Brutal träningvärk

Herregud. Benen är ännu värre idag! Framsida lår vill döda mig. Så drog iväg på ett gympa pass mest för att jag visste att då kunde jag inte sluta träna mitt i passet utan var tvungen o slutföra det. Tog dock bilen för hade aldrig gått o trampa med denna träningvärken. Älskar bra instruktörer, sådana som det är riktigt go i. Givetvis var det mycket ben i gympan så jag fick verkligen kämpa mig igenom detta pass. Men svett var jag! Skönt o slänga in ett grupppass ibland så någon annan får tänka åt en.
 
Ang maten. Jag blir så himla frustrerad. Men jag har tänkt lite hur jag ätit idag och jämnfört med de dagar som jag får sådana "dippar". Nummer ett är att jag måste äta mer till frukost, vilket jag gjorde idag. Sedan är jag en van äta-var-tredje-timme-människa annars går mitt humör och blodsocker i botten. Känns inte som man prioriterar sin egen kost längre när man har en liten och tänka på som de känns som om det är så mycket viktigare att få i sig sin mat. Går det för långt imellan eller varit mycket lite på dagarna så känner jag ingen mättnad sen när jag äter på kvällen o bara äter o äter o känner mig fortfarande inte mätt. Har antagligen med att jag tränar som jag gör och att jag fortfarande ammar en del då Alva vägrar sluta vilket båda de områderna behöver påfyllning av mat. Haha men idag har det varit om vanligt vilket är skönt. Måste verkligen anstränga mig med att hålla koll på när jag äter o ta ordentligt! 
 
Taggelitagg på morgondagen!

Vad äre för fel på mig!!!??!!

Jag blir seriöst galen snart. Finns det ingen botten i mig eller?!? Äter o äter o äter fan lite till....så jävla less jag blir. Allt går skit bra tills kvällen kommer. Fan i helvete! Se om de kan vara så att jag äter för lite på dagen o kroppen säger ifrån till kvällen? Suck på detta nu.

Röda faran

Äntligen har min sambo tagit arlset ur vagnen och fixat min cykel. Så idag tog jag röda faran till gymmet. Kollade via mina spår och blev 4,5 km dit. Man tänker ju inte på vilka uppförsbackar det är när man kör bil.Som jag trodde igår så har jag brutalaste träningsvärken i röven och kände av framsida lår en hel del med när jag cyklade så dom fick lida en hel del. Men skönt vare! Så nu blire och cykla genom hela Finspång varje gång det är styrkepass bortsätt från benträning och dåligt väder. Älskar seriöst att man kan välja att man rör på sig istället för och ta bilen. Nu pulserar det fint lite överallt.
 
Jaja blev ett axel/bröst/tricepspass idag. Lika härligt idag. Att bara köra kondition kan ta sig någonstans känner jag just nu. Man tappar motivationen direkt. Efter styrkan är jag som på rosa moln och jag älskar det!
 
 
 
 
 

Köttakötta!

Men herrejävlar! Det är såhär det ska gå! Jag har sagt de förut och säger det igen - styrketräning in my heart!
Känslan är fan oslagbar när man tar i för kung och fosterland. Tungt och svettigt. Så det ska vara. Hoppas på rejäl träningvärk i röven imorgon. Blev som sagt ben idag med fokus på röven och sedan lite magövningar. Blev så jävla svettig så när jag stog o gjorde plankan så droppades världens svettöplar ner på mobilen. Både igår och idag har jag haft självförtroende till 120 %! Hoppas den håller i sig.
 
Dagens övningar:
Squats i TRX (uppvärmning)
Squats i smith
Enbensmarklyft i smith (superset varannat ben)
Benspark i cable (superset varannat ben)
Benpress
Kissande hunden
 
Plankan 
Övning jag inte vet vad den heter
 
 
 
 
 

I like how it feels

It's my time, It's my life, I can do what I like
For the price of a smile,
I got a ticket to ride,
So I keep living, 'cause it feels right
And it's so nice,
And I'd do it all again
This time, it's forever
It gets better, and I, I, I like how it feels
 
Åh jag fick verkligen in rätta känslan idag! Så jävla glad. All in känner jag just nu! Det bästa med "dippar" är att man kommer tillbaka med 150 %. Ett asgrymt pass på gymmet som jag verkligen köttade mig igenom. Rygg och biceps blev det med avslut med 20 min på löpbandet. Åh jag hoppas denna känslan håller i sig nu.
 
Inte nog med det så hoppade T i sina träningskläder för en löprunda. Kors i taket säger jag men hoppas han vill börja röra på sig igen.Man mår ju så mycket bättre. Nej nu ska jag äta klart min frukost (sent, jag vet) som består av kvarg, pauluns mussli och jordgubbar.
 
Dagens pass btw:
Latsdrag - smalt grepp
Roddmaskin
Ryggresningar
Pulldowns i cable
 
Bicepscurl med skivtång
Hammercurl med rep i cable
Bamsecurl i cable
 
 
 
 

Ullared

Blev ullared med T och fina vänner idag. Blev ju en del vandring inne i butiken. Hittade en del bra grejer men nog om det.
 
Just nu är jag så trött på alla storhelger som är! Eller allt som stör vanliga vardagliga rutiner. Det gör att iaf jag äter så himla fel! Sällan men skitmat. Sämsta kombon. Känns som jag har gått upp ca 10 kg eller något så pass svullen känner jag mig. Nej fy farao för detta. Vill ha tillbaka mina vanliga rutiner nu! Kan ju glömma ett minus på vågen denna vecka. Nej nu längtar jag till imorgon bitti så jag får åka och träna. Pepp!
 

Tisdag

Blev gymmet idag. Var grymt taggad innan jag åkte dit men det avtog ganska snabbt när jag var där. Kände mig klumpig och svullen som en ko i alla övningar. Jäkla problemmage att förstöra. Men hoppas på långpromme ikväll ist.
 

Lagom dött men lycklig

Jag lever, trot eller ej. Haha Nej men gud har knappt orkat suttit vid datan. Dagarna bara flyger förbi. Mest bestått av promenader. Gick milen igår kväll. Himla skönt det där. Ska ta tag i styrkan igen ordentligt nästa vecka. Saknar det som bara den. T har ju semester med så nu kan man ju träna bättre.
 
Tänkt väldigt mycket den senaste tiden. Mitt lilla hjärta kom väldigt bra in i livet hos mig. Även fast jag inte var klar med mig själv (både psykiskt och fysiskt), även fast jag gick upp ca 26 kg med henne och tyckte det var väldigt jobbigt så bara älskar jag hur allt ser ut just nu. Jag har hunnit med o tänka, få stanna upp, stressa ner. Känna vad som betyder för mig här i världen. 
 
Hon gör mig så jävla glad, stark, viljan att våga. Jag vet just nu vad jag vill med mig själv och mitt liv. Vad jag vill med träning. Ja för första gången känner jag mig så jävla lycklig. Känner ofta att tiden tår stilla och är i som en liten bubbla. Helt stört. 
 
Men idag blev det en promenad på 5 km imorse och en nu på kvällen på 4 km. LOVE!
 
 

Veckans mått och vikt

Vikt
Veckans vikt:
 -0,8 kg
Total viktnedgång sedan 110117 : - 31,6 kg
Kvar till delmål: 3,4 kg

Mått
Arm som störst: 
39 -> 32 -> 34 -> 29 (0)
Under byst: 99 -> 83 -> 91 ->79 (0)
Vid naveln: 97 -> 75 -> 91 -> 72 (-1)
Buk som störst: 124 -> 89 ->114 -> 84 (-1)
Röv som störst: 125 -> 106 -> 119 -> 102 (0)
Lår som störst: 77 -> 59 -> 64 -> 58 (0)

Kommentar: Se där. Minus denna vecka med. Känner mig nöjd då kosten varit lite sisådär men jag är glad. 

Onsdag

Blev en härlig runda på 8 km imorse. Älskar att gå på morgonen. Lagom kvalmigt dock men man orkar med dagen på ett annat sätt. Blir nog en runda ikväll med.
 
Blev en tur ut o bada runt lunch. Helt underbart! 
 
 

Liten håla

Jag skulle möta upp mammsen nere på byn i denna håla idag för skulle få köpa nått valfritt i sminkbutiken som tack för jag vattna åt dom när dom var utomlands, så tog med mig A och gick ner och vi gick där inne en stund och sedan när de var ganska lugnt med folk äger en av dom i kassan i stil med ; 
 
- " Måste bara säga det , men gud vad du har blivit smal" Haha, what tänkte jag? Ofta man känner igen mig då, men var samtidigt väldigt kul och få den "uppmärksamheten", att "andra" har sätt mina resultat. Men med - 31 kg måste man väl se någon skillnad iaf. Knatade hem sen igen så fick ihop 4 km promenad. Kände mig inte klar så åkte nu en sväng på kvällen med så fick ihop sjukt intensiva 30 minuter på löpbandet. Svetten rann o jag var trött.
Blev grymt sugen på grova mackor med sallad och skinka o lite light philadelphia så det fick det bli och det var grymt gott!
 
 

Promme

Ja det blev en promenad nu på kvällen. Fullt ös i 40 minuter. Kände att jag kunde klivit på en bra stund till men var tvungen o komma hem. Älskart! Såhär jag vill ha min träning varje dag ;) 
 
 

Härlig start på veckan

Helgen var lagom slapp med både träning och kost men idag kunde jag fan inte hålla mig så fick mig en tripp till gymmet där rygg, biceps och mage blev köttade och avslutade med 20 minuter kondition. 5 minuter på cardiowaven och 15 min på löpbandet där jag löpe lite till och från och jävlar i havet vad det flöt på. Kände mig lätt som en fjäder och kände knappt som om jag hade någon känsel i benen! Ja jag tänker börja med styrkan igen som tidigare men ska byta lite dag på muskelgrupperna. Trivs bäst så och man ska väl träna för man tycker det är kul? Får bli o bara slänga in mera cardiopass utöver det. 
 
 
 
 
 

Söndag

Gud har knappt varit vid datorn denna helg. Full rulle. Körde igenom kroppen i fredags på gymmet. Lagom skönt. Annars har det varit vilodag hela helgen. Haft mkt o göra och bara lite olust till kondition. Vill ju styrketrääääna! Ja jag ska ge denna vecka med o köra nästan bara kondition sen vill jag börja igen.
 
Knappt något planerat denna vecka så hoppas på mycket motion.

Veckans mått och vikt

Vikt
Veckans vikt:
 -1,2 kg
Total viktnedgång sedan 110117 : - 30,8 kg
Kvar till delmål: 4,2 kg

Mått
Arm som störst: 
39 -> 32 -> 34 -> 29 (0)
Under byst: 99 -> 83 -> 91 ->79 (0)
Vid naveln: 97 -> 75 -> 91 -> 73 (0)
Buk som störst: 124 -> 89 ->114 -> 85 (-1)
Röv som störst: 125 -> 106 -> 119 -> 102 (-1)
Lår som störst: 77 -> 59 -> 64 -> 58 (0)

Kommentar: Så ja. Med lite ändring på träning så har jag droppat över 1 kg i veckan igen. Inte nog med det så har jag droppat 30 pannor! Jävlar i havet. Men mot nya mål. Nästa delmål är om -35 kg så det är 4,2 kg kvar till dess. 
Se hur allt känns då, kanske nöjd med storleken, kanske inte. Det jag vet är jag ska i mål.
 
Jag har snart nått ett av mina mål jag satte upp och det var att ha en röv under 100 cm och tår på 102 cm nu.

Promenera,promenera.

Igår blev det promenad x2 igen. Morgonen blev det 4,7 km med min skrikande bebis och kvällen blev det en riktigt jobbig jävel på 35 min, glömde kolla hur långt det blev tyvärr. Men den sista behövdes för tankarna höll på o bubbla över och promenad är bästa botemedlet för min del.
 
Sen är ni några om undrat om jag har någon bild på mig själv som någon annan tagit nu, trodde inte jag hade det men kom på nu i efterhand att jag har några bilder som jag bad min T ta på mig vid vårat äppelträd när det blommade för hade tänkt och fota en tjej där men blev inte så (fotograferar ju på fritiden). Så här jar ni två oredigerade bilder på mig från sidan och framifrån. Lagom flottig i håret.
 
 
 
 
 
 

En till gammal bild

Gode gud. Hittade denna bild när jag kollade igenom min farfars gamla mapp med bilder som han hade tagit med sin kamera innan han dog. Den här bilden är tagen i april -10. Tänk att man snart har tappat 30 kg sen dess och det är verkligen en stor skillnad. 
 
Annars så har man hunnit med en promme imorse på 5,7 km och så blev det en nu på kvällen på lite mer än 9 km. Älskart som bara den!
 
 

Måndag

Oj har inte skrivit på flera dagar. Dagarna rullar på.
 
Var ute och löpte/pw i fredags morse. Gick inte alls bra med löpningen, var helt slut och blev tjock i halsen så tiden blev inte alls bra. På kvällen blev det utgång och dansade i x antal timmar och var riktigt svett när jag tog bilen hem vid 2tiden. Tänkte dricka först men höll mig utan och drack bara pepsimax och 2 små alkoholfria drinkar så så mycket "skit" blev det inte som tur var.
 
Var så skönt sen på lördagen att kunna få åka till gymmet tan problem. Körde igenom kroppen. Konditionspass ute känns lättast just nu när gymmet har sommartider, kanske blir lagom och bara köra mest kondition nu fram tills T går på semester och sedan börja med styrkan igen. Kanske man droppar lite lättare nu fram tills dess. Ja vi får se. Känner inte längre paniken av att det går sakta neråt, det får ta sin tid om det måste det. 
 
Söndag blev en vilodag och min lilla familj tog en runda på stan. Nu börjar det ju seriöst bli kul att prova kläder! Herregud, man blir lika chockad varje gång när man kan ta en mindre storlek och jag gillar det! Fick med mig en skjorta, ett par shorts och en tshirt. För kläderna här hemma sitter som sopsäckar. Längtar till hösten då man kan köpa jenas osv.
 
Ja, ärligt talat så kan jag tycka att storleken på mig själv börja vara där jag vill att den ska vara. Jag har aldrig sagt att jag vill vara en pinne eller så. Jag vill vara kurvig och muskulös. Sen när jag känner mig "där" så kommer det bli mycket mer fokus på styrkan för att få fram de former jag vill. 
 
 
 

Stört

Det är verkligen nu jag har börjat o märka att det är mkt som har försvunnit på mig. Gamla kläder är underbart och pröva nu och se skillnaden, dessa chinos visade jag er hur de satt i mitten av februari, magen hängde över men kunde knäppa dom, sedan satt de tillslut utan magkanten som hängde MEN kolla på hur de sitter nu! Stört, så STÖRT!
 
 

Veckans mått och vikt - Say what?! :D

Vikt
Veckans vikt:
 -1,1 kg
Total viktnedgång: -29,6 kg
Kvar till delmål: -

Mått
Arm som störst: 
39 -> 32 -> 34 -> 29 (-1)
Under byst: 99 -> 83 -> 91 ->79 (0)
Vid naveln: 97 -> 75 -> 91 -> 73 (0)
Buk som störst: 124 -> 89 ->114 -> 86 (0)
Röv som störst: 125 -> 106 -> 119 -> 103 (-1)
Lår som störst: 77 -> 59 -> 64 -> 58 (-1)

Kommentar: Seriöst? SERIÖST?! Är jag DÄR? Herregud jag kan verkligen inte ens minnas när jag var på detta 10tal. Helt stört men jag är fan i mig där! För några år sedan var det bara en dröm att få våga något på detta 10tal och idag är jag här och har även hunnit vara gravid. STÖRT!
 
Men jag är så glad och tacksam att jag tog tag i gravidkilona diret och även tappat 5,6 kg sen min startvikt innan jag blev gravid.
 
Men nu, nu när jag är här, vad vill jag? Det jag vill är att bli klar med mina "ta-5-kg-i-taget" för om 0,4 kg har jag loosat 30 kg så det är något jag vill. Ska suga lite på den karamellen.
 
Btw så tog jag min väg och mätdag en dag innan denna vecka, kanske ett bra beslut.

Promenixdag

Idag har det promenerats kan jag säga! Imorse gick jag 8 ½ km. Blev full av energi och 608 kalorier fattigare. Sedan har jag grävt i rabatterna här hemma på framsidan i gassande sol så varit genomsvett. 
 
Gick en promenad med A och vi bubbla på som bara den i ett ganska bra tempo nu på kvällen så vi tog milen. Helt underbart. Massa energi och jag älskar det!
 
 

PB

Har kommit på att jag vill få lite PB. Så har ju valt en sträcka (dock så är det en lite promenad dit och en ganska bra promenad efteråt) som jag ska löpa på och försöka få så bra tid som möjligt. Kändes som om det flöt på ganska bra idag. Totalt var jag ute 48 minuter och denna sträcka var 6,50 minuter av den tiden. Sträckan är på 1,1 km. 
 

Söndag och måndag

Glömde bort och skriva igår. Körde igenom kroppen, även fast det inte är lika kul så tänkte jag köra såhär i två veckor bara för att kroppen ska få något annat så var 3e dag blir det styrka för helkropp och resten massa kondition. Klarade av 1 min och 45 sec på plankan igår! Stolt som bara den och de andra två setten blev 45 sec. Det går verkligen framåt. Tänk att 2 veckor efter graviditeten orkade jag knappt 10 sec på knäna.
 
Idag blev det ett ganska bra konditionspass på 50 minuter. Helt stört att jag ens orkar ta mig till gymmet, göra om här hemma, fotografera (och redigering som tar sjukt lång tid) och samtidigt är mammaledig och sover knappt 2 timmar i sträck på nätterna och A vill gärna ligga vaken och låta och sparkas och dra en i håret runt 4-5 på morgonen. 
 

Cardio

Blev ett cardiopass idag. 35 minuter på löpbandet där jag varvade löpning, pw och lutning. De sista 15 minuterna blev på cardiowaven. Svettig blev jag kan jag lova. 
 
Lagom svullen idag efter gårdagens ätardag. Det bästa med sådan dagar är att man inte alls är sugen nu på ett tag. Löv it!
 
Just det, har suttit och funderat lite hur jag ska göra med träningen, mer kondition måste in iaf. Så funderar på och köra styrka för helkropp 2 dagar och resten cardio. Ska köra så de 2 veckorna som kommer nu och se om det kan lossa lite. 
 

RSS 2.0