Lääääääängtar

efter ett tungt jäkla styrkepass! (såklart efter våran lille skatt med men det handlar ju inte denna blogg om ;)) 
 
Bara längtar tills jag kan få gå till gymmet och köra loss Vet att jag inte kan göra det med en gång men man kan ju få drömma lite.
 
Tänk att BF är om 16 dagar! Tänk att vi kan ha en bebis redan imorn egentligen? Nej nu får du sätta fart o komma ut snart så jag kan få bli mitt vanliga/mamma Emma istället för denna stora flåsande valrossen som knappt kommer upp för trapporna. 

Valla magen

Igår var jag ute i skogen och gick i 50 minuter med mammi och idag gick jag en promenad på 40 minuter med massa bra träningsmusik i lurarna. Att det kan vara så underbart och få röra på sig. Jag längtar verkligen tills min kropp är som vanligt igen. 
 
Nej nu ska envisa jag föröska att glömma all smärta och försöka ge mig ut på promenad varje dag. Jag älskar verkligen och röra på mig och vill fan kunna göra det med! (får väl hoppas att bebis vill komma tidigare då)

Exakt 1 månad kvar

Åh vet ni vad? Idag är det exakt 1 månad kvar till BF! Helt sjukt! Jag längtar! Vi får väl hoppas på att den lille vill komma ut tidigare så man slipper o känna sig som en  fånge i sin egen kropp. 
 
Jag har nog aldrig flåsat så mycket i hela mitt liv, inte ens när jag var som fetast. Har lagt på mig ca 17 kg! Fy farao men dom ska bort så inget o hänga läpp över, har ju klarat de förut om nu får jag ju hjälp på traven med ammning osv + att jag får det finaste som finns <3
 
Mitt härliga tjocka jag! 

RSS 2.0