Värkelivärk

Var även på vattengympa i måndags kväll. De var så himla skönt! Vilade igår men idag är värken enorm! Har bokat mig på vattengympa ikväll men vet inte om jag vågar gå, kan de bli värre montro? Vill ju såååååå gäääääärna få träna! 
 
Även en bild på gårdagens lunch, man märker att man inte rör på sig så mkt längre för jag är typ aldrig hungrig. Orkade inte ens äta upp detta som jag åt till lunch o då var de bara lite sallad, lax o lite kryddad kvarg.
 
Ja nu peppar vi till april så man får bli sitt vanliga ja igen! 
 
 

Fredagkväll

Hejhopp! Blev ingen vattengympa i tisdags morse heller. Så tråkigt men i onsdags kände jag mig skaplig och gick på vattengympan på kvällen. Det kändes kanon! Lite sammandragningar men kände ingen smärta under tiden. Var lite öm igår så satt bara på cykeln hemma i 15 min (som vi lånat av svärmor). Idag skulle jag ha gått på 30 min spinning på fm men hade ont i bäckenet så valde att gå på vattengympan nu på kvällen. Känner inte alls mycket av det och kommer granaterat gå fram tills jag ska föda. Haha! Känner mig inte alls bekväm o visa mig i bikini men kör på ändå. Köpte ju en baddräkt i början men blödde ju så mkt då så har ju inte gått förns denna vecka men nu är den baddräkten förliten. Så hoppas jag kan hitta en ny imorgon. Blir även o vila lite imorgon.
 
Så nu avnjuter jag en skål med mosade hallon, kvarg, banan och kokos. MUMS!
 
 

Måndag

Ja då var det ny vecka igen. Har precis stått o stekt pannkakor till frukosten imorn, så jäkla gott.
 
Jag som skrev att jag kände mig skaplig i kroppen, haha, ja en brukare på jobbet ville även ta en promenad på lördagskvällen när jag jobba och han typ rusa fram o magen va stenhård hela vägen o jag hade så himla ont sen i bäckenet, kände inget av cykeln lr promenaden på dagen men efter den promenaden på ca 25 min så var värken enorm i blygbenet och typ in i bäckenet under skinkorna och kunde inte ligga på sidan o sova för att de gjorde så ont att benen gick ihop. Vaknade upp igår och hade lika ont typ o va jobbigt när man belastade bara ena benet. Hade bokat in mig på 30 min spinning idag men den var bara o avboka. Så tråkigt. Dock känns de lite bättre nu.
 
Hade bokat mig på vattengympa imorgon bitti o tänker nog gå på den ändå och försöka vara försiktig med benen. Har tänkt o gå flera gånger men för mkt ångest över o visa upp min kropp så har avbokat varje gång o gjort något annat istället. Mår ju så bra av o få röra på mig! 

Då är jul och nyår förbi.

Ja, riktigt skönt om ni frågar mig. Känns helt underbart att vi är inne på rätt år. Våran lilla älskling kommer, jag hittar förhoppningsvis tillbaka till min "nya" kropp som jag fick. Riktigt taggad är jag! Så åkte och körde 40 min på cykeln, åkte hem och åt en stabil frukost och sedan tog jag och min familj en lugn promenad på 30 min. Såååå himla skönt och solen är framme och jag verkligen blickar framåt. Går in i vecka 27 imorgon. Känner mig så glad över o få kunna träna skapligt nu. 
 
Nej nu måste jag ta tag i lite saker innan dygnspass på jobbet. 

RSS 2.0