Onsdag

Veckorna går ju hyffsat fort ändå. Jag är extremt svullen. Låren har blivit enorma och även de mjukaste sömmarna på leggings o mjukisbyxor gör avtryck i huden på låren och även vid vristerna. Buhu. Vätskan lär väl fyllas på ännu mer men vet ju att den kommer försvinna även om man inte alls trivs som man ser ut nu. Brösten är enorma och tunga! Buhu! Men det är bara 45 dagar kvar till BF. Inte klokt! Så jag håller uuuuuuuuut! Jag vet ju att all vätska o fett man har lagt på sig går o göra något åt sen som tur är. Man ska vara tacksam över att man faktiskt snart har sitt andra barn när jag vet folk i min närhet som inte ens blir gravid med inseminerging och försökt i väldigt många år. 
 
Var iaf på vattengympa i igår morse. Himla skönt o få röra lite på sig iaf. Men sen på fm så böjde jag mig pyttelite framåt och världens jäkla smärta bröt ut i nedre ryggen o ner i "fästena" till skinkorna. Kunde knappt gå framåt men framåt kvällen var det bra igen, hade bara lite känningar i ryggen o idag känns det helt ok. Bara blygbenet som jag har riktigt ont i. 
 
Konstigt de där med smärtan, ena dagen har jag så jäkla ont så jag ligger som en död sill på soffan och sen en annan dag kan jag typ känna mig okej. Hoppas bara att det ger med sig när jag har fött o kan få komma igång med lite promenader till o börja med. 
Vattengympa

Ja det duggar ju inte tätt här mellan varven. Redan (!) inne i v 33. Jag känner verkligen att de inte alls är så långt kvar längre. Börjar o kännas lite vårigt i luften och jag bara längtar tills man kan ge sig ut på barnvagnspromenader, om jag inte har ont efter vill säga. Att kunna träna har gått sådär. Vissa veckor har jag knappt kunnat röra på mig något o vissa ett par "pass". Ja, pass i så som sitta på en cykel i max 20 min eller gå på vattengympa. Har haft så jäkla ont till och från o den mesta smärtan sitter i blygbenet och typ i ljumskarna. Önskar fan inte ens min värsta fiende att ha ont där. Svårt o sova pga smärtan o vaknade 100 gånger inatt pga den men hade ändå bokat in vattengympa kl 7.30 och tänkte ändå prova. Måste försöka gå 1 gång i veckan iaf o detta pass var riktigt bra. Inga konstigheter och inga sammandragningar. Så himla skönt och tiden passar perfekt just nu då jag lämnar A på dagis då min kropp inte kan ha henne hemma =/. 
 
Men iaf, ca 19 kg+ men jag har inte gått upp något på 3 veckor nu så det går verkligen inte i samma takt uppåt längre vilket är skönt, speciellt för mitt psyke. Vet inte om det har med o göra att jag äter fruktansvärt lite på dagarna, dels för jag typ aldrig är hungrig. En sak till som har blivit typ omöjligt o äta är fett o socker. Om man har typ fikat eller ska äta något gott till helgen så har jag mått så fruktansvärt dåligt i hela kroppen när den fått i sig mkt fett o socker. Helt stört! Får typ ont i kroppen? Undrar vad de beror på.
 
Nej nu ska jag försöka vila lite och sen ta tag i dagen. 
 


 

RSS 2.0