Löpning på annat vis

Igår när jag åkte till gymmet på morgonen så kände jag inte av någonting av spinningen. Helt sjukt. Trodde jag skulle vara förstörd i benen men icke. Körde axlar/bröst/triceps. Försöker öva på armhävningar och har börjat pröva på tå nu. Innan graviditeten så orkade jag köra 10x3 på tå samt orkade alla i en BC-release. Nu när jag provade i somras efter graviditeten orkade jag knappt 2 på KNÄNA och sen var jag förstörd. Nu orkar jag 10x3 på knäna och igår provade jag och köra de 2 första i varje set på tå och resten på knäna. Kan säga att de inte va några djupa armhävningar på tå men det är ju en början o komma tillbaka där jag var.  Ökade i lutande hantelpress så det var kul. Känner av triceps idag. Avslutade 20 minuter på crosstrainern och svettades en hel del.
 
Var på gymmet när det öppnade idag. Kände mig pigg när jag stog där o väntade vid 06. Körde igenom ryggen och lite biceps (tråkig muskelgrupp) samt mage. Känner redan av lite i biceps haha.
 
Innan jag skulle hämta A så tog jag en promenad med S i vagnen då hon hade svårt o somna hemma. Gick på i en redigt bra fart och pratade samtidigt med min bror i headsetet och efter en bit när jag hade vänt och lagt på så dör mobilen och har noll koll på klockan så fick för mig och löpa den sista biten till dagis. Skoja inte vad härligt det var! Varför har jag aldrig gjort de tidigare? S sov som bara den och mitt flås var på topp. Stannade precis innan en riktigt tuff backe där jag började gå upp till dagis i en redig fart. När jag var framme så började jag svettas som bara den. Så blev ca 6 km. Älskar att man kan kombinera barn och träning. Käkat köttfärsbiffar och sötpotatis till lunch. Har verkligen blivit besatt av sötpotatis igen efter ett ganska stort uppehåll från det då jag föråt mig på det förut.
 
Nae en bra dag. Hoppas på att komma med på 75 min spinning imorgon kväll. Står som reserv 3. Annars blir det crosstrainern om jag inte kommer med.  

Lördagskväll

Sumrerar de senaste dagarna lite. 
Jag har haft sån skön känsla i ryggmusklerna från det senaste passet. Kändes verkligen överallt. Sånt gillas. Var på gymmet i torsdags morgon men kroppen skrek efter vila. Orkade ingenting så bestämde mig efter 15 min att åka hem istället. Mådde ruttet hela dagen och orkade knappt bära på S. Så vilade resten av dagen samt igår. 
 
Idag så taggade jag till vätternrundan på medley. 2 timmar spinning och jag klarade det utan problem. Köttade på som vara den i slutet. 6 månader har gått sen förlossningen och jag klarar detta. Fyllde på intaget regält igår kväll så man var lagom påfylld idag. 
 
Men känner att nu vill jag att det händer lite med kroppen. Vill komma ner i mina vanliga kläder igen, ordentligt, kan ha det mesta men det sitter inte som det ska. Ska bli bättre på att inte vara som en avfallskvarn på helgerna utan hålla mig till något litet och sedan får det vara bra. 
 
Btw, är så sjukt sugen på o anmäla mig till tjurruset nästa år. Hur kul vore det inte?
 
Nej nu ska jag bara fortsätta ta de lugnt, eller lägga mig kanske? Imorgon bitti blir det bröst/axlar/triceps. 
 
 

Morgonstund

Åh en fm när A är på dagis och S sover och jag bara sitter och äter frukost i lugn och ro framför datan/tvn och bara njuter. Slår aldrig fel att jag ska hålla på med 100 saker när barnen sover. Men iaf. 
 
Fredag
Körde morgonträning (kommer inte ihåg vad) och sedan var jag uppe och körde lite kondition på kvällen i brist på annat.
 
Lördag
Jag och A var på öppet hus på ett gym i stan. Herreguuuuuuuud! Jag vill typ börja där nu, helst igår! Haha men kommer ju aldrig o gå men drömma kan man. Vi körde mkt ben och rygg och testade lite (läs mkt) maskiner som inte vårt gym har. Avslutade med 20 min kondition och var även den på en maskin som vi inte testat innan.Vi höll på ca 2 ½ timmar. Men redigt kul dag. Körde även i chinsmaskinen där. Vill verkligen ha en sådan på vårat gym nu, även liggande lår. Drog sedan vidare och käkade på hälsofreak. Perfekt kvalletid men fin vän. Älskar att man har vänner som tycker om o träna och kan köra två flugor i än smäll.
 


 
Söndag
Inte en ända liten träningsvärk konstigt nog! Hade det igår i benen så tränade väl bort det. Var sjukt seg. Hade tänkt o bara gå men tiden drog iväg så åkte upp till gymmet för att bara köra lite på crosstrainern. Började trampa o det verkligen söööööööööööög och tänkte att jag iaf skulle få stå ut med 20 min men sen kom A in och vi stog o babbla  så blev helt plötsligt 67 min!
 
Måndag
Mammabebispass på fm. Mycket träning för bålen. Mycket utfall och känner av i höftböjaren. Bakade mitt goda bröd utan mjöl i. Styrde lite matlådor med sötpotatis i ugn och tacofärs. Älskar kombon så det står det blir det till lunch idag med. 
Tisdag
Igår var jag sliten som satan. Men ändå gick jag på spinning 75 min. Kan säga att jag led hela passet och framsida lår var helt slutkörda men de sista 10 minuterna orkade jag pressa mig själv lite. 
 
Onsdag
Trodde jag skulle va död imorse när klockan ringde 05 men jag klev upp och for till gymmet utan problem. Körde ett riktigt bra rygg/mage/bicepspass. Älskar verkligen morgonträning! Så nu sitter jag här som jag skrev från början, kvargen med äggvita, ananas och kokos är intagen. 

Lite uppdatering

Åh det var nu ett tag sen jag skrev av lite olika anledningar. Sist skrev jag om att jag hade börjat o studera men valde att hoppa av då mitt mammahjärta skrek och kändes som om jag hade övergivit min S. Så började helt enkelt ett år för tidigt och efter att jag valde att hoppa av har jag känt mig lagom omtummlad och typ värdelös o depp men jag har tränat på som vanligt, ätit skapligt. Ätit väldigt mkt på helgen dock. Jag har varit nere på helt ok lägsta vikt men nu känner jag att jag faktiskt måste ta tag i detta nu. Jag vill komma ner i den storleken jag var innan dock ser jag en hel del resultat av styrkan så det är ju alltid något. 
 
Jag har uppdataerat lite av träning och så på min instagram men det är ju en bråkdel av allt jag tränar. Bland annat att jag gav mig ut på en promenad och fick för mig att börja löpa. Var ute 10 km och löpte 5 sammanhängande km. Första löpet efter förlossningen och man klarar 5 km. Var riktigt nöjd den dagen kan jag säga.
 
Imorse körde jag ben . Maxar fortfarande inte det området men är på god väg. Nu på kvällen så drog jag ut på en tur på 5 km och löpte 3 km av dom med rätt bra fart och med en andning som var lugn. Helt otroligt hur kroppen klarar detta, var alltså andra gången jag löpte nu. 
 
Har även slutat och amma och brösten har dragit ihop sig riktigt mkt vilket jag tycker är riktigt skönt. 
 
Ja lite flummigt som vanligt men ska dra till med någon kroppsbild snart tänkte jag.
 
 
 

RSS 2.0