Sjukt dålig dag men ändå bra

Idag valde mina kottar att vakna 04(!!) så för att ens orka med denna dag ( med tanke på hur mkt trots det varit idag) drog jag till gymmet vid 07. Kände mig så sjukt sliten så de var inte sant men så såg det ut som om jag och en tjej ( en tjej som jag såg mkt i somras på gymmet och som man ser då och då som går och tittar sig själv i spegeln hela tiden) skulle gå åt samma maskin så hon fråga om jag skulle ha den vilket jag inte skulle men se så sa hon att hon brukar se mig där och att hon tycker att det hänt massor på mig varje gång hon har sett mig. Hur kul är inte det och få höra av nån? Hon var riktigt gullig med vilket jag inte trodde innan. Så det passet gick sedan lite bättre. Körde rygg, mage och biceps. Åkte även upp nu på kvällen och körde 50 min på crosstrainern.

I lördags körde jag ett riktigt bra benpass, söndagen blev det axlar och bröst som även det blev bra. Igår körde jag 30 min på crosstrainern och 30 min på löpbandet
Nice pass

Yey! Nu kan jag låna mammas bil fram tills den 29e för då får vi våran nya! Inte nog med det så har T semester nu i 3 veckor vilket betyder att jag kommer kunna få massa träning gjord. Såklart passade jag på och åka till gymmet och rev av ett asbra ryggpass. Ökade massor i hantelrodd och kändes riktigt bra. Cyklade fram och tillbaka tillsagd idag med A bakom och cyklade även till blomsteraffären. Kan säga att jag var riktigt mör i framsida lår sen gårdagens spinning. Men älskar verkligen känslan av att man vill röra på kroppen och den inte känns "ansträngd" eller vad man säger utan att det är en del av vardagen. 
Tjopp

Åh sitter här och känner mig lagom färdigtränad. Blev lite impuls med spinning med grannen. Riktigt jobbigt men så kul. Ingen av oss orkade åka hem efter så vi körde lite lätt mage/flammsande. Hon kände även om mina magmuskler har gått ihop och hon tyckte att de nästan var tillbaka. Så skönt! 

Körde BC igår. Vilade i tisdags då vi äntligen har beställt ny bil som kommer den 29e! Så glad! Kan man börja träna som vanligt igen sen även om jag faktiskt har fått minus igen på både måtten och vågen! Röven är äntligen under 100 cm och jag har ca 3,5 kvar till vikten som jag hade precis innan jag blev gravid. Om jag ska gå till lägsta vikten som jag har haft totalt innan jag blev gravid igen så är det ca 5 kg kvar. Men jag vill inte stirra mig blind på det utan det får känslan om hur kroppen känns avgöra. Skam den som ger sig även om det går sakta
Allt möjligt

Att vara utan bil funkar helt okej. Går som en dåre överallt. Bara av att jag gick och lämna A på dagis, vidare till BVC, vidare till affären, vidare hem med grejerna och vidare och hämta dagis blev 9 km.
 
I fredags körde jag bla axlar. Kändes dock himla konstigt i kroppen. Vet inte om det var för att jag cykla upp och sedan kände mig svag i bålen så jag tappade hållningen eller något. Blir ändå 9 km fram och tillbaka med cykel. Vägrar cykla på 1an och sitter i uppförsbackarna.Så det är alltid något. 
 
I lördags drog jag till gymmet och körde ben och mage innan jag for ivägt på jobb. SATAN vilket härligt pass det blev. Ville bara träna mer och mer och orken var på topp.
 
Igår så var jag på nya BC. Riktigt bra är denna release. Kommer nog bli grym när man kört den några gånger. 
 
Idag drog jag o grannen på 9 km efter dagislämning. Hade tillsut ingen känsel i skinkorna för det var så kallt men gud så skönt det var och så fint ute. Nu på kvällen så frågade S om jag skulle följa med till gymmet så vi körde ett lite halvdant överkroppspass, blir ju oftast så när man kör med någon (;)) men jag ökade faktiskt en del, speciellt i bänkpressen. Riktigt roligt. O jag kände mig riktigt bekväm med och träna ikväll på gymmet bland allt folk. Tummen upp till mig!
 
Imorn ska vi till banken och se hur det blir med bil, hoppas på det sker snart så man kan börja träna som man vill.
 
 

Titt på fasen

Ibland är sådan bilder så jäkla kul och se tillbaka till. Man tycker det känns hopplöst och tror aldrig att man kommer tillbaka till där man var men tur att man verkligen har givit sig fan på det och kämpat. Bilden till vänster är när jag gick till gymmet första gången efter denna förlossning. I början av maj var det. Den andra bilden är från igår, 7 månader efter den vänstra bilden.
 
 


 
Känner att jag känner mig lite lugnare var det gäller min begränsning av träning. Det är ju inte så att jag har slutat träna, utan bara en period med mindre träning på det sättet jag vill. Som igår blev det rask promnad i sammanlagt 2 timmar tex eftersom jag behövde göra ärenden efter dagislämning. Idag blev det bara 30 minuter. Hoppas på att kunna åka till gymmet på söndag och få njuta ordentligt. antingen om jag kan låna mammas bil eller så cyklar jag.
 

Sjuk och billös

Åh allt känns lite lagom ruttet just nu. Blev sjuk förra måndagen och den där jäkla hostan sitter i fortfarande. Kände mig frisk igår, lr typ iaf. Men våran bil gick såklart sönder i söndags o ska skrotas så just nu är vi billös. Så gick till dagis imorse (skönt o småröra lite på kroppen) med barnen och hostade hysteriskt typ varje minut bara för man ansträngde kroppen. Så nej inte frisk än. Så nu kommer man typ inte kunna åka till gymmet förns vi har löt hur vi ska göra med bil eftersom gymmet ligger på andra sidan i denna håla. Hade varit en sak om det var i sommras för då kunde man ju cykla men nu är det ju snorhalt ute. Se om det får bli mer promnader och sedan så fick jag ett hantelset av min bror så blir att köra helkropp med de vikterna så man får någon styrka. Kanske kan åka med A nån kväll till gymmet om hon ska dit. Så känns som om jäkligt mkt glädje är borta såhär till jul. Vill verkligen träna och det får mig och må så himla bra psykiskt. 
 
Men jag ska inte ge upp. Ska bli frisk först o sen får jag se vart vi står i allt efter det. Har ätit skit hela veckan med så känns ju knappast bättre. 

RSS 2.0