Träning,träning

Påbörjade ett inlägg förut men råka stänga ner så nu ska vi se. Jag fick ihop 5 dagar med någon form av träning förra veckan, ja det är ju varken långa eller tunga pass men hur lycklig? Denna vecka har sett ut såhär; måndagen gick jag på 30 min spinning, tisdagen var först lite lätt styrka för överkroppen och sedan gick jag även på 30 min spinning, julafton vila, igår gick jag en promme på 20 min men fick så mkt sammandragningar så fick stanna till flera gånger och idag så satt jag på cykeln i 30 min o körde lite tempoväxlingar. Lyyyyycka! Värken i bäcken är så mkt bättre! Tror verkligen det har gjort sitt o inte jobba så mkt o även varit en del julledigt. Mindre lycka är att jag nu är efter julhelgen är 16 kg tyngre. Blä! Jag bara hoppas att det kanske planar utför snart för vågen verkligen sticker iväg men om jag kanske får träna lite såhär så kanske det jämnar ut sig. Men jag är inte bitter, efter varje dag som går så är jag ett steg närmare att få träffa den lille o ett steg närmare o få bli mitt gamla jag igen. Jag är så sjukt peppad på o få börja o träna normalt igen så det inte är sant! 

Här får ni en bild på tjocko, satt o kolla igenom bilder på mig sen april-juni i år, nej jag är inte alls bitter ;) hooden sitter sådär lagom snyggt över magen o sen de största slappaste byxorna på de så de går lätt o tränaLite regelbunden träning

Jo men jag får in lite pass. I måndags körde jag ett litet styrkepass för nästan hela kroppen. Fick tom träningsvärk i axlar o biceps med de fjuttiga vikterna. Vilade igår och idag cyklade jag 30 min o trampade på i rätt bra fart faktiskt. Lycka efteråt kan jag säga! Kände att jag behöver det för är ganska låg just nu. Imorn är A på dagis på fm så blir att försöka då till något då med. Men allt går lugnt o lätt till o tänker mig för hur jag tränar o med hållning o allt. Livrädd för mer smärta men just nu när jag bara jobbar 50% så har jag inte lika ont. 

Känns dock som om vågen skjuter i höjd så vågar inte ens väga mig. Vill finns glädjen med o få träna såhär o vill inte att några siffror ska påverka mig negativt även om jag har bm 31/12. 
Gymeligym

Blev lite gym idag. Värmde upp 5 min på cykel och sedan körde jag styrka för nästan hela kroppen. Snacka om att de fjuttiga vikterna känns såååå tunga! Haha. Körde 12-15 reps i två set o då va musklerna riktigt trötta. Haha. Men har accepterat att det är så nu iaf o är superglad att jag kan få göra detta lilla för kroppen. Tog mig en liten bild o ja man ser ju vart alla 12 kg har satt sig. Ansikte o lår har köttat på sig om man säger så! Spontanspinning

Såg att de var spinning 30 min under tiden alva va på dagis så jag bokade in mig på de. Tänkte att jag får köra i den takt de går. Kämpigt! Kunde bara sitta o trampa o ökade motståndet lite då och då men inte så mkt mer. Kände lite flås men var tvungen o sitta rakt med ryggen hela tiden då den ömmade en hel del. Men träning är lycka för mig. Jag måste få träna. Så fort jag inte får träna blir jag nedstämd som bara den men nu när jag ha fått gjort lite småträning, i lugn takt, inte så länge så blir jag genast så mkt gladare. 
 
Men imorgon måste jag vila. Jobbar 8-16 och har inte jobbat ett dagpass på jättelänge. Se vad kroppen säger o
det. 
 
 

Går åt de bättre hållet

Helt plötsligt mår man typ bättre ? Känner att jag klarar av dagen på ett helt annat sätt. Var tom o styrketränade igår, ja inget blodigt utan väldigt lätt för bara axlar o bröst men vilken glädje att få åka och bara känna musklerna få arbeta lite. Så idag tog jag mig en promenad med A i vagnen på ca 30 minuter o kände inte alls mkt. Hoppas på o kunna gå några enkla korta promenader. Vill verkligen inte tappa allt. 
 
Satt o kolla igenom mina mappar med bilder sedan i vår/somras. Det är nu när man ser de bilderna så fattar man hur "smal" man blev. Känner mig sjukt motiverad o verkligen inte flyga iväg på vågen. Äter typ husmanskost men försöker o dra ner på mängden o kolhydraterna just nu för känner mig mätt ändå. Taggad till tusen o komma tillbaka o känner ändå att jag fick en helt okej kropp för att varit så pass stor innan.

RSS 2.0