gick och spände oss hela tiden. Haha. Han var väldigt impad av mitt resultat och det vart jag mycket glad över. Så bjuder på en fin spännisbild på oss. Jag ser ju ut som en transa i nyllet men det är ju en annan femma.



Annars så är ju veckans träning inte så mycket och komma med men lite blev det ju iaf även fast jag mått piss. Hoppas på att få träna en sväng imorgon och att inte kroppen säger ifrån.


Lite nytt

Var på gekås  ullared igår. Snacka om att jag var trött när jag kom hem. Jag körde lite mer än 3 timmar ner dit och så körde jag halva vägen hem så jag stupade i säng när jag kom hem och har sovit nästan 12 timmar inatt. Men nu känner jag mig utvilad och är riktigt pepp på gymmet.

Köpte mig en ny träningströja som är tunn som man kan ha över om man ändå vill hålla sig lite varm och sedan köpte jag ett par korta träningsbyxor som jag velat haft väldigt länge. Dessa två gick bara på 180 spänn tillsammans så det kan jag ju inte säga var dyrt.


Lite mindre hängig, lite mer synlig

Pratar om mina armar. Dom har börja se lite mer fastare ut. Sånt gillas. Pepp!


Löv mina nya skor

Förövrigt så älskar jag mina nya skor. Tränat i dom 2 gånger nu och det är de bästa skor jag har tränat i. Så sjukt mjuka. Känner inte av något skoskav eller i benhinnorna. Känns som om man stutsar fram i dom. Riktigt lätta på foten men så dessa kan jag verkligen rekomendera.


Ser ut som jag har världens tjockaste vrister men har stickade strumpor på mig.

Uppe med tuppen

Idag gick jag upp halv 8 på min lediga dag. Riktigt laddad för träningspass och det gick sjukt bra idag.
Rygg och armar fick vad dom tålde kan jag säga. Jag gillar tungt!

Körde även 50 minuter kondition varvat på löpband, cykel och trappmaskin.

Förövrigt har jag äcklig träningsvärk i hela kroppen tror ja. Men då vet jag att det tar. Så det är bara att vara glad.





Ditt feta as

Idag är jag förbannad, jävligt förbannad till och med. Arg. Känner mig ganska sopad under mattan. Fy fan. Var på gymmet förut men kunde knappt träna för jag var så förbannad och upprörd.

Kollade mig även i spegeln 150 gånger när jag träna och fy fan vad fet jag är. Inte klokt. FET som en stor jävla sugga. Fattar inte hur jag kan stå ut med min feta jävla griskropp. Magen hänger ju fan till glovet och armarna är så jävla feta så man kan ju göra julskinka på helvetena.

Vill bara spy på hela jävla skiten just nu.

RSS 2.0