Kläder

Jag är i grymt stort behov av nya kläder. Framförallt byxor och BHar. Men något jag blir så förbannad på (går fortfarande i min bittra dag-anda) är hur kläder skapas.
 
Jag har alltid haft ett litet komplex (eller jävligt många men just i detta fall) att jag inte tar på mig vilka byxor som helst. Även fast jag kan ha dom så VÄGRAR jag ha ett par på mig där magen svämmar över. Har prövat flera idag på stan och det är samma visa; magen väller! Hatar att den fortfarande är så dallrig så det verkligen blir en fettkant över. Hellre att jag kan dra upp dom till armhålorna än att magen hoppar över. Så just nu är jag så frustrerad på den biten. Är svag för leggings just för att man inte får en sådan kant, går tom i mina gravleggings. Har även mer byxleggings men dom har jag haft så mkt nu så dom är typ slutkörda.
 
Sen det där med BHar. WTF säger jag bara. Dom gör typ 5 miljoner olika BHar som passar en 12årings bröst, men när en annan behöver då då finns det typ 2 olika och välja på och de ska gärna vara så fula som möjligt med och ger inget stöd för fem öre. Förut har generous (typ lindex) funkat bra i kuporna men varit lite stora runt om men har fått levt med de men nu behöver jag verkligen ha högst 85 runt om för o ge bra stöd men finns typ bara till DD-kupa i 85 och då sväller tuttarna över. Varför gör man då inte större kupor i även 85? 
Är det någon med större byst som kan tipsa om bra butiker med större kupor som ger stöd?
 
Nej nu ska jag ladda om till en bra dag imorgon för då står gym på schemat! ;) 

Kommentarer
Postat av: elina

De flesta "vanliga" underklädesbutikerna, som Lindex och Twilfit, brukar ha sämre utbud, medan de där andra underklädesbutikerna som man ofta ser äldre damer handla i, har mycket bättre utbud för större byst. Det kostar minst dubbelt så mycket men är värt det :) Vad gäller byxor så tipsar jag om Åhkens byxa "Kajsa" den är mjuk och hög förlåtande midja :)

2013-03-05 @ 21:20:20
Postat av: Anonym

Byxor - testa cheap monday. Lr gördel?

Bh - change ( kanske heter den chance) lr korsetten.

2013-03-05 @ 21:27:37
URL: http://mscharlie.blogg.se
Postat av: Anonym

Lr byxor från monki?

2013-03-05 @ 21:28:46
URL: http://mscharlie.blogg.se
Postat av: raison d'être

Jag har 80E, köper alltid från wonderbra ❤❤ bästa.

2013-03-06 @ 04:00:56
URL: http://calmthefuckdown.blogg.se
Postat av: Elin

Känner igen mig i problemet med att hitta BH:ar. Jag har oftast 75E i kupa och jag hittar inga på tex H&M eller Lindex.. Men då måste jag tipsa om Cubus! De har större storlekar, billiga och håller väldigt bra! Jag köper mina nästan helt uteslutande därifrån. En annan affär är Twilfit där dom verkligen har bra BH:ar och personalen är experter på det ämnet. Då får man nästan räkna med att de kikar in i provhytten när man testar men dom är grymma på att hitta en BH som passar din byst! Dock är dom ganska dyra men kan vara värt att ha en skön BH som håller länge :)

2013-03-06 @ 21:49:22
URL: http://elinsvikt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0