Tisdag

Ligger i skrivande stund i sängen o kan inte sova efter kvällsjobb. For till gymmet imorse när de öppnade eftersom jag var tvungen o sitta med redigering hela dagen innan kvällsjobbet. Smackade på ett bröst och axelpass. Lite ökningar blev det allt. men känner att mitt vardagsliv tär på mig just nu. Lr vardagsliv o vardagsliv. Jobbar från jag vaknar till jag ska sova typ 5-6 dagar i veckan o ledig 1 helg på hela sommaren. Så nolife snarare. Så bara längtar tills jag är tillbaka i vanliga rutiner, framförallt mer tid med min fina tjej o mer fokus på träning. Känner bara just nu att det är ett måste för jag har verkligen inte egentligen tid o träna eftersom jag typ aldrig kopplar av. Men så länge fortf glädjen finns där när jag tränar så ska det väl gå. Samma sak med maten. Jag lider i värmen. Vilket betyder att maten är ofokus, vilket betyder äter lite på dagen o mycket på kvällen. Ständigt svullen mage o känner hur allt bara dallrar på mig. Haft några riktigt dåliga fettodagar o bara känt mig så jäkla fet o ful. Igår morse när jag åkte till gymmet var jag astagg eftersom jag inte hade varit på gymmet på 2 dagar pga jobb o kom dit o träffar en gammal kollega som bara öste beröm över mig o tkte jag såg vältränad ut. Blev ännu mer tagg men när jag stog sen på gymmet så bara vände de o fy satan så jäkla eländig jag kände mig. Bara fett o helvete. Försöker intala mig själv att det är många faktorer som spelar in så just därför känner jag såhär o tror verkligen det kommer bli bättre när jag är tillbaka i vanliga rutiner igen. Så bara o hålla ut nu! Nej nu ska jag sluta o bara skriva en massa skit o försöka sova igen för imorn är det jobb 7-16 o sen hem o redigera hela kvällen o hoppas på o kunna bli klar för hoppas på o ge mig ut på en kvällis ! :) 

Mkt jobb

Ja de har varit mkt jobb för min del. Blev en tidig pw i onsdags morse innan jobbet. Jobbade kvällen, jourade och jobbade sedan dagen igår. När jag kom hem igår valde jag faktiskt att ta en vilodag. Dock kunde jag ju inte hålla mig helt sysslolös så började måla en garderob till A. Svetten dröp fint ändå.
 
Imorse på min lediga dag for jag till gymmet till öppning. Blev ben och mage. Helt otroligt. Kan lasta på lite varje gång i knäböjen o jag älskar det! Jag hade shorts på mig idag med o jag såg ut som en drängt katt när jag var klar. Det bara rann om mina ben. Jag måste verkligen lägga om min styrketräning lite så fort sommaren har lagt sig på hyllan för känner att kroppen har vant sig men låter de vara såhär tills vidare då jag inte känner att all min tid kann läggas på gymmet som jag vill nu när jag har alldeles för mkt jobb. Som imorn, jag har heldagsbröllop och gymmet är bara öppet under tiden jag är borta o ska till gekås på söndag så är samma sak där. Hoppas att de kan vara något positivt ändå o ha lite mer vilodagar såhär ibland.




Befriande

Men titt på fan! Jag åkte till gymmet i SHORTS idag och ni anar inte vilken befrinade känsla det var. Kändes underbart! Här har man gått omkring i onödan o haft ångest. Funkade kanon o slapp o svettas ihjäl med. Körde armar och mage. Fungerade kanon. Mest fokus på magen blev det. 
 
Nu på kvällen har jag gått milen med A. Lovley! Vaknas några dagar med väldigt mkt o göra. Lr några veckor snarare. Hoppas på o kunna göra det bästa av läget för att kunna få träna skapligt bra. 




Taggad efter journatt

Åh. Var så grymt skönt när jag vaknade imorse o insåg att jag kunde käka lite precis innan jag slutade kl 7 för att sedan dra mig till gymmet. Blev bröst och axlar. Åh vilket tryck det var i axlarna idag. Lite ökning idag med. Hantellyft åt sidan har varit seg o öka i men idag så. Älskar sådana pass som idag. Var så jäkla mör efteråt. Kom hem o käka frulle o lekte med mitt hjärta. Hon ska sova borta i husvagn med sin mormor mån-ons så kommer va sjukt tomt. Men skönt att jag o T kan ta vara på varandra under denna tid så vi har käkat ute nu på kvällen. Blir en redig påfyllning för morgondagens pass då jag ska ta tag i saken o träna i SHORTS. Jag håller på o dör varje gång så nu får jag fan sluta fjanta. Varför skulle inte jag kunna ha shorts som alla andra.
 
Gick en liten runda nu på kvällen på 4 km. Ingen pw lr så utan bara gick i lite halvrask promenadstakt. Riktigt skönt. Skulle man behöva göra varje kväll o rensa skallen lite. 
 
Har hittat lite ny bra musik. Älskar o lyssna på sådan musik på gymmet. Går alltid lite bättre då.
 
 
 
 

Lördagspromenad och söndagsgym

Ligger i skrivande stund i joursängen på jobbet.  Igår morse kl 06 gav jag mig ut på 6 km pw. Solen sken och luften var så frisk. Helt underbart o starta dagen så när man ska gå på ett 10-22pass på jobbet. Bra energi hela dagen.
Idag så blev det gymmet när de öppnade. Passade på när mitt hjärta hade somnat tidigt på fm. Körde ett Nice pass för rygg/baksida axel och mage. Har börjat o ändra om lite. Kände verkligen att de tog i hela ryggen. Lite ökning i marklyften. Blev riktigt svett idag. Ska försöka sätta mig ner någon dag framöver när det är lite lugnt (typ aldrig) o byta ut lite så man får lite nytt. 
Nej nu måste jag sova.





Benpass

När jag slutade jobbet förut drog jag driekt till gymmet för ett ben, arm och magpass. Tycker det är så kul att man ser sådan utveckling. Idag när jag körde bicepscurl i cabeln så såg jag sådan stor skillnad i profil över armar och axlar. Fick nästan en liten chock. Tur att speglar och bilder finns de dagar man känner att hjärnspökena svämmar över. Bytte band idag på dipsen och klarade nästan utan problem 10 rep. Det går framåt! Dock känner jag att jag måste få något annat upplägg på benen för jag vill känna att de svider o bränner utav fan där men det gör jag inte nu. Störde mig nästan på det idag. Dock gick knäböjen kanon iaf. Någon som vet något köttigt upplägg/bra övningar för röven som de vill dela med sig så hojta!
 
Just nu känner jag att maten inte är riktigt prio. Kör mest bara lite sunt förnuft och känner av lite "ledighet" o njuter av livet. Dock ständigt svullen mage istället menmen. Snart äre höst igen o vanliga rutiner. 





Perfekt med ledig dag!

Åh jag var verkligen överlycklig med ledig dag idag. Ställde ingen klocka (okej, fröken här hemma vaknade ju tidigt ändå men ni fattar), bara kopplade av på morgonen och njöt av o bara få vara med min tjeja. När hon hade somnat tidigt på fm så for jag till gymmet. Så jäkla underbart o få åka dit utan stress i lugn o ro. Blev ett bra pass för bröst och axlar. Har sett att lite blodådror på axlarna börja smyga sig fram. Alltid något. Älskar verkligen att få träna. Prio är verkligen inte o få en snygg kropp (även om det är ett stort plus o man nojjar mycket) utan att få må bra, känna glädje och energi. 
 
Så nu på kvällen drog vi av milen, jag o A. Får ta vara på den lediga tiden man har. Skönt o koppla av lite ute i luften. 



Kötta,kötta!

Ojoj. Dagarna ruuuuuuuullar iväg verkligen. Igår efter både jobb och redigering hela kvällen så gav jag mig ut på en riktigt svettig pw på 6 km. Äntligen blev jag lite svettig av en sådan. Det behövdes verkligen. Innan pw:n så gjorde jag lite magövningar här hemma som brände fint. 
 
Så idag var det jobb på dagen sedan fotografering så tog mig en vilodag idag för o ladda batterierna för att hoppas kunna köra ett riktigt köttarpass när A sover på fm då jag är ledig heeeeeeeeeela dagen :D 
 



 

Behöver fler timmar på dygnet

Sitter här o äter frulle, kvarg, äggvita, stekta äppelbitar i kanel och kokos samtidigt som jag ska börja redigera. Just nu behöver jag fler timmar på dygnet. Denna vecka är det 6 dagar med jobb, 1 fotografering och redigering i mängder. Just nu är det rena turen att T har semester så vårat lilla hjärta inte är själv. Har så dåligt samvete just nu. Så i helgen var det min ända lediga helg så vi var iväg i Ts mammas stuga och solade o ÅT i mängder o bara tog de lugnt. Men gick nästan 6 km i lördags kväll och 7 km igår morgon och idag blev det en sväng till gymmet för rygg och baksida axel. Men tyvärr fanns inte känslan där utan ville mer bara få de överstökat. Antagligen för att jag egentligen inte har tid. Ogillar verkligen att jag har tagit på mig för mkt just nu. Men om ca 1 månad kommer det vara betydligt lugnare. Hoppas jag. Tror det mest kommer bli pw resten av veckan för de kan jag ta vilken tid som helst på dygnet när gymmets tider är så begränst. Vill inte heller tappa gnistan för gymmet då det betyder så mkt för mig o va där.
 
Men jag gjorde ändå lite ökningar i vissa övningar idag som har stått stilla en bra tid. Så det var väl de positiva med dagens pass. 
 
Helt ok form på magen med tanke på helgens frosseri

Skön känsla

Jag har haft det så sjukt jobbigt med att sommaren är här o att jag ska behöva visa min kropp i shorts och bikini. Jag trodde i vintras att till sommaren skulle de bli bra men så har jag inte känt fram tills igår. Vi var och bada med brukarna på jobbet och en av dom skulle såklart fota oss när vi bada vilket jag kände mig så sjukt obekväm med så vill bara sjunka genom jorden men sen när vi kom tillbaka till jobbet så satt vi o kollade igenom alla bilderna och där står jag i vattnet och jag tycker att jag ser helt okej ut! Det var en kropp som såg helt "normal" ut. Inte så som jag såg ut för över 40 kg sen. Den känslan var så jäkla obeskrivlig så de va inte sant. Jag kanske lär mig o trivas med mig själv, det får helt enkelt ta bebissteg framåt men huvudsaken är att det går framåt! 
 
Så igår kväll brände jag och J av en ny runda som blev 1 mil. Grymt skönt var det. Gick o prata om allt möjligt så trodde jag skulle ha träningsvärk i ändan idag men när jag vaknade imorse och min familj fortf sov så smet jag iväg till gymmet och rev av ett himla bra ben/armar/mage-pass. Jag lastade på ordentligt i knäböjen och pallade utan problem 50 kg utan o använda smithen! Trodde jag aldrig jag skulle våga. Så nu har jag ett himla sug o våga lasta på ännu mer. Så de va en rejäl ökning från förra gången då jag bara körde 40 kg. Bytte även band i dipsen på sisa setet. Ökade 1 kg på tricepsövning jag inte kommer ihåg vad den heter. Ökade i bicepscurl med rep! När hände detta? Har stått still i biceps hur länge som helst. Ja så jag undrar då var all energi kom ifrån? Kan det vara att för att jag ska få va ledig med min familj i hela 3 dagar i sträck. 
 



Tisdagsträning

Igår morse drog jag till gymmet vid öppningsdags o rev av bröst, axlar och mage. Lite ökning i bänkpressen va nice. Hade bra med energi trots att jag hade sovit pissdåligt. Måste lägga om mitt schema snarast känner jag för måste måste få variation. 

Sitter på jobbet just nu och har lite lugnt. Jobbade 10.30-22 igår och 7-21 idag och sovit dåligt i natt igen så är fruktansvärt seg. Så idag blir det såklart vilodag och imorn när jag slutat jobbet måste jag få komma ut o röra på kroppen. Dock lite osäker på om det blir styrka eller om jag bara ska ge mig ut på milen senare på kvällen .  Saknar ihjäl mig efter mitt lilla hjärta så vill ju spendera så mkt som möjligt med henne medans hon är vaken. 




Spinning

Ojdå, gled med på 75 min spinning efter jobbet. Åh det var lagom jobbigt kan jag säga. Mitt linne var genomsurt och mitt plattade hår var lika lockigt som innan. Men det var skönt o behövde de verkligen. Har träningsvärk i ben, rumpa o Latsen sen BC igår och med lite spinning på de idag så har nog aldrig mina skinkor pulserat så dant som de gör just nu.
Maten har funkat bra idag. Skönt som fan om ni frågar mig. Regelbundet och vettig mat. Lax o bulgur är en så jäkla god kombo o ha tillmatlåda. 

Nej nu måste jag sova för imorgon blir det o hänga på låset för ett styrkepass för sedan jobbar jag dubbelpass tisdag och onsdag. 




Bodycombat

Åh vad jobbigt jag tkr det är att träningen är i obalans. Känner verkligen att jag har tagit på mig för mkt än vad jag har tid med. Egentligen skulle jag behövt ha suttit hela dagen med bröllopsredigering då jag har tagit på mig flera dubbelpass på jobbet i veckan som kommer men jag bara kände att jag måste få njuta av det jag vill, speciellt nu när det är fint väder. Så har bara fått njutit av o få vara med min familj och sedan så bestämde jag mig för att gå på nya releasen av BC då jag kände för att bara få svettas ut all stress. Det var så sjukt varmt o jobbigt men det var kul. Har verkligen saknat BC och det är verkligen ett pass i min smak. Hade dock fortf träningsvärk från benpasset i veckan. Haha. 
 
Nej nu måste jag sova för att orka med morgondagen med ett jobbpass och sedan hem o sätta sig o redigera.

För en gångs skull blev man så svett så sportbehå blev flerfärgad. 

Lördagspromenad

Åh familjen sov o jag drog ut på en 6 km pw. Så himla skönt var det o man var ju inte direkt van vid att de skulle va så varmt ute. Hade dock en himla rethosta.

Snart iväg på bröllopsfotograferingar så blir ju mest mellanmål under dagen men åt en stadig pannkakosfrukost så hoppas det ska hålla sig en bra stund. Helt kär i dessa pannkakor! 




Äntligen är känslan tillbaka

Åh verkar som om rätta känslan är tillbaka. Idag vaknade jag och kände mig pigg och inte som om jag hade blivit överkörd av en ångvält som jag har känt de sista veckorna. Tog mig faktiskt till gymmet o hade sådan bra känsla och energi när jag var där. Usch har nästan varit rädd för mig själv när jag varit där nu i veckan o haft så trälig känsla men antagligen för jag inte mått bra. Bra kontakt i både rumpa, lår, och armar. Magen blev de sisodär med. Orkade dipsen helt okej. Gjorde om lite bland benövningarna. Känns som om jag skulle behöva göra om min upplägg igen med andra övningar nu. Känns som om jag nu kört samma för länge. Hoppas min kost kommer tillbaka där den har varit för tycker det har slagit slint med fika o konstig mat den senaste tiden. Hatar att den blir sån obalans så fort man är sjuk/ej kan träna.
 
Imorn är det bröllop men funderar på o samla lite energi i form av en tidig morgonpromme. Nästa vecka ser mörk ut vad de gäller träning.
 
Är så sjukt osugen på varm mat just nu så till lunch tog jag vad som fanns i kulen så de fick bli stekta ägg, skinka, tomat och en klick kvarg som jag blanda ihop till en ända stor blandning. Supergott o enkelt. 



 

Onsdag

Ja jag är tydligen fortfarande inte bra. Jag trodde jag var helt okej i måndags så for till gymmet. Genomled mer lr mindre passet men tänkte att de var nog för jag varit sjuk, åkte igår igen, kände likadant. Idag har jag knappt orkat klä mig?! Jag måste ha något skit i kroppen som vägar o bryta ut eller liknande för känner att all enenergi är borta. Så har verkligen försökt o tänka på min kropp idag och faktiskt bara vilat (!) idag även om det varit fint väder ute och försöker samla energi till kvällsjobb. Tog även på mig dubbelpass imorgon så blir ingen träning då heller. Se hur jag känner mig på fredag för då är jag ledig. Dock blir de bröllop på lördag så då blir det vila även då och vill ju gärna hålla mig så frisk som möjligt tills dess. SÅ ja denna sommarens träning känns ju inte helt okej men jag förstog även att det skulle bli lite sisodär med den oxå vilket jag inte trivs med egentligen men vad ska man göra lixom? 
 
Nog om de. Har verkligen mixat ihop bästa pannkakosreceptet! Smakar typ som vanliga pannkakor o konsistensen är bara lite annorlunda. O de bästa är att jag håller mig mätt på dom ca 4 timmar(!). En annan som går o tänker på mat hela tiden o skulle vilja äta varannan timme tycker ju detta är underbart.
 
Jag blandade;
1 dl äggvita
1 ägg
Knappt ½ dl fiberhusk
1 ½ dl mjölk (går åt lite mer under tiden man håller på med pannkakorna då smeten tjocknar så man måste späda ut lite)
 
Det blir 4 stycken och man blir mätt på 2 utan problem. Jag tog 1 lindhalskvargen persika/passionsfruk och blanda i hallon o hade som sylt. Så jäkla gott!!!!
 
 



RSS 2.0