Vardagen vändes från den ena till den andra

Ojsan säger väl jag. Jag sökte nämligen utbildning i våras som skulle starta nu i höst i hopp om att kunna göra avtryck på intervjun för att komma in nästa år men jag fick så pass låg reservplats så jag kom in redan iår så jag tackade ja. De började i måndags och dom ringde mig i onsdags, va där på info i torsdags och hade första lektionen i fredags 8.30-16. Huja! Så nu är T pappaledig och jag studerar. Gud jag fattar ingenting. Har tränat på rätt bra ändå i veckan. Kommer knappt ihåg vad jag tränat då jag känner mig matad med info och nya intryck. 
Men livet känns som en lättnad, äntligen är det min tur. Även om S knappt är 5 månader så har hon det bra med sin pappa, som även vill vara pappaledig. Träningen kommer såklart finnas i min vardag, blir o lägga upp det när jag kan. De dagar jag har hemmastudier kan jag åka typ när som, vissa dagar går jag lite längre så tar jag vilodag. Hoppas på att få ihop 4 pass i veckan iaf. 
 
Ja nu ska vi se. Körde ben idag. Gick riktigt bra och körde raka marklyft med stång. OOOOM jag saknat det? La på 2 st 5kg. Kändes riktigt bra. Skippade utfallen då jag kände lite i ljumsken sist. 
 
Nae nu får jag sluta skriva. Känns som om jag bara flummar. Lägger ut lite bilder imorgon.

Måndag

Ben kl 6 på morgonen är grejer de. Det blir så effektivt när man har tidspress och man kommer sedan hem och bara kör racet med ungarna. Igår gick jag den obligatoriska söndagsmilen med A och mini. 
 
Köpte dennaträningstopp för några dagar sen. Riktigt nice och inte så tjocka band. 
Lördag

Ligger o slöar i solstolen (kors i taket för denna rastlösa kropp) efter en shoppingtur med mini. I onsdags gick jag 7 km och i torsdags gick jag 8,6 km (tror jag den sträckan är) och igår så tog jag gymmet när de öppnade. Gillar verkligen o träna så tidigt. Man kommer igång på ett helt annat sätt och passet blir mer effektivt. Se vad T säger om att köra mer sådana pass. Skulle ju va skönt om man fick till 2-3 sådana pass i veckan och resten blir anpassat efter när på dagen jag kan. Man orkar med barnen på ett annat sätt och har kvällen över till annat. Snart drar ju schemana igång igen och då vill jag ju börja med BC igen. Längtar som en tok. O även mamma-bebispasset drar igång nästa måndag. Har lite mått o skriva in med.Onsdag

Har precis tryckt i mig en hemmagjord kycklingwrap och passade på o la mig nu i solstolen när de båda två sover. 
Jag körde ju ben i söndags och seriöst, 
Jag har haft den mest brutala träningsvärken i ändan så i måndags kunde jag knappt gå en promenad på 25 min och kunde knappt gå uppför de små backarna. Drog efteråt världens längsta stretch och träningsvärken var inte lika brutal igår. Va igår på gymmet när de öppna och körde axlar/bröst/triceps. Blev ett okej pass. Bättre kontroll i dips, körde 5 rep x3 så de går ju framåt. Körde även dips mot stång (se bild) dom har blivit en ny favvoövning. På kvällen gick benen som trumpinnar i 5km.  

Blir nog bara en promme idag med. Var sugen på BC men då är inte de passet idag. 
Full rulle

Valt att inte vara aktiv här den senaste veckan då jag har styrt med dop som var i lördags. Har tränat på bra och tog vilodag i fredags och igår. Kan säga att det gjorde så jag fick ett grymt bra benpass idag. Det var så jobbigt så jag ville bara skrika tillslut. Prövade även och köra denna maskin fast jag hade röven ca 10 cm upp från sitsen och höll i själva skyddet runt vikten. Avslutade även med att prova "nya" trampmaskinen som kom in när jag var gravid. Dra åt helevete vadd jag höll på o avlida när jag hade stått på den i 5 minuter efter att redan ha tagit kol på ben och rumpa. Även magen fick sig en lite runda också. Annars blev det milen nu på kvällen med lillskrutta och A. Så nu pulserar skinkorna och låren är helt varma. 
 


 

Asbra pass!

Yey igår tog jag mig verkligen en vilodag (jordens värsta jäkla träningsvärk i röva och baksida lår så har haft svåååårt o böja mig ner) vilket resulterade i asbra pass på gymmet imorse. Blev brös, axlar och mage. Kan ju säga att det var trööööööögt o nå ner till hantlarna dock. Jag provade även att göra armhävningar på knäna och har ju hänt lite sedan förra gången jag prova då jag höll på o dö av 1. Nu körde jag på 10 st. Ökning i lutande hantelpress och hantellyft framåt. Avslutade kvällen med milen med A och mini. 
 
 

Behöver vila

Söndagen blev det spinning 75 min. Det sööög i benen och kändes nästan som o föda barn haha. Men skönt vare. Åkte sedan igår till gymmet på morgonen men insåg att jag egentligen behövde vila så jag körde bara 25 min på crosstrainern och körde igenom magen men sen blev det visst promenad med A och jag tog med mig mini i vagnen och vi klampade på så blev helt plötsligt milen. 
 
Idag körde jag ben. Kändes kanon. Körde både knäböj och utfall i smithen med vikt. Körde raka marklyft men denna gång tog jag två st 5 kgs i varje hand. Körde även höftlyft med vikt, baksida/framsida lår i maskin och avslutade med dropset i benpressen. Tänker försöka smyga på lite mer vikt för varje benpass. Älskar de. Körde även armar men då kände jag verkligen hur kroppen inte vill mer. Imorgon blir det varken något pass eller styrka. Känner jag för o göra av med lite energi så får det bli en lugn promenad och max 1 timme. Måste vila även om det är svårt. 

Ännu mer resultat

Vikt
Vikt sedan förra vägningen:
 -2 kg
Kvar till vad jag vägde innan graviditeten: 9,5 kg
 
Mått
Arm som störst: 
39 -> 32 -> 34 -> 29 ->31 (-1)
Under byst: 99 -> 83 -> 91 ->78 -> 81 (-1)
Vid naveln: 97 -> 75 -> 91 -> 68 ->73 (-2)
Buk som störst: 124 -> 89 ->114 -> 81 -> 88 (-4)
Röv som störst: 125 -> 106 -> 119 -> 98 -> 105 (-2)
Lår som störst: 77 -> 59 -> 64 -> 57 -> 59 (0)
 
Oj det var ju riktigt bra resultat sedan 10/7. Verkar ju släppa på bra nu. Bara o kämpa vidare. 

Träningsvääärk

Om jag har haft träningsvärk i baksida lår? jotack. Dom där fjuttiga raka marklyften gjorde sitt vill jag lova. Har typ inte kunnat böja på benen eller något haha.
Onsdagen åkte jag bara upp och gick på löpbandet  och körde crosstrainern i 40 minuter för att jag var rastlös på kvällen.
Torsdagen bjöd på bröst, axlar och mage. Körde dropset i axelpressen och det käääääändes vill jag lova. 
Fredag blev det rygg. Hängde på låset vid halv 7 och hade sådan energi. Var så himla härligt.
Idag tog jag med mig mini och gick 8 km. Kände att de var nån vecka sen eller så jag gick på promenad. Har varit sånt skitväder men så skönt det var idag. 
 


 

RSS 2.0