Woooooopp

Nämen uppdatering två dagar i rad. Inte illa pinkat. Det blev ben och armar imorse. Det kändes vill jag lova. Provade smithen och slängde på ett par 5or. Jag bara älskade det. Vill mermermer! Vet inte när jag ska våga lasta på mer. Måste fråga mig fram. Aja. Provade även raka mark med 2,5kg i varje näve bara för o känna på tekniken och det funkade fint! Baksida lår fanns där vill jag lova. Åh! Vill kära all in nuuuuuuuu! Känt mig sträv i halsen idag och bokade även spinningen på kvällen och gick på den ändå och känner mig mkt bättre nu konstigt nog. Hoppas de var något skit som satt på tvären.
 
Liten bild på magen. Känner att jag inte har så mkt att klaga på. Vafan, jag har haft ett bukomfång på 124 cm, gått ner 24 kg, gått upp ca 26-27 kg med barn 1, gått ner alla dessa och hamnade på ca -40 kg, för att sedan bli gravid igen och gå upp ca 22-23 kg och sedan se ut såhär 3 ½ månader efter barn 2 och har då ca 10 kg kvar (eller något). Sen att den är som en "påse" och full med bristningar och en liten kant längst ner är ju en annan femma ;) 
 


 

Fullt upp

Har inte skrivit här på 1 vecka. Förra tisdagen så körde jag ett benpass. Körde lite med vikt bla i benpressen och ändrade och körde utfall med bakbenet på en höjd. Kan säga att på onsdgaen hade jag sååååååååån sjuk träningsvärk i röva och låren. Har haft svårt och sitta på toa. haha. Men fick såklart mersmak och vill bara lasta pååååååå. Sedan ons-fre tänkte jag ha uppehåll från styrkan då vi målade om altanen och tänkte bara ta promenader om jag hann vilket jag inte gjorde men kan säga att måla nästan hela dagarna och kliva upp och ner på stol gjorde sitt. 
I lördags var jag sjukt sugen på styrka så drog ett axel/bröstpass. Igår 75 min spinning. Körde på som en galning och känner ingenting idag? Konstigt. Idag blev det rygg och baksida axel och så lite mage. Måste få till bättre övningar för mage känner jag. Lixom känner inte av den längre men vågar inte göra så många övningar. 
 
Annars känner jag mig lite tjock i halsen. Hoppas jag inte håller på o blir sjuk. Har två hositga och snoriga tjejer här hemma. Usch
 
 

Bra start på veckan

Ojoj idag blev riktigt bra med träning. Först så var jag på gymmet imorse. Mosade igenom ryggen, baksida axel och magen. Kan säga att jag känner av ryggen redan nu. Körde rodd med en stång för latsdrag och den kändes riktigt bra o göra. Fick bra kontakt i typ alla övningar. Inte nog med de avslutade jag passet med o köra 1 min o 20 sek plankan! Trodde jag aldrig jag skulle orka. 
 
Nu på kvällen blev det en riktig pw! Benen gick som trumpinnar i hela 7 km. Konstigt nog så andades jag som om jag satt i soffan o vilade.  Ja en riktigt asnice dag med andra ord.
 
 

Söndagskväll

Skrev ju att jag skulle ut o dricka alkoholfria drinkar i torsdags. Tog en haha så det var inte så mkt o hänga i granen och dansade i ett par timmar i 5 cm klack. Drog till gymmet för o köra lite kondition bara men gick av ganska snart för var helt mosad i kroppen. 
 
Men igår, lördag körde jag axlar och bröst och det gick så bra! Axlarna fick sig en omgång och ökade i både axelpress och lutande hantelpress. Älskar när man känner vart man verkligen tränar muskeln. 
 
Idag gick jag och min familj 8 km på morgonen. Kan inte låta bli och sukta efter styrkepassen. Älskar det så jäkla mkt! 
 
Inte nog med det så kom mammi förbi med materiell lycka idag då dom har varit utomlands. Nu kan jag dö lycklig ;)
De går åt rätt håll

Igårkväll tog jag med mig mini och mötte upp A för milen. Grymt skön promenad kan jag säga.
 
Imorse drog jag till gymmet och körde igenom mina ben och armar och mage. Blev ett bra pass. Körde knäböj, utfall, höftlyft och benspark utan vikt samt framsida/baksida lår i maskin med vikt. Triceps blev i cable samt liggandes på bänk med hantlar (vet ej vad den heter) och biceps blev bamsen samt i cable med rep.
 
Det som går åt rätt håll är att det hänt ytterligare lite på kroppen. Vågen Står på lite minus. Har helt plötsligt inte ens 10 kg kvar till där jag var förra sommaren. Men jag vet inte ens om jag måste ner dit. Får se vad mina mått säger. Tar några små delmål i taget och den ena är -1,9 kg och det får ta den tid de tar. Jag tränar för att jag älskar det samt terapi och man har så pass mkt mera energi och ork och äter bra mat för kroppen behöver det (såklart det fikas och gottas ner det är sådana tillfällen)
 
Nej ikväll blir det ut med några tjejer när barnen somnat o dricka lite alkoholfira drinkar.

Spinning

Åh jag var på spinning idag och det var helt underbart! Svetten rann på fint! Maxade såklart inte tyngden men speedade på. Flåset hängde med o ändan kändes helt okej. Happyface!!
Tjooo

Lördagen blev en promenad och söndagen slaktade jag mig igenom axlar, bröst och mage. Känns som jag kan öka lite till bästa gång. Älskar det! 

Idag gick hela familjen 5 km i riktigt bra tempo.

Ja lite skit finns under fettet iaf. Se hur mkt det är som gömmer sig där under. Längtar! 


Lite resultat

Fredagskväll och inget svull. Helt otroligt. Åkte upp till gymmet förut och gick bara 30 minuter på löpbandet med en jäkla speed. Har haft ont i huvudet typ hela dagen. 
 
Igår körde jag på crosstrainern hela 40 min(!) i bra tempo och gick 10 min på löpbandet. 
 
Imorgon får det tyvärr bara bli en promenad på morgonen då jag ska fota bröllop och gymmet öppnar sent. Riktigt sugen på ett styrkepass men får ta det på söndag. Är så stört taggad på o komma tillbaka till min form som jag hade förra året. 
 
Tänkte jag skulle uppdatera lite resultat här när jag ändå är i farten:
 
Vikt
Vikt sedan förra vägningen:
 -1,1 kg
Kvar till vad jag vägde innan graviditeten: 11,5 kg
 
Mått
Arm som störst: 
39 -> 32 -> 34 -> 29 ->32(0)
Under byst: 99 -> 83 -> 91 ->78 -> 82 (0)
Vid naveln: 97 -> 75 -> 91 -> 68 ->75 (-2)
Buk som störst: 124 -> 89 ->114 -> 81 -> 92 (-4)
Röv som störst: 125 -> 106 -> 119 -> 98 -> 107 (-2)
Lår som störst: 77 -> 59 -> 64 -> 57 -> 59 (0)
 
Yey! Lite har hänt, sakta men säkert drar det ihop sig och det blir man ju taggad av. När jag har samma mått som det fetstilta är jag tillbaka till som jag hade förra sommaren. Målet är just nu att ha 10 kg kvar och målet efter det ä att ha 8 kg kvar för då är jag under en viss gräns. Längtar! Idag är det btw 3 månader sen S föddes. 

Ben/triceps

Idag blev det ett ben och tricepspass. Blir så glad att jag kan få det o svida i benen trots bara min egna kroppsvikt som vikt. Dock kör jag med vikt i baksida/framsida lår maskinerna. Vet inte när jag ska våga mig på vikter även om jag känner att kroppen mår bra. Men man vill ju inte skada något i onödan. Ställde mig sedan 30 min på crosstrainern och Gud så svett jag blev! Har saknat o svettas såhär! Älskar det! Älskar att ha träning som en del av vardagen. Man orkar så mkt mer. Åkte till gymmet stentrött och åkte där ifrån med massa energi.

Dock så är jag frustrerad över mitt utseende just nu. Speciellt idag. Inte själva vikten i sig som stör mig utan det där att man har en hel jäkla garderob med kläder som man vill använda men kan knappt ha något. Saknar min gamla (lr ska man säga nya?) form som jag hade i somras. Vill bara komma dit nu! Utgå där ifrån. Ja morr på eländet. Mätt mig iaf över buken o det är typ 8 cm minus så nått o vara glad över. 
Tjoho

Fullt ös som vanligt. Söndagen bjöd på en promenad på 8km med S i vagnen. En med mkt energi! Igår brakade jag av ett bröst/axlar/magpass och provade även att trampa på crosstrainern vilket gick kanon! Var så grymt skönt o åkte där ifrån med ett leende. Hela familjen gick sedan en promme på 5 km.

Idag blev det rygg och baksida axel. Lite ökningar, är snart ifatt med vissa vikter som jag tog innan. Stog sedan i 30 minuter på crosstrainern i ett riktigt bra tempo. Svett o energi! Jag älskar det! 

Jag hade tänkt o vila från träning imorgon o bara gå en promenad men ska såklart regna så blir nog ett benpass på morgonen för på kvällen är vi bortbjudna. 
Varma dagar

Onsdagen blev rygg och baksida axel
Torsdag bjöd på en vilodag! 
Fredag blev ett riktigt bra benpass samt armar och mage. Svetten rann på fint kan jag lova. 
Idag tog jag mig ut nu på kvällen på en redig promme som blev lite mer än 7 km. Den gick utav farten. Trodde verkligen jag inte skulle orka o ta mig ut ens men titt så fel man kan ha. Alltid när jag känner mig så himla trött så orkar jag konstigt nog så mycket mer. 
 
Har varit och badat sen i onsdag. Kan säga att jag ångesten över o visa mig är borta. Ändast jag själv som lider av det så varför ha de. Jag är på väg till min gamla kropp och det får ta tid om det nu gör det. Jag lever och mår bra och min kropp fungerar. Ett steg i taget. 
 
Imorgon får det bli promenad och så blir det gymmet på måndag igen. Längtar!
 
 
 

RSS 2.0