Keep going!

Redan torsdag. Jobbat en kortis idag och sedan myst med min tjej. Kände dock när hon hade somnat att rastlösheten började krypa i kroppen på mig så tog mig till gymmet för ett intensivt konditionspass på 40 min. Välbehövligt även om jag hade tänkt o vila men det ska jag göra på lördag punkt.
Satt och kollade igenom min instragam förut o kom på att jag hade lagt upp bilden till höger för över 40 veckor sen. För mig att jag även lagt upp den här. Kroppen har ju helt klart möblerats om lite. Bilden till höger togs idag då jag prövade en ny klänning som jag hade beställt. Snacka om att det hänt en del med röven. Har inte ens strumpbyxor på mig som håller upp som bilden till vänster. Det går ju faktiskt åt rätt håll. Vilket jag aldrig kunde tro för 40 kg sen att den ens kunde se ut som den gör nu. Man får bara ha tålamod med "dallret" man har och hoppas det ger med sig med tiden, om inte fysiskt, iaf psykiskt.  
 
 
 

Löööövly pass!

Jag älskar verkligen o träna kl 06 på morgonen. Har verkligen som mest energi då och det är perfekt när man jobbar kväll för när man slutar vid 22 så känner man sig ändå skapligt pigg, annars brukar jag va så gott som död vid den tiden. 
 
Jäkligt bra tryck i axlar och triceps idag. Köttade 10rna i axelpressen och jag använde bara mig utav dom. Vilken jäkla ökning för min del. Körde även baksida axel i TRX. Den suger så himla fint! Dipsen gick med bra. Känner verkligen att jag en vacker dag kommer kunna göra utan band. 
 
Inte nog med det, axlarna hoppade ut riktigt nice idag. Ett av mina mål är typ nått. Att få utåtbuktande axlar. Sen gäller det ju att få dom med ännu mer konturer. Ser när jag gör övningar att det är lite buckligt här o var så det är ju verkligen på g och inte bara slätt som det varit innan. ÅÅÅÅÅH LYCKA! Jag äslakr verkligen detta! Så sitter här nu med skaplig värk redan nu i axlarna haha. 
 
Annars har jag riktig träningsvärk i både biceps, underarmar och ändan. gött!
 



Svettigt mage/benpass

Ja idag rann svetten på under mage och benpasset. Blev riktigt tungt så har lite känningar - i like! Var där vid 06 och hade bra med energi. 
 
Sedan for jag hem till min prinsessa så vi kunde käka frulle tillsammans. Jag gjorde gröt och den slank ner även denna gång och jag tyckte nästan att det var lite gott? Dock gjorde jag även denna gång bara på ½ dl fiberhavregryn och myyycket hallon, kanel och halv banan. Hade även lite kvarg i. Tänk om man kanske kan börja föredra gröt. Ja den som lever får se.
 
Nej nu ska jag umgås med mitt lilla hjärta fram till kl 14 sen blir det dagis och jobb. 



 
 
 
 
 
 

Biceps/rygg

Woho, jag tog två vilodagar över helgen, när hände de sist? Det var skönt och det behövde verkligen min kropp. Det resulterade även i riktigt bra pass på gymmet idag. Rygg och biceps fick sig en omgång och musklerna skakade som asplöv efteråt. Hade långärmad tröja på mig och man blev ju överlycklig när man såg att musklerna buktar ut även med långärmat. Fick bra kontakt idag med och tungt vare. Rejäl höjning i enarmsrodd med hantel.  Älskar känslan av att faktiskt nu förtiden bara gå in på gymmet o köra som om man vore själv. Känns som om självförtroendet går åt rätt håll för en gångs skull. Tom att man har ljust på sig. Det händer ju aldrig.

Kollar man riiiiktigt noga ser man att axeln bultar ut lite, alltid något ;) 




Träning

Att man kan bli så glad av att få träna. Det är inte klokt. Längtar till väldigt många favvoövningar just nu så vill typ köra styrka hela tiden, helst nu, ivrig som satan för att det är så kul haha o så måste jag vila imorn. Jag måste verkligen bli bättre på att verkligen ta ordentliga vilodagar så kroppen får hinna med bara det att det är så jäkla tråkigt o vila. 
 
Var och körde lite triceps och bröst efter jobbet och fick riktigt bra kontakt i dipsen idag och det var kämpigt men körde många set. Vill ju lixom bara få köööööööööra nu igen! Pratade även lite med han som är PT på gymmet och ska nog försöka investera i några timmar. Han hjälpte mig även lite med tips för o nå chinsen eftersom jag har tappat lite intresse för o lära mig de då de knappt går framåt men blev riktigt laddad av det igen. Nej nu ska jag sluta svamla och gå o sova ordentligt. 
 
 
 
 

Belöning

Gud det finns så mkt träningskläder o skor som jag vill ha. Men har bestämt att hädan efter ska jag köpa de som en belöning för uppsatta mål (om inte nått har gått sönder då) så man får sukta en del och blir en riktig morot. Älskar och kämpa för mål man vill nå så blir perfa.

Som dessa nike air max 90 står högst på listan och mitt mål är o nöta dipsen så jag lyckas göra 2 utan hjälpmedel. Är riktigt taggad på o lyckas o det har gått fort framåt så tror inte det är omöjligt. Allt går ju bara man vill. Så sitter här o har de lite lugnt på jobbet så känner mig riktigt taggad på att få gå lös med dipsen när jag slutat.



Torsdag

Igår var en såndär jobbdag när det kändes som jag skulle somna de sista timmarna men hade verkligen fokus att få komma hem o käka middag o sen ha ork till bodycombaten o det stämde alldeles bra. Massa starka slag och bra teknik så svettades en hel del. Kände mig riktigt slut sen efteråt.

Annars blev det ett ben och axelpass med Ts kompis och det gick helt okej för att köra med någon annan. Han pushade på mig ganska bra o äntligen kunde jag ta 10 kgs hantlarna i axelpressen så var riktigt nöjd. 

Jäkligt simpel matlåda som jag käka på jobbet igår men var riktigt god. Bulgur, nötfärsbiffar, tomat o lite hemmagjord mangosalsa gjord på mango, rödlök o chili. 



Rygg/biceps och crazy pw

Grymt bra rygg och bicepspass imorse. Slängde även in lite mage med. Bla denna övning nu när jag börjat o testa lite mer magövningar utöver plankan. Så testade mig fram lite i viktena o kändes riktigt bra. Sen undrar jag varför jag inte ha kört så mkt enarmsrodd med hantel innan. Asbra kontakt ju! Styrkan går verkligen framåt vilket jag älskar! 
 
Dom har öppnat upp ett nytt streshrum som är lite mer avskillt där jag bla gjorde en magövning så man slipper ha en massa publik med. Tacksamt ljus var det med där inne. 
 
Annars blev det en grym pw på 35 min nu på kvällen. Den gick av bara farten men blev ändå knappt svettig. 
 
Lagom fint tightsen skär in i buken men det bjuder jag på. 

 

Sportbhar

Älskar sportbharna från gekås som jag använt så himla länge men ju mindre brösten blivit så har ju dom blivit förstora o dit åker man ju inte så ofta o de senaste gångerna har bara stora storlekar funnits kvar men nu har jag hittat en som är lika bra o det är Gina tricots sportbhar. Grymma är dom. Mina sladderlappar sitter på plats o de får bra stöd o är knäppe i ryggen. Ända nackdelen är om man vill ha ett linne med pyttesmala band men annars är som klockrena för mina brön. 


Vem skulle kunna tro att jag gillar leopard? ;)

Underbara väder

Blir man inte sjukt glad av vädret? Så underbart! Tog mig en promenad nu på kvällen när A hade somnat med S. Vi brände av i ett bra tempo på lite mer än 1 timme. Grymt skönt. Behövdes verkligen efter att ha suttit på utb med jobbet hela dagen. Bra planerad mat idag med yey! 








Grötfrulle och annat

Skrev ju för ett tag sen att jag försökte lära mig att äta gröt men gick ju åt skogen men fick ett infall imorse av att testa det igen och jag fick ner det! Gjorde dock en liten portion och hade kanel, hallon, kvarg och ananas på. Så hoppas att jag kan börja äta det lite mer vettigt då det är så himla smidigt. Fick inte en ända kväljning som jag annars brukar få. Blev även lite ägg o skinka till.
 
Annars var jag på ett grymt bra bodycombatpass med massa energi och starka slag. Svetten rann äntligen som jag ville då den senaste tiden jag knappt har svettats. Gick sedan ut o gick ca 50 min med S i regnet, himla skönt. 



 
 
 
 

Ömma skinkor

Jäklar vilka ömma skinkor jag redan har efter dagens ben och magpass. Älskar att köra kissande hunden i slutet när skinkorna redan är möra o suga ut de sista ur dom. Det satt himla fint vill jag lova. Hopps på att få två någorlunda skinkor en vacker dag. De känns så slappa efter att den varit så stor innan. Dock är det ju en himla skillnad sen bara efter graviditeten så man får bara ha tålamod, som allt annat. 
 
Känner att jag har lite träningsvärk här o var i kroppen, bästa känslan! 
 
 


 
 

Bra pass

Åh idag vare ett såntdär pass som man verkligen förstår varför man tränar som man gör. Även om jag var dyngtrött efter att jag slutat jobbet 08 så kändes det så jäkla rätt att åka o träna efter att jag hade lämnat A på dagis. Det är min vardag, mina rutiner att få träna. Själva passet gick kanon och körde axel och tricepspass. Nötte bla dips och jag fattar inte att det kan gå så himla mkt bättre från gång till gång. Avslutade med 30 min på löpbandet. Känslan av att känna sig starkare och starkare för varje träningspass är så jäkla hälig och man märker att vissa saker i vardagen går så pass mycket lättare. 
 
Idag blire lite svulldag då jag har gjort en överaskning till T som han ej vet om. Hoppas på att jag bara håller mig till det idag och inte hela helgen.
 



Aktiv vila

Blev lite aktiv vila idag efter jag lämnat A på dagis. Blev 30 min promenad på löpbandet och 20 min på cykeln. Skönt o röra lite på sig i ett lugnare tempo. Så i skrivande stund ligger jag i jourummet på jobbet o ska försöka sova, slutar 08 imorn och då blir det o haka gymmet direkt. 

Btw så älskar jag känslan av o göra det som man gillar här i livet, sånt borde man fokusera mer på. 

Dagens svingoda frulle





Onsdag

Här sitter jag en snabbis med träningsvärk i baksida lår och ända. Blev ett ben och magpass igår och gick ganska bra. Kände mig inte på topp pga hostan o antagligen för jag var där 06 också. Men avslutade passet med kissande hunden och jäklar vad de brände i skinkorna. 
 
Var även där imorse och brände av ett bra rygg och bicepspass. Så jäkla nöjd med en riktigt bra höjning i bicepscurl med stång och kändes som jag skulle sprängas i sista repset så mkt som jag fick ta i o jag klarade med hållning och allt utan att ryggen svek! NÖJD! Nu ska jag bara pressapressapressa och klara denna vikt utan problem!
 
Blir nog att jag drar iväg på lite bodycombat ikväll så jag får in lite kondition. Inte varit på det på 100 år känns det som pga jobb. 
 
Önskade jag kunde få en rättvis bild på rygggen men det syns en hel del där.

 
 

Måndag

Måndag och träningen blev av imorse. Blev ett snabbpass för axlar och triceps och sedan 45 min spinning, så var skönt o va klar vid halv 8. Ville mest bara känna på styrkan då jag fortf hostar men mår bra i övrigt och det gick ju riktigt bra. Dipsen går ännu mer framåt och även axelpressen orkar jag mer i. Längtar tills nästa träningspass! Vill helst dit redan nuuuuuu!
 
Annrs gick jag promenad igår med en arbetskamrat. Var så himla skönt, var ute över 1 timme, kände mig dock lite anfådd men var skönt o få röra på sig när man inte gjort de på ett par dagar. Hoppas jag inte blir värre än såhär för då äre ju lugnt. 
 
 

Vila

Åh jag fick ta vila igår och kommer behöva göra det idag med. Fy satan vad trist det är. Men har haft sjuka brukare på jobbet som har mer lr mindre suttit på mig så förstog att jag själv skulle bli sjuk. Lr det är inte så jättefarligt men känner att de småhostas o är lite irriterat i halsen. Så är lika bra o lyssna på kroppen direkt. Imorn jobbar jag 10-20 med så vill inte va sjuk då. Hoppas på att de är bättre till sön för då vill jag verkligen gå på bodycombaten. Inte varit där sen förra onsdagen pga jobb. 
 
Men då får man göra annat träningsrelaterat, så som rensa i träningsgarderoben som jag skjutit upp allt för länge då hälften knappt sitter uppe och det har legat som ett ända stort berg. 
 
Gud vad jag ser fram emot vår/sommar. För en gångs skull ska jag bära upp min kropp med stolthet. Det känns som en jäkla befrielse kan jag säga. 
 
 

Omotiverad dag och magbild

Blev ett ben och magpass idag. Inte någon energi alls och kände mig riktigt omotiverad och blev sådär konstigt svettig. Hoppas inte jag håller på o blir sjuk för det vill jag inte o har inte tid med det heller. 
 
Drog på mig ett par leggings som jag inte använt sen en bra tid innan jul och förstog direkt att kroppen har ändrats sen dess för dom sitter riktigt slappt nu. Sist jag hade dom på mig så satt dom ganska hårt i midjan. Sånt är ju kul! Dock inte lika roligt att de knappt går o använda längre. Tog även en magbild i morse o får man spänna lite så syns det ju lite konturer. Trodde inte ens min kropp kunde komma till de stadie den är idag då man sett så många skräckexempel på hur vissa sett ut efter en så pass stor viktnedgång. Har nog styrketräningen att tacka. 
 
 

Sliten

Guuuud jag känner bara hur sliten jag är! Måste verkligen få in en dag med typ ingenting o göra. Svårt dock. Idag har det gått i ett, jobbat, fotat, tränat, redigerat och myst med A där imellan. Kände att dagens 50 minuters konditionspass inte alls innehöll lika mkt energi som gårdagens. Antagligen för jag glömde ett mellanmål på em. Fy skäms på mig. Men imorgon när A är på dagis så ska jag passa på o köra ett ordentligt styrkepass. Mycket roligare en denna kondition men vägrar att stå o trängas bland maskiner och vikter på kvällen så då har det blivit löpband/crosstrainer men imorgon så! Annars bra och vettig mat idag med, ja bortsätt från att de inte blev något mellis, men älskar det flowet när maten känns så naturlig.

 
 

Idag känner man att man lever

Gud, känner verkligen att jag lever idag. Efter mitt 24 timmarspass på gymmet åkte jag o hämtade mitt lilla hjärta på dagis och snabbmyste med henne innan jag for till träningen. Där var det ju såklart fullt så började och körde 15 min på crosstrainern och bytte sedan till ett löpband när ett blev ledig och både löpte och pwade så blev sammanlagt 55 minuter. Det kändes riktigt härligt för trodde knappt att jag skulle orka men hade massor med energi konstigt nog. Men va fan, så skönt o bara kötta på.
 
Denna vecka består även av väldigt mycket jobb och även fotograferingar/redigering och så ska man hinna med vardagen och A och verkligen prioritera träningen i det. Haha men jag ska få det att gå ihop. Så är det med det. Vill man nått här i livet så måste man pussla lite bara, sen att man typ aldrig sitter ner är ju en annan femma ;) 
 
 

Söndag

O helgen rinner på som vanligt. Mamma ville vara barvakt åt A en sväng igår så då passade jag och T på att åka o träna tillsammans. Körde igenom ett helkroppspass och fick lite hjälp av T i vissa övningar. Nackdelen med att träna själv är ju helt klart att de gånger man behöver lite hjälp så blire lite svårt. Men lastade på som bara den i bicepscurlen med stång och fick hjälp där med de få reps jag klarade men de ska fasen gå en vacker dag. Körde även lite marklyft som har legat på hyllan ett tag. Men gårdagens pass resulterade iaf i riktig träningsvärk i lats, röv och baksida lår så något bra blev de även om jag föredrar o splitta upp muskelgrupperna. 
 
Så idag har det varit vilodag och gjort lite matlådor för veckan. Jobbar 16-16 så behöver verkligen planera upp maten för ikväll och imorn så jag får med mig allt. 
 


 

RSS 2.0