Mått och vikt

Jag har inte prioriterat och skrivit på ett tag då varit lite mkt med allt och våran A blev 3 år så det har varit kalas och grejer. Men nu är det lugn och ro så jag passar på o skriva in mina resultat från måtten och vågen i fredags. Är snorig och hostig så vågar inte träna idag utifall det blir värre. Jag får utgå från vad som hänt sedan jag uppdaterade detta sist, vilket var 1/8. Ops. haha. Det fetstila är ju mina resultat innan denna graviditet och det är det jag strävar att komma ner till just nu och utgå där ifrån, dock har jag insett att dom inte stämmer utan de är några minus till här och var som jag missade då jag började om igen så de som står i fetstil nu är de som är de rätta nu. De som står inom () är alltså hur många minus sen 1/8.
 
Vikt
Vikt sedan förra vägningen:
 -5,2 kg
Kvar till vad jag vägde innan graviditeten: 4,3 kg
 
Mått
Arm som störst: 
39 -> 32 -> 34 -> 28 ->30 (-1)
Under byst: 99 -> 83 -> 91 ->76 -> 79 (-2)
Vid naveln: 97 -> 75 -> 91 -> 66 ->68 (-5)
Buk som störst: 124 -> 89 ->114 -> 78 -> 80 (-8)
Röv som störst: 125 -> 106 -> 119 -> 98 -> 100 (-5)
Lår som störst: 77 -> 59 -> 64 -> 56 -> 59 (0)
 
Ja det är ju faktiskt inte så mycket kvar!! Även om det inte går fort så har det ju helt klart hänt en del sen augusti. Bara att kämpa sig i mål nu!
 
 

Söndag

Hejsansvejsan!
Sitter här och är megasupertrött. 
Torsdagen så var det tänkt att trampa lite på crosstrainern (blev iaf 20 min) men en från mitt jobb behövde hjälp med o filma då hon ska bli bodypumpinstruktör så ställde upp som medlem på halva passet då jag var tvungen o dra sen. Verkligen inte optimalt då jag hade kört bla bröst dagen innan och var mkt bröst då samt ben vilket jag skulle köra dagen efter. Menmen, så blir det ibland. Bröstmusklerna var verkligen möra kan jag säga.
 
På fredagen blev det ändå ben och mage. Bra benpass. Lägsta vikten var jag även nere på! Kors i taket. Om jag ska gå efter vågen så är det ca 4(!) kg kvar tills startvikt. Kan inte fatta. Känns som jag inte riktigt hänger med helt plötsligt vart jag är. Ska bli spännande och se vad det kan bli utav detta. Lite minus på måtten med så det är ju perfekt. Har dock sett att jag har skrivit fel mått på vart jag var innan graviditeten så ska vara några cm mindre på typ alla (de fetstilta). Tänkte jag ska uppdatera allt på fredag.
 
Nej nu ska jag ta det lugnt och ladda upp för att hänga på låset imorgon.

Morningshape

Det rullar på bra här tycker jag. 
 
Körde ben i måndags. Tyckte inte alls passet kändes så mycket men har känt av det nu dessa dagar. Tänkte jag skulle skippa smithen nästa gång jag kör knäböj och köra med stången. 
 
Igår blev det bröst/axlar/triceps. Kan säga att mina triceps har varit jääääkligt ömma idag. Tror jag kan ösa på mer i lutande hantelpress nästa gång. Armhävningarna blir mer stabila. Längtar tills jag klarar 10 på tå. Avslutade med 20 min på crossen. Åkte även upp till gymmet på kvällen och både gick på löpbandet och körde crosstrainern. Var riktigt rastlös igår.
 
Idag rev jag av rygg och biceps. Är sugen på någon ny ryggövning men vet inte vad. Avslutade med 20 minuter på crosstrainern. Gick även 40 minuter med barnvagnen på eftermiddagen. Ätit GOOOOOOOD mat. Sötpotatis har blivit ett beroende igen. Gjorde biffar till gjort på kycklingfärs. Blev himla bra. 
 
Annars så invigde jag mina nya träningsbyxor idag. Här ser ni även morgonformen. Tycker magen mer eller mindre ser ut som innan graviditeten men då har jag ändå inte gått ner allt. Ska bli intressant o se hur den ser ut när jag är tillbaka i samma storlek som innan.
 


 

Sockerfri

Haft en härlig helg! I fredags körde jag ett riktigt bra ryggpass på morgonen. Lördagen blev 50 min på crosstrainern och sedan på kvällen blev det bröllop där man åt en hel del. Idag så åkte jag upp och gick en sväng på 40 min innan gymmet stängde. Har gått i ett idag.

Ja som rubriken lyder, sockerfri. Jag vill nu att det ska hända lite med kroppen så därför tänkte jag vara sockerfri fram till julafton. Just de som är mitt problem; svull på helgen. Undantag är när A fyller år men annars är det bra och ordentlig mat. Sköter mig bra i veckorna så bör ju inte va några problem men när helgen kommer så får jag trolla fram fantasin och äta något litet och bra alt äta mig ordentligt mätt på bra mat. Ja se hur det ska gå men det ska vi nog få ihop. 


Ny musik och magbild

Jag och Siri tog en redig promenad efter att vi lämnat Alva på dagis. Fått en spellista av bror min med riktig träningsmusik så benen gick verkligen som trumpinnar. Älskar de promenader man har ett sådan tempo att man blir så sjukt svettig. Tror de blev 7,5 km.

O här kom magbilden. 6,5 månad efter förlossningen. Även om den ser ut som ett russin så har den en historia med +40kg och två graviditeter. Kan inte klandra den utan det kunde ha varit så mycket värre. 
Dubbelt upp av träning

Var imorse och körde igenom bröst, axlar och triceps. Älskar att jag har ökat i lutande hantelpress riktigt mycket. Man börjar se att de putar lite om bröstmusklerna och att mina bröst äntligen håller på o tinar bort. Ja kanske ni tycker är konstigt men vill verkligen inte ha stora bröst igen. Men efter jag har slutat amma har de dragit ihop sig väldigt mkt. 

Men iaf, efter en dag med trotsig unge delux så bara kände jag nig lagom frustrerad så när båda barnen sov så åkte jag upp till gymmet igen för att få ur mig de sista. Så trampade på riktigt tungt på crosstrainern i 40 min. Svettig som bara den och en ny människa kom hem och orkade med resten av kväll. Träningen är verkligen en del av mig. Den hjälper mig på så många vis. Den hjälper mig verkligen genom både glädje, nedstämdhet, styrka och energi. 

Pressade förövrigt igenom 4 armhävningar på tå idag i första setet. Det går framåt!

Väldigt svårt och fånga på bild med min kassa mobilkamera och lysrörsljus (fotonörd jag vet) men det skulle verkligen va kul o skala av lite fett för o få fram de där som finns där under :)

jahopp

Åh var det förra måndagen jag skrev sist? Har tänkt skriva varje dag men sen har något annat kommit mellan. Jag har tränat på bra. Haft några riktigt asbra pass. Fyllde år i torsdags och firade med hamburgare på olearys, kan säga att fredagspasset var det mycket tryck i vill jag lova. Känns som om jag har konstant träningsvärk i baksida lår och röva. Får verkligen träningsvärk VARJE gång jag kört dessa muskelgrupper. Hade vilodag i lördags. Välbehövligt då jag jobbade 10-22. 
 
Igår morse var det ben på schemat. Gick riktigt bra.
Ikväll blev det kondition i form av 30 minuter på crosstrainern och 30 minuter på löpbandet som varvades med gång och löpning. Kan säga att jag var riktigt svett och kände varje jäkla steg i hur öm jag var i röva. 
 
Fick en ny träningsväska när jag fyllde samt pengar så fick hem mina nya bia braziltights idag som jag beställde. Sååååå snygga och helt klart BÄSTA byxorna utan tvekan. Röva sitter där den ska och mina breda höfter ser inte superbreda ut i dom. Materialet är kanon och inte alls slitna om man tänker hur mkt jag använder dom. 
 
Ska även visa en lite formbild på magen snart med. 

RSS 2.0