Död röv

Ligger här i soffan o känner hur öm jag är i ändan! Gick 8,5 km imorse med vagnen och som vanligt så dör jag trötthetsdöden redan kl 5 på em när klockan var 7 så sparkade jag iväg mig själv för i vakna till liv på gymmet. Väl där gick jag på högsta leveln som jag har gått utan problem i 20 min och provade på crosstrainern i 10 min för första gången efter förlossningen och jag kände verkligen hur jag saknat den. Kan säga att jag var dyngsvett på dom 30 minuterna. 

Jag satt o kollade i arkivet här på bloggen i kan ju inte låta bli o känna mig nedstämd/rutten när jag insåg hur mkt jag hade gått ner vid denna tid efter Alva. Så hade jag tappat ca 20 kg o nu har jag bara tappat ca 11 kg. Kilona rann av efter den graviditeten men efter denna så vet i fan vad felet är. Men centimetrarna går lite neråt. 

Lagom dött

Segast i världen. Tror jag har börjat ett inlägg 100 gånger snart men kommit något imellan hela tiden. Se om jag kommer ihåg vad jag har gjort. haha.
 
Torsdag
Rygg/mage/baksida axel kördes. Blev ett bra pass. Ändrade lite övningar och det sög fint i musklerna. Har konstigt nog ingen träningsvärk idag. Blev en liten "formbild" på magen. Själva konturerna upptill på magen ser ut som innan bara allt fluff som är kvar. Står man i plankan är ju magen verkligen som en påse som hänger uppefrån och ner. 
 
Fredag
Tänkte jag bara gå typ 40 minuter o när jag var på hemgång började jag känna mig helt jäkla konstig. Kände mig borta i huvudet och benen kändes skakiga. Så fick tom ringa om skjuts hem för gick knappt framåt.
 
Lörsdag
Så därför blev det vila helt och hållet i lördags.
 
Söndag
Ben/mage/armar kördes och jag fick det faktiskt o svida lite i benen trots att det mesta övningarna bara var med egen kroppsvikt. Sånt gillas ju! Har känningar idag i sidorna på magen samt insida lår så det är ju lagom gött. Gick sedan 6 km med min familj
 
Idag
Ja idag stog bröst/axlar på schemat och det gick kanon! Även om det känns som om man tar bebisvikter så kände jag mig så pass mkt starkare idag! Kände att jag kunde ha ökat vikterna i vissa övningar och bänkpressen gick inte lika trökt med bara stången. Nu på kvällen tog jag med mig barnvagnen ut och gick i ca 50 minuter. Det gick utav bara farten kan jag säga. Var först riktigt jäkla astrött redan vid kl halv 7 men svirade om till träningskläder och brassade iväg. 
 
Nej nu ska jag sova. Ska försöka få in lite bilder i veckan. Har ju denna blogg för o kunna se mina resultat.
 

Händer grejer

Börjar o hända lite grejer. Så fort jag sluta stressa så känns det som kroppen suger åt sig av träningen. Inte alls så svullen över magen och orkar hålla igång och vågen tickar faktiskt neråt! Men ska försöka o inte stirra mig blind på vågen för den säger ingenting (eller aa, ni förstår vad jag menar). 
 
Idag har jag såklart träningsvärk i tuttisarna. Familjen gick 1 mil idag! Såååå skönt och det började såklart o ösregna. Fördelen för min del med detta skitväder är att jag känner att jag slipper o känna panik i o visa mig i bikini. Hua! Magen är nog det sladdrigaste jag har sett men känner att de får ta den tid de tar. Jag försöker träna, äta och så får de ske de som sker tills jag är tillbaka där jag var innan. Jag har en frisk kropp som fungerar! Försöker o fokusera på det viktiga här i livet och njuta av vad man har. 
 
På tal om att de händer grejer, denna blus hade jag på mig 12/5 på en grej jag var iväg på och kände att det var den ända blusen som såg "ordentlig" ut men ack så tajt den var. Där tröjan slutar där jag håller handen satt den som korvskinn över buken men kolla hur den sitter idag! Lagom peppad man blir! Även en liten baksida lår hoppar fram och lite celluliter här o var.
 


 
 

Härliga pass

Åh om min kropp har fått en chock av att splitta muskelgrupperna. Haha efter rygg/baksida axelpasset så kan man verkligen säga att jag kände var dessa delar på kroppen satt. 

Igår körde jag ben och armar. Kände att jag fick ihop ett helt okej pass med de övningar jag kände att jag vågade göra o det sög rätt bra i låren ändå. Har träningsvärk i insida lår ser det är alltid något. Även träningsvärk i triceps. Provade på lite dips med de tjockaste bandet till men det får jag nog vänta med tills jag blivit starkare i kroppen igen då jag kände att jag inte hade någon koll på kroppen. Fick även 6,2 km med min familj igår med o benen var sååååå tunga sen på kvällen.

Idag blev det bröst och axlar. Underbara pass. Kan säga att redan efter 1 timme vägde axlarna bly! Se hur man mår imorgon.  Längtar tills man känner sig stark igen o inte kör på fjuttvikter som de känns just nu. Avslutade med 20 min på löpbandet. Tycker jag fick ihop skapliga pass men ska ändra o lägga till lite så de blir ännu bättre.

Imorgon blir det vila från styrkan vilket jag tror kroppen kommer tacka ja till. Tänker iaf ge mig ut på en promenad. Man får verkligen passa på när det är ljust om dagarna o naturen är så fin. 

Känner mig förövrigt som världens fluffigaste människa men i rätt ljus och vissa övningar så ser man allt man har byggt upp innan man la på sig dessa gravidkilon så det är en riktig sporre till o bli av med detta fluff. 

Ordentligt pass

Yey! Idag körde jag mitt första ordentliga träningspass på gymmet. Blev rygg och baksida axel. Fick ändra om lite, bl.a. så tog jag bort marklyft just nu och så la jag till mage oxå. Ska lägga till en till ryggövning nästa gång. Men Gud vad man kände hur musklerna fick jobba även om jag inte maxade (vill ju kunna röra mig imorgon). Men påt imorgon bitti igen. Se vilken ordning det blir. Ska försöka köra detta schema som jag fixar till nu över sommaren o se om de händer något.

Annars så blev det mkt mat på midsommar, vilket jag ana att det skulle bli. Igår så gick jag och familjen 8,5 km och sedan på kvällen tog jag med mig S o gick med en vän ca 4,5 km så blev mkt gå igår.




Torsdagspass

Ja dan före midsommar. Står på lägsta vikten hitills efter graviditeten, ska skriva upp lite resultat här i helgen om jag kommer ihåg vill säga. Körde ett Nice helkroppspass idag som gick riktigt bra. Vågade lasta på lite mer. Gick även 15 min efter i ett bra tempo. Regnar det inte imorgon bitti så blir det en promenad annars får jag ta vila då gymmet är stängt. Hoppas på att med all mat man äter imorn orka gå milen sen på lördagmorgonen. Söndag är gymmet öppet igen och drar igång styrkan "ordentligt". Blir såklart o ändra lite men ska splitta muskelgrupperna iaf.



Onsdag?

Ja lagom tankspridd så kommer knappt ihåg vad det är för dag. Men i fredags tog jag vila helt och hållet. Lördagen bjöd på liten sväng på löpbandet och sedan körde jag ben. Körde de övningar jag kört tidigare men la även till benspark och legcurl. Trodde jag skulle ha världens träningsvärk på söndagen men icke. Gick hela dagen i affärer så det blev min träning den dagen. I måndags gick jag på löpbandet (kommer inte ihåg hur länge) och sedan körde jag knäböj och fick sån bra kontakt i röven. Körde även 1 magövning. Inte så mkt mer tyvärr för var rätt så rosslig då med. Igår när jag hade lämnat A på dagis tog jag barnvagnen och gick lite mer än 1 timme. (ungefär vad jag kom ihåg xD)
 
Idag gick jag på löbandet i 55 minuter och gick väldigt mkt på level 6.2. Älskar att kroppen bara orkar mer och mer och att bäckenet hänger med och inte blir trött. Tänker dra igenom ett helkroppspass imorgon för sedan är gymmet stängt på midsommar och midsommardagen.
 
Centimetrarna runt midjan och magen går neråt och en blus som jag hade för ca 1 månad sen satt då riktigt tajt runt magen men nu sitter det slapp så det är alltid något. 
 
 

Rosslig

Åh jag har fortfarande varit rosslig i halsen men ändå kört på för har inte känt mig sjuk. Så igår så körde jag lite övning här hemma ute i solen med mitt stora hjärta, så vi räknade tillsammans o så, himla mys. Sen på kvällen for jag till gymmet och gick 20 min och sedan körde jag ett rygg och axelpass. Älskar dessa muskelgrupper och gick riktigt bra o tog ju inte och maxade direkt men det var ändå lite motstånd. Tänkte mer på hållningen. Ja det var en fantastisk känsla. Hade tänkt o gå nu på morgonen med mitt lilla hjärta men känner mig inte alls bra o rosslandet är såklart värre. Se om det bara är för att det år morgon lr om jag är sjuk igen. Se hur jag mår under dagen. 

På torsdag kväll går T på semester och är hemma 7 veckor med oss så då tänker jag börja köra seriös med träningen och snickra ihop ett schema. Tänker ta mycket från det jag hade innan men benämningarna kommer jag inte köra utan kommer fixa något annat där. Man är ju livrädd för o förstöra sig själv. Optimala vore ju o ha en PT nu men man är ju inte rik direkt när man är mammaledig. 

Onsdag.

Fullrulle idag och ville verkligen röra på mig så dagens promenad var redan kl 05 imorse. S äter alltid runt kl 4 så man är ju ändå vaken i stort sätt. Men avverkade 50 minuter så det var riktigt skönt. Helt dött ute då. 

Har ju skaaaaplig träningsvärk idag i hela kroppen från gårdagens pass då jag körde flera övningar per muskelgrupp. Älskar det. Tror det blir o dra med S till gymmet imorgon bitti när jag lämnat A på dagis..




Sjuker förra veckan

Ja jag var sjuk hela förra veckan o hade allt möjligt. Känner mig fortfarande lite snorig men inget som stör direkt o är "pigg" i övrigt. Så igår kväll var jag på gymmet och gick 40 minuter och körde sedan plankan och rygglyft. Himla skönt. Imorse när jag lämnat A på dagis så tog jag med S och fick till ett riktigt nice helkroppspass och körde flera övningar på både ben, axlar och rygg. Helt underbart. S var så himla snäll även om hon typ var vaken hela tiden. 

Tiden bara springer iväg, man märker att man inte hinner så mkt mer än barn och hem och att det är ett jäkla pusslande för att få till träning och imorgon är det 2 månader sen förlossningen. Känns som om o komma tillbaka till min gamla kropp går så sjukt segt! Känner mig fluffigare än någonsin. Hade shorts på mig när vi lekte i trädgården idag och det kommer jag ju inte visa mig bland folk iaf så låten är helt fyllda med celluliter. Nae ni vill jag komma tillbaka till mitt riktiga jag! 

Btw så måste jag tipsa om dessa om man är en kokoslover som mig. Helt sinnes goda! Gott i ha i kvargen.





RSS 2.0