Tisdag

Känner mig sådär härligt svullen och vätskefylld. Så fort jag är sjuk är maten skit. Men bara gilla läget o bli frisk så man vet att de vanliga rutinerna kommer tillbaka. Trodde ju jag var bra i söndags men icke. Mådde ruttet som bara den igår och idag har det med varit riktigt träligt. Men är ganska bra nu såhär på kvällen. Ska känna av hur jag mår under dagen imorgon ich se om man kanske kan åka upp till gymmet för ett lättare pass. Ingen bodycombat blir det iaf. Tråk! Trött o rastlös är väl ändå den sämsta kombinationen.
 
Fyller år idag så har varit väldigt lugnt. Skönt de med. 

Rastlös kropp

Rastlös är bara förnamnet av vad min kropp är just nu. Det här men att få in en vilodag i veckan brukar vara svårt men nu, nu har jag vilat 4 dagar i rad o det kryper i hela kroppen på mig. Om jag bara kunde bli av med den rinnande näsan så jag kunde få kötta lite. Aja, bara le o vänta. Har jag tur kanske jag kan får träna en sväng på tisdag. En liten lugn promenad imorn hoppas jag på att kunna ta. Ja den som lever får se.
 
En "partyEmma" i två olika storlekar ;)

träningsabstinens

Har fruktansvärd träningsabstinens just nu. Tränade sist i onsdags. Halsont gick bort efter en redig runda på krogen och har bara en näsa som en vattenkran. Är pigg i kroppen men ska lyssna på mig själv o bli frisk. Dansade som en tok till stängning i fre och svetten lackade. Fördelen med krogen är att de blir som ett träningspass ;)

Nej nu vill jag ha vanliga rutiner igen. Blir vila imorgon med, dels för o bli 100 procent frisk och för jag ska gå intro på nytt jobb.

Torsdag

I tisdags kväll blev det milen med fina A. En riktigt välbehövlig promenad och hade pulsklockan på mig för en gångs skull så brände 580 kalorier. Riktigt nice. Har dock varit lite svullen i halsen men klädde mig varmt och kände av det igår med när jag var på bodycombaten men ville testa och se. Började o svettas väldigt fort men försökte och tog de ganska lugnt. Dock var jag helt mörbultad i kroppen igår kväll av lite för mkt träning. Känner av halsen idag men inget som har brytit ut. Seg det där men se om jag ska försöka vila tors-lör och se om det ger med sig alt bara åka upp och gå en kortis på löpbandet. Vill inte bli sjuk. Har en riktigt menssvullen mage så det äär inte klokt. Vet inte när den var så svullen senast så det tar ju en del energi med.

Den där magen

Det är ju lite jobbigt att lägga upp dessa bilder (önskar man våga göra det som många andra gör, är ju bara en mage lixom) men jag vet att det kommer vara värt och kolla tillbaka på.
Dessa bilder gör så att det känns som om det går en berg-och dalbana inom mig. Jag har svårt att förstå att jag HAR sett ut sådär samtidigt som jag har väldigt svårt att förstå att jag ser ut sådär NU.
 
Bild 1 är när jag vägde som mest. Bild 2 är när jag hade jag tappat 26 cm runt buken och var så glad. Bild 3 är i nuläget(togs för över nån vecka sen). Jag har varit gravid tom mellan bild 2 och 3. Det är helt fantastiskt hur kroppen fungerar och vad man kan åstakomma. Jag trodde aldrig jag kunde få se utsådär efter nästan -35 kg + en graviditet. Även om skinnet inte är i fastaste laget så försöker jag inse att man bara få ge den sin tid.
-Men mot målet, det ska jag!
 
 
 
 

Morgonpass

Åh älskar känslan. Ställa klockan på 5, det är mörkt och ruggigt och man drar på sig träningskläder och laddar upp. Kör i väg i bilen med full värme och och bra musik och sedan väntar man in att gymmet ska öppna. Älskart! Axlar och triceps. Axlarna gick jättebra och det brände härligt i slutet. Triceps fick jag inte alls någon bra kontakt med idag. Men vad gör det om hundra år. Avslutade 10 min på cykeln. Är riktigt menssvullen idag men bara o fokusera på annat.




Benpass + promenad

Blev ett grymt benpass imorse. Tungt som attan och mina ben hatade mig mer eller mindre i slutet. Men så det ska vara. Jag orkar bara mer och mer hela tiden i knäböj och det är så himla kul. Körde tekniken på raka marklyft idag igen och kändes bättre idag. Ja det är bara att öva tills jag känner mig 100 % på att lasta på ordentligt.
 
Nu på kvällen blev det en riktigt pw på 40 minuter. Skönt o få lite luft då jag höll på o bli riktigt trött. Benen flög fram till en början men när jag kom till en lång trappa så tänkte jag att jag skulle springa uppför. Efter havla så insåg jag hur möra benen var från benpasset imorse så helt plötsligt vägde benen 2 ton. Men skam den som ger sig, upp kom jag i en bra fart och pulsen var hög som bara den. Kämpade mig hem i så gott som bara uppförsbackar.
 
 
 
 
 
 
 
 

Söndag

Underbart combatpass idag. Älskar när man svettas sådant att det rinner droppar från nästippen. Blev lite spykänsla i slutet men tog i för fulla muggar så känner mig riktigt skön i kroppen. Två dagars vila från träning var skönt. Även om man har fart som en jojjo men det är ju inte samma sak ;)
 
Armhävningarna går bara bättre och bättre så det är riktigt kul! Har hatat den övningen förut så har aldrig lagt någon energi på det men nu när det är med i combaten och dom tjatar varje gång o utmana sig själv så har den helt plötsligt blivit riktigt rolig. 
 
Nej nu blir det att ladda om för underbar morgon träning imorgon bitti.
 
Bigbaraboom röven. Älskar och träna i denna oversize t-shirt då den är luftig i ryggen.
 
 
 

Hejhopp

Vilodag idag, även vilodag imorgon. Kors i taket. Men det behövs det med ibland. Har kännt mig stum i knät sen igår och kan inte ha det 100 % rakt utan att det känns som om något är ivägen, men sitter o laddar till bodycombaten tills på söndag. Att träning kan vara så roligt!
 
Jag har förresten för några dagar sen bestämt mig att inte ha något bestämt med om jag ska vara snask/utematsfri månaden ut. Prio är mitt inre just nu och då måste alla måsten och krav bort, även detta. Nu menar jag ju inte sitta och vräka da ut och da in(gör jag ju lixom inte annars). Utan om det bjuds på fika en helg, jag då blir det fika om jag VILL. Självklart tänker jag mig för, det gör jag ju alltid men just saken att ha ett krav/förbud passar inte på mig just nu och då får det vara så. 
 
Fått lite roliga besked med i veckan så vardagen kanske kommer se annorlunda ut, berättar mer när jag vet mer.
 
En liten rolig sak som hände idag var att när jag var och spanade på en sjorta som hängde högt upp kom ett butiksbiträde fram o fråga om jag ville ha hjälp med o få ner en storlek och det ville jag och då frågade hon vilken storlek jag hade tänkt och jag sa att jag inte visste och då sa hon att en stl S skulle nog passa bra. Det var väldigt kul att höra, inte för att det är något viktigt egentligen men ändå just att få höra från en man inte ser ut att va stl XL längre. Skjortan satt perfekt med så det var en riktig boost.
 
Trevlig helg!

Bodycombat och axlar/tricepspass

Ja igår var det onsdag och bodycombat stog på schemat. Jag bara älskar det! Tekniken sitter mer och mer och jag älskar hur man känner att man kan ta i. Passade bra att få slå ur sig gårdagens skit.
 
Hängde på låset imorse. Höll på o frysa ihjäl. Hur ska jag klara vintern när jag redan fryser som en vet inte vad. Men blev ett häligt pass för axlarna och triceps och har lite lagom svårt att hålla upp armarna då det känns redan i axlarna. Blev några ökningar och det är alltid lika roligt. Åh hur underbart är det inte när man enbart är som mest 3 pers på gymmet? Älskar det!
 
 

6,3 km

Idag blev det 6,3 km rask promenad med mitt lilla hjärta. Det blir den ända "träningen" för mig idag. Skönt. 
 
Jag kom på det, helgen fungerade asbra utan både snask och utemat. Mamma + sambo var förbi och fikade och jag satt där snällt och tittade på. Jag är verkligen inte sugen och det är så skönt, kommer bli jobbigt i helgen då vi ska på dop. Men tur att det är mat med så man slipper få dåligt samvete om jag nu inte tar något fika, men det återstår och se, det är ett frikort då iaf.
 
 

Måndagsben

Ja idag var vi uppe före tuppen och körde ben. Vilket otroligt jäkla grymt pass det blev. Jag verkligen kunde ösa på med vikterna och orkade konstigt nog mer än vanligt utan problem och jag körde ändå högreps de. Speciellt i knäböjen tog jag pb i utan några som helst svårigheter. Körde raka marklyft idag, inte gjort det något direkt innan förutom när jag testade lite i våras men då var jag så brutalt svankig efter graviditeten. Men man märker att coren har blivit så mycket mera starkare och svankade ingenting. Tog inga direkta jobbiga vikter där dock för ville verkligen få in tekniken ordentligt så stog bredvid spegeln och körde. Något som helt klart kommer läggas in mer i mina benpass.
 
Konstigt nog känner jag inte alls av passet från igår, vilket jag borde med tanke på hur mycket jag tog i.
 
 

Bra avslut på helgen

Åh helt underbart avslut på denna helg. Hemkommen efter ett grymt bodycombatpass. Denna releasen är TUFF men jag hade så otroligt mkt energi att jag hängde med så gott som i hela passet och kunde även fokusera på tekniken. I sista "maglåten" är det lite armhävningar på olika vis och på två ställen ska man köra 4 st i rad helst på tå och jag klarade båda omgångarna (förutom när man var stor förr o körde på knäna och hade röven högt upp och orkade knappt ner 1 cm)??! Jag som knappt gjort armhävningar innan. Ojoj vilken kärlek det är! Då hade sömnen varit dålig och jobbat 7-15 på det men maten idag har varit asbra!
 
Jag älskar och se utvecklingen i träningen. Hur man orkar mer, hur man klarar små utmaningar, att man lär sig mer och även hur vardagen är så himla mkt lättare. Träningen ger mig så mycket glädje och att jag verkligen prioriterar in den i min vardag. Önskar så gärna att det fanns vanliga utbildningar inom hälsa som inte kostar en förmögenhet.
 
 

Kvällis

Detta blev det till kvällis. Kvarg, vaniljkvarg, hallon, äggvita, kokos och kanel. Dessa smaker <3



Questbars

Just ja, köpte dessa raringar idag. Äntligen ska jag testa dom. Någon som gjort det tidigare? Bra eller anus?

Jag har höga förväntningar. Det finns en till smak jag vill testa men den va slut då.




Helg och formbild på magen

Igår hade jag tänkt och ta en vilodag men var riktigt sugen på o dra mig till gymmet så gjorde det, tänkte att jag iaf kunde gå på löpbandet, men det blev ett jobbigt 45min konditionspass. Tummen upp. Riktigt svett när jag var klar.
 
Blev även kvällsträning idag med. Biceps, rygg, bröst och mage fick sitt. Kändes jäkligt bra. Kändes verkligen som mina mål kunde gå vägen.
 
Just de, snask/utemat är fortfarande inte intaget. Så grymt skönt, inte ens sugen på det. Dippade lite grönsaker igår kväll, annars inget märkvärdigt.
 
Jag tog en formbild på min mage igår när jag var på gymmet. Taskig bild dock men jag vågar inte lägga ut den. Aja, vågar kanske nångång. Vill ju ha och kunna titta tillbaka till.
 
Va massa mer jag skulle skriva men får väl ta det när jag kommer ihåg de. haha.
 

Mått och vikt

Ja jag kände för och ta en väg-och mät dag idag. Det verkar som om det har börjat o lossna nu igen. Himla skönt! Kan ju skriva in från tanitavågen med, dock har ju vikten hunnit gå ner ytterligare lite, men det går ju inte fort nu. Men är inget jag stör mig på, helt förståligt. Dock är måtten från när jag gjorde första tanitavägningen. Inte nog med det har jag även nått målet o ha en röv under 1 meter och även det är uppnått nu.
 
Vikt
Vikt sedan förra vägningen:
 - 2,9 kg (räknant från förra gången jag skrev det här 21/6)
Total viktnedgång sedan 110117 : - 34,5 kg
Kvar till delmål: 0,5 kg
 
Mått
Arm som störst: 
39 -> 32 -> 34 -> 29 (0)
Under byst: 99 -> 83 -> 91 ->78 (0)
Vid naveln: 97 -> 75 -> 91 -> 68 (-3)
Buk som störst: 124 -> 89 ->114 -> 81 (-2)
Röv som störst: 125 -> 106 -> 119 -> 98 (-2)
Lår som störst: 77 -> 59 -> 64 -> 57 (0)
 
Resultatet av tanitamätningen
Fettprocent : 30,6 % > 29,5 %
Muskelmassa : 50,8 kg > samma

Några dagar

Ja nu har det gått några dagar igen. Tisdagens träning gick åt helvete(eller inte åt helvete men opeppnär jag var där o huvudet var dött), antagligen för att A vaknade hysterisk sisådär 3 gånger i timmen och tränade på kvällen, trött, kände mig folkskygg men kämpade igenom 5 maskiner för benen för att ändå få hålla igång dom. Körde ändå på bra vikter, utan o sänka eller så.
 
Igår var det äntligen bodycombat och energin sprudlade och jag fick äntligen testa på nya releasen. Hua! Dyngjobbig va förnamnet. Väldigt mycket olika slag och sparkkombinationen så tekninken var inte prio utan försökte mest hänga med. Men svett blev jag! 
 
Idag blev det morgonträning. Dagens pass påminde mig om varför jag åkt och tränat kl 6 på morgonen. Idag var det folktomt fram till 5 min innan jag skulle gå. Ingen folkskygghet, jag kunde köra mitt race utan problem. Love it. Så axlar och triceps fick sitt och det kändes kanon. Var redigt skakis i axlarna efteråt.
 
T har även tagit bilder på mig igen, på samma ställe i samma sportbh och trosor som innan. Jämnför jag med de sen innan är det väl ingen större skillnad bortsätt från att det är lite mer konturer som syns på magen. Ska göra ytterligare i november tänkte jag och så tänkter jag visa er då ist.
 
Nötanötanötaaaaaa!
 

Adidasbyxor

Måste bara tipsa om dessa träningsbyxor. Älskar dom. Perfekt i midjan, inga direkta degkanter (magen är ju sladder) som det lätt kan bli, kossrövenskanten syns inte, röven i sig är uppe, sköna i materialet, ja jag undrar vf jag inte köpt dessa tidigare.

Måndag

Ojoj, både mamma/bebispass och zumba är gjort idag. Gick bara bra på båda. Dock känner jag att jag vill träna för mkt saker än vad jag tycker passar in. Zumban gjorde jag mest för jag tkr det är kul och bra instruktör. Men har inte egentligen tiden och sitta och boka upp mig på massa pass, känns även som styrkan kommer imellan, vilket jag absolut inte vill, nae bodycombat 2 dagar i veckan och sedan mina styrkedagar får det nog bli hädan efter, även om jag vill mer. 
 
Har insett att jag måste komma ner i storleken jag vill va innan januari, då livet kommer ändras me andra rutiner i vardagen och kanske inte kan träna precis som jag vill och kommer antagligen bli mest fokus på styrka då. Så nu gäller det att lägga på ett kol. Har tänkt att vara snask/utematfri denna månaden ut för att inte få i mig de onödiga. Dock undantag en dag då jag ska på dop och får se vad som erbjuds där men ska absolut göra det bästa och tänka mig för.
 
 

Vem är hon? Vad ville hon mig?

Kollade igenom Viktmappen jag har på min gamla hårddisk och blir fan chockad varje gång jag tittar på bla dessa bilder. Såg jag seriöst ut sådär? Valde jag att se ut sådär? Jag känner inte ens igen mig själv när jag ser dessa bilder. Jag blir både ledsen och glad när jag ser bilder på mig själv från den tiden. Önskar jag aldrig hade hamnat där men det är fruktansvärt lätt att bli hemmablind. Men är glad över att jag insåg det tillslut och tog tag i mig själv. Min kropp mår så himla mycket bättre och det är det som är det viktiga, mycket friskare och rörligare.
 
 

Söndag

Har inte skrivit på ett par dagar då jag och A blev riktigt magsjuka i torsdags natt och jag låg som en död sill hela fredagen, så vila blev det på riktigt. Men igår, lördag mådde jag prima så åkte till gymmet, hade turen att få väga mig igen och har kollat resultaten som jag tänkte skriva nåndag. Denna gång var det PTn på gymmet och han var impad över min muskelmassa, så det var kul och han tyckte jag skulle testa högreps ett tag framöver och det tänkte jag att jag skulle göra. Jag fick en sådan sporre av allt han sa och taggade till ordentligt på gymmet där det blev bröst,biceps och rygg. 
 
Idag var ju nya releasen på bodycombaten och den verkade grym(!), ja verkade, för efter ca 20 min började det stå mig upp i halsen och det vägrade ge med sig och jag bara kände hur jag verkligen behövde luft, så det var det passet. Jag var så jävla taggad och hade förbannat mkt agrrisiva tankar som jag behövde slå ur mig.
 
 

Härlig dag

Imorse när frosten låg på så drog jag och mitt lilla hjärta ut på en promenad för att vakna till lite. Blev ca 6,7 km så det var riktigt skönt. Kan säga att jag har dyngträningsvärk från triceps/axelpasset i tisdags så det var riktigt jobbigt och dra vagnen upp för backarna.
 
Mamma var hemma idag så jag fick även slänga över A hos henne en sväng och fick mig ett benpass på gymmet. Försökte ta de flesta övningar i maskiner så armar o axlar inte fick sig så mkt då dom är så ömma. O jag som hade tänkt o  ha en vilodag idag, får bli imorn ist.
 
Har bakat lite men får visa imorn för datorn ska ju krångla varje gång man ska göra nått.
 
 
 
 
 

Helnöjd tjej

Grymt bodycombatpass idag. Det var verkligen fullt ös för min del men ändå blev jag knappt svett(?!). Det var sista passet för på söndag släpps nya releasen och jag ska sitta bänkad imorn så jag får en plats till det passet. Längtar! Har iaf riktig härlig träningsvärk i triceps från igår, så det ska vara. 
 
Ätit ordentligt idag med, åt bla en simpel lunch på kyckling, bulgur, avokado och kvarg. Så himla mums.
 
 
 
 
 
 
 

Grymt axel och tricepspass

Åh så härligt pass. I de sista övningarna pulserade det något otroligt i både axlarna och triceps. Ja kvällsträningen verkar hålla i sig och kommer nog se ut så ett tag framöver, men då hinner jag få träna ordentligt, även om jag ogillar att det är så mkt folk. 
 
Förr tyckte jag inte så värst mkt om kombinationen äpple och kanel men nu är jag helt besatt av den! Vill ha mermermeeeeer! Så nice o ha i kvargen.
 
 

Måndag

Blev ett mamma/bebispass igår fm. Alva var inte så himla still så fick gå och hämta henne hela tiden så fick inte ut så mkt som jag ville av passet så jag åkte upp på kvällen igen när hon hade somnat och körde ett dyngbra konditionspass på 45 min. 10 min i sträck så körde jag löpning på ett ganska så högt tempo. Trodde verkligen inte jag skulle orka men det gjorde jag.
 
Ser fram imot och få åka upp och köra ett köttigt pass ikväll.
 
 

RSS 2.0