Jobbhelg

Åh känner mig fortf inte bra. Blev hemma i torsdags men jobbade igår o mådde så mkt bättre men idag känner jag mig trälig igen. Jag som hade tänkt o träna imorn. Får se hur det blir. Klättrar ju på väggarna o känner mig lagom lönnfet. Vf blir maten så mkt dåligare när man inte tränar? Nae mer fokus nu. 

Nej nu blir de o jobba vidare. 

Död.se

Ja man skulle kunna tro att jag har dött men så är icke fallet. Har äckligt mkt o göra för mitt eget bästa och både kropp och knopp är så sjukt slitna. Skulle verkligen behöva ledighet men det får man väl vänta med tills om 100 år eller något. Så har försökt o prioritera de saker som behövt just nu o tagit bort de "onödiga" även om jag tkr om o skriva här annars hade jag ju inte haft kvar den. 
 
Inte nog med de så har jag åkt på någon jäkla förkylning o hosta så jag tror jag ska hosta upp mina lungor snart. Haft ont i kroppen o hör knappt något för det är lock för öronen. Så himla kul kombo. Så allt jag gör känns så jäkla motigt. Jag jobbar imorgon men det är nästan så jag sitter o funderar på o sjukanmäla mig för vet i fan hur jag ska orka. Jag är inte den som gör det i första taget. O som grädde på moset har min mage ballat ur totalt. Jag måste nog gå o kolla upp den igen för jag har seriöst sett ut o va gravid i v30 lr något och varit så fruktansvärt öm så alla kläder har suttit åt o fy tusan vad jag har varit obekväm med mig själv. Knappt velat äta för jag har inte haft något sug alls o ja. fy.
 
Så har inte tränat sen morgonpromenaden på midsommar. Jag känner mig sjukt obekväm med o bara inte få träna. Det är jag, det ska vara med i min vardagar. Jag kommer knappt upp på morgonen för jag är så jäkla trött hela tiden för jag inte fått tränat typ. Visst nu kan de ha med o göra att man inte mår/mått bra men man märker så stor skillnad o att man har så mkt mer energi när man får röra på kroppen.
 
Midsommarklädd på bilden
 
 
 

Torsdag och fredag

Igår när jag lämnat A på dagis åkte jag o rev av 50 minuter på crosstrainern. Satan vad tungt det var. Svetten lackade. Men sånt gillas. Sen när jag jobbade på kvällen blev det vattengympa. Känns ju helt ok att man har brukare som tycker om o träna. 
 
Så idag blev det rygg, baksida axel och mage. Ett kanonpass för fick så sjukt bra kontakt med både latsen o skuldrorna. Det känns så befriande o få använda kroppen. Jag försöker verkligen o inte tänka på att man "måste" få en snygg kropp av träning utan att mer att man mår bra både psykiskt och fysiskt av det oh har så mycket mer energi. En "snygg" kropp är bara en bonus. 
 
Ett exempel är när jag jobbade kväll o så förr i hemtjänsten. Jag ville bara smälla av för jag var trött o orkade ingenting. Jag var mkt tung och tränade knappt. Nu när jag är lättare och tränar regelbundet kan jag ha gått upp kl 5 på morgonen o sen ändå när jag jobbat kväll o slutat kl 22 ändå vara någorlunda pigg. 
 
Ett stycke bild på min rensa-ogräs-outfit och lite av min lunch igår.
 





Måndag, tisdag och onsdag

Mendå. Varje gång man ska sätta sig för o skriva av sig lite så kommer det något annat i vägen. Fullt ös dagarna i ända. Det har varit bra träningspass i veckan. Måndags gick de kanon för bröst och axlar. Var lite trött men köttade på.
 
Igår tisdag så var det ben och armar och ökning igen i knäböj. Blir o lasta på ännu mer nästa gång. Det går verkligen framåt. Bara dom där spärrarna som sätter stop ibland. Vågade mig även på o träna i korta byxor o det var en ganska stor befrielse. Gick även en skaplig pw med en brukare på jobbet sen på kvällen på 1 timme. Blev riktigt svett.
 
Använde även byxorna imorse på pwn på 7 km. Bra tempo o det är så fruktansvärt skönt o gå så tidigt var ute innan kl 6 o mötte nästan ingen. 
 
Har fixat fröknäcke nu under dagen oxå för var hemma för VAB. 
 
Imorgon blir det nog nån form av kondition även då. Vet iaf att jag ska på vattengympa på kvällen med jobbet.
 
 
 
 
 
 

Skönt gympass

Var lagom laddad för morgonens gympass. Ryggen köttades på riktigt ordentligt och baksida axel och mage fick även sitt. Slängde på ännu mer på marklyften och körde 3 set med 40 kg och kände även då att jag kunde slängt på ännu mer. Man längtar ju ihjäl sig efter nästa pass när man bara känner hur man kan öka o öka hela tiden. 
Åkte hem o drog i mig en smoothie gjord på frysta hallon, äggvita, kvarg citron/lime o lite vaniljprotein. Smakade så jäkla gott ute i solen.
 
Blir gymmet imorgon bitti igen. Som jag älskar det!
 
 
 

Lär dig acceptera dig själv!

Att det ska vara så jävla svårt! Jag blir seriöst tokig på mig själv. Det började när jag var o fotade dagens bröllop. Den ena MILFen efter den andra strömmade in. Snygga o fina kroppar. Där kom jag överfet o fult hår o ja allt jävla skit. Jag måste verkligen fatta att jag inte har haft samma förutsättningar, jag har "men" efter att jag varit större. Det är bara o lära sig gilla läget någongång. Kan inte jämnföra mig med sådana som kanske sett ut så hela livet. Eller man ska inte ens jämnför sig med någon!! Min kropp fungerar, den mår bra, jag har fått en dotter som mår bra. Något man ska va tacksam över istället för o hitta alla jävla fel hela tiden. Så jäkla onödigt o så mkt energi som går åt på skit när man kan försöka tänka på de positiva delarna istället. BAAAAH!
 
När det hade lagt sig nu på kvällen så var jag övertaggad på o ge mig ut i löparslingan o tog modet till mig o dra på mig mina löpar"shorts" vilket jag aldrig skulle ha gjort. De åkte upp direkt i grenen o fettet bara vällde ut o jag blev så jävla arg o irriterad att jag vände, kastade av mig byxorna och drog på mig de blöta nytvättade långbyxorna o gav mig ut igen o körde skiten ur mig själv. De där 5 km köttades igenom o allt som allt blev de 6,5km + de 2 km som jag hade shortsen på.
 
Nog om det. 
 
 

Torsdag + fredag

Man kan ju tro att jag börjar bli dement när jag glömmer i skriva här hela tiden men så är icke fallet (vad jag vet).
 
Igår så åkte jag o tränade vid lunchtid precis innan jag skulle gå på kvällspasset. Så blev ett litet halvstressigt pass men de va effektivt. Lastade på ännu mer i knäböjen och kände att jag kunde ha lastat på ytterligare ännu mer. Tänk att bara med lite mental hjälp så vågar jag nu köra utan smithen. Jag bara älskar det!! Körde även armar och mage också. Fullt med folk vid lunchtid men jag körde på som om jag vore själv. Kön känsla. Hoppas de släpper nångång att man faktiskt duger osm man är.
 
Men iaf, jag har träningsvärk från alla träningspass denna vecka. Haha. Tror min sommar kommer bli så att de blir 3 dagar gym o resten kondition av något slag för att jag ens ska kuna klämma in allt mellan jobb/foto/barn/utflykter. 
 
Så i morse blev det 6,5 km apjobbig PW. Traskade på i ett bra tempo.
 
Fick förövrigt ett jäkla konstigt infall o skulle ha både godis o glass på kvällen så åkte till affären o köpte. Tröck i mig det. Fatta inte ens varför de hände. Så dagen efter hade jag en redig svullen mage såklart men måde inte alls dåligt över att jag hade käkat de.Så som bilden visar så finns de konturer även om jag är svullen. Happy girl. Den kanske nångång ger med sig den också även om den är sjuuuuuuk sladdrig i huden.




 
 

Onsdag

Redan onsdag. Veckorna går lite fort. Sitter o trycker hemmagjord kycklingsallad i skrivande stund. Han med ett rygg/baksida axel/magpass igår. Ökning igen i marklyften - wohoooo! Vill bara lasta på ännu mer. Älskar känslan av att bli lite starke, pusha sig själv lite mer. Ser sån utveckling på hur kroppen har format sig när man står o gör övningarna.  Terapi på hög nivå om ni frågar mig. Så har riktig träningsvärk i ryggen idag och jag älskar det. 
 
Tog även en bild på mig själv bakifrån i bara trosor o ryggen ser ganska så muskulös ut nu. även om jag har denna blogg för min skull så är den fortfarande offentlig till vem som helst så lägger nog inte upp bilden. 
 
Så imorse när gymmet öppnade 6.30 (sent om ni frågar mig) så blev det axlar och bröst. Attans vad tungt de var. Tror nog jag ska ge mig på en ökning i bänkpressen igen. Känns som om den går framåt även om man är feg o lasta på där för det är ju inte de lättaste o bara släppa om man inte orkar. Så imorn slänger jag nog in ett konditionspass innan jobbet o sen blir det styrka på fredag igen som jag längtar ihjäl mig till. 
 
Ääääääääääälskar verkligen detta! 

Ser ut som en köttbulle. Att man ska ha sånna komplex över höfterna. 

 

Måndag

Åh här har jag äntligen landat i soffan med fullrulle hela dagen sen 05. Försöker o inte stressa över allt jag har just nu för det är för mkt än vad man egentligen klarar av men tänker att jag tar en sak i taget. O nu behövde jag lite lugn o ro så landade framför BL såklart. Blev 1 timmes skapligt rask promenad imorse innan jobbet. Kunde tyvärr inte åka till gymmet idag eftersom jag har jobbat, varit med mitt lilla hjärta, sen redigerat, sen fotat o sen redigerat igen. Men imorn morgon innan jag lämnar A på dagis så hinner jag med! Woho snacka om lycka av att få längta till gymmet.  Jag kan ju inte förstå att man inte kan gilla o åka dit. haha. 
 
Även igår kväll blev det ca 8 km promenad. Var bakis som fan hela dagen men det hade släppt sen på kvällen o behövde luft. Jag är så sjukt glad över att jag dricker väldigt sällan. Så mkt skit som man får i sig. Det klarar jag mig verkligen utan men var sjukt kul o komma ut med lite vänner. Nej nu ska jag kolla vidare på BL.
 


 

RSS 2.0