Tröttelitrött

Blivit både löpband och crosstrainer dessa dagar och ingen styrka. Gick även med barnvagnen i allt slask igår o de mina vänner kändes. 

Men vill köra styrka nu! Blir ingen förns på torsdag. Imorn hinner jag bara barnvagnspromme under tiden A är på dagis o T behöver komma iväg till jobbet tidigt då vi är barnfria på kvällen för att kunna renovera. 

Har gjort biffar i ugn som luktar sååååå gott så hoppas de smakar där efter oxå. 

Jag har funderat på o fixa en pt-timme, bara för o få ett träningsschema o gå efter när man känner sig lite luddig. 

Nej nu måste jag sova då jag är sååå trött.


Söndag och en liten bild

Då var det söndag igen. Var uppe på gymmet förut och körde 30 min på crosstrainern och 10 min intervaller på löpbandet. Igår var vi några tjejer som körde et cirkelpass tillsammans och sedan gick ut o käka. Himla mysigt.
 
Annars har veckan bestått mest av kondition. Körde ett helkroppspass i torsdags på morgonen. Riktigt bra tryck i det konstigt nog. Gillar inte helkroppspass egentligen men det där gick ju kalas. Kände mig stark. Nu när vi börjat o renovera här hemma så kommer det nog mest bli konditonsträning. Känns som om det får bli lite som det blir just nu. Men vill verkligen röra på kroppen. 
 
Har annars väkt o mät mig lite. Har typ 2 kg kvar till innan graviditeten och ca 4-5 kg kvar till "dröm"vikt om jag nu ska ha någon. Ändå en liten sporre. Vill bli tajtare så det kan ju vara de där kilona som behövs tappas för o komma dit utseendemässigt. Vad vet jag men det återstår och se. Imorgon bitti blir det iaf barnvagnsrace.

Dagens form om man får spänna lite 

Långpromme i snön

Åh min kropp när jag vaknade idag. Kan säga att mina ben var som betong. Men jag och en vän gav oss ändå ut på en långpromme med barnvagnarna. Från att jag gick hemifrån och lämna på dagis o sedan vidare på promenad och sprang in på affären två minuter och tills jag var hemma igen så var jag ute i över 2 timmar. Kändes som en himla bra morgonpromme. Kan säga att jag blev svett i denna kyla pga att dra vagnen i detta underlag inte är de lättaste. All träning måste ju inte ske på gymmet ;)

Nej nu måste jag sova för imorgon bitti hänger jag på låset på gymmet. Svettigt värre

Åh vad segt det går mellan inläggen. Tänkt skriva flera gånger men sen kommer något annat imellan och vipps är det ny dag. Var ju sjuk förra veckan. Tränade första dagen i lördags. Körde ben. Kände mig inte riktigt färdig när jag gick där ifrån men fyyyyyy vilken träningsvärk jag har! Körde bröst och axlar igår och sedan på kvällen gick jag 8,5 km. Så himla skönt! Ikväll körde jag ett nytt pass, sprint! Ett HIITpass på cykel på 30 minuten o fy böveln vilket idiotpass men kul och prova något nytt. 

Ja jag hat haft massa funderingar men kommer inte ihåg någon nu, haha. Bäst att gå och lägga sig. 
Sjuk o tråkig

Åh A hann inte mer än och börja på dagis igen så blev vi sjuka här hemma. Så seeeeegt! Men iaf, jag har haft några riktigt bra pass, speciellt senaste benpasset gick kanon. Körde utfall först utan hantlar och balansen satt fint så tog 2 st 5kgs och körde resten av seten och de gick riktigt bra. Hoppas på att öka på. Har haft träningsvärk i ljumskarna. Drog på mer i knäböj och raka mark. Känns som om jag blir starkare hela tiden och det är riktigt kul. 

Är inte något direkt svullen i kroppen längre (förutom menssvullen) så det är himla skönt! Även magen mår bra igen efter allt skit jag har ätit. Min käre vän A ska ha lite sockerfritt några veckor framöver och tror jag med behöver det. Så har valt att det skippa fett och socker iaf månaden ut sen kunna komma tillbaka och äta i en rimlig mängd på helgerna igen.  

Ja nu får det iaf bli vila några dagar och hoppas på att bli frisk. Det är "Vätternrundan" på gymmet på lördag och vill gärna gå på det. 
Tillbaka till vardagen

Åh jag är så tacksam över den livstilen jag har valt att leva. Nu när dessa storhelger är över så är man tillbaka som vanligt igen med maten. Jag älskar mat, inte direkt någon nyhet och jag passar mer än gärna på att äta när det går men nu när allt är över så är man tillbaka i vanliga rutiner igen. Jag älskar det!
 
Körde ben imorse. Gick riktigt bra och bara älskar när jag får sådan där härlig kontakt i röva. Lastade på rätt bra. Fick även lite hjälp med mina utfall. Balansen är ju sämst så man vinglar ju omkring som en dåre men fick lite tips av en av PTna så ska öva som bara den nu. 
 
Nae ska snart ge mig ut för en promenix! 
Nu kööööööör vi!

Äntligen tillbaka till vardagen

Om jag både känner mig och ser ut som en julkorv så ljuger jag inte. OM jag har ätit! Tror jag har ätit för 2 pers i över en veckas tid. Jag är så sjukt svullen i hela kroppen och magen är som en ballong. Stackars min mage säger jag bara. Jag har tränat så fort jag har haft möjlighet förutom julafton och juldagen då det var stängt, annandagen så jobbade jag långpass. Nyår blev det inget och igår fick det bli 8 km med A. Idag är det långpass på jobbet igen. De styrkepass jag har haft har ju dock varit starka pass pga all mat. 

Men jag är inte bitter. Nu är det bara att återgå till de vanliga rutinerna. Vätskan i kroppen släpper snart så fort allt är i vanlig ordning. 

Jag tror dock det kommer bli mer promenader denna delen av året. Så segt nu när det kommer vara smockfullt på gymmet nu efter nyår. Så imorgon blir det nog bara promenad, men vem vet ;)

Köpte mig ett nytt träningslinne på rean. Alltid något. Hittat en träningsjacka på Lindex som går i samma mönster som min gymväska, funderar på om man skulle köpa den.

Nej nu blir det att ladda upp för detta år - hitta tillbaka till mig själv! Kan ju hoppas det sker innan S hinner fylla 1.

Vätskefylld och härlig! 

RSS 2.0