Underbara sol

Heja mig! Efter personalmötet idag så gav jag och min andra hälft ut på en 60 minuterspromenad. Trodde faktiskt inte jag skulle ge mig ut idag. Helt underbart. Hittat en bra väg som är längst med en sjö (där jag la upp bilder med armhävningarna i skogen) och vägen där är verkligen som en berg-och dalbana så mitt mål är att börja köra intervaller i dom backarna och till slut klara av o löpa den biten utan och stanna.

Men smisk på fingrarna blir det ändå för på p-mötet stog det fika. Ja jag som var såååå sugen på fika innan. Men just då var jag inte så sugen på det MEN jag var ashungrig och hade inte ätit på ca 6 timmar så kunde jag tyvärr inte låta bli för jag var så hungrig. Men tack och lov vart det inte i överföld. Men nu är jag nöjd för är inte ens sugen på något sånt för fem öre.


Sug

Idag har jag ett extremt sug. Bara av att äta. Sitter o tänker på både det ena o det andra men det som jag har sug av mest är fika. En kalorifylld fika i solen.

Träning då? Nej jag har lust o ligga i soffan eller sitta i solen. Usch vad är det med mig. Frågan är om man ska stilla sina behov idag annars kanske det blir att jag går såhär i flera dagar. Hm.

Usch motivationen är inte på topp och känns som om jag bara står o trampar på samma ställe. Känns som om jag kommer va tjock hela livet. Urg

Tisdag

Dagens träning:
- styrka för mage/rygg
- 30 minuter powerwalk
- 10 minuter trappmaskin


Svetten bara rann. Otroligt skönt men var lite smått seg i kroppen. Resten av dagen består av jobb.

Bra start på veckan

40 minuter powerwalk done.
Var klar på gymmet 8.45. Riktigt skönt och gå upp för solen var framme när jag vaknade. Blir tidig träning tis och ons med. Helt underbart. Vet precis vad jag vill lägga min fritid på.


Vilken energi!

Hörde att min käre mor och sambo skulle ut på promenad så kunde inte hålla mig.
Vi gick en 75 minuter rask promenad och det var så otroligt skönt! Vilken energi jag fick under promenaden och känner även av det nu med.

Medans mamma var tvungen o ta en kisspaus så gjorde jag lite spontant några armhävningar mot en sten.
Ska nog gå detta varv någon dag i riktig powerwalk och sedan stanna vid några ställen och göra några intensiva övningar med hjälp av naturens tillgångar.


Ser ni vilket glapp det är mellan magen och jackan? Denna jack kunde jag när jag gick i början av gymnasiet och kunde verkligen inte ha den för något år sedan. Men nu kan jag ha den igen och börjar bli förstor.

Helgen

Vilket underbart väder det har varit i helgen! Jag som trodde det skulle bli så mycket träning denna helg men icke, inget faktiskt förutom nykter utgång igår. Men min kropp tog visst hårdare på den där magsjukan än vad jag trodde. Så fort jag har gjort något har jag varit helt slut i kroppen. Åkte in till stan en sväng i fredags och orkade knappt gå en meter till sen när jag kom hem. Samma sak igår. Idag känns det lite bättre i kroppen som tur är och funderar på och bara ta en promenad eller något i den stilen för och komma igång.

Usch gillar inte att denna veccka blev så träningslös förutom i början av veckan.


Veckans mått och vikt

Vikt
Veckans vikt:
- 1,3 (-2,5) kg
Total viktnedgång: -23,1kg

Mått
Arm som störst:
39 -> 32 (0)
Under byst: 99 -> 84 (0)
Vid naveln: 97 -> 76 (-1)
Buk som störst: 124 -> 91 (-1)
Röv som störst: 125 -> 106 (-1)
Lår som störst: 77 -> 60 (0)

Kommentar: Sjukt nöjd. Även fast jag varit magsjuk 1 dag så hade jag en grymt bra start på veckan och åt även vitt börd o blåbärsoppa den dagen jag spydde. Gjorde ju en spontanvägning i söndags och från dess har jag tappat -2,5 kg men om jag utgår från min förra vanliga mät- och vägdag så är det - 1,3 kg sedan dess.

Denna vägning gav mig sjukt mycket motivation. Känns som jag legat still o inte kommit längre ner så dessa siffor behövde jag så titt vad bra magsjuka kan vara även fast det är mycket vätska som jag tappat så behövde jag se dessa siffror. Så nu gäller det bara att behärska mig i helgen och göra mitt bästa för att behålla detta.

När rastlösheten tar över

Ja jag är grymt rastlös just nu så blev o rota längst in i garderoben. Hittade ett par brallor där en liten fettkant hängt utanför innan jul men nu är dom precis lagom o man kan tom dra ut dom lite i midjan. Hittade även en svart tröja som slutade lite längre ner än naveln förut men som nu går ner precis till underlivet. Helt otroligt vad som kan hända med kroppen egentligen.


(armen ser dock extremt liteen ut på bilden till vänster? Så små armar har jag inte, är nog vinkeln)

Sjukstuga

Usch har legat hemma i världens äckligaste magsjuka. Kom igår natt. Har aldrig varit med om magsjuka så det var verkligen en ny upplevelse. Så låg sedan i hög feber, extrem huvudvärk och ont i kroppen och sov nästan hela dagen igår. Men idag känns det mycket bättre som tur är. Är väldigt trött i kroppen men undrar om man vågar träna imorgon ?

35 minuter promenad

Slutade kl 16 idag så tog en prolemad med min fina sambo i det fina vädret. Blev dock inte mer än 35 minuter då han inte är typen som gillar promenader. Men man måste ju kompromissa ibland.

Vatten

Något jag måste erkänna är att jag är dålig på o dricka vatten, eller jag är dålig på o dricka överhuvud taget faktiskt. Dricker mest när jag tränar o då brukar det bli ca 1½-2 liter vatten men måste dricka mycket mer.

När jag var hos läkaren förra gången så tvingade han mig näst intill och börja dricka mer. Så gick till närmsta affär och köpte mig en 33 cl flaska med skruvkork som passade bra o ha i jobbvästen. Jag har försökt och dricka ca 3-4 sådana fulla när jag är på jobbet (utöver de jag dricker till maten o så) och jag känner stor skillnad på hungerkänslan och suget efter något. Så otroligt bra med maten idag eftersom jag inte haft något sug efter något så har bara ätit när jag behövt, ca var 3e timme men små portioner.

Är ni dåliga på och dricka?


Härlig känsla

Haft en underbar känsla i kroppen idag. Även fast jag vägde mig lite smått igår och vågen stog på +1,2 kg sen sist jag vägde mig som var för några veckor sen. Förstog varför det var plus för en slarvig helg och magen var extremt svullen så hade inte räknat med något annat. Men som sagt. På topp idag och maten har varit perfekt.

Blev 40 minuter powerwalk i halkan som avslutades med 10 min löpning och det var hur underbart som helst.

Avslutades med en härlig tallrik med lax i ugn, tomat och tatziki gjord på avokado och turkisk youghurt.Veckans träning

Måndag:
Mage/rygg/röv + 30 min pw + 5 min löpning + 55 min gympa
Tisdag:
Armar/axlar + 20 min pw + 10 min crossen
Onsdag:
30 min pw
Torsdag:
90 min pw + 10 min crossen
Fredag:
Ben/mage/rygg + 40 min pw
Lördag:
30 min crossen
Söndag:
30 min crossen

Kommentar: Fick motion varje dag denna vecka. Grymt skönt. Totalt 445 minuter tränade så kan ju inte vara annat än nöjd. Blir nog tyvärr inte lika mycket träning nästa vecka men ska göra mitt bästa.

Maten har varit perfekt i veckan men nu i helgen har både det ena och det andra slinkit ner tyvärr så ska skärpa mig nu för vill inte stå still mer och vill komma igång och väga och mäta mig mer när inte magen strejkar för när den gör det känner jag att det inte är någon idé att varke mäta eller väga för blir inte rättvist mot mig själv.

Lördag

Hade faktiskt tänkt och ha en vilodag idag för min mage krånglar som fan idag (även fast jag fått medicin mot den) men så blev det inte. Jag kände mig rastlös så jag körde på i 30 minuter på min crosstrainer framför ett avsnitt av Dexter. Tiden går så mycket fortare om man tittar på något. Så nu känner jag mig duktig som rört på dököttet en stund.

Var ett tag sedan jag körde på min egna crosstrainer men idag kändes det grymt bra så ska börja försöka köra här hemma de dagar jag jobbar långa dagar och så.


Kör så det ryker

Asskönt träningspass avklarat. Gud vad det kändes både här och var. Svetten rann som vanligt och det sved i musklerna.

Ben/mage/rygg- check
40 min powerwalk - check


Jag kör verkligen mitt race på gymmet och skiter fullständigt i alla som är där. Det som är så skönt för när jag började vågade jag inte göra vissa grejer för jag undrade för mycket vad alla andra tänkte och tyckte. Men grejen är ju att ingen bryr sig om vad man gör för alla har olika förutsättningar och vissa kan vara skadade och inte kunna göra allt osv. Sträck istället på dig och kör så det ryker. Man blir grymt nöjd efteråt!

Fredag

Sitter och taggar till träning. Ska bli skönt o komma iväg tidigt.

Dock hade jag ju tänkt att väga och mäta mig idag för känner att det varit en grymt bra vecka men jag är grymt svullen i magen så vet faktiskt inte om jag kommer göra det för att inte förstöra nu när jag är så sjukt taggad med träningen och maten, vad tycker ni, ska min svullna mage få förstöra?

Dubbelt upp

Idag har jag kört 100 minuter enbart kondition. Grymt nöjd! Blev först en powerwalk ute i snön 60 minuter med min käre vän. Sedan var jag sent på gymmet och körde 30 minuter pw och 10 min på crossen.

All fokus nu. Jag kan detta och jag ska visa alla att jag ska stå där en dag och vara så grymt stolt för det jag gjort för mig själv. Fan nu kööööör vi ordentligt.

Nej nu ska jag njuta av jordgubbar till biggest loser.


Åt rätt hållDet går åt rätt håll. Ja den är ju långt ifrån vältränad min kropp men ändå kul att man skymtar lite här och var. Dock stör jag mig mycket på mitt gäddhäng men jag jobbar på det.

Jag är grymt jävla taggad och känt så hela veckan. Jag vill detta såååå mycket!

BrödbakningIgång med brödbakning igen. Det blir ju så grymt gott med. Gjorde ungefär som förra gången dock hade jag i en skvätt proteinpulver med den här gången. Ja det går och mixa hejvillt. Brukar ni baka bröd?

Just do it


Helvete vad jag vill bli snygg nu! JUST DO IT!!!!!!

PW


30 min - check

Helt slut

Idag var jag iväg och pratade med en tant och hon gav mig även en energimassage. Hon förvarnade att man kunde bli trött i kroppen och jag åkte och tränade direkt efter och fy fan säger jag. Orkade ingenting! Vart helt slut i kroppen och i huvudet med.

Så kämpade mig igenom armar/axlar och sedan 30 minuter kondition sen kunde jag knappt röra på mig.


FrulleSjukt god frukost. Pepp som tusan så ska snart iväg på ett möte sen bär det av till gymmet! Weehoooo

Uuuuuuunderbart!

Vet ni vad jag gjorde precis? Jag gick på ett till träningspass för dagen. Det blev gympapass och jag hoppa o skutta som bara den. Underbart säger jag och jag är överlycklig. Ju mer jag tränar ju lyckligare blir jag. Ååååååh! Vill mer!!!!


Lycklig Emma!

"Är du nya gladiatorerna? ;)"

Haha, jag var hos läkaren idag ang min mage och fick diverse grejer utskrivna. Men han undrade ju lite över mig och så med vikt och då berättade jag att jag gått ner över 20 kg och han typ "shit, vad har du tagit för bantningspreparat?". Sa att jag bara hade tänkt på vad jag ätit och tränat en del. Han skojade även och sa "är du nya gladiatorerna?". Han tyckte jag såg tränad och frisk ut och det gjorde min dag!

Träning

Hunnit med gymmet i lugn och ro. Alltid skönt och gå på förmiddagen fast idag var det ganska mycket folk ändå vid den tiden.

Detta körde jag:
- Styrka för mage/rygg/röv
- 30 min powerwalk
- 5 min löpning

Så nu sitter jag och avnjuter en smoothie gjord på kvarg, kiwi, jordgubbar och frysta hallon. mums.


Bra start på veckan

Underbart och få börja veckan med och vara ledig. Så har gått upp skapligt ändå för att snart bege mig till gymmet.
Taggad till tusen.


Mums!

Veckans träning


Kommentar: Försökt mitt bästa denna vecka. Kunde försökt slängt in ett pass till. Men denna jobbhelg är snart över så då är jag ledig i 3 helger i rad vilket kommer påverka träningen en hel del. Är knappt hemma när jag jobbar helg och ska snart tillbaka dit igen men då är mina 2 helger i rad gjorda.

Ta sig i kragen

Ibland gäller det att ta sig i kragen. Det känns ju oftast så mycket bättre efteråt! Jobbade 7-16 och hade redan bestämt mig under dagen att någon motion skulle jag allt få så dirket efter att jag kommit hem så bytte jag om och gick ut på en 30 min pw. Blev inte så jättelångt kanske men jag är nöjd att det blev något och en pw är så grymt skönt oavsätt hur lång tid man går. Så dagens pw gjorde mig sjukt taggad till massa träning och bättre mat.

Något jag brukar göra när jag tar en pw ute så brukar jag tävla lite med dom som går framför mig. Brukar försöka gå om personerna innan ett visst område och det gör att man får öka tempot en del, speciellt om det är några som går i rask takt. Ja det är lite kul och dom har ju såklart inte en aning om det. hihi.


Det börjar o ta sigSom ni ser så börjar det att ta sig. Magen är inte en ända stor rund boll utan man kan se konturer vilken känns så skönt att det man gör för sig själv ger resultat ( o då är dessa tagen med kass mobil). Nederdelen av magen är dock mer ett problem men med mer styrka för magen och några kilo mindre fett kanske den också ger sig sen. Men just nu känns detta kul och jag behöver den peppningen som jag får utav detta. Dock kan ni ju ignorera bristningarna som är typ hur många som helst

YEAH

Riktigt jävla underbart monster träningspass idag som kändes i hela jävla kroppen. Fy fan så nice. Blev:

- Styrka för hela kroppen med fokus på mage/röv
- 40 min pw
- 10 min löpning


Helt överlycklig efter detta passet och känslan var som förr; ville inte sluta. Slog mitt rekord på benpressen; 190 kg pallade jag med. Pressade mig på alla övningar och även i konditionen. Setten riktigt droppade från ansiktet och tröjan var genomblöt. Åh så underbart. Träningen räddar verkligen mig från mig själv känner jag.


Riktigt åtstramat med gummibandet när jag gjorde "kissande hunden"

Celsius

Fick hem paket med massa celsius. Inte haft det hemma på ett tag men nu så. För min del tycker jag dom hjälper mig att öka min prestation. Den ger mig en kick.

Idag är jag ledig och denna dag ska jag lägga ner tid för mig själv.InspirationDenna ligger som bakgrundsbild på min data just nu. D-A-M-N säger jag bara!

Onsdag

Idag blir det att jobba kväll för min del. Gick upp skapligt men tog en vilodag idag. Har sån extrem träningsvärk i ändan. Ja det är ju ett bra tecken på de svettiga och tunga passen man gör.

Har gått omkring här hemma och tittat mig i spegeln, med och utan kläder för att försöka se vad jag vill få ut av min kropp och hur mycket mer som krävs för att nå mitt mål. Så tog lite bilder. Dock tycker jag jag ser väldigt liten ut på dessa bilder? Nej nu ska jag sluta upp med mina fjanterier och inse att jag är åt rätt håll och ge gärnet för jag vet ju att jag klarar detta utan problem!Massa med träning men ofokus på mat

Massa med träning men ofokus på maten passar extremt bra. Träningsmessigt har jag hunnit med en nedrans tungt träningspass för mage och röv som slutade med 50 minuter på löpbandet. Sedan så har jag börjat de dagar jag slutar tidigt eller är ledig att gå och möta min sambo när han slutar jobbet. Fram och tillbaka tar ca 50 minuter men idag möttes vi lite mer än halvvögs så blev ytterligare 35 minuter pw. Så sjukt nöjd med träningen.

Maten är dock en katastrof och helt i ofokus. Har varit det i ca en vecka. Jag äter bra mellanåt men sen när jag är konstat hungrig och mitt humör är en katastrof så får jag bakslag och bara frossar. Vet i fan vad som är med mig. Blir galen snart. Inte nog med att jag får frossattacker, utan magen har verkligen ballat ur totalt och det gör inte saken bättre utan är konstant svullen  så känner mig grotesk stor och liknande en valross. Så imorgon är det banne mig läkaren som jag kommer ringa igen för förra gången hjälpte dom mig inte och jag står inte ut en sekund till.


Träääning <3


Ni med lösen

Min data har pajjat så ni med lösen på era bloggar får gärna skriva dom i ett inlägg så jag kommer in hos er igen =)

Måndag

Ganska dålig dag. Ja idag har inget gått som jag velat. Haft världens huvudvärk. Men fått mycket vardagsmotion då jag gick på stan och även storhandlade mellan ca 11-16. Så blev ett par timmar. När jag kom hem trotsade jag huvudvärken och gick ut på en pw i 40 minuter.

2 bilder lite av det jag har ätit idag


Frukost: Onakafil m. kiwi, linfrön och cashewnötter

Middag: 2 hemmagjorda hamburgare. Fetaostfyllda biffar med grönsaker och sallad som "bröd"


Helgen

Då var denna extremt jobbiga jobbhelg över. Sjukt skönt och är ledig imorgon vilket är underbart. Sprungit som en dåre på jobbet så visst har jag fått bra vardagsmotion.

Något jag har märkt den senaste tiden är att jag är konstant hungrig. Ganska jobbigt med tanke på att vissa mål har jag försökt och äta i större och mäktigare portion men är lika hungrig igen. Sjukt jobbig känsla iaf även fast jag försöker äta var 3e timme.

Nej nu satsar jag på massa träning i veckan för jag är PEEPP!!!

Fredag

Min förmiddag har bestått av sovmorgon och pill här hemma innan det är dags för jobb kl 13-21.30. Jobbig jobbhelg framför mig. Imorgon går jag 7-16 och på söndag delat pass, 7-13 + 16.30-21.30. Så orkar jag klämma in träning imorgon kväll så gör jag det men beror på lite med tanke på att jobbet tar för mycket av min energi just nu.

Bättre jobbvecka nästa vecka så då hoppas jag på ännu mer träning.

Idag känner jag verkligen av träningsvärk i röven. Kissande hunden med väldigt tajt gummiband mellan fötterna gjorde verkligen sitt. Längtar tills på måndag då jag ska ta en jobbig runda på gymmet igen.

Satt och kollade igenom en kompis facebook och hittade massa gamla bilder på mig. Här har ni två bilder från sommaren -10. Usch, det där är inte jag, har jag verkligen sett ut så? Ja usch men jag är så glad att jag har tagit tag i mig själv.Dåtid - som tyngst

Nutid - minus ca 21 kg

Dubbelt

Idag blev det dubbelt upp med träning. Riktigt skönt såhär på den ända lediga dagen denna vecka.
Åkte till gymmet på förmiddagen, fick ju lite avsmak av gymmet pga att det var så trångt och jag kände mig stressad där pga att hinnam ed allt då alla skulle ha samma maskiner. Men idag var det lugnt och jag kunde fokusera på mitt i min takt. Blev otroligt jobbiga övningar för både magen och ben.

Ben:
- Benpressen
- Knäböj med vikt
- Abductor
- Adduktion
- Leg extensions
- Leg curl
- Kissande hunden med tajt gummiband (kändes sjukt mycket)

Mage:
- Raka crunches
- Sneda crunches
- Plankan
- Cyklande ben (kommer ej ihåg vad den heter)


Avslutade med 30 minuter powerwalk och sedan när jag kom hem blev det ytterligare 40 minuter sjukt jobbig powerwalk med min käre vän. Hon har sjukt långa ben så var ganska jobbigt och hänga med men det var bara kul och få utmana sig lite.


LCHF VåfflorFoto; jag
Prövade o göra LCHF-vänliga våfflor och blande lite hejvilt och gott blev det. Här har ni receptet:

1½ dl grädde
1½ dl mjölk
2 msk fiberhusk
4 ägg
1 krm salt
2 krm vaniljpulver
½ tsk bakpulver


Blanda ihop smeten med en elvisp. Man får grädda dom en aning längre än vanliga. För mig blev det 6 stycken våfflor med denna sats. Jag serverade med lite grädde blandat med frysta hallon. Mums!

Onsdag

Mår bättre idag. Igår var förjävlig, somnade i soffan och sedan åt jag tacos och 2 dammsugare. Men idag känner jag mig motiverad och jag har bestämt mig att jag skippar denna veckas vägning och kör på som fan tills nästa vecka istället. Har varit ute på 30 minuters powerwalk sen blir det jobb till kvällen.

Fick en fin kommentar av fettokrig och det ligger något i det hon säger;

-"Dendär känslan är över på någon dag för du kommer alltid tillbaka med 110% engagemang när du haft såna här dagar tidigare. Du är en av mina absolut största inspirationskällor, du har sånt jävla go och riktigt jävlaranamma, du har förbövelen gått ner mer än 20 kg utan någon riktig diet, du har ju praktiskt taget bara slutspurten kvar kvinna!

Dethär klarar du galant tjejen, kram!"

Ja, ni är bäst helt enkelt!

RSS 2.0