Fredag o funderingar på gymbyte

(glömde posta det igår, han o somna i soffan ;)) Imorse var jag med J på sitt gym vilket är ett ställe som jag har övervägt o byta till sedan vi flytta till huset o A föddes. Dom har så mkt bättre öppettider o mkt närmare så man kan cykla dit på ett par min. Det är inte lika stort/modernt men jag får även tillgång till ytterligare ett litet gym som har öppet 24/7. Men iaf när jag körde där idag kändes det riktigt bra. Kände mig sjukt blyg o tjock till en början men sen rullade det på helt okej o de hade maskiner o redskap i min smak. Nackdelen är att det inte finns bodycombat men jag tillbringar ju mkt mer tid i gymdelen. Åh jag har insett att jag måste byta ganska snart om jag ska göra det då sommartiderna på måndag o öppnar så sent som halv 7 på vardagarna o 9 på helgerna. Den tiden finns inte för min del då jag ska jobba 100 procent o fota bröllop hur många lördagar som helst så är alt som allt ledig 1 helg fram till siste augusti. Så ni förstår att min tid är jäklig knaper så skulle behöva åka till gymmet seeeeent på kvällen eller sjukt tidigt på morgonen de dagar jag börjar 7. För att överväga o bara ge mig ut på promenader en hel sommar är inte min grej även om det är sjukt skönt men vill verkligen styrketräna oxå. 
 
Men idag lördag är det vilodag och det är bröllop på schemat. Ska fundera lite till på hur det blir. Trivs ju där jag är nu o har varit medlem sedan 08 så det är ju inte lättaste o bara byta när man trivs.
 
(Kass bild som de knappt syns nått på, jag vet)

 

Torsdag

Blev gymmet imorse. Skulle ha kört igenom nya passet men fick bara ta delar av det då jag har haft ont i framsida lår pga löpningen igår. Så vissa magövningar fick jag byta ut som inte alls gick o göra pga låret. Men armarna fick sitt. Kämpa dips men gick igenom helt okej. Ökning i bicpes och gjorde enbart två benöning och ena var knäböj som är på schema men som är utan smithen! Tung stång utan stöd men jag kunde tom lasta på mer denna gång än PT-passet och klarade alla seten utan problem och just i den övningen kände jag inte av låret. Så kände mig riktigt stolt. Skönt när man kommer ur de där läbbiga områdena och vågar sig på andra nivåer.


 
 

Lite gott o blandat

Det blev ju dubbelpass i måndags på jobbet så valde vilodag då men kände mig såklart febrig på kvällen men trodde de skulle gå över så ställde kl på 05 för att se hur jag mådde för o kunna dra till gymmet men febern höll i sig såklart så sov hela förmiddagen men sen på kvällen mådde jag mkt bättre som tur var. 
 
Så imorse  hängde jag på låset för ett bröst och axelpass. Ökning i bänkpressen! yey äntligen! O vilka synliga axlar jag har fått. Syns så sjuk mkt när dom får jobba o speciellt när man kör bröst i cable. Sånt taggar en så sjukt mkt. Har vägt mig o stog lite plus där men vissa kläder sitter o andra sidan lite lättare så kaaaaaanske kan va lite ökning på muskelmassa, man kan ju hoppas iaf ;) Känner mig inte besatt av vågen iaf så det är så sjukt skönt.
 
Nu på kvällen har det varit mycket frustrationer från min sida pga många anledningar som tyvärr brast ut i gråt och känslan av att jag typ kör över mig själv är så jäkla jobbigt. Så jag for ut så fort A hade somnat för o löpa o var nära på o brista ut i gråt ett par gånger men sen gick de över o allt kändes mer som en lättnad till slut. Blev milen var av 8,5 km var ren löpning!! Svettig som aset kan jag säga. Annars har jag ju varit svinnöjd nu att jag orkat 5km 2 gånger i rad. Ny strategi o kanske vara arg o frustrerad när man ska ge sig på sådana saker. Naevars. Men jag säger det igen. Träning är verkligen terapi för mig. Den har hjälpt mig i många situationer. Fördelen hur jag mår nu är att jag lätt kan släppa det mer på ett helt annat sätt o tänka positivt än vad jag gjorde förut för då grävde jag bara ner mig ännu mer i skiten. 
 
Annars har jag ätit svingod matlåda hela veckan gjord på bulgur o grillad kyckligfile. Bara älskar mat! 
 
Sen funderar jag på o skaffa mig en träningsinstagram. Lite lättare o slänga upp lite text o bild där än o sitta hära o sammanfatta allt. Vad tror ni om de? 


 
 
 
 
 

PW

Ja men då drog vi en pw nu på kvällen med E. Så blev totalt 15 km idag ute på banvallen. Hur härligt som helst och skulle kunna dra en runda till för jag bara älskar det! 
 
Jobb imorgon 7-22 så blir en vilodag för min del. Nej nu ska kycklingfileerna bli klara så jag kan fixa klart matlådorna för veckan. 
 
 

löpning och nyhandlat

Jo men jag sparkade upp min sega kropp imorse och drog mig ut och löpte igenom samma varv som förra gången. 5 km enbart löpning som jag även körde lite intervaller med. När började jag orka det? Förr har man ju knappt orkat köra så med gång/löpning o nu vare tempoväxling i enbart löpning. Stolt över mig själv att jag faktiskt kan. Det går ju om man bara ger sig fan påt. Så blev totalt 6,5 km.
 
Sedan var min lilla famlij ute o kollade lite i butiker och fick mig ett par träningsbyxor!!! Som jag har letat! O blev ett par billiga med som satt som jag ville. Fick ge 299 kr för dessa från SOC. Sedan har jag även letat efter avklippt hoodtröja men tkt de varit så jäkla dyra men hittade en på killarnas barnavdelning för enbart 149 kr. Nöjd tjej!


 

Morgongym

Gymmet imorse. Härlig energi, ökning i marklyften igen och inte ont i underarmarna. Tjoho! Blir o lasta på ännu mer nästa gång för kändes inte ens tungt idag. Blev rätt svettig. Energin kom väl från gårdagens ätardag. Råkade bli en idag med vilket jag inte behövde kände jag men tur arr de är en ny dag imorgon. Blir o ge mig ut på en pw alt löpning imorgon bitti. Vill få ut så mkt av den lediga tiden med min familj så får bli lite mer konditionsträning då gymmet öppnar sent. 
 
Här får ni en liten uppdatering på russinmagen oxå.


 

Fredagsmorgon

Åh igår när jag stupade i sängen var jag nära på o överväga att inte ta en morgonpw men i morse så gav jag mig fan på det ändå o 05.50 stod jag utanför dörren och gav mig iväg på en redig pw med några korta löpsträckor. Hur skönt är det inte? Jag älskar det! 

Jag har funderat lite på varför jag kör på o ständigt har fullspäckat schema. Tror mkt det har med o göra att jag är rädd o hamna där jag var förut. Rädd o börja slappna av o bli en softis igen. Men jag måste lära mig o lugna ner mig för senaste veckan har jag typ svamlat o glömt saker o Gud vet vad. O känner mig bara som en stor flodko just nu o har ångest för o behöva visa mig på stranden. Måste verkligen kämpa med insidan. Det får ta tid så länge de går åt rätt håll. 




Kööööör, bara köööööör!

Kötta in i de sista. haha. Hängde på låset på gymmet. Köttade som fan så när jag skulle sminka mig direkt efter så var det mer lr mindre omöjligt för armarna darrade sådant. Blev bröst, axlar och mage. Vidare till jobb 8-16 och sedan vidare för foto och sedan hem o eftersom mitt hjärta hade somnat blev det en promme på 70 min med A. 
Men jag trivs. Maten har varit bra ch jag älskar det!
 
Imorn ska jag ha mitt sista PTpass och vi skulle köra ett monsterpass med lite allt möjligt. Satan vad laddad jag är!
 
Be Happy!



 

Great day

Härlig dag. Brutal träningsvärk i framsida lår så att böja sig ner har inte varit det lättaste kan jag säga. LEDIG utan planer så for till gymmet när A hade lämnats på dagis. Blev ett tugnt rygg och baksida axelpass. Gick kanoners. Var inne i stans en snabbis för o kolla efter korta träningsbyxor men det gick förgäves. Blä! Hatar när de inte sitter bra o är så jäkla kräsen över hur de ska sitta.
 
Nu på kvällen så har jag fixat med matlådor, lax och bulgur och även bakat fröknäcke för första gången o herreguuuuuuud vad jag är kär! Jag kommer knappt vara hemma i veckan som kommer så gäller o planera,planera,planeeeeeera! (lite för mkt o göra för mitt eget bästa) Blev en kvällis med fröknäcke m. skinka o tomat på o en smoothie gjord på kvarg, hallon, kokos och lite vaniljproteinpulver. Gud vad gott de är med mat!
 
Så imorgon jobbar jag 8-16 så passar perfekt o hinna träna innan. Nej nu måste jag se klart BL i lugn o ro.
 
 

Milen fixad

Åh tur man har fina vänner som gillar o röra på sig. Blev milen nu på kvällen. Brutalt ont i framsida lår efter löpturen igår o nu är jag riktigt öm kan jag säga er. Men vad gör de om 100 år, I love it! Älskar o få röra på kroppen!
 


 

Helgen susade förbi

Åh då vare söndag igen. Vilade även i fredags o mådde bra sen på kvällen efter jobbet. Vaknade upp på lördagen och mådde strålande. Så tidigt på morgonen gav jag mig ut på en pw hade jag tänkt men slutade med att jag tog PB i löpning o sprang konstant 5 km utan o stanna. Rätt bra tempo hela tiden med. Det trodde jag inte om mig själv som knappt löper. Så blev totalt 6,5 km. Under tiden så tänkte jag på Emma i BL sm själv löpte igenom en tävling och jag bara försökte tänka på henne  titt så bra de blev. Så var så grymt nöjd när jag kom hem. Tror sjukdom/vila gjorde susen!
 
Kvällen svullades det mat i mängder och idag när jag vaknade så var jag fortf i matkoma  min mage gjorde så ont. Att jag inte lär mig!  Min mage klarar inte av den där mängden mat. Så var på gymmet med värk i hela magen så orkade knappt stå så blev ett halvdant o ofokuserat armpass o avslutade med tung level på crosstrainern i 20 min. Se vilket århundrade jag lär mig att min mage inte tål för mkt fett o socker. Så nu typ börjar magen kännas rätt okej. 
 
Så nu vill jag att det ska bli måndag och vanliga rutiner igen.
 
 

Sjuk

Blev ju såklart sjuk. Jobbade med feber igår men fick lov o va hemma idag. Känner mig bättre så blir jobb imorn men blir o vila imorn med iaf så man blir bra. Jäkla skit som kom. 

En liten magbild. Tänk att man har fyllt ut detta måttband en gång i tiden. 



Tisdag

Morgonträning blev det igår. Bröst, mage och axlar fick sitt. Var lite småseg men blev ett bra pass och jag har träningsvärk i tuttarna idag. Dock känner jag mig som 7 svåra år idag och ska snart iväg på ett 12 timmarspass. Haha fy fan, brist på jobb är det ju inte för min del iaf. Inte konstigt att man är helt slut. Men blir vilodag, dels för att det är långpass och för att jag känner mig konstig i örat o går ner lite i halsen.
 
Jag har funderat hur min sommar kommer se ut med träning. Jag ska jobba 100 % och fota en hel del bröllop som har så sjukt mkt efterarbete och gymmet kommer inte ha lika bra öppettider som nu. Ja det återstår o se. Kanske blir mer konditionsträning till sommaren. 
 
Sen är mitt huvud bombad av hur jag ska göra framöver med allt som är för mig o min familj. Åh ja det kommer behöva funderas på 1000 gånger till. 
 
 
 

Måndag

Landat i soffan till BL. Att få sätta sig i soffan var de skönaste jag gjort på länge. Bara varit hemma o sovit sen i lördags em annars varit på jobbet så känner mig ganska mör i skallen. Är lite katastrof på jobbet med så kommit hem o bara varit så himla frustrerad så det som gjorde min dag var o få hämta hem min prinsessa som var såååå himla glad. Hon gav mig så mkt energi bara att jag fick se henne så glad. Så när hon somnat for jag till gymmet och brände av 70 min konditionspass. 30 min på crosstrainern på maxad level och sedan 40 min på löpbandet. Pw varvat med löpning. Så grymt skönt o himla nöjd. 
 
Såg att lindahls kvarg hade fått lite nya smaker som de bara va sötningsmedel i så testade en nu på kvällen. ALLTSÅÅÅÅÅ så himla god. 
 
Blev en selfie på jobbet nu i helgen. Haha. Nä nu måste jag kolla vidare här o sen stupa i säng för kl ringer 05.00 för gymtime!




Söndag och vilodag igen

Då äre söndag igen. I fredags blev det välbehövlig vilodag och hade så grymt mkt energi när jag for till gymmet igår morse. Rygg och baksida axel fick sitt. Ökningar i vissa övningar. Marklyften var nice och fick inte ont nångång i underarmarna under den övningen så lastade på hela 10 kg mer. Fortfarande kör jag inte det tyngsta än för vill nöta den övningen till 100 %. Sen vare jobb jobb igår kväll. Idag jobbar jag 7-21 så blir vilodag idag. Skönt ibland o ladda batterierna. Jag behöver verkligen lära mig det. 

Fick förfrågan vad jag heter på instagram. Lägger typ aldrig upp träning där eftersom jag skriver här som dagbok. Men heter inhatewetrust. 




Torsdag

Hade ju som sagt en rutten dag igår. Hatar när det blir sådär för blir genast livrädd att hamna där jag var förut. Men idag är det bra och rev av ett riktigt härligt konditionspass förut. Stog o trampade på crosstrainern i 30 min. Riktigt tung level och sedan gick jag över till löpbandet och körde löpning varvat med pw i 30 min. Var riktigt svettig efteråt. 
 
Var ett tag sen jag stog på löpbandet i bara linne och jäklar i min låda vad det har hänt grejer på överkroppen såg jag i spegeln som är på sidan om löpbanden.  Vill skala av mer fett men ska vänta lite till innan jag börjar med det. 
 
 



Rutten dag

Åh igårkväll började de med att jag var så jäkla hungrig o bara tröck kakor på kvällen. Vet i fan vad som hände för det gör jag aldrig sådär o dom har legat i skåpet jättelänge. Så fick dåligt samvete. Sen imorse var jag riktigt laddad för träning o var där till kl 6 men när jag kommer dit så skulle 3 spännisar träna precis där jag var o självförtroendet skönk hur mkt som helst o mina hjärnspöken bara bubbla över hur mkt som helst. Det var så himla jobbigt. Fattar inte att de ska vara såhär. Undrar när det ska gå över. När jag igår kände att magen såg helt okej ut o idag vare de värsta jag hade sett typ. Åh! Jag blir så frustrerad på mig själv. Varför ska jag inte kunna vara där o träna som alla andra? Varför ska jag behöva se ner på mig själv såhär? 

Så är på jobbet o det har varit en rutten dag rakt igenom. Så jäkla dyngtrött o vill bara hem o lägga mig i soffan o äta massa skit för är så jävla sugen på allt. 

Bryta ihop eller inte?

Rövpass

Åh så nice pass det blev för röven idag. Grym kontakt o de sved till ordentligt. Har redan känningar haha. Älskar verkligen höftlyft med skivstång. Lastade på rejält o varje "knip" i skinkorna var helt skakiga. Löööööööv it!! Längtar ihjäl mig efter varje pass.

Fick träna i mina nya free run. Chockrosa är dom. Skulle vilja ha hur många som helst för det är verkligen den skönaste skon utan o tveka.

Annars var det en sån dag idag som jag kände att min mage såg helt okej ut. Hoppas de kommer fler sådana dagar.




Grymt pass

Åh var helt speedad när jag kom till gymmet och kände så mycket glädje. Passet gick kanon o en del höjningar blev det. Speciellt i axelövningarna. Detta är så jag. Jag vill aldrig sluta o träna. Älskar varje sekund (typ).
 
I bänkpressen kör jag fortf bara med 20kgs stången (har ju inte varit så seriös med börstmusklerna innan) men idag gick det förvånansvärt lätt så kanske ska ge mig på en liten ökning nästa gång. Så himla svårt när man inte har någon som passar en i den övningen. 
 
Så har precis fått i mig lite lunch i form av kycklingfilé, hemmagjorda potatisklyftor och lite tzatziki gjort på kvarg m. grönsaker. Kan ju inte bli bättre. Mums!
 


 

Måndagsmorgon och taggad

Åh lyckan som uppstod när man fick komma hem o krama sitt hjärta. Så sitter nu o äter frukost med henne innan hon ska till dagis några timmar. Så jag passar på o åka till gymmet. Riktigt taggad för gym idag och det är bröst, axlar och mage. Tjoho! Så en celsius behövdes verkligen nu. 



Död

Känner att jag lever just nu. Igår morse var det ett nice pass på gymmet. Körde rygg och baksida axel. Kände knappt något i underarmarna när jag körde marklyften. Glad tjej. Det kom istället i nästa övning men det går ju framåt. Ville verkligen åka tillbaka o träna ännu mer när jag hade åkt där ifrån.

Så var iväg på kalas på em och sedan väg på jobb 15.30-22 som var ett jäkla mardrömspass så var helt förstörd när jag kom hem och började sedan jobba kl 07 och har jobbat hela jäkla dagen trött som aset så nu ligger jag här i joursängen o längtar som aldrig förr till att kl ska bli 07 imorn så jag får sluta o va ledig i två dagar. Så har jobbat 51 timmar + jouren denna vecka men ändå hunnit med 6 träningspass. Känns riktigt nice. Nej nu ska jag försöka sova o längta hem tills jag få träffa mitt lilla hjärta igen.




Fredagsträning

Var helt slut i skallen efter jobbet idag men for direkt till gymmet och brassade av ett arm och magpass. Helt okej med energi med tanke på hur trött jag var innan. Ogillar ju när det är mkt folk men jag körde verkligen mitt race o det var så himla skönt att äntligen börja släppa på dessa spöken i huvudet o faktiskt köra på oavsett hur mkt folk det än är. Men det kändes fint i både triceps och biceps. Ogillar dock när folk tar upp maskiner o de är flera som kör. Man blir ju aldrig klar. 
 
Så ikväll blir det att grilla med min T. Grilla kyckling, hemmagjorda potatisklytor, sallad och hemmagjord tzatziki på kvarg. Man kan ju faktiskt göra bra men god mat även till fredagar.
 
Känner mig jävligt lyckligt lottad som har en så fin dotter (som dock trotsar hur mkt som helst just nu) en sambo som jag verkligen vill vara med resten av livet, ett hus, tillgång till att få träna, frisk kropp och ett jobb som jag trivs med (även om jag bara är vikarie och inte är mitt drömjobb). Så vad fan kan man mer kräva egentligen? 



Bra benpass

Har haft några svackor vad de gäller maten de senaste dagarna. Har haft mina tankar väldigt mkt på annat håll och fokusen på maten har inte varit den bästa, men ändå okej. 
 
Men idag känns det mkt bättre och dagens benpass gick kanon. Tungt med bra basövningar. Älskar när det är enkla övningar som man kan lasta på, hatar krångel haha. Så svetten rann på ordentligt idag. Skapligt ont i ändan sen när jag var klar och blev lite problem med o gå. haha
 
Slängde nyss i mig en lunch på nötfärs, potatis och avokado. Hittade sådär perfekta mosiga avokados som är så himla gott. Nej nu måste jag förbereda maten inför kvällsjobb.
 


 
 
 

RSS 2.0