Kan tiden gå lite fortare?!

Nej usch. Denna blogg kommer nog vara död så länge jag är gravid tyvärr. Har en riktigt jävla pissgraviditet så jag vill slita av mig håret. Känner mig helt handikappat ärligt talat. Kan knappt jobba för jag har värk typ i hela kroppen och just nu äre en katastrof med alla vikarier med. Så när jag kommer hem från jobbet blir det raklång på soffan.

Usch det får gärna bli november nu så man kan få hålla den lilla och få komma igång och träna och röra på sig för mår verkligen inte bra av att vara så stillasittande som jag är nu. Kan ju knappt gå framåt =(

Motiviation är 150% i huvudet men kroppen strejkar brutalt. Jag hoppas det går bra för alla där ute! Jag önskar jag kunde få peppa och pusha men icke. Men vid denna tid nästa år, då jävlar kommer det finnas en stolt morsa som nått sin dröm- att känna sig nöjd med sin kropp! Så de ni!

Torsdag

Sitter hemma på ett par timmars rast för att sedan dra mig tillbaka till jobbet och jobba kväll. Hunnit få sova lite och det känns ju skönt. Känner mig lite piggare.

Var ute och gick värsta monsterrundan med en kompis i tisdags. Tog 1 timme och 40 minuter. Vi gick runt en sjö. Har velat gå det varvet länge men inte ritkigt vetat om vart man går. Så den blir garanterat fler gånger om kroppen är med mig.

Något som är så nice är ju att jordgubbarna dragit i gång på riktigt. Så himla gott både till frulle, mellanmål och som "snacks".


Tisdag och helt dödHejsanhoppsan alla glada! saknar er alla kan jag säga. Åh det är inte alls roligt just nu. Min kropp vill verkligen inte men mitt huvud är pigg i alla fall och vill helt annat. Magen tar sig iaf (vecka 17) och känner att det är väl mest där jag har lagt på mig.

Mätte mig på skoj häromdagen och magen har sagt KABOOOOM! Haha men resten av kroppen var runt +2 cm så det var rätt okej tycker jag. Men idag har jag iaf fått mig 40 min promenad. Önskar verkligen kroppen ville mer men den strejkar verkligen så måste väl lyssna på den. Har iag bestämt mig att maten ska vara 100 % klockren för nu några helger har de varit för mycket av de goda.

RSS 2.0