Stillasittande

Usch, har nog aldrig varit så stillasittande i hela mitt liv och jag avskyr det. Jag vill ut och köra skiten ur mig själv men min kropp vägrar o samarbeta med mig. Kan knappt dammsuga så känns det som om ryggfan ska gå av. Har försökt o gå ut en kort lugn promenad då och då men känns piss det med. Jobbar typ 1-2 pass i veckan med för mer klarar inte kroppen. Så himla tråkigt när huvudet vill en sak men kroppen säger en annan.
 
Men går in i vecka 29 snart och får väl nöja mig med att det faktiskt inte är så överdrivet långt kvar och jag bara läääääängtar!
 
Jag bara längtar att få ge mig ut i den kalla luften med barnvagnen och kunna få köra på mitt mål igen! Sitter och kollar igenom mina bilder ganska ofta och jag älskade förändringen jag gjorde med mig själv och jag vet att jag ska vara där igen utan problem.
 
Något jag är dödsrädd för är att min mage ska bli "hängig". Visst när jag hade tappat mina kilon innan jag blev gravid så kan jag ju inte säga att magen var stenhård men den höll ju på att gå åt rätt håll och jag vill inte att den ska bli värre eller att jag ska få mer bristingar än vad jag redan har. Som tur är har jag faktiskt inte fått någon mer bristing än så har väl ändå lite tur att kroppen har varit van vid att vara större innan. Men det räcker verkligen gott o väl med de bristingar jag redan har. Usch!

RSS 2.0