Måndag

Precis hemkommen från en ca 40 minuterspromenad. Det var en sån himla skön promenad. Även fast musiken dog efter 5 minuter så gick jag bara och kika på hus och tänkte på nuet och framtiden. Kände sånt rus i kroppen. Att få röra på sig kommer alltid vara något jag kommer må bra av och känner mig alltid mycket gladare när jag fått gjort det.
 
Har inte alls samma smärta längre i rygg och bäcken så nu har jag tränat någon form av träning 1 gång i veckan och denna vecka ska jag försöka utöka. Så rädd o få ont igen men tar det i min takt.
 
Jag har insett att min viktnedgång är något som jag inte kan stressa och tänka så mycket på just nu. Jag försöker äta bra nu men inte alltid så lätt. Men jag vet till 150 % att när vår skatt är ute så kommer jag köra järnet och nå mitt mål. Jag tvekar inte en sekund på det. Så har beställt ett par VSträningsbyxor för o få känna mig lite snygg och ännu mer peppad sen när jag ska få börja träna ordentligt igen.
 
Något som jag blev lite chockad över är när jag mätte mig lite på kroppen häromdagen är att det är inte så farliga plus på kroppen med tanke på att jag hållt mig stillasittande så mycket. Trodde det skulle vara betydligt mer och inte nog med det så är jag fortfarande en bra bit mindre där buken är som störst än vad jag var när jag började min viktresa!! Helt sjukt att jag varit så stor men jag är bara glad nu.
 
Vecka 25!

Saknar!

Sitter och tittar igenom de bloggar jag följer någon gång i veckan för att inte tappa motivationen. Gud vad jag saknar att få uppdatera här och lägga ut bilder på mina resultat. Satt och kolla igenom min "viktmapp" som jag har på datorn och DAMN säger jag bara. Snacka om att det har hänt så mkt med mig och nu typ POFF över magen som blev så "platt" innan.
 
Men jag ska kämpa och hålla min motiovation uppe för så fort våran lilla skatt är ute (vecka 22 imorn) så ska jag komma tillbaka med mer power än någonsin! För önskade verkligen kroppen var med mig men icke!
 
Btw, ni som har lösen på era blogg, kan ni snälla skriva det i en kommentar här (jag har ju så jag måste godkänna först så ingen som ser) för jag har fixat med datan o då försvann alla.

RSS 2.0