6 dagar efter förlossningen

Före - Gravid - Efter
 
Jahopp. Här har vi en liten före/efterbild på hur kroppen har blivit. Första bilden är från när jag var som smalast. Sedan en bild från när jag är höggravid, ca 25 kg viktuppgång tror jag att jag landade på, och sedan en bild från idag, 6 dagar efter förlossningen.
 
Resultatet efter: Hängigare röv. inte överdrivet mycket mer bristningar på magen än vad jag hade innan, mycket vätska kvar i kroppen, en mage som jag känner hopp för och som dragit ihop sig förvånansvärt bra efter 6 dagar.
 
Tankar: Jag är lika pepp på att få börja gå mot mitt mål som jag hade innan. Jag har varit ute och gått 2 lugna promenader men känner att träningen får jag visst vänta lite med för bäckenet är ganska ostabilt känner jag. Så till början blir det att lägga stor fokus på maten. Har redan börjat lite smått men har tänkt att nästa måndag ska bli mitt startdatum, vägning och mätning och sedan ska jag ha min kontrolldag på fredagar.
 
Mot målet!!
 

Min fina dotter <3

 
Våran lilla Alva kom den 20/11. Hon gör mig till världens lyckligaste <3
 

BF kom och gick och lite tankar

Ja, igår var BF, men ingen bebis än. Men har ju hänt lite grejer iaf så det är på g.
 
Suttit den senaste tiden och kollat inspiration, kost, träning. ja allt. Jag vill verkligen få ihop ett mammaliv med ett hälsosamt liv. Jag vill och jag ska lyckas med det. Att vara gravid har verkligen påmint mig varför jag ville gå ner i vikt innan jag blev gravid. Jag trivs verkligen inte med att vara såhär svullen, orkeslös, inga kläder sitter bra, knappt kolla mig i spegeln , sladdrig, (vattenfyllda kroppsdelar).
 
Vågar dock inte riktigt lägga upp någon träningsplan eller viktplan än då jag inte alls vet hur kroppen mår efter graviditeten. Men ska iaf börja äta så som jag gjort tidigare - äta med sunt förnuft utan några krav eller måsten.
 
Ge mig tillbaka denna kropp, gärna nu? 

Sex

Ja det är SEX dagar kvar till BF! Kan ni fatta?! Kan jag fatta?
 
Jag har faktiskt varit duktig den senaste tiden. Försökt och gått lite raska promenader (i den mån det har gått) och det har varit så himla skönt. Jag trivs så himla bra när jag får röra på mig.
 
Drömmer mig bort lite när jag snart kan få gå ut o gå med barnvagnen utan en stor mage, utan massa vätska i kroppen och utan en massa extra kilon. Ja, jag läääääängtar!
 

RSS 2.0