Im alive

Japp, jag lever, tro det eller ej. Nej men som jag skrev i förra inlägget. För mycket jobb just nu och sedan har jag haft fotograferingar på detta. Ätit halvbra men även slinkit ner både det ena och det andra och inte varit på gymmet sen förra måndagen. mmmm.

Men är redo att på måndag börja att ta mina 5 kg i taget. Så just nu är målet att nå minus 25 kg. Mitt stora mål är ju att bli nöjd och jag hoppas att kunna nå det målet tills sommaren.

Annandagen

Blivit lite för mycket jobb nu den senaste tiden. Usch, att jag inte lär mig. Jag tror man orkar mer än vad man gör. Jobbat 5 av 10 dagar i rad. Sovit piss o haft en massa skit o göra direkt efter jobbet varje dag.

Men har försökt och utnyttjat vardagsmotionen på jobbet så mycket som möjligt. Ska vila ett par dagar till från träning men sen hoppas jag på o kunna börja dra igång ordentligt. Måste undvika stressen.

Hoppas ni hade en bra jul!

Då och nu, typ

Inte tränat så mycket de senaste dagarna. Inte haft så mycket ork. Tänkt att inte väga mig förns efter nyår. Men jag ska försöka hålla mig till det bra. Jobbar alla dagar till nyår, dvs 10 dagar i rad så kan nog hålla mig på rätt bana.

Men när jag ser skillnad på dessa bilder vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Herregud. Har jag varit sådär stor? Bilden till vänster är tagen i början av året och den andra är tagen förra veckan. Ser ni någon skillnad?


Åt rätt håll

Som jag har sagt tidigare så ska jag göra ett kollage med bilder på mig själv från ca 1 år tillbaka och hur det ser ut i dagsläget. Jag säger bara OMG. Jag fattar inte att jag har sett ut som jag har gjort. Hittade en ny mapp med bilder. Jag skäms över att jag såg ut så och jag fattar inte att någon sa åt mig hur jag såg ut.

Hittade även en bild på mig från nyår. Den ska jag ta o jämföra med sen o se hur det se ut nu när nyår kommer.

Men jag är glad att jag tagit tag i min feta kropp och jag är glad att jag tagit det sagta men säkert på mitt egna vis som passat mig bäst.

Träning <3

Tränat ryggen idag. Kände att det var välbehövligt. Glömmer den lätt tyvärr men idag la jag all fokus på den. Blev även 40 minuter powerwalk. Övningar jag körde för ryggen:
- Latsdrag
- Sittande rodd
- Ländryggslyft
- Ländrygslyft i maskin med vikt



Måndag

Kommit hem från gymmet. Blev Mage/ben och sedan körde jag 40 minuter poweralk och 10 min löpning. Skönt det där med träningen. Skulle dock behöva äta lite mer för matintaget har inte varit stort idag.

Bakdelen

Något jag faktiskt börjar o bli nöjd med är min bakdel (plötskigt händer det att jag börjar o bli nöjd med något). Den "hänger" ju inte lika mycket längre utan den sitter lagom på plats. Dock är det ju dom där dumma kärlekshandtagen som fortfarande är envisa och vill vara kvar. Ja ja det är ju bara och kämpa vidare.


Veckans mått och vikt


Vikt
Veckans vikt:
-0,9 kg
Total viktnedgång: -21,1 kg

Mått
Arm som störst:
39 -> 32 (0)
Under byst: 99 -> 84 (0)
Vid naveln: 97 -> 78 (0)
Buk som störst: 124 -> 92 (-1)
Röv som störst: 125 -> 107 (-2)
Lår som störst: 77 -> 61 (0)

Kommentar: Riktigt nöjd. Jag går åt rätt håll. Jag har klarat mitt ena mål och är påväg mot nästa. Vet inte när jag vägde så här lite sist och jag är överlycklig.

Är det så pass?


Inte hade jag väl anat att det var så pass? Detta är över där jag är som bredast på magen. Det gjorde min dag faktiskt.

Linjer och spysmak

Skum rubrik kanske men jag älskar verkligen o träna tills man känner spysmaken i munnen. Köttade verkligen magen idag. Var inte på gymmet så jättelänge men det var himla intensivt. Förutom styrka för mage så körde jag 25 minuter powerwalk och 5 minuter löpning. Så svettig blev jag ändå kan jag lova er.

Något annat som är roligt är att jag börjar verkligen se en massa olika linjer på kroppen. Både efter muskler men även efter benen i kroppen. Love it! Speciellt längst med sidan av magen. Tänker inte lägga upp en bild med bara hud men som ni ser på bilden så förstår ni nog vad jag menar.




Jag är även sjukt glad att jag har tagit mycket bilder på mig själv för har en mapp med alla bilder jag har tagit sen jag började minska i vikt och satt och kollade igenom den igår och herregud säger jag bara. Det är verkligen skillnad. Ska göra ett kollage någon dag och visa er.

Träningskläder

Jag är väldigt sugen på att köpa nya träningskläder. Eller jag är snarare i behov av nya träningskläder. Mina sportbhar är på tok för stora och jag behöver verkligen ha brösten på plats. Även linnen och så sitter inte där dom ska längre vilket jag stör mig på när jag är och tränar. Jag vill gärna ha tajta träningskläder för då känner jag att jag kan röra mig ordentligt. Har skapligt bra byxor men skulle gärna vilja ha ett par mer fladdriga med.

Med tanke på att jag tillbringar så pass många timmar på gymmet så skulle jag behöva kosta på mig ordentliga kläder. Jag vill känna mig "snygg" och bekväm i kläderna för då prestrerar jag bättre. Speciellt sportbh.

Någon med större bröst som kan rekomendera någon bra sportbh?



Onsdag

Dagarna bara springer iväg. Blev gymmet direkt efter jobbet idag. Var riktigt skönt. Gick världens powerwalk på 45 minuter och så körde jag på crossen 10 minuter. Det är så kul och känna hur resultaten bara blir bättre och bättre. Leveln på löpbandet blir bara högre och högre men andingen blir inte alls jobbig. Underbart.

Maten denna vecka har varit kanon. Har verkligen kommit in i dom rätta banorna igen och nu äter jag ofta men lite och håller mig lagom mätt hela tiden. Känner mig inte sugen på något. Eftersom jag har tröttnat på o både laga och äta matlådor så har jag bytt ut matlådan på jobbet mot en vanlig enkel shake. Den smakar bra och jag håller mig mätt ca 3-4 timmar på den. Så ska köra på det ett tag nu för att slippa hålla på med matlådor hit och dit när jag jobbar för tycker det smakar fan rent ut sagt.

Annars har jag lite imot det där med pulver och skit men jag tycker det är okej om man byter ut något mål sådär men jag tror inte det är bra att bara äta det i längden. Jag tror det är bäst med bra mat och träning och gå ner i lagom takt.

Men jag ska verkligen inte ge upp nu bara för att magen är en idiot.

Läkarbesök nästa?

Nej detta håller inte längre. Idag är jag riktigt gravid-svullen. Kan knappt stå rakt så svullen är jag och det gör ont när jag står rakt. Är det normalt? Nej. Jag har lixom inte ens kunnat gått på toa på över 1 vecka. Blir seriöst galen snart. Övre delen av magen står ut ca 15 cm eller nått än i vanliga fall. Försökte mig ut på promenad förut men blev bara 10 minuter för ville bara börja gråta för det var så ömt.

Så imorgon ska jag ringa läkaren igen för att få ordning på detta för vet inte vad jag ska göra snart.

(ber om ursäkt att jag är öppen)

Måndag med tyngder

Måndag, ny vecka. Nu kör jag igång på riktigt. Ätit lagom idag. lagom mätt, lagom mellan målen. Dock slank 2 lussebullar ner nu på kvällen men just nu gör det ej så mycket känner jag. Känner mig inte alls svullen heller så det är skönt.

Idag jobbade jag 7-16 och gick med 1 kg-tyngder på vardera ben. Det var riktigt jobbigt i början men sen gick det bra. När jag väl tog av mig dom så kändes jag lätt som en fjäder så träningen gick kanon. Blev samanlagt 40 minuter powerwalk och 10 minuter löpning. Slängde in lite intervaller med löpningen.

Ja, en bra dag helt enkelt.

Söndag - tankar om mitt nya mål

Sitter här och funderar lite på hur jag ska lägga upp min viknedgång och vad jag vill komma fram till. Nu efter mitt första -20 kg mål så har jag haft ett par veckor "paus" Eller jag har ju tränat och försökt äta bra men inte vägt mig eller haft dåligt samvete om jag fått i mig något onyttigt.

Men nu känner jag mig redo till att komma igång igen. Jag har fortfarande ingen gräns på vad jag vill väga så jag kör på som jag gjorde förut; -5 kg i taget och det är det som är mitt mål just nu. Då har jag sammanlagt gått ner 25 kg om jag klarar det. Har jag klarat och tappat 20 kg så klarar jag nog ytterligare 5 kg .

Kommer inte ha några krav på mig heller. Det funkar bäst för mig. Klarar inte av och känna en massa krav och måsten. Det handlar bara om att jag får tänka efter istället och om det är värt att äta massa skit och sitta hemma och dega.

Jag kommer köra ungefär samma variant av maten. Försöka äta frukost, mellanmål, lunch, mellanmål och middag med små portioner för det håller mig på en jämn nivå hela tiden och håller mig lagom mätt utan att vräka i mig. Kommer äta kolhydrater men i mindre mängder, vissa dagar kommer jag inte äta det alls. Helgen kan det få slinka ner något gott men måste tänka på mängden.

Träning kommer jag lägga upp att jag kommer både köra kondition och styrka, dels för att jag tycker det är grymt kul med styrketräning men ska försöka lägga lite mer tid på konditionen. Gärna träna så mycket som möjligt eftersom jag tycker det är kul men man hinner inte alla gånger så minst 3 träningspass i veckan, men gärna 6 om jag hinner ;)

Nej nu kör vi, För nu vill jag bli nöjd!

Helg

Underbart med helg. Jag är ledig. Jag har fått sovmorgon. Igår, fredag, slutade jag kl 1 så då drog jag till gymmet direkt efter. Blev inte så långvarit dock. Körde ben/armar. Styrkan gick bra. Ökar vikterna nästan varje gång när jag kör sätesmuskeln. Grymt kul. Vill verkligen bli stark där. Blev även 25 minuter powerwalk. Önskade att jag hade gått längre men man får väl tänka att det var ju bra att jag åkte. Skulle festa på kvällen men jag blev den som fick köra så blev nykter utgång för min del. Men dansade nykter i några timmar i 12 cm platå så mina lår och röv fick vad dom tålde iaf. Bra träning det där ;)

Idag har det varit en vilodag för mig. Den var välbehövlig. Låg och drog mig i sängen och sedan slöade jag fram till kl 3 för sedan var det dax att fara på ett fotojobb. Jag har nämligen blivit erbjuden att få börja fota extra för Norrköpnings tidningar så idag var första uppdraget. Grymt kul och nervös var jag.


Kalorier

Jag har en liten fråga till er. Jag tänkt höra hur mycket kalorier ni tycker att varje mål, så som frukost, lunch mellanmål och middag ska innehålla? (frågar mest av nyfikenhet så vore kul och höra eran uppskattning)


Svullen

Jag är så extremt svullen i magen att jag dör snart. Jag åkte inte ens o tränade igår för jag var så svullen i magen och öm. Hård som sten när jag trycker på magen. Hatar det här. Idag när jag var på gymmet orkade jag bara köra 25 minuter för var lika svullen idag och kände verkligen ingen motivation md tanke på att jag bara kände mig stor och klumpig.

Jag har varit hos läkaren men dom sa typ ingen och jag har läst en del på nätet och så och jag är nästan säker på att jag har IBS. Någon som har det och vad gör ni då för att dämpa det?

Tänker inte väga mig imorgon för känner att det inte kommer vara rättvist och jag har tänkt att dra igång med mitt nya mål på måndag.

Tisdag

Var ju som sagt på gymmet förut. Körde ben/röv och så blev det 30 minuter powerwalk och 10 minuter rodd. Fick blodtrycksfall så fort jag rörde på mig så konditionen gick inte så jättebra. Men maxade på "gynstols"övningen som är för utsida lår. Kändes riktigt nice. Ökade vikter på benpressen med och kände faktiskt att jag hade orkat lägga på 10 kg till.



Taggar till träning

Känner mig riktigt taggad till träning. Vet inte riktigt vad jag ska köra för muskelgrupper idag så det kanske blir de flesta idag. Är ledig och har inget direkt planerat så blir nog att passa på med en lång runda på gymmet. Så har fått i mig en banan, en celcius och en koffeintablett. Ska skriva sen vad jag tycker om koffeintabletterna.



Lätt godaste smaken

Lyckan är total!

IIIIIIH! Jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv idag. Jag var på gymmet och körde mage och sedan så powerwalkade jag 35 minuter och löpte 5 minuter. Men när jag kom hem kände jag mig inte slutkörd så jag gav mig ut i "stormen" och löpte faktiskt. Vet ni vad? Jag höll igång i hela 30 minuter utan att stanna!! Helt otroligt. Har aldrig löpt så länge förut. Klarade mitt rekord på 20 minuter för ett par veckor sedan men det var inne på löpbandet. Idag var jag ju ute på riktig berg-ochdalbanaväg. Men jag klarade 30 minuter! Sprang även upp för alla trappor in till våran lägenhet. Jag var svett, jag var slutkörd men fy fan vad lycklig jag var! Världens rus fick jag.

Några magövningar jag körde förut:


Plankan


Raka crunches på boll


"Cyklande" ben (rak överkropp)


Rotation med vikt för sneda magmusklerna


Crunches i maskin



Veckans träning



Kommentar: Blev 4/7 dagars träning denna vecka. Helt okej med tanke på intensiv jobbhelg. Hoppas dock på mer träning nästa vecka då det är mer lungt på jobbfronten.

Hoppas på att maten ska bli mer ordentlig för senaste tiden har varit ganska ur fokus. Väldigt glest och lite med maten men det jag har ätit har inte varit 100% bra mat. Nej nu måste jag komma igång med mina vanliga matrutiner även fast jag har tappat maslusten.

Lördag

Blev träning idag. Riktigt skönt. Hade redan bestämt mig i morse att oavsett hur trött jag var så skulle jag träna efter jobbet. Hann inte med igår för var borta hela kvällen igår och jobbade 7-16. Jobbar delat pass imorgon så lär nog inte bli någon träning imorn. Tråkigt de helger jag jobbar, att de inte blir så mycket träning men är pga att dom är så pass intensiva de jobbpassen så man är knappt hemma. Men efter denna helg är jag ledig 3 helger.

Men idag blev det Armar/axlar/ben och sedan blev det 25 minuter powerwalk.
Hade velat köra mer kondition dock. Min älskade sambo följde med (kors i taket, inte varit där sen i somras) så han hjälpte mig med vissa några axelövningar som jag velat lägga på lite extra tyngd på men inte orkar att göra 100% själv. Men det tog sig ganska bra ändå och klarade nästan alla repetionerna själv. Var mest på slutet han fick putta till lite, men gjorde tillbakavägen helt själv.

Såg inte alls gigantisk ut i ansiktet på denna bild, nejnej, men de bjuder jag på.

Göra träningen lite tyngre

Jag älskar när träningen är jobbig och för att få den ännu jobbigare så har jag köpt ett par fotledstyngder som jag kan han när jag går/joggar för att få det lite extra jobbigt. Hittade dessa på ÖB för 59 kr. Funderar på att köpa dessa som är för handlederna med. Så det är ett litet tips från mig.




Dubbla pass

Idag blev det 2 träningspass. Först följde jag med bror och körde igenom hela kroppen. Riktigt skönt och tungt! Har redan grym träningsvärk så vill inte veta hur den är imorgon. Det är det som är så skönt med att gå o träna med killar, man helt plötsligt orkar ta så mycket mer i vikter just för man vill orka lika mycket som dom. Avslutade med 20 minuter powerwalk.

Pass två var ren jäkla powerwalk på 35 minuter och sedan avslutade med 10 minuter löpning. Skönt det med och svetten bara rann.



RSS 2.0