-1.0 kg

Min väg och mätdag. Som rubriken lyder blev det ett helt kg denna veckan. Får lägga upp resultaten i efterhand. Men trodde verkligen inte på minus denna vecka men ammningen hjälper väl kanske till lite. Så bara 2,1 kg kvar till start vikt! inte klokt att jag snart är där och kan fortsätta från där jag var innan graviditeten.

Jag har börjat få tillbaka en del av de självförtroende jag hade kämpat med innan och har känt mig så glad och lycklig den senaste tiden.

internetlös

Har fortfarande inget internet här hemma men jag kör på. Har mest prioriterat mina styrkedagar men slängt in några promenader med. ska ut på en snart.

Får lägga upp lite bilder när vi fått internet igen.

Påsken är här o jag ska hålla mitt löfte ; snaskfri till 27 april!

Via mobilen

Ja vi flyttade i helgen och allt är lagom kaos och vi har inget internet än. Så tester och ser om det går och blogga via mobilen, ni kan väl slänga iväg en kommentar så jag vet att det funkar ;) . förra veckan tror jag nog det bara blev 3 träningspass men har rört på mig ändå kan man lugnt säga så har ingen ångest över det.

Men jag rotade fram mina träningskläder igår kväll så var på gymmet som vanligt imorse för ett benpass. Helt genomsvett var jag.

Får sammanfatta dagarna så fort vi har internet igen :)

Veckans mått och vikt

Vikt
Veckans vikt:
 - 1,3 kg!
Total viktnedgång sedan 3/12 : - 12,4 kg
Kvar till startvikt: 3,1 kg

Mått
Arm som störst: 
39 -> 32 -> 34 -> 31 (0)
Under byst: 99 -> 83 -> 91 ->83 (-1)
Vid naveln: 97 -> 75 -> 91 -> 78 (-1)
Buk som störst: 124 -> 89 ->114 -> 95 (-1)
Röv som störst: 125 -> 106 -> 119 -> 109 (-1)
Lår som störst: 77 -> 59 -> 64 -> 61 (0)

Kommentar: Det bara fortsätter åt rätt håll! Gud, jag hinner inte ens med här ;) Men jag tycker det är för lätt. Jag tycker om min livsstil och min vardag. Vill alltid ha det såhär. Haha får se hur upplägget blir den dag jag är nöjd men kommer vilja ha det såhär mer eller mindre. Trivs!
 
Har alltså 3,1 kg kvar bara, helt otroligt och där efter tar jag 5 kg i taget.
 
Nej nu laddar vi allesammans! Mot det vi strävar efter, allt går bara man vill!

Grym fredag

Igår var jag så slut så jag slog ihop som ett korthus innan kl var 21. Gick ca 30 minuter med Alva men det blåste så kallt så hade inget nylle kvar. Var även på massage på kvällen och det var VÄLBEHÖVLIGT! Han hittade en del knutar och idag har jag lite ont på de ställen men så skönt o få ut dom.
 
Men vaknade pigg idag trots många väckningar inatt. Riktigt pump på gymmet idag och ökade en hel del. Blev armar, bröst och lite mage. Avslutade med 15 minuter på crossen och det är skönt o börja köra igång med den. Har börjat använda skivstång i många pass och det är så kul.
 
 

Sliten morsa

Sliten morsa är bara förnamnet. Ögonen går seriöst i kors på mig. En unge som vägrar sova på nätterna och skriker så fort man åker bil. Gah! Men jag ska inte klaga.
 
Blev förövrigt en vilodag igår och det behövdes kände jag i kroppen. Gillar inte och vila, känner att det är något som fattas då. Men som sagt, behövligt och kommer behövas fler gånger denna vecka så man orkar med flytten.
 
Dagens pass gick bra. Rygg och axlar. Avslutade med 10 min på crossen. Önskar jag hade lite mer in action bilder men kanske kan få till de nångång.
 

"Smaljeans"

Nu under all packning så var jag igång med att packa ner en massa kläder, där av jag hitta dessa jenas och kan inte minnas att jag har köpt dom. Drog på mig dom och dom sitter såhär. Kan nästan knäppa dom med en mage då som hänger över hur mycket som helst. Tänkte ha dessa som ett par smaljeans. 
 
Nästa gång jag ska pröva dessa jeans är 27 april. Det är om 5½ vecka. För då har Tomas jobb en stor fest då det kommer hur många tusen pers som helst och den ska vi gå på. Jag har även tänkt att jag inte får äta godis/chips eller så tills dess heller även om jag redan skulle ha gått ner till startvikt. Men ska även ha som en liten strävan att va så nära startvikt som möjligt tills det datumet. 
 

Måndag

Igår kväll och natten var katastrof. Min bebis har inte alls varit sitt vanliga jag och när klockan ringde kl 05 så kändes det som en mardröm men tänkte då inte ge mig. Skitjobbigt spyfärdigt benpass med avslutning 10 min på crosstrainern fick jag verkligen släpa mig ut till bilen. Mål är till för att uppnå, så är det med det.
 
 

Nästan 4 månaden efter förlossningen

 
Ja såhär ser man ut nästan 4 månader efter graviditeten. Det är ju åt rätt håll iaf. Jag älskar att min hållning är så himla mycket bättre. CM har dragit ihop sig ganska bra. Bättre än vad jag skulle tro faktiskt. Men att man ska vara så degig över magen, haha, ja det är bara att ge den sin tid. Tog ju 9 månader och tänja ut sig så då ska väl det ta 9 månader att dra ihop sig. 
 
Tänkt flera gånger på hur jag skulle sett ut idag om inte graviditeten hade kommit imellan. Hade jag varit i mål? Ja jag får ge det ett år och se vart jag hamnar. 
 
Lite kvällstankar

Belöning vid mål

Har tänkt att ge mig en liten belöning när jag gått ner till min startvikt. Självklart inget i matväg. Jag har suktat efter dessa träningsbyxor så länge men det är så mycket pengar för ett par byxor men dom ska bli mina någongång.
 

Veckans träning

 
Kommentar: 7/7 tränade dagar. HELA 540 minuter! Dock har jag räknat in vanliga enkla lugna promenader med för det har det blivit några med barnvagnen men varit ute väldigt länge och gått då. Men jag är grymt nöjd! Lovar mig själv att vila MINST en dag nästa vecka och det kommer behövas för då går flyttlasset. Skriver lite mer sen

Framsteg

Jag måste bara säga hur jävla glad jag är och vilket hallelujah-moment jag är i. Jag bara älskar träning mest av allt (efter Alva då men denna blogg handlar ju inte om henne ;)) .Varit på gymmet nu och kört ett lättare axelpass och avslutade med 35 minuter powerwalk. Jag vågade äntligen träna i bara linne inför massa folk och det är väldigt stort för mig. När jag gick på löbandet så såg jag en skymtande axelmuskel i profil när jag hade armen rakt ner! Herregud nånting jag strävat efter börjar ge resultat. Jag bara SKA HA en synlig axelmuskel. Skäms så dant över mina armar och armhålor för dom är så stora och dallriga men nångång kanske dom med kan se bra ut. Men jag är väldigt tacksam att jag tar tag i mig själv och gör något jag verkligen vill!
 
Skitkass kvalle på min mobil men är svejnglad!
 
Gårdagens fredagsmys blev framför gladiatorerna med hallonkesella, hallon och nötter. Så himla gott och jag väljer hellre de framför allt annat äckelflott.
 

fredag

Blev ett riktigt bra armar/mage/bröst pass idag. Ökade en del, orkar plankan längre. Love, love. Avslutade med 15 min pw. Även fast jag kör tungt och jobbigt är jag inte slutkörd efter 1 timme. Det är skumt. Imorn ska jag köra så jag knappt kommer ut till bilen. Svårare det där när Tomas måste till jobbet på vardagarna.
 
Gick över till grannen på fm som med har en liten bebis och hon föreslog fika (värsta det där med och vara mammaledig och alla ska fika) men jag föreslog smoothie och det blev det istället. Mumsigt värre.
 
Bjuder på en ful-bild

Veckans mått och vikt

Vikt
Veckans vikt:
 - 2,3 kg!
Total viktnedgång sedan 3/12 : - 11,1 kg
Kvar till startvikt: 4,4 kg

Mått
Arm som störst: 
39 -> 32 -> 34 -> 31 (-1)
Under byst: 99 -> 83 -> 91 ->84 (-1)
Vid naveln: 97 -> 75 -> 91 -> 79 (-2)
Buk som störst: 124 -> 89 ->114 -> 96 (-1)
Röv som störst: 125 -> 106 -> 119 -> 110 (-1)
Lår som störst: 77 -> 59 -> 64 -> 61 (-1)

Kommentar: Jag tror jag dör! När jag kollade vågen i helgen var det feting plus på vågen. Men jag utgår från min vägdag så jag räknar nu från förra gången jag dokumenterade och då är det -2,3 kg! Så tänk då att det egentligen är mer på en vecka. Visst det är mkt vatten eftersom jag svullat men denna vecka har maten och träningen varit perfekt. Jag är även under en gräns som jag verkligen ville under och jag har 4,4 kg kvar till startvikt! Det är för bra för att vara sant!
 
Sen kolla bara alla dessa minus på centimetrarna. Nae jag är så jävla pepp så jag spricker!!!

Det här kommer gå vägen

Ja det här kommer gå vägen känner jag. Jag är fan i mig 200% laddad och jag ska bara lyckas. Vaknade med världens leende på läpparna. Så är det med det. Drömde inatt att jag hade hetsätit massa choklad så när jag vaknade var jag lagom förvirrad men kände mig "smalare" än någonsin och var tvungen och fuskväga mig lite fast min vägdag är imorgon och den gav mig en RIKTIGT stor överraskning. Tackade även nej till fika igår. PEPP!
 
Vaknade även upp bredvid en glad bebis som bara har skrikit de senaste dagarna <3
 
 
 
 

Kvarg

Hittade denna kvarg på nyöppnade Willys här i Finspång. Har inte sett den förut. Är på 500 g, dock 0,3 % fett och lite mer kalorier per 100 g men innehåller mer protein. Kostade ca 12 kr så är värt och testa. Ingen slår ju icas egna av de jag testat. 
 

Stutsade upp 05.00

Ja gud vad laddad jag var i morse. Hade damp i hela kroppen och dagens axel och ryggpass var fett tungt. Verkligen mitt favoritpass om ni frågar mig. Hittade en månad gammal formbild på ryggtavlan och tog en idag. Det händer grejer! Fy fan vad pepp jag är! Ibland är det bra med några downs ;)
 

Same

Ojdå. Har visst hänt lite på 3 ½ månad, eller ser jag helt fel? Samma tröja på mig på bilderna. Tog bilden till höger idag efter promenaden.  Iaf fått tillbaka min hållning som jag hade innan. Tappat ca 20 av gravkilona och ca 6-7 kvar.  Ja jag säger då de, bilder och kläder är så bra motivation. Detta gjorde mig sjuk peppad.
 
 
 

70 minutare

Blev en rask promenad med Josse och Alva på hela 70 minuter. Hittat ett riktigt bra varv. Synd bara att vi flyttar från den delen av Finspång, men lär väl hitta något nytt. Gud är riktigt laddad idag! Heja!
 
 
 
 

Tisdag

Jag ska lyckas var det första jag tänkte imorse när jag vaknade.Även fast det var en skitnatt för Alva vägra sova så kände jag mig bra i kroppen, inte uppsvälld eller något. Bra mat igår. Kände mig lite smått sugen/hungrig på kvällen men gick och la mig istället. FOKUS! 
 
Sitter nu och avnjuter en liten tacosallad gjord på nötfärs, kvarg och lite smått o gott. Sen blir det en långis med Alva. Skönt och vara ute när solen tittar fram och värmer.
 

Lite extra motion

Tog en rask promenad med Alva för att möts Tomas när han skulle gå hem från jobbet så blev hela 50 minuter! Hade så mycket bättre energi på eftermiddagen. Tack för det så jag fick ta ut mig lite extra.

Bra start på veckan?

Usch det är så himla mycket som tynger mig just nu. Känner mig hela tiden nedstämd och sjukt stressad. Tror det gick ut över träningspasset imorse för kände mig mer tvingad till det än vad det var kul som jag annars brukar tycka. Hade inget fokus och kände mig inte alls tränad när jag gick där ifrån. Har ätit bra och kontrollerat sen igår så inga problem med det.
 
Hoppas detta går över tills vi flyttat till vårat hus. Får köra 100 % fokus så länge för att inte tappa motivation. För just nu vill jag bara gråta när jag ser mig själv i spegeln och det är verkligen inte mitt mål.

Veckans träning

 
Kommentar: Kan verkligen inte gnälla på veckans träning. Tränat 6/7 dagar denna vecka och jag fick ihop hela 425 minuter! Gick hela 1 timme och 50 minuter rask promenad idag med Josse. Skönt med mycket energi. Skönt med en ny dag och den har varit bra.

Dåliga vanor

Jag börjar bli riktigt sur på mig själv. Veckorna funkar kalas med maten och allt men sen kommer helgen....Inte för att jag typ äter mer än vad någon annan gör på en helg så blir det ändå massa skit med. Jag har ju inga krav eller förbud när det gäller maten men nu måste jag sporra mig själv lite för och få ett stopp på detta. Har tjuvvägt mig lite nu i helgen och det är inga roliga siffror. Så nu är det INGET godis, chips, ja vad som helst som gör att man äter för mycket av det på helgen fram tills jag är där jag var innan jag blev gravid.
Jag blir bara svullen och känner mig allmänt otymplig
 
Så bara sätta igång idag - direkt! Blir ut och gå i solen om ca 30 min (kan ju inte påstå att jag har svårt med träningen iaf)
 

Lite nytt

Blev några nya träningskläder när vi var inne på Gekås i Ullared. Bla en tunn träningsjacka som jag köpte så den var lite tajt runt magen så den förhoppningsvis kommer sitta perfekt i vår. Tycker om när man har fina träningskläder på sig. Det gör en motivierad.
 
Kom på att jag glömde väga mig igår men då gör jag allt nästa fredag istället.
 
Det oranga är mer orange IRL

Härligt pass

Riktigt härligt pass idag. Armar och bröst mosade och slänge även in magen. Kände att jag kunde ta i ordentligt och blev bra övningar. Magen har blivit riktigt stark sen förlossningen och min raka hållning är typ tillbaka.
Avslutade med 30 min pw. 
 
Tomas har tagit en formbild på min ryggtavla och jag tänkte att jag ska ta om någon månad igen och se om det har hänt något. Man kan skymta lite muskler under allt fett.
 

En sväng på stan och frisk luft

Var ju som sagt och träffade en gammal vän förut så vi åt plocksallad (mums) och kollade även lite butiker, de största stället i Nkpg och hittade ett par byxor! Kors i taket säger jag bara. Var även på twilfit (stavning?) och pröva 1 miljon BHar. Fick hjälp där och hon gav mig tips och kom fram till att jag behöver 80G!!! Say what? Fanns iaf ingen där som jag kunde ha men kul att man kommit fram till vad jag har. 
 
När jag kom hem tog jag mig en rask promenad i 45 minuter. Var så härlig luft ute samtidigt som solen höll på o gå ner. Underbart som bara den.
 
Vägdag imorgon och har inte så mycket förhoppningar eftersom jag varit sjuk mitt i allt igen. Bara glad om det står +-0. De där sjukdommarna backar upp en så himla mycket. Inte kul det där men bara o kämpa på. Blir även vilodag imorg för imorgon brummar vi till Ullared och handlar lite.
 

Slängde in en pw

Igår em/kväll var jag så himla seg o trött i huvudet och behövde verkligen luft eftersom jag bara varit inne hela dagen (bortsätt till o från gymmet) så gick ut och gick en 30 min pw. Grymt skönt var det med den luften!
 
Se om jag hinner med en långis ikväll för nu ska jag och Alva iväg och träffa en gammal vän. 

Axlar och rygg

Axlar och rygg stog på schemat idag. Gick bra men kände inte att de var så tungt som jag ville. Kände mig inte slutkörd efteråt. Skumt. Prövade lite nytt med. Alltid lika kul. Awslutade med 10 min pw.
 
Lite av dagens övningar:
Axelpress
Militrärpress
Hakdrag i cable
Hantellyft åt sidan
Utåtrotation i cable
Rodd i maskin
Smala latsdrag
Pulldown med raka armar
En övning jag inte kommer ihåg vad den heter
 
 
Hade sån brutal träningsvärk igår i benen så kunde knappt böja mig ner. Känner av det idag med.
 
 
 

Kläder

Jag är i grymt stort behov av nya kläder. Framförallt byxor och BHar. Men något jag blir så förbannad på (går fortfarande i min bittra dag-anda) är hur kläder skapas.
 
Jag har alltid haft ett litet komplex (eller jävligt många men just i detta fall) att jag inte tar på mig vilka byxor som helst. Även fast jag kan ha dom så VÄGRAR jag ha ett par på mig där magen svämmar över. Har prövat flera idag på stan och det är samma visa; magen väller! Hatar att den fortfarande är så dallrig så det verkligen blir en fettkant över. Hellre att jag kan dra upp dom till armhålorna än att magen hoppar över. Så just nu är jag så frustrerad på den biten. Är svag för leggings just för att man inte får en sådan kant, går tom i mina gravleggings. Har även mer byxleggings men dom har jag haft så mkt nu så dom är typ slutkörda.
 
Sen det där med BHar. WTF säger jag bara. Dom gör typ 5 miljoner olika BHar som passar en 12årings bröst, men när en annan behöver då då finns det typ 2 olika och välja på och de ska gärna vara så fula som möjligt med och ger inget stöd för fem öre. Förut har generous (typ lindex) funkat bra i kuporna men varit lite stora runt om men har fått levt med de men nu behöver jag verkligen ha högst 85 runt om för o ge bra stöd men finns typ bara till DD-kupa i 85 och då sväller tuttarna över. Varför gör man då inte större kupor i även 85? 
Är det någon med större byst som kan tipsa om bra butiker med större kupor som ger stöd?
 
Nej nu ska jag ladda om till en bra dag imorgon för då står gym på schemat! ;) 

Så mums!

 
Nötbiffar står i ugnen till dagens middag och jag avnjuter just nu jordgubbar med några matskedar kesella vanilj. 

Sånna tider man måste fokusera och inte ge upp

Idag är jag riktigt jävla bitter. Känner bara hur den här bitterheten lyser igenom typ 10 mil eller nått. Allt ska givetvis jävlas hela tiden och alltid är det något tammefan. Behöva gå orolig för saker. SUCK! (ska inte sitta o skriva hur bitter jag är här men ibland måste man få ur sig en liten bråkdel av allt). O är inte bra helt än heller men de skiter jag i nu.
 
Men när dessa dagar kommer så gäller det att bara fokusera framåt till 110% Man får bara inte ge upp. Vissa saker är mer motit än andra och man måste försöka koppla bort det. SÅ värt det den dagen man står där som en vinnare. Så kämpa in i det sista!
 
Aja, var ute o gick i 70 minuter med Josse och Alva. Lagom skön promenad. Bra med mat idag med så jag är nöjd på den fronten.
 
DU är verkligen min lilla solstråle som lyser upp alla dagar <3
 

Övertaggad måndagsmorgon

Weeehuuuu. Övertaggad när jag klev upp imorse. Benpass idag och fick typ trippa fram för jag skakade så mycket i benen efteråt. Skulle försöka gå sista 5 minutrarna med lutning men gick verkligen inte för benen var verkligen spagetti. Så skönt som bara den!
 
Kunde gå riktigt djupt i knäböjen i smithställningen och det kändes kan jag lova. Äntligen var den ledig så började där och gick så mycket bättre att få lägga den övningen först. Avslutade med jägarvila och pressade mig själv in i de sista. Slängde även in lite magövningar.
 
Sjukt taggad för denna vecka och jävla om jag blir sjuk igen!
 
Snygga asslitna gamla träningsskor som jag har till och från gymmet som är så slappa så är bara o glida i

Slut på veckan

Är enbart lite rosslig i halsen nu och jag kan ärligt talat inte bara sitta hemma och rulla tummarna så gick ut och gick med Alva, mamma och hennes sambo i 80 minuter. Kände mig så himla lätt och knallade på ganska bra när mamma drog vagnen ;)
 
Får allt bli att åka till gymmet imorgon bitti för jag vill verkligen träna så det är inte klokt!
 
Måste bara säga att jag är grymt stolt över mig själv. Var ju och grillade/feaste igår med lite vänner. Jag åt grillad fläskfile med grönsaker och tzatziki gjord på kvarg. Bra portion, åt inga chips eller dipp eller något och drack bara pepsimax. Nöjd tjej för var livrädd att de skulle gå till överdrift. Så är riktigt taggad med maten nu.
 
 
Kommer fortfarande inte in å några bloggar, bara så ni vet.

Redan lördag

Redan lördag, veckorna går så himla fort. Inte kunnat tränat sen i tisdags. Buhu. Men är på bättringsvägen nu och hostan är klart mycket bättre och ingen feber. Har försökt och äta skapligt dessa dagar och idag är jag jäklit laddad. Hoppas på och kunna träna på måndag igen. 
 
Ska iväg och grilla idag och ska verkligen välja maten med omsorg. Pepp!
 
Btw så kommer jag inte in på några bloggar och det är så segt.
 
Bunkra upp lite

RSS 2.0