Ett år efter

Jag är himla glad att jag tog den här "före"bilden på mig 1 dag efter förlossningen. Ser åt helvete ut men jag visste att jag inte skulle se ut så länge till. Kolla bara skillnaden på hållningen. Ska verkligen spara denna bild och ha till om ytterligare 1 år och se vart man står då. 
 
 

Axlar/triceps/bröst

Även igår blev det ett härligt pass på morgonen. Önskar man kunde få det på film/bild under övningar för jäklar vad axlarna hoppar fram. Pressade mig till de sista men har ingen träningsvärk idag konstigt nog.
 
Blir och dra upp till gymmet en sväng ikväll, blir ingen combat då jag har lite o styra med. Imorn blir det lite som det blir, jobbar 16-07 och har en hel del ärenden, så får se om det blir en promenad med mitt lilla hjärta, alt att det blir träning med jobbet annars blir det vilodag, återstår att se. 
 
 

Måndag och ny vecka

Då vare lite glest här igen. Haft massor och göra, förberett för A födelsedagskalas och även firat de och sedan  varit inställd på att jag skulle komma in på utbildningen jag hade sökt , vilket jag inte gjorde och de drog ner mig ganska många snäpp. Men bara och tänka om och jag har en reservplan. Fördelen är att jag kommer hålla på med "viknedgången" längre, dock vill jag inte de för jag vill komma dit nu, alltså där jag vill vara storleksmässigt. Känns som om hela hösten bara varit så utdragen och känns som om jag står så still som det bara går. Men jag ger inte upp, verkligen inte. Detta är min livsstil och jag älskar det. Dock har jag sett en liten kant/bulle på sidan högt uppe av skinkan/låret och det är hårt med! Sånt gillas.
 
Men nu finns det inga ursäkter längre. Veckorna ska rulla på nu med en liten ätardag på helgen. Detta ska gå för sig, så är det med det. 
 
Måndag och det stog ben på schemat. Härligt härligt. Har prövat raka marklyft med hantlar för 2a gången och kan säga att det känns så mkt mer för min del. 
 
Sen jag skrev sist har jag vilat tors, körde ett ben/rygg/bicepspass i fre då min bror var med mig på gymmet och vila lör och igår sön blev det bodycombat och gympa.
 
 
 
 
 

Pigg och härligt pass

Åh var så grymt pigg när jag vaknade vid 05. Blev gymmet och det gick kalas. Körde axlar, triceps och mage och allt gick kanon. Brände på utav fan i axlarna när jag körde axelpress så det gillas. Var ett såntdär pass som man verkligen ville köra hur länge som helst men går ju tyvärr inte på morgonen. Avslutade med 10 min på cardiowaven. Åh vill bara åka o träna igen typ. 
 
Blev vilodag igår på Alvas 1årsdag. Blev även mycket mat med, men jag är inte bitter, hon fyller bara 1 en gång. 
 
 

Snart 1 år sedan

Tänk att det snart är 1 år sedan våran korv kom. Imorgon 4.45 om man ska vara exakt. Bjuder på en härlig bild som är tagen på natten vid halv 3 på "lilla" jag. Haha snacka tungviktare. Blev + 26 kg och sen dess har jag tappat  + 37 kg (dock målmässigt räknar jag från ursprungsvikten) . Dock är ju det ett tag sen då det står jäkligt stilla just nu, känns de som iaf. Har en bild på mig själv samma dag som hon är ute på magen och ska ta en bild imorgon och lägga upp och se skillnaden.
 
 
Hängde på låset idag på gymmet för lite kondition. Senaste tiden när jag har härliga veckan så mår jag fruktansvärt dåligt. Har typ ont i hela kroppen och magen är som en ballong. Så det kände jag verkligen av det 45 minuterna jag verkligen kämpade mig igenom. Var tom tvungen o passa på o sova 1 timme när A gjorde de för o orka jobba på kvällen. Tråkigt det där att man ska behöva må så. Men är bara o kötta på. Vet att denna vecka kommer maten va som den blir då det blir kalas o liknande.
 
Annars då? Jag kan säga att gårdagensbenpass gav en jävla träningsvärk. Blir verkligen o lägga in nya övningen då det kändes som himla bra resultat.

Benpass,ny favvoövning och drömmen om en snygg röv

Trodde jag skulle vara död när jag åkte till gymmet 5.45 imorse. Var död när jag la mig igår efter dubbelpass men hade riktigt svårt och sova inatt men när jag gick upp var jag jättepigg och även under hela passet. Blev ben som vanligt på måndagar, gillar att börja veckan så.
 
Testade en övning som jag velat testa men som jag gärna inte velat göra med för mkt folk i närheten och idag passade jag på. Denna övning var det jag testade och fastnade direkt. Vilken kontakt man fick med röven och det brände fint och svetten droppade från näsan. Känner redan nu att träningsvärken kommer smygande. 
 
 
Jag har ett mål med min röv och det är att få två halvcirklar som står ut, hård och fast. Inget som händer över en natt tyvärr men kämpar, det gör jag. En vcker dag ska jag vara där.
 
 
 
 
 
 

Tjockisdipp

Nu är det visst lite glest mellan inläggen igen. Jag har åkt på en riktigt tjockisdipp och jag tycker det rent ut sagt är skitjobbigt. Så fort jag är på gymmet så ser jag bara mitt gamla jag och passen känns ofokuserade vilket i sin tur känns ännu mer skit. varför vill inte hjärnan hänga med nu för? Känns typ som om jag inbillar mig att jag bara har blivit mindre. Livrädd och hamna i någon konstig "svacka". Nåväl bara jobba vidare på den biten antar jag.
 
Så de senaste passen känns ovärt o skiva om. Dock så bokade jag dubbelpass idag för att utmana mig lite. Först blev det bodycombat och efter det hoppade jag på ett gympapass som var utav dess like. Haha. Inte en lugn stund och man kände verkligen hur svetten pissade! Men skönt att jag faktiskt hade energi på båda passen.
 
Nej matlådorna ska fixas klart för veckan så nu är det bara att ladda om, speciellt på insidan!
 
 
 
 
 
 

mammabebis

Det blev lite mammabebispass idag. Var ett tag sen jag var där men tänkte jag skulle gå idag. Gick bra, Alva gillar det massor iaf. Massor att titta och fara omrking med. Blev lite sisodär mkt med träning för min del men ska ändå på bodycombat ikväll så de gjorde ej så mkt.
 
Maten har varit kalas den senaste veckan och jag älskar när det är såhär. Bra mat, regelbundet = ork och energi.
 
 
Älskade unge som blir 1 år nästa vecka  <3
 
 

Old me

Fick några bilder av en vän för nån vecka sen då när vi var på kryssning för några år sedan. Jösses!  Vad tänkte jag med här ? Valde jag att se ut så, verkligen?  

Rest day

Ja idag är det verkligen vilodag för min del. Måste vara mer noggrann och få in sådana dagar. Träningen betyder väldigt mycket för mig på väldigt många olika plan och blir lätt att jag tränar så mkt. Dels för att det ger mig mkt energi, terapi, styrka, självförtroende, botar rastlöshet, roliga pass, egentid, ja listan är lång om ni frågar mig. 
 
Som igår var jag sjukt rastlös på kvällen och kollade vilka pass som va lediga så drog på zumba. 

The past is in the past thank God it doesn't last forever

Måndag och morgonträning i vanlig ordning. Gillart! Gillar dock inte att det är två killar som ska träna tillsammans ungefär där jag ska va. Såg att de behövde cablen men jag tänkte verkligen köra klart annars skulle väl det tagit 100 år. Ben var det (även lite biceps) och dropsetade i både benpressen och cable back kicks. Det sög fint. Dock kände jag mig inte så jättefokuserad av någon anledning. Finns en övning jag vill testa nästa gång jag kör ben, vet inte vad den heter. 
 
Maten har varit kontrolerad och regelbunen och ätit det jag planerat. Sug? Nej! :)
 
 
 

Tips på sportbh

Ja efter både viktnedgång och ammning kan jag ju inte säga att mina bröst är fasta som ett par fotbollar direkt. Har haft mtk svårt o hitta sportbhar som jag trivts i. De från Gekås har varit bra men blivit för stora i kuporna och dit åker man ju inte bra sådär och igår var jag en snabbis på stan och testa en sportbh från Gina tricot som jag länge suktat efter. Inte nog med att den hade mitt favvomönster - den satt som en gud! Använde den idag när jag tog en pw på löpbandet och tuttarna satt verkligen kvar där de satt och den sitter tajt men ändå bekvämt. För en bra summa på 199 kr med. Blir lätt att köpa fler där ifrån.
 
 
 

Jäkligt dött

Ja jäklar i mig vad dött det var här. Kom på de nu när jag stog o gjorde matlådor såhär på kvällskvisten. Så skönt och ha nästan hela veckan klar. Så det som står på spisen och är i ugnen just nu är bulgur, potatisklyftor, tacofärs och lax.
 
Det har varit träning mer eller mindre alla dagar. Torsdags var jag med nya jobbet och körde box, vilket man nästan ångrar nu i efterhand för har aldrig haft så döda axlar så som de senaste dagarna så i fredags blev det bara 45 min cykel varvat med löpbandet. Igår lördag lämnade jag och T av vårat hjärta hos sin mormor så vi fick träna tillsammans. Jag fattar inte att jag har en sådan lyx (enl mig) att mamma älskar Alva upp över öronen och vill mer än gärna ha henne och likaså att Alva stormtrivs hos henne.Blev lite styrka. Kände att de gick lite sisodär då axlarna var så brutala men skönt att de inte känns något idag så blev 40 min på löpbandet. 
 
Måndag imorgon och då blir det rövträning och se om jag kan superseta med lite biceps då de knappt blev det i lördags.
 
 
 
 
 
 

Onsdagsträning

Härligt bodycombatpass. Man Märker att man varit sjuk när man kör sådana jobbiga pass men försökte att inte ta ut mig för mkt då jag blev torr i halsen hela tiden. Men svett o nöjd över dagen. Äntligen!




Mysfrulle

Äntligen har vi skaffat oss ett köksbord till nya huset (inte bott här sedan mars eller så). Mysigt att kunna äta ordentligt med A i ett köket och inte vid matsalsbordet i vardagsrummet. Mat och mage har varit bra idag så det tackar jag för.
 
Jag skulle ha varit på intro bla ikväll men blir förskjutet tills nästa vecka och inget mig imot då jag skulle ha tagit vilodag egentligen men det är onsdag = bodycombat och jag är frisk!
 
Mums! Kvarg, äggvita på dunk, äpple, havregryn, valnötter och massa kanel.
 
 
 

Tisdag

Triceps och axlar fick sitt idag. Kan inte sluta tycka att det är så himla skönt och träna kl 6 på morgonen. Axlarna kom fram riktigt mkt under dagens pass. Bra fokus och mycket energi. Vet inte om de har med o göra att jag ätit så mkt de senaste dagarna, på gott och ont.
 
Känner att maten fortf går sisådär. Gjort matlådor, planerat maten men känns ändå som om det är något som går snett, typ som jag slappar till mig och sedan min jäkla krångelmage på det (ständigt uppblåst). Antagligen bara att sluta tänka på det så mycket så blir det nog bra. Har inte vägt mig på 2 veckor och känner att jag inte vill veta vad den står på heller. Känns som jag har plussat. Måste bara få fokus på maten till 100 %, så jäkla svårt är det inte.
 
 
(glömde och publicera detta igår)

Bara för att..

.. detta var jag för några år sedan (sommaren 2011). O ändå hade jag gått ner ca 10 kg här. Ja jag säger då det. Alltid kul att kolla på dessa gamla bilder.
 
 

Härligt benpass

Vaknade utvilad när larmet ringde kl 5 imorse. Grymt härligt och var pigg när jag for till gymmet. Blev ett grisigt benpass med 100 % fokus. Riktigt härligt. Vågade även lasta på lite mer idag på marklyften utan att tappa tekniken och det är ju alltid kul. Hoppas på att kunna öka i den sakta men säkert, livrädd o skada mig. haha
 
Övningar som kördes:
Knäböj i smith
Raka marklyft
Barbell glute bridge
Benpress
Cable back kicks
Leg exstensions
Plankan
 
Blev även en promenad på 6,2 km. Skönt när solen lyser för engångsskull. 
 
 
 
 

Löpbandet

Blev en sväng till gymmet imorse för bara lite promenad på löpbandet. Hade velat gått en långpromenad ute men vädret suger ju. Men gick 60 min och det gick bra. Lite halvsvett men inte så mycket mer. Hoppas på att kunna grisa på på benpasset imorgon bitti nu när jag verkligen försökt och ta det lugnt och med lätta vikter.
 
Även gjort lite matlådor för veckan. Peppad. Blev bla sötpotatis i ugn och kycklingspett även det i ugn. Ska in och gå intro på ons och tors kväll så vet inte hur träningen kommer se ut då tyvärr (dock kanske jag har tur att träna på jobbstid).
 
Annars då? Har kommit in i ett riktigt lyckorus den senaste tiden och jag älskar det! Vill verkligen känna såhär hela tiden. Hoppas det håller i sig. Magen krånglar dock extremt mkt just nu och jag ser ut som en ballong men känner ändå mig lugn, hade jag inte gjort förr. 

Tagit höstlov

Jag har seriöst tagit höstlov, både med maten och träningen, hua! Nu när jag varit sjuk blev det ju en veckas vila och maten har verkligen varit en katastrof på det, godis och fika och konstigheter hela veckan känns det som. Sambon har med varit sjuk så det har ju inte gått i så många knop här hemma direkt. Gud, trivs inte alls i den livsstilen (slöa och äta skit hela dagarna). Men tränade första gången i torsdags och körde igenom benen. Var lite rosslig men tänkte mig för och körde bara på lätta vikter, trots de har jag träningsvärk i baksida lår, ant efter raka marklyften. Men fy satan så jäkla uppsvälld jag ser ut, hela jag är som en vattenballong men känner mig inte så frustrerad som jag hade gjort förr så det är ju bra. 
 
Igår blev det rygg, bröst och biceps och tog även då inte så tungt, dock kände jag mig lite ofokuserad, antagligen när jag inte kände att man kan ta i till 100 %. Men träningsvärk de har jag allt i brösten.
 
Idag blev det ett triceps och axelpass. Även idag blev det lugnt. Det rosslar lite fram o tillbaka i halsen men annars mår jag bra. Skönt! På måndag är det vanlig träning som jäller igen och ska försöka kära träningsschema så gått de går så jag hinner med allt i veckorna. Även suttit och skrivit upp ide på mat att äta så jag inte glömmer/inte kommer på vad jag ska äta. Vill komma ifrån detta sjuk/lov-träsket nu. Hade tänkt att ställa mig och göra en massa matlådor idag men då hade T lämnat kvar hälften på sitt jobb. 
 
 
 
 
 

RSS 2.0