Träningskläder

Jag är väldigt sugen på att köpa nya träningskläder. Eller jag är snarare i behov av nya träningskläder. Mina sportbhar är på tok för stora och jag behöver verkligen ha brösten på plats. Även linnen och så sitter inte där dom ska längre vilket jag stör mig på när jag är och tränar. Jag vill gärna ha tajta träningskläder för då känner jag att jag kan röra mig ordentligt. Har skapligt bra byxor men skulle gärna vilja ha ett par mer fladdriga med.

Med tanke på att jag tillbringar så pass många timmar på gymmet så skulle jag behöva kosta på mig ordentliga kläder. Jag vill känna mig "snygg" och bekväm i kläderna för då prestrerar jag bättre. Speciellt sportbh.

Någon med större bröst som kan rekomendera någon bra sportbh?



Kommentarer
Postat av: Anonym

en sådan sportväska köpte jag på sportamore för 209 kr kika där!

2011-12-14 @ 20:15:29
URL: http://mscharlie.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Min sport bh som jag trivs bäst i har jag köpt på stadium, från adidas. Den är lite dyrare men den sitter verkligen skit bra :)

2011-12-14 @ 20:25:30
URL: http://blodsvettochtarar.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det finns inga bra sportbehåar för oss storbystade så det jag gör är att ha en vanlig bh under min sportbehå för då sitter verkligen brösten på plats, testa!

2011-12-14 @ 20:55:47
URL: http://timeforsomechange.wordpress.com
Postat av: Christer

Tyvärr kan jag inte hjälpa dig med BH-frågan. Men gällande träningskläder generellt så har du helt rätt. Tränar man mycket skall man ha bra grejjer det tjänar man i längden på och dessutom känns det bättre.

2011-12-15 @ 06:58:28
URL: http://wellnessfight.ninjus.net/
Postat av: N I N A - kampen mot kilona

Jag har en tränings-BH från Stadium tror jag :) Märket är SHOCK ABSORBER, sååå sjukt bra! Jag har alltid innan kört med 2 sport-BH:ar för att brösten ska hållas på plats, denna sport-BH är underbar! Sitter som ett smäck och det är med 2 knäppningar bak. Kostar en del -550 kr, men så jävla värt det!! Jag tror att den blev utsedd till ... ja typ bäst-i-test något :P :)

2011-12-15 @ 10:53:52
URL: http://nicaah.blogg.se/
Postat av: Fia

Jag har större byst och jag har en http://www.sportamore.se/produkt/7498-shock-absorber-d-max-sports-bra-top-w-svart



riktigt bra o bra stöd! Jag e supernöjd iaf :)

2011-12-19 @ 15:43:27
URL: http://fiasfight.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0