Kämpa kämpa

Här sitter jag framför tvn (kors i taket) och har längtat som en tok efter att få se biggest loser. Känner ju igen mig så mycket av hur de känner och hur de vill kunna få vardagen att gå lite lättare. 
 
Annars blev det raka vägen till gymmet efter nattens jobb imorse. Helt okej axelpass för att inte fått någon sömn. Vet inte riktigt vad jag ska träna för något fram tills mitt första PTpass på onsdag så tänker bara ge mig ut på en promenad imorgon. Riktigt laddad för onsdagen! Är skapligt pigg efter dessa två jobbnätter då jag knappt har fått ihop sovtimmar för dessa dagar som går o räkna på en hand. Annars ätit bla lite proteinpankakor m, hallon till frulle, lax m. potatis o grönsaker till lunch osv.
 
Nej nu ska jag titta vidare här. Blir så inspirerad. 
 

 

Söndag

Söndag är här och dagen har flytit på. Åt bara ett äpple under hela jobbnatten. Kändes konstigt o äta nattetid. Men sov några få timmar på fm o sen full rulle fram tills BC. Ny release och fy satan i helvetet vad jobbigt det var men jag älskade den! Kände mig så himla stark o även fast jag höll på o dö flera gånger ville jag bara kämpa vidare och glädjen bara öste ur mig. Svettig som aset blev jag också. Trodde jag inte med de få timmarna till sömn. 

Så sitter nu på jobbet igen o är astrött just nu. Tog med träningskläder o hoppas på att jag kan få åka o träna direkt när jag slutar vid 07 o sedan sova efter de. 

Känner mig sådär superladdad med både mat o träning. Jag älskar att mitt liv ser ut såhär idag. Denna träning har verkligen räddar mig. 

Lite matbilder från idag. Frulle på 2 ägg, skinka, kvarg o jordgubbar. Middag på tortillabröd, kyckling, grönsaker o kvarg.  








Träning o jobbnatt

Precis landat på jobbet för en jobbnatt. Min första vakna så ska se hur det går. Känner mig rätt så pigg nu iaf. Svårt o planera maten tycker jag. Någon som vet vad man kan äta o hur mkt som är vettigt? Jag tog med mig frukt och lite kvarg o hallon. Känns konstigt o äta matlådor nattetid. 

Annars var jag på gymmet imorse för ett armpass. Gick så mkt bättre o köra biceps när det inte var ryggövningar med. Prestrerade mkt bättre. 




Veckan springer iväg

Ja då går ju dagarna på som vanligt.
 
Blev lite för mkt av det goda under dagen jag besökte Ullared men var fullproppad med energi tills onsdagens pass kan jag lova. Brände av ett asbra pass för axlar, triceps och bröst. Flera ökningar. Har mer än dubblat mig i axelpressen och jag älskar det! Är även inne på det tunnaste lilla bandet som går på dipsen och jag pörvade att bara hänga utan något men vågade inte släppa. Vill ju bara nööööööööööta dips hela tiden typ. Så fick även härlig träningsvärk där efter.
 
Torsdagen blev ett bra pass det med för ben och mage. Tungt och härligt. Lite ökningar här med. Efter att ha avslutat med dropset i benpressen så vill man bara självdö lite. Blev även vattengympa med jobbet på kvällen så kände riktigt mkt i musklerna som jag hade träningsvärk i.
 
Nu på morgonen blev det ett ryggpass. Även det gick bra. Älskar när träningen går så bra. Längtar tills nästa vecka då mitt träningsschema ska börja.
 
Här kommer lite bilder från veckan. Nej nu måste jag åka till jobbet.
 
 

Måndag

Har flera gånger frsökt att skriva men så har de kommit annat imellan så då har det glömts bort. Varit bra träningsvecka. Jag har haft fruktansvärd träningsvärk i ändan sen i lördags. Älskar när man får träningsvärk just där, händer inte så ofta längre. 
 
Idag startade jag dagen med S och lilla E med 9,6 km pw. Så skönt. Härlig luft och benen flög fram. Funderar på o åka upp och bara köra ett magpass senare ikväll, får se beroende på om T själv ska träna. Imorn far jag till Gekås och shoppar så då blir det vilodag. Ska kolla o se hur utbudet för träningskläderna är nu i vår. 
 
Här kommer lite bilder från veckans träning.




Vilodag

Något verkligen min kropp behövde. Hade först tängt att åka till gymmet och köra axlar/bröst/mage men kände sån press över att åka just på kvällen då jag känner mig stressad o fet o köra bland så mkt folk så började fundera lite så då passade vilodag bättre idag än resten av veckan så det fick bli så. Funderar på när jag ska ta steget och åka o gymma när det är mkt folk. Blir så trött på mig själv. Tur att jag bara jobbar kväll nästa vecka.
 
Men som sagt, en välbehövlig vilodag efter jobbet utan en massa måste mer än att städa typ (kan ju inte sitta i soffan direkt). Hade bra käk med mig till jobbet, dock hade jag sån dötid så gick o smååt lite för många nötter än vad jag skulle. Aja, kommer fler dagar. 
 
De går ju lite framåt iaf, taskigt ljus men man ser ju lite. Ursäkta mina minihängisar som syns på bild.
 
 
 

Onsdag

Åh jag är så glad. Jag ska göra ett fotojobb för mitt gym och som betalt ska jag få PT-timmar. Hur perfekt är inte det? Så den 2/4 ska jag köra med PT för första gången. Jag stog o pratade med honom en ganska bra stund idag när jag var på gymmet och han tkr jag har en sund inställning till mat och träning. Han förstog mig precis vad jag menade med att träning är som terapi, att man tränar för väldigt många olika anledningar. Han tkte även jag hade ganska bra upplägg som jag hade nu och ska väl utgå lite från det när han ska göra mitt träningsschema. Dock tkte han de var förvånande att jag hade kommit så pass långt med min kropp eftersom jag har cola/pepsimax som beroende tyvärr men är mkt mer kontrollerat idag än vad det har varit. Men han trodde jag hade den kroppstypen som lätt lade på sig muskler.
 
Sådant gör mig verkligen så himla glad när man har varit så himla trött och stressad. 
 
Ja annars var det ett riktigt slaktarpass idag. Älskar det! Tror jag får en ny favvomuskel varje gång jag tränar haha. Men kändes riktigt mycket i ryggen idag. Chinsen gick skapligt, enarmsrodden gick perfekt och var tungt som fan. Bicepsen har verkligen poppat. Det syns så himla tydligt när jag kör "bamsen" i cabeln. 
  
 
Som denna bild, är det ens jag? Jo sorgligt men sant. Jag kommer aldrig mer se ut så, det vet jag. Jag älskar hur jag lever idag till skillnad från då, hur jag orkar med allt idag till skillnad från då. 
 

Mellis på jobbet

Extremt lungt på jobbet idag så sitter o käkar lite mellis. Kvarg, hallon och valnötter. Alla mål är planerade för dagen. Älskar det. Känns även som en bra dag idag, så skönt. Har energi och längst efter träning. Så de ska vara. 




Jag älskar träning!

Lite frånvaro av att jag haft föööööör mkt o göra helt enkelt med en kombination av en trötthet från någon annan värld. Så känt mig helt slut på alla plan utan någon som helst energi och bara varit som en robbot som matat framåt. Inte nog med det så har min jäkla problemmage krånglat konstant sen i torsdags och varit lika uppsvälld som en ballong och denna jäkla smärta. blä! Träningen har blivit av men inte med min älska-tränings-känslan. Så nu ska jag andas. 
 
Jobbat 7-16 idag och sedan blev det hem för middag/matlådefix (blev ej av igår för jag höll på o självdö) och leka/förbereda A för natten och sedan satte jag mig för bildredigering. På jobbet ville mina ögon knappt vara öppna men en brukare vill åka till en affär men vi fick gå så blev 70 min promenad i blåsten. Hade en liten ge-upp-känsla idag. Men nu på kvällen bestämde jag mig för att sparka mig i arslet och komma ur bekvämlighetszoonen och åkte faktiskt till gymmet vid halv 8. Nu i efterhand var det fasen dagens bästa beslut. Så nu sitter jag här färdigträning och jäkligt nöjd och vet varför jag älskar att träna.
 
De må vara lite för mycket med allt ibland men träningen är fan en del av mig nu. Den gör mig väldigt glad, min kropp mår så bra och allt i vardagen är så pass mycket lättare. Älskar känslan av att kroppen får i sig bra mat (okej inte alltid på helgerna då ;)) för att jag vill att den ska orka, jag vill att den ska må bra. 
 
Ja det blev iaf ett triceps och magpass idag. Det var fokus och det känns nu i efterhand. Jag vågade köra mitt race. Love it! Dipsen gick kanon och snart är jag fasen där! Nej nu ska jag duscha och sen lägga mig för morgondagen ser i stort sätt likadan ut. 
 
 

Rygg/biceps

Äntligen en morgon och träningsdag med massa energi. Igår när jag var med på gympan med jobbet var jag helt förstörd redan efter halva passet. Var även trött nästan direkt efter lunch. Blir så arg på mig själv när man känner såhär men nu kan jag nog ana varför, tar på mig för mkt o göra helt enkelt. Allt jag gör multitaskas och jag går från ett jobb till ett annat samtidigit som man har hand om Alva och sedan prioiritera träningen i de luckor som finns och sedan allt annat som har med vardag och hem att göra. Gah, blir så trött på mig själv. Men idag var det en lugn dag med bara träning och badhusbesök med mitt hjärta som var inplanerat. Det var så skönt och solen var ju framme med. Käkade lunchen ute och bara kände hur energin fylldes inom mig. 
 
Men ska försöka varva ner lite. Man måste inte ha häcken full. Ska försöka njuta lite istället och ta vara på tiden. 
 
Ja dagens pass gick iaf bra. Jag känner redan av i ryggen så det är skönt. Chinsen gick lite bättre men fy fan vad det går trögt framåt till skillnad från dipsen. Älskar känslan av att känna sig starkare och starkare. 
 
Nae nu ska jag fortsätta redigera lite bilder och sedan sova för att träna vid 06 imorn :) 

Tisdag

Idag är jag mkt piggare i kroppen. Så himla skönt, dock har jag blivit lite snorig? Blir foto på em och kvällsjobb så det är full rulle. Tur att man får träna på jobbtid, även om gympa inte är min grej så ska de bli skönt o få röra lite på kroppen. 
 
Åt en så himla god frukost förut. Var så goda smaker tillsammans. Kvarg, äggvita, äpple, passionsfrukt, fiberhavregryn o kanel på med en riskaka med jordnötssmör. När man blandar kvargen och äggvitan blir det sådär härligt fluffigt. Mums!
 
Nae nu måste jag fixa de sista innan A vaknar. 
 



Dumma kropp

Min hjärna är så träningssugen men kroppen mår skit o ögonen vill typ bara stängas. Tur i oturen att Alva hade spytt precis innan vi skulle åka till jobbet så för mig blev det vab idag. Kan säga att det behövdes för denna ork är borta. Jobbar inte förns imorn kväll så o vet att jag kommer gå på gympapass så blir väl att ta det lugnt fram tills dess. 
 
Har försökt o få i mig lite kyckling o bulgur men inte alls sugen på mat. Blä!
 
Nae nu blire vila och ladda upp med energi så så man kan få åka o ösa på gymmet snart igen!

Jobbig jobbhelg

Sitter här på jobbet o ska snart gå hem efter ha gjort mina 55 timmar denna vecka. Lagom slut i knopp o kropp. Mådde inge vidare imorse men åkte o jobbade ändå men nu känner jag mig skaplig. Jobbar 7-16 imorn så frågan är om man ska vila 1 dag till så man  faktiskt blir bra ordentligt alt går en promenad. Vill ju bli bra så man orkar o träna ordentligt och slippa halvkassa pass. 
Snacka om att det är svårt o fixa mat för så pass många timmar på jobbet. Skrapade ihop lite mellis förut i form av kvarg, hallon, kanel, äpple o lite valnötter. Smarrigt enligt mig. 

Sjukt träningssugen men måste lyssna på kroppen, urg! 




Fredag

Träningen fixad för idag. Blev axlar/triceps/mage. Hoppas att denna skit som är i kroppen försvinner nu när jag ska vila två dagar nu i helgen. Lite halft ofokus pga av de men dipsen gick framåt iaf. Kände som om jag kunde givit så mkt mer om jag bara fick känna mig "frisk" men det kommer väl hoppas jag. 
 
Vägde mig idag o om man räknar från när Alva föddes har jag tappat mer än 40 kg. Ganska stört. Se om jag når 40gränsen från min ursprungsvikt också. Är inget som jag måste eftersom jag inte tkr vågen säger så mycket men om jag fick "välja" så har jag en liten gräns som skulle vara kul o se och då har jag ynka 1,4 kg kvar. Skulle kännas häftigt o få se den siffran på vågen för kan faktiskt inte ens minnas när jag vägde de, men som sagt inget måste.
 


 

Torsdag

Tror jag har en tjej som drar med sig hem en massa baciller från dagis för jag tror jag håller på o blir sjuk. Känner verkligen att det är något skit i kroppen. Kunde knappt hålla mig vaken igår på jobbet var tvungen o läga mig i soffan när jag kom hem och på bodycombaten fanns det ingen energi alls. Så hoppas skiten bryter ut snart eller försvinner för detta mellanting är ju värdelöst.
 
Rygg och bicepspasset gick väl skapligt idag med tanke på att jag som sagt inte känner mig 100. Chinsen gick förvånansvärt bra konstigt nog så det var ju kul. 
 
Har ett fotojobb på g som kommer gynna min träning riktigt mycket och jag bara längtar för det kan hjälpa mig att nå de där svåra områdena och utvecklas ännu mer. Berättar mer om det när jag vet mer.
 
Nej nu ska jag fixa lite innan A vaknar så blir det lek och bus fram tills jobbet kallar!
 




 

Mumsfrulle

Skönt att denna dag känns så mkt bätte. Hatar dessa dippar man får. Men nu sitter jag här iaf och äter mumsfrulle innan jag först ska iväg o snacka om ett fotojobb och sedan iväg och jobba 11-16 och sedan blir det hem och mysa med A och sedan iväg på bodycombat och sedan iväg och joura 22-07 på jobbet igen. Har jag nämnt att jag sällan vilar? xD
 
Aja, haha så har precis fått i mig kvarg m. hallon, ägg och skinka och en riskaka med jordnötsmör. Testade jordnötssmör för länge sen och tkte inte alls det var gott men så köpte jag en burk för ett tag sen o jäklar vad jag har blivit fast i det. Så smidigt o ta på riskaka innan träning. Fasen godare än godis. Bara att man får passa sig för att det inte blir för mycket eftersom den innehåller väldigt mkt kalorier, men bra sådana dock. Älskar mat och älskar att man hittat saker man tycker om o även har lärt sig att äta.
 


 

Bra benpass men dålig dag

Körde ett benpass direkt efter att jag lämnat A på dagis. Var ett riktigt tungt pass och mycket energi. Hade så jäkla ont i skinkona och ner i baksida lår när jag var klar. Älskar verkligen övningen glute bridge, speciellt när det är aptungt och man tar i för allt vad man har och skinkorna verkligen hatar en, då, då äre härligt! Känner att både fram och bakisda lår börjar forma till sig en del och även på sidorna av skinkorna buktar det lite här och var.
 
Jag vet att det går framåt men idag har jag haft en riktigt skitdag. Kännt mig allmänt trött, flabbig, stor och jäkligt förvirrad vart jag är nånstans storleksmässigt och det har gjort att jag varit riktigt irriterad/besviken på mig själv över att jag lät mig bli så jäkla stor som jag varit då jag inte tror att jag kommer kunna nå de mål jag verkligen vill med träningen då överflödig hud inte sammarbetar som jag vill och det suger riktigt hårt just nu. Ska jag vara ärlig hatar jag det riktigt mkt faktiskt. Även om magen är "platt" så är den så jäkla påsig. Det är väl både övervikt och graviditeten som har orsakat det. Klandrar inte graviditeten på något sätt för hon är verkligen det bästa som finns men tänk om man bara kunde ha varit lagom i kroppen innan, haft en snällare utgångspunkt. ÅÅÅH! Jäkla skit. Så googlade på bristingar förut och något som gjorde mig lite lugnare var att det kunde se så himla mycket värre ut än vad det gör. Hoppas på att morgondagen känns bättre. 
 
Nae nu ska jag käka dagens sista mål och sedan ladda batterierna för att jobba 7 dagar i rad med riktiga hästpass. Helgen blir 12timmars så blir vila båda dagarna då gymmet bara är öppet de tider jag jobbar på lördag och på söndag skulle de bli jäkla stressigt och då skulle jag inte träffa A från fre em till mån morgon så de få timmar jag hinner va med henne på söndag betyder allt. 




Dipselidips

Blev ett triceps,axlar,mage och bröstpass idag. Det var så jobbigt! Haha fasen varända muskel brann upp kändes det som och nu kan jag knappt skriva på mobilen. Men kom dit med världens energi med så kul när det blir så.
 
Det blev såklart dips idag. Vilka jäkla framsteg jag gör! Jag är superduper nära på att snart kunna köra utan band och det går bara lättare och lättare och har bytt band igen. Vill åka till gymmet nu och köra igen! haha. 
 
 

Happy feeling

Just nu sitter jag med en underbar känsla, en känsla som bara vill skrika rak ut att du klarar fan vad du vill! O så är det, typ iaf. Oavsett om vägen blir lång eller kort så går det beroende på vad man har för förutsättningar. Nu menar jag inte bara träning utan med allt. Dock har träningen hjälpt mig och se saker och ting på ett annat sätt och jag älskar att få känna så! För jag vill verkligen inte vara eller må som jag en gång gjort. 
 
Annars då? Precis hemkommen från bodycombat och helvete vad det var grisigt jobbigt. Dom hade satt ihop olika låtar från tidigare releaser och de kändes fasen som om de hade valt de jobbigaste låtarna. Svetten dröp och jag var lyckligare än någonsin typ. I slutet tog det verkligen imot haha. 
Annars är matlådorna gjorda för veckan. Kommer behöva göra en omgång till till helgen eftersom jag knappt kommer vara hemma så blir vila både lör och sön.



 

Fredag, lördag och bhstorlek

Kom på att jag glömde skriva här igår. Blev ju såklart gymmet. Bra pass. Känns som om alla pass går så himla bra just nu! Gillar det skarpt. Körde igenom biceps, rygg och mage. 
 
Men idag är det vilodag! Står just nu och förbereder lite nyttigare variant av våfflor. Det är så himla gott! 
 
Det ska bli jäkligt intressant och se hur nästa vecka ser ut. Jobbar 6 dagar varav bara lör och sön är 24 timmars. Böh! Men jag ska banne mig få in träningen ändå. Får bara planera lite extra så blir det nog bra och ta vilodagar både lör och sön.
 
Haha kolla denna bild. Snacka om lite förändring på bhstorlek. Hittade den vita i garderoben och den var typ nästan förliten i kuporna förut. Helt stört. Tycker ändå att de ser okej ut för att ha minskat så pass mycket. Kan ju inte påstå att dom sitter i pushup-höjd eller är fylliga.




RSS 2.0