Tummen upp!

O där drog man till med ett cirkelpass idag. A hade med bokat det passet så blev taggad som bara den för i få träna med en vän. Satt nästan o sov på jobbet så var nära o avboka o ta vilodag men icke :D sjukt nöjd efteråt! Svetten spruta o det var riktigt härligt o få upp flåset. Vissa övningar fick jag ta lätt på då jag kände av ländryggen direkt. Men men. Så glädjen har funnits där idag med. Tänk om - tänk rätt så att säga. Sådant kan man leva på länge.

Imorgon blir det vilodag. Tror jag bara ska köra 5 pass denna vecka. Tror både huvud och kropp behöver tid för att orka med allt. Men snart är det en bättre vardag igen så det är bara o kämpa på. Klarar jag denna sommar med jobb från morgon till kväll ca 6 dagar i veckan o ändå klämt in träning nånstans så borde jag klara allt.Träningsglädje

Ryggen spökar med mig igen!  Jäkla skit! Hoppas på att det går över snart. Vet i fasen vad jag har gjort. Försöka o träna så jag inte belastar ländryggen allt för mkt.
 
I söndags blev det milen med A och igår öppnade ÄNTLIGEN gymmet som vanligt igen på morgonen. Så åkte dit, folktomt och körde rygg, baksida axel och mage. Körde lite andra övning och hade bra kontakt i latsen! 
 
Så sitter i skrivande stund och äter knäcke med makrill(lr åt upp de nyss). Så jäkla gott är det. Har varit och kört ett konditionspass på gymmet. Blev 30 min på crosstrainen och 20 min på löpbandet. Det var ett lyckopass. Inte nog med de så har jag inte haft något som helst sötsug idag. Så skönt. 
 
Har börjat o träna i inbakadfläta. Snacka om att man får bort håret när man tränar!
 
 
 

Död blogg

Ja min blogg/dagbok är lagom död känner jag. Men är inte långt kvar tills jag får gå tillbaka o jobba lite mer normal mängd. Jag har varit jäkla yr o de har svartant för mina ögon flera gånger den senaste veckan så har inte tränat sedan förra gången jag skrev.
 
Eller jo igår var jag och körde bröst, axlar och mage. Hade ganska bra energi ändå och körde i min egna värld trots att det var hur mkt folk som helst och avslutade med 15 min på crosstrainern. Känner mig sååååå fluffig! Min kropp mår inte alls bra av detta överflöd av kolhydrater. Även om jag har ätit bra så har det även tryckts både de ena och det andra. Även om jag tycker att det är helt okej o fika o äta snask då o då så mår min kropp så dåligt av det och det var verkligen blivit i överflöd.Svullar upp direkt och energin försvinner och får ont i magen. Värt det ?  Känner inte att jag kan skylla på något mer än mig själv men man mäker att det inte alls är kontrollerbart när ens sambo har varit ledig i 7 veckor. 
 
Idag körde jag ben. Har fortfarande besvär med ländryggen så kunde inte köra några övningar där jag belastade den. Så blev högreps med ganska lätt motstånd/kroppsvikt då jag kände mig så suddig på blicken och yr igen. Kände ändå att det blev ett helt okej pass trots mina dåliga förutsättningar. Det kändes fint i röven med bla övningarna glute bridge och donkey kicks som jag endast hade kroppvikten som motstånd. Körde sedan 15 min på cardiowaven.
 
Så bta, nu när sambon börjar o jobba igen på måndag så tänker jag dra igång ordentligt med maten, träna i den mån de går med tanke på att jag har fortf bröllopsforograferingar kvar och kommer ha begränsad tid o sitta med det i efterhand då Alvs nu kommer va hemma med mig de dagarna jag är ledig.
 
Nej nu måste jag äta upp min kycklingsallad och fixa mig för kvällsjobb. 
Sveeeeeeeeett!

Fy fan vad jag svettas hela tiden! Drog ju som sagt på BC igår efter jobbet men kan säga att jag efter att ha jobba för mkt och alldeles för mkt värme så var reaktionsförmågan inte den bästa. Haha. Garva fan åt mig själv men hängde med så gott de gick. Min rosa tröja var sjöblöt! 
 
Samma sak idag och då hade jag ändå shorts på mig på gymmet och kl va inte ens halv 20 och det bara droppade om benen. Blev rygg och baksida axel och avslutade med 10 tunga min på cardiowaven, Helt okej pass med tanke på värmen. Vet inte om jag har gjort något med ländryggen för skulle köra marklyft men kände verkligen hur ryggen verkligen inte var med mig. Hur den tog imot som bara den. Kände så även när jag skulle lyfta ett skåp här hemma för nästan en vecka sen o vågade inte ens lyfta den för de kändes så konstigt. Så körde bara sakta rygglyft på boll och då kändes ingenting som tur var. Får nog vara lite uppmäårksam på det där. Varit leeeeeedig idag utan något som har med jobb o göra så har varit död vid stranden, ätit bra, skippat glassen som alla andra mumsa på. Yey! Jobbar dagtid imorgon och då blir det nog bara ut o dra sig på banan om vädret vill o antagligen samma på onsdag för att sedan kötta styrka på tors och fredag då jag är LEDIG!!!
 


 

Söndag

Åh här sitter jag o har dötid på jobbet så passar på o skriver lite här. Jag har varit på jobbet sen kl 15.30 igår o innan det var jag o fota bröllopsporträtt lite snabbt. Så nu känner jag mig sliten som bara den men räknar ner timmarna för efter jobbet åker jag direkt till gymmet för bodycombat! Sugen på o köra det ett tag nu. Älskar att det är tufft o svettigt som attan.  Så gick bara 3,5 km på morgonen igår bara för att få vakna till typ. 

Körde ju ben i fredags o trodde jag skulle ha megaträningsvärk i benen igår men kände knappt av något MEN idag, fy fan säger jag bara. känner ju var min rövmuskel sitter om man säger så. 

Fredagsben och pepp

Hade en grymt seg dag på jobbet med mestadels stillasittande hela eftermiddagen o jag bara kände hur jag blev tröttare o tröttare men hade bestämt att åka till gymmet efter jag slutat så bytte om och åkte dit. Sådana pass som idag som gör att man fortsätter o känner lycka över vad man gör(då det varit vissa dagar som sugit som fan denna sommar med alldeles fr mkt o göra - jag räknar ner till en lugn vardag igen!) och förstår innebörden med varför man tränar. Man mår så sjukt bra av det helt enkelt! Fick till ett riktigt bra benpass med mest fokus på röven. Knäböjen, åh vad jag älskar dig! Alltid bra kontakt i ändan! Körde även utfall i smithen idag vilket är en övning jag aldrig har fastnat för men kändes riktigt bra idag. Hade lite svårt o gå i trappen sen kan jag säga o svett som aset var jag med.
 
Imorgon får de bara bli en pw på morgonen då jag både har bröllopsfotografering och kvällsjobb,jourar på natten och jobbar dag på söndag. 
 
Insidan har varit på min sida idag. Hatar dessa dippar jag får. Tror nog att det kommer hänga med en väldigt länge då jag tror man har svårt o förstå vad man faktiskt har gjort för förändring.
Hepphepp!

Snart iväg till jobbet så passar på o skriver lite. I onsdags kväll blev det en på på 5,7 km. Den va så himla skön då jag hade jobbat fram till km 16 och sen suttit med redigering fram till efter kl 19. 

Igår blev det ett arm/magpass. Kände mig igår helt okej men känner att det är något som ligger o stör. Har iaf dragit ner lite på kolhydraterna o genast är min mage inte lika svullen som innan. Hm behöver dom ju men ska se till att jag bara får i mig i rätt val. 

Jag har fått mitt jobbschema för hösten o det ser kanon ut. Äntligen mer tid med min lilla tjej. Dock kommer hon inte vara på dagis som innan så nu blir det verkligen o lägga om träningstiderna. Tänker att jag väntar o ser hur det funkar o va kvar på vanliga gymmet men känner jag att jag inte kan träna som jag vill så får jag helt enkelt byta. Tiden med A är viktigast. 


RSS 2.0