vecka 21

Har gått in i vecka 21. Vad har hänt sen sist ? Jag har varit sjukskriven fram tills idag då smärtan blev så olidlig i både rygg o bäcken att jag knappt kunde stå lr sitta när jag jobbade. Vi hade ju bokat en resa till värmen och jag gav mig fan på o åka dit ändå o snacka om att jag va glad för de. Efter ett par dagar i viloläge o värme så var smärtan typ borta? Var tom med på vattengympa några gånger som de hade varje dag. Otroligt befriande. Dock åt jag fett o kolhydrater konstant i en vecka då jag är så sjukt kräsen o ha så svårt o käka mat som jag inte själv har gjort.
 
Men nu då, när vi är hemma igen? Har gått en promenad. Värken är på g tillbaka, känner av ryggen ganska mkt idag o har åkt på en jävla graviditetsklåda så jag håller på o kliar sönder hela kroppen. Har tagit prover idag för o se om värdena inte är farliga o går på tabletter som gör mig dåsig o jäkligt trött för o dämpa klådan. 
Denna graviditet suger verkligen röv! Ska till läkaren idag o är rädd att jag inte blir sjukskriven mer. Har tom ett jobbpass ikväll så är väl antagligen bara o gå o jobba o se glad ut.
 
Försöker sköta maten o de går skapligt även om de känns som om livet suger som fan just nu men bara försöka hålla humöret uppe o inse att träningen får jag ta tag i igen så fort den lille är ute om inget mirakel skulle hända o att man skulle få må lite bra igen.
 
Ja nu vare slut på gnällandet.

Det suger!

Åh! Träningen går åt helvete! Var hos sjukgymnasten igår och hon klämde o kände osv. Har mkt besvär med både rygg och bäcken och de två delarna krockar ju såklart med varandra. Hade jag bara haft ont i ryggen skulle jag kunna köra på som vanligt men eftersom de sitter mtk i bäckent ska man ju verkligen göra allt med måtta. SUCK! Fick ett träningsprogram för o träna insidan med små rörelser o att jag kanske kan åka o köra cykel typ 15 min. Snacka om o ta träningen till en helt annan nivå. Suger verkligen. Var tvungen o åka hem ifrån jobbet igår kväll efter ha jobbat två timmar för kunde knappt stå rakt eller sitta. I måndags när jag jobba så fick jag nästan panik av smärtan då jag satt i en träverkstad men kunde typ inte ta mig där ifrån så var bara o härda ut.
Så idag är jag med hemma o väntar på att en läkare ska ringa o se om jag blir sjukskriven för detta går inte en dag till.
 
O som ni förstår så tickar ju vågen på i en härlig takt! Vecka 18 och + 10 kg. Känner att denna graviditet kommer sluta likadan när man knappt kan röra på sig. 
 
Så ni förstår kanske att den där träningen inte blir så uppdaterad här.

RSS 2.0